Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Out 2012 // Frisian Dew, Holland´s Hope - Klikni zde pro originální téma
Timmy
Zdravím všechny!
Trochu se zpožděním, ale přeci sem házím svůj letošní out na balkóně. Cílem bylo udržet kytky níž u země, nemohu si dovolit je nechat přerůst, aby byly vidět z okolí a zároveň pochopitelně snaha o maximalizaci výnosu a prosvětlení. Místo je velmi dobře položené, protože slunce na něj svítí celý den. Takže nějaké bližší info:

květníky: 11l
substrát: Plagron Roylty Mix
hnojiva: AH Dutch formula + enzymes + growth/bloom acclerator (vzhledem k idealnimu pocasi jsem hnojil zatim jen parkrat a neni to vubec na skodu..porad prsi a pres den prazi slunicko - ideal:-) ) na květ ještě green sensation a topmax
Osazenstvo: 4x Frisian Dew a 3x Holland´s Hope

Fotky budu pridavat postupne, zvlast pokud bude neco zajimaveho a samozrejme pak hlavne v kvetu..snad vse dobre dopadne..drzte palce!:-)
Timmy
Jak již řečeno, mým cílem je udržet kytky relativně nízko u země. Toho jsem docílil neúnavným ohýbáním a kroucením, čímž jsem také rapidně zvětšil prosvícení kytky a bujení bočních větví.

obě fota FD
Timmy
Tady jeden z favoritu FD. evidentne jine pheno nez vsechny ostatni..
Timmy
Zduř všem, přidávám konečně malý up.

Kytky se akurát přepínají na květ, takže to začne být zajímavější a budu to tu víc aktualizovat. Vše zatím probíhá nadmíru dobře. Zpočátku byly kytky celkem solidně napadené sviluškami a třásněnky, ale vše se dokonale vyléčilo přírodní léčbou - nasazením armády berušek. Díky jim neskonale!:-) Jinak na všech fotkách je především ukázka ohýbání a tvarování rostlin, jak jsem psal již dříve. jistě si povšimnete žloutnutí listů ve spodních patrech. květináče jsou totiž zaplněny asi do 3/4 aby kytky během růstové fáze spotřebovaly všechny živiny z půdy a po přechodu na květ, tedy tento týden, jim substrát doplním, ať mají energii na květ. S přechodem na květ jsem tuto změnu podpořil i změnou poměru hnojiv, tedy hnojením na počátek květu. do týdne ještě všechny rostliny naklonuji v rámci budoucí miniselekce.

1."Oblíbenec" FD1 - ohnutá hlavní větev v horní části + rašení bočních větví

2. pohled do nitra zohýbaného FD2

3. ta samá rostlina - všimněte si jak je vedena hlavní větev

4. původně nejslabší HH, která se rozjela jak blázen a ohýbání jí evidetně také velmi prospělo. Původní hlavní vrchol je větev vlevo dole

5. ještě jedna ukázka ohýbání hlavního vrcholu (ohýbám a tvaruji samozřejmě i ostatní větve dle potřeby) tentokrát u FD4 - velice potentní záležitost ;-)


Brzy s updatem zpět - držte palce
KOSMEJ
Čau,
tak se mi to líbí. Je hřích nechat růst kytku, jak si chce sama :).
Timmy
Takze zas malinky up.

Kytky uz kvetou, ovsem zacali celkem pozde a HH je ke vsemu mnohem pomalejsi nez FD a kvet mu teprv zacina, to neni moc prijemny zjisteni. Vzhledem k jejich konstituci se daj ovsem prinejhorsim dosvitit ve skrini, takze zatim zadny poplach a zklamani:-)

FD vypadaj vsichni moc pekne a kvet se jim stavi zatim dle mych predstav. Ohybam dle potreby jeste nektere bocni vetve kvuli prosviceni a kytkam se to moc libi.. jinak dosypal jsem jim substrat, aby mely energiina kvet. zloutnuti listu razem prestalo a celkove je to znat.

na fotkach opet ukazky a vysledky ohybani a krouceni. spodni vetvicky jsem otrhal a zaroven na maly pokus udelal serii rizku.

1. FD3

2. cela zahradka na prvnim stanovisti

3. FD3 again

4. pokus o prvni makro z FD1

5. FD1 z profilu
Timmy
Jestli to nekdo sleduje, tak zas maly update. FD uz kvetou krasne a FD4 to vede; nastartoval kvet nejrychlejs a ma nejvetsi palice zatim, navic jde uz do fialova. HH jsou zatim docela pruser, jelikoz vsechny shodne teprve ted nasazuji kvet, takze pokud by zustaly venku, tak by dokvetly snad na vanoce nebo co.. jeste,ze jsem je drzel takhle do kere a muzu je kdyztak soupnout do skrine, cemuz se beztak asi nevyhnu.. nadelal jsem na miniselekci asi 20 rizku, ale sveril to na tyden dovolene nekomu jinemu a kdyz jsem se vratil byly skoro vsechny suche a mrtve..fakt parada..pekne sem za to taky podekoval..no nic tak tady zas nejaka fota..jinak pro me aktualni sampion na kvetu FD2, 4 a 1


1. FD4 hlavni vrchol

2. a uz jde do fialova

3. opet FD4

4. FD1

5. FD2 - ten zatim vypada na nejvynosnejsi zalezitost, ale jeste uvidime. ma nejlepsi strukturu a mnozstvi bocnich palic = nabeh na kvalitni rohlik.jako prvni ma uz ted prekvapive hodne pryskyrice.alespon ze tyhle kytky mi rizek prezil:-)
Timmy
Bodry kacer, krome toho, ze se mi povedlo rozbit fotak, to kvete fakt krasne. HH jsou porad opozdene (prekvapive to od minule nedohnaly:-) ). Fialove pheno voni jinak nez ty zelene - ma vic houbove a ovocne tony (pomeranc), kdezto zelene maji sladkokysele a ovocne tony, ale uvidime kam se to vyvrbi dal.. miniselekce z rizku pokracuje smele dal, ale o otm az jindy. V brzke dobe pridam konecne fotky i z druheho stanoviste, kde se to rokvetlo do pohadkovych vysin! Prozatim par dni stare fotky z prvniho stanoviste..

1. FD4 spicka ledovce [pokus o makro]

2. FD1 cast hlavniho vrcholu

3. FD2 z profilu - struktura plaic je uzasna a lehounce se zacina zbarvovat do fialova, tak uvidime, kam to dotahne

4. FD4

5. Bonzai party
Timmy
omlouvam se, ze to tu ted moc neaktualizuju, ale jak jsem psal minule, rozbil se mi fotak a bez fotek je to trochu menecenne..kazdopadne vsechny kytky se maj skvele, byt cast z nich uz presidlila na dokvet do indooru kvuli neprizni pocasi. Foto je z mobilu asi pred tremi tydny, ted je to uz dost naboptnale a tak do 14ti dnu to pujde pod kosu.. Doufam, ze v se mi se podari alespon v brzke dobe hodit fota z druheho stanoviste, tam je opravdu na co koukat :-)
Timmy
Tak nsk jsem setnul prvni dame hlavu. Byla tri dny ve tme. proplach 14 dni voda. s kvetem byla nejvic napred. ostatni maji jeste tak 14 dnu. jedna mozna tak 8. fotak porad nemam takze jsem to alespon nejak nafotil na mobil. bohuzel to nebere poradne krystaly, je to obsypany mooc pekne a lepoi to jak debil. jinak tvrdsi palice nez u tyhle temne fialovy zalezitosti jsem fakt asi nikdy nevidel.jsem zvedavej na vahu..pred kosou zbytku poslu opet up.zbytek hh ze vsech stanovist dokveta ted pod 600 a dari se jim krasne. akorat ten smrad je jak toxicka smrt v nemocnici.pokusim se to taky nafotit a poslat
Timmy
tak k desnku uz visej dve damy.pridavam fotky, bohuzel opet jen z mobilu. zbyle dve slecny potrebuju jeste tak cca 10 dni..
Timmy
jinak tady konecne par fotek ze skrine kde dokvetaji tezce opozdily HH..ale dari se jim skvele.oroseny jsou jak debil a smrdi to az hanba.bohuzel na vsech fotkach neni skoro vubec videt pryskyrice, ktery je tam fakt dost..:/
Timmy
treti lady obesena.je to ten muj favorit, o kterem jsem se zminoval v pocatku threadu.Mozna bude nejvynosnejsi, uvidime.naboptnal docela pekne a diky cilenemu ohybani jsou si palice hezky vyrovnane. posledni kytka s evientni sativa prevahou jeste par dni potrebuje..jinak HH uz pujdou co nevidet na flush.fota opet z mobilu..

Zdar a silu
Timmy
Nsk seknuta posledni.prevaha sativy.na to jak se tvarila nakonec trosku zklamani, ale uvidime az za sucha.ted uz se ceka jen na HH.
Timmy
Zdar vsem, tak asi posledni update. prd par dny sly konecne vsechny zbyly hollandy na kosu. predtim dostaly holky jeste 4 dny tmy. smrdi to fakt hodne a zle.obsypany je to taky moc pekne a sutr k tomu. az to doschne hodim sem hromadnej smoke report a hodnoceni pestu. jinak predbezne FD mely vynos okolo 50g na kytku.kdyby nebyla moznost dokvetu in tak nechci videt, jak by to skoncilo..HH extremne opozdenej kvet a hoodne dlouhej..a letos to neni jen moje zkusenost...
Timmy
Smokereport

Frisian dew
odpovida fakt vskutku vsem predeslym popisum. zemita prijemna houbovita chut i vune, neprilis intenzivni a silny aroma a efekt se dostavuje po peti minutach a trva fakt dlouho. je to happy a dost silna zalezitost.alespon v letosnim pripade;)na druhym stanovisti byla vyjimecna kytka - uplne fialova s vuni cistych pohadkovych boruvek a i takovou chuti.nikdy sem nic takovyho nevidel a hl necejtil!kdyby mi to nekdo ukazal tak se s nim hadam do krve, ze to je true blueberry a sakra povedena..:-)skoda, ze rizky uz byly moc pozde v kvetu a nechytly se:/

Hollands Hope
strasnej ale strasnej smradoch:-)jedna kytka byla a je fakt maximalni extrem, kterej nevycicha ani po par dnech (auto, batoh, obleceni atd..) popis taky sedi.nechtel sem to sedativni, to nemam rad a diky mikroskopu vse sklizeno zavcas, takze to je paradni high se stoned headshotem.jakmile clovek chvili cumi do blba, je konec.kdyz se bavite smichu je opravdu hodne.trva taky dlouho. na rozdil od FD se na tom neda moc normalne fungovat - kdyz zamykate spadnou vam klice, hledate neco a nevite co a pak vam zase spadnou klice a tak vubec zmatkareni..:-)


jinak celkove az na ty z******!!!! hmyzy parazity velmi vydarenej pest a moc povedeny genetiky. jen ten HH se muel dosviti jinak by kvet do poloviny listopadu..

a na zaver celkova gramaz: 417,77 coz mi, na to ze sem musel jednu kytku komplet kuli molicim a sviluskam znicit, prijde docela slusny..:-)

Diky tedy vsem za K+ a pestu zdar


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma