Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
první HPS - 2x Chronic / hlína / 250W Master Son-T Pia Plus - Klikni zde pro originální téma
kubanec
Zdravím growstvo.
Jsem sám velice zvědavý na výsledek, tak se s vámi chci o to podělit a snad to třeba někomu pomůže. Ale... mám dost naprd foťák hihi

Tak je to jakoby moje druhé. To první však byla hrůza nevimco pod nevimčim, tak jsem to presunul to jiný přihrádky, koupil hps, nějaký větráky do PC, ...kutím :) tentokrát jsem se na alobal vykašlal a koupil balící papíry na dárky hehehe, je to pro mě zábava, ...chci to prostě jenom dokázat. ...na další plánuji lepší techniku ;)

Rekapitulace:

světlo: Phillips Master SON-T Pia Plus 250 W
větráky: 5x 90-120mm (50m3) - 3xodtah, 2xpřítah
hlína: "klasický substrát z FAQ" - klasický substrát / perlit / kokos / písek jsem nedával / žížalí nesehnal
hnojivo: NPK 4-7-6 na kaktusy a sukulenty

Holky:

2x řezaný Chronic

První chyby:

Všechno ze dřeva pod střechou - HROZNĚ SUCHO A HORKO :(( cca 35c/40% (přes den). Ihned přestaly růst. Zčervenaly stonky, listy spíše do žluta než do zelena. Zakrněly. Na noc jsem je dával pod kyblíky než jsem to lépe nevychytal. Hlína jak to mám v jednom celku bez květináčů moc nevysychala, tak jsem nevěděl co s tim. Dal jsem tam pak nad to průhlednou fólii (lepší vlhkost i teploty) a ještě odtah už to bylo pořád cca 30. Což fakt v mých podmínkách je krása. Bylo to nahraně jejich přežití. Ta jedna ale nese následky napořád. Je to na ní teď na začátku 5 týdne vidět.
kubanec
První fota
kubanec
Vlevo co vypada jako jedna kytka to jsou dvě, ta druhá je za ní malá co málem umřela :( Vpravo jsou modely, semínka z první skříně xD všchno samci, tak jsem to vyrval a už ty dvě jsem rozsadil
kubanec
Druhá fota
kubanec
Druhá fota
kubanec
Ty fotky jsou uplně přeházený ale je to snad vidět co je co heh :o)
kubanec
Ahoj, mám tu pár foteček, z konce pátého a poloviny šestého týdne (36 den květ). Znovu se omlouvám za kvalitu fotek, ale slibuju, že final bude lepším.
kubanec
chtěl jsem se zeptat: noční vlhkost přesahující 90 %... vadí to nečemu?, vzduch proudí jedním větřákem na polovinu a párkrát se i nakrátko vypne. Přes den větráky bežej všechny, ale žádný velký silný větrák, přímí ofuk, nemám. Dík za jakejkoliv tip.
kubanec
jinak teploty teď nevim nevim 34C/50%. Pravý vrchol 20-25 cm od lampy Takže se docela sluní. Dělám jakoby tam nebyl. asi to není pravý ořechový. ale roste :)
kubanec
celek 36 den kvet
kubanec
KVĚT 45. den / 7. týden
TEPLOTA / VLHKOST 30 °C / 55 %

nó a došlo hnojivo...
víc a víc se mi to začíná líbit pořád ale nevim, ...vůbec nevim a bojim (:-

všechno jsem to svázal (svazuji), dal jsem ještě jeden, překvapivě silnej, větrák na ofuk.
Loopuch
K té vlhkosti přes noc - 90% je fakt moc, bál bych se plísně...nech odtahový větrák jet nonstop i přes noc a hlídej paldy jestli ti to někde neplesnivý....
kubanec
ahoj. jj, včera mi to zrovna nekdo rikal. Tak mi dneska trklo a rozhodl jsem se, že bych ten jeden vetrak otocit na odtah a dat ho nonstop.... ale kdyz nad tim premyslim, a sleduji, tak to jede dobre, a myslim ze tam nebude plisen, ale jednou jsem tam dal stary desky z boku hliny-dotykali se jedny strany hliny----tak jak zvlhly, protoze to bylo neco jako preklizka....tak za dva tri dny...z jedne strany byla vsude bila a zelena plisen! tak jsem to hned vyhodil a vsechno jsem omyl.... a vic vzduchu...a proste jedou dobre, vsechny jsou v poradku...ted to vic dnu za sebou davam prolejvam vodou, docela ted sajou... a planoval jsem to az na konci mesice...ale asi bude brzy hotovka, tak pripravuji fotak :) sušení vůbec nevim....jelikoz ted jak tam mam vetsi vlhkost (min to smrdi-voni) ale min pryskyrice....ale ja chci hodne...:)) tak to planuji tak, že udelam opravdu tak 35% vlhkost (mín asi nezvládnu) a nebudu to zalejvat a budu svítit 24/0 den třeba dva (pomůže to? stane se neco? já bych rád třeba UV krátce co jsem četl....ničit palice se mi nechce....nebo co pomáhá...no a pak to hned šmiknu a bude se sušit...nebo někdo SUŠÍCÍ TOP TIP? díky. sory za sloh...
kaktus
35% je na sahaře je tak někde na sahaře, to není dobrý. Chceš mít tvrdý a hodně osypaný palice asi že... tak to určitě nenechávej na světle 24 hodin v kuse, kytka ti zblbne, palice se roztáhnou, vystřelí z nich další lístky, když to uděláš víckrát může i zhermit... naopak bych je nechal poslední třeba 3 dny jen 6 hodin denně na světle, ale musíš vyřešit plíseň. Všiml jsem si, že tam máš ostříhaný listy, co je to za blbej nápad? možná by to taky chtělo víc PK, ale na to už je asi pozdě.
Dovolil bych si opravit ty první chyby, měl jsi zainvestovat do pořádné zvhčovačku, měl bys tam v tom horku pořádný tropy, narostly by ti listy jak sloní uši:) a díky nim i velký palice. Pokud by ses teda vykašlal na hnojivo na kaktusy. Dát na růstovou fázi NPK v poměru 4-7-6....:)
KOSMEJ
Tak slušelo by se říct hlavně to, že nemůžeš počítat s tím, že za pár posledních dnů naženeš to, co kytka nenahnala během celého květu. 24 hodin bych na ní rozhodně nesvítil - už proto, že je to fotoperioda, při které kytky nekvetou. Spíš bych se snažil vyřešit nějak ten odtah noční vlhkosti. V nejhorším můžeš nechávat skříň přes noc otevřenou (pokud ti do ní nebude nějak výrazně svítit nějaký vnější světelný zdroj).
kubanec
Ahoj.
Díky za rady :)
-------------
Můj názor je ten, že kytka začne reagovat na změnu, prakticky jakkoukoliv, až tak za tři dny.
---------------
Ostříhal jsem to kvůli světlu, pač jsem chtěl aby spodní, a všechny, palice měli světlo
--------------
Plíseň byla na hlavní palici u jedné kytky (v den Lopucha příspěvku xD) - vystříhnuto cca 1.5g
Jeden počátek plísně byl nalezen i při sušení
--------------
V hlíně nemá moc smysl hnojit...
-----------
Toť jak to vnímám já

______________________________________

CELKEM BYLO 150 g

Palice mi přišli fakt nádherný a velký, nechal jsem to tam asi 61 dní květ. snažil jsem se o co nejvíc pryskyřice, což nemohu zhodnotit jinak, než že jsem si představoval víc, ale padá to z toho dobře :)

Nejdřív jsem se bál, že to bude hnusný a nebude to vonět...
Skunkovina je cítit, v chuti je navíc neznatelnej odér přírody - hlíny, stane se z toho jemnej lehounkej kašlák na konci brka.
Nahuluje to hned ale nepřehuluje.

Jsem spokojen, že jsem to hlavně dotáh do konce :D
Tak díky všem.
A ať to roste.


kuriozitka: stalo se, že se mi skorem hotová kytka zašpinila od hlíny (všude hlína xD).... TAK JSEM TU KYTKU VYSPRCHOVAL! nebál jsem se protože mi dost proudí vzduch, seschla dalce dříve a ve finále naní bylo o neznatelnej fous pryskyřice víc.
kubanec
ještě nějaký fotky
kubanec
a další
kaktus
Tak nakonec to dobře dopadlo jak vidím. Ale pro příště !listy se nestříhají! a neřeš že na spodní větvičky nejde světlo, to ty slabý u spoda radši hned na růstu ostříhej, stejně ti k lepšímu výnosu nepomůžou.
kubanec
jj povedlo se. vono jako jak tam bylo místo, tak jsem to "roztáh" a šlo celkem všude světlo... listy jsem střih, až když kytka už listy nepotřebovala... ale jako určitě se s přírodního hlediska toto nedělá :D oni ty spodní listy žloutnou přirozeně, a maj přirozeně žloutnout podle mého... takže se tam místo udělá samo....ona ta kytka stejnak ví nejlíp sama, příroda jí vyvořila nejlépe jak mohla :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma