Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W, 3x Red Cherry Berry, 6x NoName odznameho - Klikni zde pro originální téma
ancool
Zdravíčko, tak po dlouhém odhodlávání jsem dostavil skrin, trosku jsem si s tim vyhral tak uvidime jak to bude fungovat.

Rozměr: 120x120x200
Osazenstvo: 3x Red Cherry Berry (Fem), 6x seminka od znameho, neznamy skunk (Regu)
Osvětlení: Philips HPI-T Plus 400W / na květ budu kupovat
Přítah: Zatím pasivní, s možností zapnout větráčky, čerstvý vzduch
Odtah: VKO 150 přímo od lampy
Vybavení: Teploměr, Vlhkoměr, kapkový Ph test (na ceste digitalni ph test a nebler)

Pestovat mam v planu 6x hlina a 3x bubler, uvidime, zatim mi vylezlo jen 4x noname, zbytku se nejak nechce. Je to můj první pěst, tak mam strosku obavu abych neco nezmrsil, budu aspon 2x tydne aktualizovat a kdyby nekdo videl neco divneho, uvital bych hned rady :)
ancool
Zatím, to není moc záživné, respektive není co fotit, tak zatím budu dokladat fotky ze stavby, jak to probihalo :) Kazdopadne byticky jsou v hline od 14.7., včera vylezli dvě, dnes dalsi dve :)
ancool
Skoro finalni fotka .... :)
ancool
Tak mne napada, jestli jsem to nahodou nedal dospatneho tematu, pac mi neprijde moc dobre sem v budoucnu, az to zacne rust, davat fotky po jedne :( Ale treba to tak ma bejt, kdyby ne, chtel bych pozadat o presun nekam, kam to patri :) jsem tu novacek :)

edit: díky za presun :)
edit2: přidána fotka finálního vzhledu
myslím že budeš mít málo kytek na takový prostor.skus ještě něco dokoupit.Mě se osvědčilo special kush od royal queen seeds.Je to 5 fem semen za pár korun.Jednoduchá na pěst a velice kvalitní odroda.A myslím že těch regularů budeš litovat.jestli chceš jet ze semen tak pouze feminizovaná.Koukni taky grow shop seeds.Jel sem jacka herrera.bylo to za ty prachy geniální...
ancool
Kdyz koukam jak mi to jde (respektive nejde) tak dam na tvou radu. Je toho opravdu malo, zatim vylezly jen 4 kytky, 3v rw vubec nelezou a 2 v hline taktez ne. Takze jdu sednou na bus a jedu do centra pro ty semena jak o nich pises. Pristi kolo chci z klonů, jen tu v okoli zatim nemam kontakty a nechci brat neco na blind ... no uvidime, zatim nic moc zacatek :))) Ted otazka, svitim jim zatim 2x26w philips coolwhite, cca 2.den 24/0, mam v planu takhle svitit 5 dni a pak prejit na 400W metla, je to moudry napad? nebo hned od zacatku svitit 400W? :))

edit: Jeste jedna fotka, HS ktery jsem delal, nejaky napad co pouzit na odrzovy povrch ?
klidně.Možná by sem je nechal povyrůst i víc.Pak je presad do většího a napal tam 4kilo.Nezabudni zvlhčovat.Na takhle male nektří nasazují pet lahve pro vytvoření vlhka ...zvlhčuj co to půjde.
ancool
tak jsem koupil dalsich pet semen White Shark tak uz jsou na kliceni, dokoupil jsem i root stimulator, posledni vec co mi chybela do kompletni sady AH a od kamarada dostal nejake tri autoflow tak nakonec bude mozna docela plno :) zitra si jeste pohraju s odtahem, protoze mi konci u hrdla skrine takze vsechen hlu jde primo do dveri a je to slyset venku, tkze trubku nastavim, obalim tepelnou vatou a svedu za roh.
tak ty automaty kdyz naklíčí nasad a uz nepresazuj...automaty mají kratkou růstovou fazi a kdyz je sokujes presazenim zacnou kvitnout moc maly a nezorvinuty.Ale to se vse da nastudovat ve faq tak co tady mudruji ze :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma