|
Zdravim
Kytičky sou ok, možná málo dusíku, nvm...
Přišel mi EC metr, používám ho spíš jen pro kontrolu, stejně ale leju míň.
A zjistil sem že EC vody co používám - ze studny je hooodně nízký, takže ok.
Nejprve ale - http://www.youtube.com/watch?v=IxZ6...feature=related pustit ... :)
Fruit spirit: Dost se táhne už měřila okolo 43cm, díky ohýbání a uvazování má teď tak 30 čísel a pokrejvá plochu asi 40x40 :)... některý větve se barví místama do fialové.
Jinak díky ohýbání má kolena jak slon ! :D
Special Kush: Malej,silnej,voňavej,zelenej - stručný popis ;)
Už zapínám odtah - podle potřeby, jinak jede nonstop ofuk klipsnový ventilátor.
Jinak se mi zdá že to strašně dlouho trvá u obou se přepnout na květ... sice už ukazujou pohlaví ale ne nijak razantně.
Někdy jsou vrcholky FS 3-5 cm od výbojky když příjdu, ale zatim sou ok díky ofuku lampy, prostě je výždycky navohejbám a jedou dál. |
|
|
|
Sice není až takhle žlutej jako na tý fotce, ale trochu jo -> trochu růstovýho hnojiva ? ? |
|
|
|
Každým dnem se rozpíná po boxu ;)... |
|
|
|
Special Kush #1.... byl ještě nakonec přesazenej do většího květníku, a kořenovej bal byl hodně exklusivní :D ...
Avšak listy dostávaj nák nafrak... |
|
|
|
...trochu víc roztahaný, ale aspon má dost místa :) |
|
|
|
mr. stonek...
Některý spodní listy začali plesnivět, tak sem je hned okuchal, už byly celkem slabý a nedostávalo se k nim světlo ... |
|
|
|
Zdravim....
Hned z rána pár dotazů pořídil jsem si http://www.hypermotoshop.cz/growsho...y/ec-metr-meter a ec vody my vyšlo 87,EC odtoku FS 180, EC odtoku Kushe 380
Rozsah měření: 0~9990µS/cm
Rozlišení: 1µS/cm (0 ~ 999µS/cm) 10 µS/cm (1000 ~ 9990µS/cm)
Ale myslím že display má jen 3 místa... takže by to znamenalo ec vody 0,8,FS odtok - 1,8,Kush - 3,8 ? ?
Je pravda že kush vypadal jako přehnojený.
A ještě do závěru, asi problem s paldami na FS, na jedné větvi se na paličkách (trichomech) začalo usazovat cosi, možná plíseň, bílé chloupky jsou na konci černo fialové, mám nafocený odpoledne to sem hodim, prosím o radu. Kdyžtak sem nebo do PM ... díky moc |
|
|
Grazzl |
zdarec hele mám ten stejnej metr měří v jednotkách µS/cm
pokud máš na dysplay jj tam dole ti bliká x10 jestly se nemýlím jinak jo pokud ti to píše 180 ec je 1,8 taky sem z toho byl ze začátku zmatenej ale funguje pěkně tak ať se daří |
|
|
|
Co to je ? ... vypadá to celkem zhoubně :O
Každopádně to takle vypadalo včera.
Odvčera hodně naboptnaly třeba o 1/3 ... a nejak se to tam ztratilo jako by se to lepšilo ale nvm.
Jde o paličky tak 10 cm od ventilátoru a jedna vrcholovka par cm od výbojky, takže by to neměla být plíseň :O
-----------------------------------------------------------------------------------
Včera
FS: PH 5,5-6,5 ( měřený papírkama ), EC 1.8
SK: PH stejný a ec 3,8 což se podepsalo na listech...
Dneska dorazil TopMax, Alga-a mic... nebo jak se to menuje (Biobizz)
Takže to pak začnu přidávat podle potřeby... Topmax asi za 2 zálivky, nechám zatim kytky trochu srovnat ...
-----------------------------------------------------------------------------------
Dnes (14.11.)
Jsem obě holky zalil 0,5ml Bloomu,0,5ml TopMax,0,5ml alga-a-mic ... to asi na 1 l vody, výsledný EC 1,1
Pomalu budu zvyšovat a uvidíme... |
|
|
|
Tak vypadá to že je bez menších problémů plíseň není :D a paldy se paličatí. |
|
|
Mr.Nobody |
Čágo
Hodně brutální keř, taky si teďka pěstuju podobnou potvoru...
Ten spodek boxu bych polepil fólií. Voda ve spárách mezi deskama, není prej uplně v poho :) |
|
|
Kmeťák |
hezký kámo, konečně si dělám představu..:) Dneska postnu ty svoje rošťandy.. |
|
|
pestu zdar |
moc pekny, tak me napada jestli je lepsi mit pod takovou watazi jednu poradnou kytku a nebo vic malejch.Je jasny ze jedna velka bude dyl rust a bude potreba vic casu na sklizen ale co efektivita vyuziti svetla a celkove premena svetelny energie na gramy :) |
|
|
|
Jó nad tím sem taky přemejšlel, šlo by to tak že bych jednu nejlepší kytku ze selekce třeba z 10 roztahal po celym boxu, nebo z ní udělal jeden řízek, (tadle vyplnuje steží asi 70%) a pak bych se asi dostal na výnos technik jako sou SoG ...
Ale na příští kola plánuju zase víc kytek a pořádně vyplnit prostor.
Jakože pak třeba 9x roadrunner 2 na plochu 60x60 a to pak máš jistotu že maximalizuješ výnos, tady je to taková sázka do loterie, jestli to tak nabyde nebo ne :) |
|
|
pestu zdar |
skoda ze nebyla dyl na rustu abys ji roztahal uplne poc celym boxu aby se to dalo nak porovnat, ale tak jsou tu growy ktery dokazujou ze z vice kytek pod malou watazi se da udelat dost, ale grow s jednou kytkou tu moc k videni neni |
|
|
|
:D ...
24.11. EC- 2.1 (2ml bloom,3ml topmax,1ml alga-a-mic listy jsou pak krásně zelený a je to vitalizér, tak proč ne ;) )
Zalívám je asi 1x za 2-3 dny... po této době je květník krásně proschlej (pořád to tam fouká, takže půda krásně prosychá) .
Ofuk jede nonstop 18w klipsnovej větráček - přišel sem na jednu věc když se zavěsí vzhůru nohama má asi 1/3 výkon a někdy se dokonce zastavil :rejp: :mad: , takže jsem udělal pár úprav a už je tak jak má bejt a fičí.
Odtah jede taky nonstop - nemínim opakovat problém s plísní :) ( jakmile se vypne do 2 hodin tam je neuvěřitelná vlhkost která je přímo cejtit )
Podlaha pokrytá diamantovkou a konečně má box i 4 stěny :bounce: .
|
|
|
|
Tady náký ranní fotky :).. |
|
|
Mystery |
Pěkná slečna :-) To je FS nebo SK? |
|
|
|
To je FS.. sk je v pravém rohu, ale vypadá slušně taky :D ale v tom 11l květníku se to pěkně chytlo :) na fotce sou tak 2/3 pald :D a paliček |
|
|
|
ta větev vepředu vypadá dobře :D :D 35.den |
|
|
|
Zdravim, takže po bezproblémovim pěstu se dostavili celkem zásadní problémy.
FS byl nejspíš pěkně zasolenej a listy to vods*ali... jakože celkem rapidně, kynutí se celkem zastavilo a paličky co jsou blíž k světlu tak blednou.Asi 3 dny zalejvám čistou vodou a dneska sem ho prolil kompletně.
Buďto je problém v PH ... to se pohybuje od 5.7-6.5 cca a kytka nevstřebává dusík a odcházej jí díky tomu kořenyp rotože to bylo přesolený ( navíc sem se dočet že biobizz to přesně dělá, zkušenostp ro příště kdykoli jim budu chtít něco nalejt tak vezmu přesně 1/2 toho co sem chtěl o.O)
ECměřený před dvou dnama odtoku bylo 2.0 ... a teď jsem měřil ec v konvičce ve který připravuju zálivku a po přidání jedlý sody na zvýšení PH jsem naměřil 5,4 EC ??? :O
Takže to tomu určitě taky nepřidalo, pořádně jí vydrhnu a snad by se měla už začít rovnat,
SK1 dostával stejný zálivky a jenom malinko listy jinak si roste dál. |
|
|
|
rozlejzá se to nehorázně... upřímě doufám v přehnojení protože to bych byl teď už celkem za vodou
Kdybyste věděli neváhejte napsat, dík |
|
|
|
Ouu díky ti kámo ... taky jsem nad tim přemejšlel při nízkym PH se totiž nevstřebává K a další prvky květu potřebný ... a PH normál čistý vody se mi pohybuje okolo 5,7... celkem pecka nemít problém s vodním kamenem ale takle je to celkem na ***
Nemáš nákou radu čím zvýšit ph ? zkoušel jsem jedlou sodu ale zas mi připadá že to strašně zasoluje, EC mi strašně vylítlo. budu muset koupit PH metr a ph roztoky ale to až po vánocích ... :/
Jinak díky ;) |
|
|
ladikfzr |
zdarec chlape...hele vyřešil jsi to nějak....já mám kytky taky někde kolem 40 dnu na květu....hnojím taky biobizzem a na jedné kytce mám uplně stejný problém |
|
|
Mystery |
Největší průser je, že už listy takto poškozené zůstanou. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem zvednul PH zálivky, takhle to prolejval 14 dní a pomalu se to vzpamatovalo. A nejdůležitější je se tomu problému vyhnout v budoucnu. |
|
|
|
Nice very nice, but :D :D já mám tak 14 dní do sklizně o.O to sem teda krásně završil...
Na příští kolo si snad už pořídím i PH metr, a budu lejt míň stejně v tom pak není takovej rozdíl :) akorát se může víc věcí podělat.
Takže z toho FS nečekám nákej extra výnos, ta kytka rozhodně nepracuje jak má a ani se jí nedivim . |
|
|
|
Dnes - 48. den květu (69 celkově) jsem dal do tmy Special Kushe na 2 dny.
Fruit spirit si tam ještě chvilku pobude ale už taky krásně zraje ;) a stále kyne.
*takovej Kush kterýho svět neviděl xD.. |
|
|
|
Dnes - 52. den květu (73 celkově) FS dostal tmu některý paldy už měli tak z 80% hnědý trichomy. |
|
|
|
Dlouho očekávaná kosa je tady a já se s vámi podělím aspoň o ty fotky :)....
Dámy a pánové Fruit Spirit !
Vůně hodně sladká žvejka pronikavá, paličky tvrdý jak šutr, pryskyřice na rozdávání.
Po ostříhání z nůžek malá kulička haše :)
...
Tak já tu nálepku z legalizace lípnul sem :D na čestný místo
Doporučuji si to zobrazit v plný velikosti :D :D stojí to za to |
|
|
|
:D nezlobte se ale dám víc foto strašně se mi líbjej :) :rasta: |
|
|
|
a další :) nakonec přez ty útrapy kterejma si ke konci prošla to vypadá ještě dobře :injured: |
|
|
|
Macro spodku :D :D minipalička ale bude stát za to ! |
|
|
|
ještě s kamelkama na porovnání - kliděn si typněte kolik :) (jde jenom o FS z SK bylo jen pár gé chuťovky :D )
Rozvinutá :punk: |
|
|
|
Takle si tam teďkonc visí :D :)
Byl bych rád za 70 g takže doufám že tam budou :)
A zavinutá :jumper: |
|
|
Lipánek |
Pěkná prácička !!
Tipuju tak 65 gé. :jumper: Ale přeji víc:winner: |
|
|
filipec |
Já bych řek 44,1 ale těch 70 bych ti přál |
|
|
sWei |
Já si myslím že by tam mohlo být 61 gé ;) |
|
|
|
No :D vážně to nedokážu odhadnout o.O u jinejch mi to de líp než u sebe :D.
Ale tak aspoň představím plány na další kolo
dávám naklíčit semínka pana Mysteryho - člena.
(Early girl x Shaman) x LR 2
G13xLR 2
a tzv MMS - Might Mystery Seeds :D genetika neznámá
+ jeden Royal automatic z g shopu
Měli by to být autoflowering všechno, každopádně to se uvidí, proběhne menší selekce, nejrychleji klíčících a vitálních jedinců.
Konečný počet do skříně by mělo být 9 semínek do 3,5L květníku.
Mezitím si budu zařizovat matkárnu s úsporkama tak uvidíme jak se to povede :) |
|
|
sakal |
Tipujem 53g , ale prajem ti aj viac ako tých 70 :) |
|
|
|
Zdravím všechny přítomné :D
Usušeno a je to ve sklenicích :)
Teď si s tím budu ejště chvíli hrát a pak podám fota
A tady výsledky:
Fruit Spirit : 62 g (+ 3 g spotřeba :D ) voní po žvejkačkách a to tak že dost pronikavě, stávek vystihuje to co píšou na balení prostě - Extremly High,zhruba po 10 minutách od užití přichází pozvolnej ale zabijáckej nájezd a vrcholí pohodovym high :)
Special Kush #1 : 8 g voní po citrónu nebo takovym sladkym čaji :)
stávek velká pohodička na ovolnění
Foto dodám za pár dní, ještě to trochu doladim ve sklencích.
Tak zatím zdar |
|
|
|
Z rodinných důvodů končím, ještě poslední kolo pod 250w nebo konec úplně. Ale budu se tu na vás koukat a kochat se aspoň vašimi výtvory. |
|
|
|
Zdravím vás co jste zavítali do mého trýdu.
Znovu to rozjedu ale v menším, o hodně menším a to tak že jsem koupil HB ten úplně nejmenší, a pojedu tam vertikální pěstování v celkem malých květináčích a v kokosovém médiu,odrůdu jsem zvolil dle mého předchozího výběru,hnojit budu stejně jako v předešlých pokusech,ventilaci obstárávají malé ventilátory.
Tady něco na poslech : http://www.youtube.com/user/TeknoDi...n?feature=watch
K věci tedy : :)
Pěstírna: Homebox mini (XS) 30x30x60
Světlo: 150w soda ( už značně vysvícená ) na vert.
Květníky: 4x 3,5l malinko seříznutý aby se mi tam vešly (cca 3,3 L)
Médium: 100% kokos od cocostar :D
Modýlek: 5x Special Kush # 1 od RQS ( ten mi prostě sedí a pokud se kupuje 10 KS tak se v jednom shopu dá pořídit za 400 ,- tedy 1 semínko za 40 kč :) ) - pokud vyklíčí všech 5 tak jeden z nich pujde na out.
Hnojiva: Biobizz - Grow,Bloom,Alga-a-mic,Top max,Final solution, + zezačátku stimulax
Ventilace: Všechno to pojedu v PC ventilátorech, a prozatím to vypadá že na odtah slouží 3x PC na adaptéru - odtah by mohl být něco okolo 40m3/h, na tak malý prostor asi dostačující, a ofuk lampy bude 1-2 pc ventilátory.
Vybavení: Ph metr (akvariní kapky na snížení Ph, protože mám vodu ze studně s hodnotou něco okolo 7.0) ,EC metr (voda ze studně 1,2 EC, možná budu zalévat dešťovkou nebo destilkou, uvidím )
Bude to můj první pěst v kokosu,na vertikál a v tak malém prostoru tak doufám že toho moc nezmrvím.
To je pro tuto chvíli všechno, tak se mějte hezky čao :) |
|
|
|