Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Můj balkónek 2012 - Klikni zde pro originální téma
hellping
Ahoj,
jsem tu už dlouho členem ale zatím jsem mlčel jako ryba a jen tak monitoroval a sbíral různé informace o tom jak úspěšne pěstovat to naše milované kytí.
Letos jsem se po dlouhé době rozhodl že se zas pokusím o nějakej ten venek. Je to už můj 3 grow, ale tu druhou úrodu mi nějaká čórka ukradla přímo ze skleníku ještě před květem.
No snad vše vyjde tak jak má, tady je nějaké to info

Pěstuju to na zaskleném balkónku, teplota tu přes den dosahuje i +55C, víc teploměr nebere, v noci to padá na 25C. Kytky si na to zvykli, tak snad v tom problém nebude. Uvidí se v květu jak to budou zvládat, viz. pozdější info.

model:
growshop seeds: Jack Herer 4/5
CN haze - 3 řezy přes inzerát, no fakt haluz, nevím co z toho bude


zemina: plagron all mix + zemina ze skleníku + málo hnoje + hoštické NPK s guanem

hnojky: růst - krystalon start, OBM, hoštické hnojivo na jahody s guanem

zálivka: dešťovka, PH 6.0
hellping
Na květ mám připraven plagron alga bloom + plagron PK13/14.
Teďka zrovna kutím zakrývací stan na prodloužení periody na 12/12. Jestli nechcu aby mi to sežrala plíseň tak budu muset začít už brzo kvést, držte mi pacel
hellping
1 foto je z 9.4.2012
teda jestli jsem měl dobře nastavenej datum ve foťáku, ale to je už jedno

zasazeno do rašelinových květináčků, no příště už to takhle dělat nebudu, je to docela naprd. Vyklíčilo všech 5 jacků, ale jeden klíček uhnil.



kvůli fotoperiodě jsem si zhotovil takovou provizorní ohrádku z kartónu abych kytičkám dosvítil to co jim chybí. ono taky to počasí nebylo nic moc v "dubnu". Koupil jsem si na to úsporku PHILIPS CFL 20W, myslím že 2600K ale teď už fakt moc nevím

Jo vím, bylo to moc brzo na sázení, příště počkám ale byl jsem příšerně natěšenej a už jsem se nemohl dočkat až to šoupnu do hlíny.





Ta poslední fotka je z 23.4. Jen pro představu jak to rychle/pomalu rostlo.
hellping
Tak další update. Kytkám se v celku dařilo, přes den jsem je nechával už na balkóně, a na noc jsem jim ještě párkrát svítil. No jak čas letěl tak sluníčka bylo už venku dost tak jsem mohl úsporku vynechat.

1+2foto je z 26.4. už na zmiňovaném balkónku, trošku bordel ale kytkám to neva


3. foto z 4.5.

Rozhodl jsem se že jednoho Jacka ohnu a potáhnu ho co nejvíc při zemi. Jinak 1 jack chybí, byl už od začátku nějak divnej, tak jsem ho šoupnul na pár tejdnů ven viz. pozdější info.


4+5. foto taktéž z 4.5.2012

Na inzerát na netu jsem haluzově narazil na řezy CN haze (Critical Neville Haze)
Údajná doba květu 55-60 dnů (haha), páč na netu jsem našel 100 dnů. Tak se uvidí co z toho bude.

Takže tady je foto řezů, nevypadali nic moc ale byli aspoň pořádně zakořeněný.
hellping
Tak a další update a další várka fotek.

Jackové přesazeni do kbelíku, očividně se jim dařilo.

1 foto z 24.5

V tom největším kbelíku v pozadí je ten mamrd JACK co se mi sekl, takhle zakrslej byl dlouho a pak najednou vystřelil a teď to je největší kytka co mám. Ale taky sou s ním starosti viz. pozdější info


2. foto 24.5.

Jednu CN Haze jsem taky ohnul, je z ní teďka taková malá bonsaj. Zbytek jsem nechal normálně růst. Samo jsem všem kytkám zastřihoval patra, kromě těch ohlejch. A ohejbám to a lámu. No prostě letos docela experimentuju.


3. foto

Ohlej Jack

4. foto

Teď jsem moc nefotil, tohle už je celkem aktuální z 5.7. Jeden Jack mi rupnul v místě kde se větví, tak jsem to stáhl nití, no snad to nic hroznýho nebude. Vypadá fakt krásně


5. Foto

V malťákách CN haze, zbytek Jack, roste to pěkně. Kytky si zvykli na extrémní teploty, pijou jak dravý. Jsou schopny za 3-4 dny dát 40l vody. Hnojím to často, míchám kristalon+ obm, zatím žádné známky přehnojení
hellping
Update:

Kytkám se daří dobře, jednu jsem akorát trošku přehnojil takže to odnesli špičky starších listů. Pořádně jsem ten malťák propláchl dešťovkou a zdá se že už je v cajku.
Konečně jsem vymyslel jak spáchat zatemňovací stan, zabralo mi to cca. tejden ale výsledek stojí za to.
Když to zatemním tak tam kytičky maj větší tmu než v noci, doufám že tam ale nebude moc hic/vlhkost až budou mít holky květy. Mám tu dyžták v záloze větrák na stojanu tak ho tam pak fouknu.

Pár foteček:

1: foto 13.6.2012

Zátiší s křesílkem, kde často sedávám a povídam si s nima :)

Poslední 3 fota jsou z dneška a s bleskem, jde vidět kce. zatemňovacího stanu. Je to fakt paráda, když se to pořádně utěsní tak je tam tma jak v pr.... Zatemňuji od 18 do 6, takže 12h. Na holkách už se objevili první blizny, tak snad to pujde dobře.


Teďka už hnojím jen Alga Bloom a PK 13/14, kytky posříkaný před 14 dny kuprikolem 50, teď je ještě stříknu jednou.

Lepší je preventivně předcházet problémům než je později řešit.




PS: někde jsem tu četl že je dobrý kytky stříkat denně odtučněným mlíkem s vodou, v poměru 1:10. Prý to má stejný účinky jako zmiňovaný Kuprikol.
No jestli jste se s tím už nekdo setkal, nebo to používáte, tak sem dyžtak písněte jak to funguje. Já to asi vyzkouším až koupím mlíko.

Pěstu zdar


hellping
Tak jsem našel na netu "asi" info o těch mých CN HAZE řezech. Jestli to jsou fakt oni tak se nemusím bát tak dlouhej doby květu a všechny kytí by měli dokvést cca. ve stejnou dobu, to jest koncem září/začátek října.

Tady je to info:
Prodam rizky CN HAZE neprodejny model! byl pouzivan ke krizeni modelu v dnagenetics.com(trochu podobny modelu RECON jen stav vice high negauci) je velice vynosny (pod 600W 700-750g(dozrava 70dni)(pod lampou posledni ctyri dny vetram abych co nejvice snizil teplotu a modilek zfialovi!) v hydru vali po 14 dnech rustu a po prepnuti az na metrovy kyti pocatky korenu u rizku jiz po 7-9 dnech korenim pod dvema zarivkama 18W v pripade zajmu mozno fotky klonu (v nedeli, pondeli, utery...atd... by byli k odberu v rockwoolovejch kostickach) maji ovocne aroma po mandarince jsem z pardubic podle mnozstvi pojedu i naproti! cena by byla 90kc za kus pri odberu nad 100 kusu bych nechal za tech 75 (uvitam i dlouhodobou spolupraci) bohuzel mam jen tenhle model ptz se mi osvedcil nejlepe! Matka pod 400W rizecky namacim samozrejme upraveny ph a stimulator na korinky root od adwanc hydroponic of holland a enzymes od bcuzz zatim ahoj jestli vas jeste neco napadne ptej se cabas

ps: stále čekám jestli sem někdo něco písne o tom postřiku z mlíka proti plísním
hellping
Update:

První 2 fota jsou z 16 dne květu, kytičkám se docela daří, počasí přálo.
Holky dost pijou tak jim dopřávám zálivku Alga bloom + PK13/14, zatím nevypadaj že by jim to vadilo. Hnojím cca 2x tejdně, hlavně v těch malejch kyblíkách, tam se i sem tam objeví nějakej žlutej list.

Haze v malťákách vůbec nežloutne a jde taky poznat výhoda většího objemu zeminy, nemusí se tak často hnojit/zalejvat.

Poslední 3 fota jsou z 25 dne květu, už jde vidět pěkně pryskiřice, holky jsou pěkně cejtit a část blizen se pomalinku ale jistě zabarvuje do hněda.

Už mě to zatmívání ale pěkne sere, přemejšlel jsem že se na to vybodnu a nechám to dokvést pod sluncem ale zas na druhou stranu mám strach že se buď holky přepnou z5 na růst a nebo nedejbože zhermatěj.
Co jsem koukal na grower tak to někomu už samo venku kvete, no udělal jsem 1 řízek a ten mám za oknem a pořád roste a roste, tak nevím ...
hellping
Další série foteček:
První 3 jsou ze 17.8
Poslední 2 z 27.8 /dnešek/

Jedna kytka se pod tíhou palic hodně ohejbá, takžje jsem ji musel provizorně přivázat. Ty CN HAZE neskutečně krásně voněj, nasládle, no nedokážu to popsat. Zkusil jsem ji ochutnat a byl to nářez, a to mě čeká ještě 15-20 dnů kvetení :)

Dnes jsem je naposled pohnoji PKčkem a alga bloomem, od příště už jen voda. Hodně listů už zežloutlo ale více u toho Jacka.
Objednal jsem si ten příruční mikroskop abych zjistil jak jsou na tom trichomi jo a taky jsem si objednal už vapíka Arizer Extreme Q. :)
hellping
Hoj, chcu se jen optat zda-li nemá někdo zkušenost s vaporizováním tabáku do vodních dýmek (našel jsem ještě nějaký starý zásobičky pod postelí), taková ta vlhká melasa. Já jen na jakou teplotu se to má nastavit a jestli se nemusím bát že se mi vapík nějak zasere. Na netu jsem nemohl najít žádné užitečné informace.
Tak jestli někdo něco o tom víte, byl bych rád kdyby ste mi poradili.
hellping
Tak asi poslední update před sklizní. 49 den květu
Foceno 5.9.2012




1foto: Vrcholová palice Jack Herrer, v ruce mám ten přiruční mikroskop 60-100x zoom.
50% mléčných trichomů, pár jantarových a hodně ještě čirých. Dávám tomu ještě tak 7dnů..





2foto: palička CN haze, větve se pod tíhou příšerně ohýbaj, kosa bude asi už tuhle sobotu.






3foto: Detail palice CN haze, skoro všechny trichomy mléčné, pár jantarovejch. Myslím si že tedy v sobotu kosa, už je zalejvám 10 dnů jen vodou. Pro sativu je asi výhodnější více mléčných než jantarových trichomů.







4foto: Palice Jack Herrer. Holka zraje pomaleji než ta "haze", takže to vidím na těch 7-10dnů do sklizně. Možná i více.






5foto: Zátiší paliček :)






Jinak jsem minulej tejden šmikl vrcholovku Haze a vyzkoušel jsem svůj novej vapík Arizer Extreme. Stačí jet na 175C, no a musím říct je to fakt super pocit. Sice je to jiný než klasika špek, ale zas je to asi zdravější. Stav je o dost delší, akorát chybí ta počáteční pecka když si člověk potáhne z brka.
Ještě ráno to v sobě cejtím tak radši jezdím teďka do práce vlakem než autem :)

Díkas lidem za karmu, jsem rád že jsem nasbíral pár bodíků. S reportem se ozvu asi až po sklizni a sušení. Ještě jsem rozjel 2 automaty na balkóně Northern Light, tak uvidím jak to dopadne. Jestli to bude za něco stát tak to sem hodím.
hellping
Tak se opět hlásím po roce, na letošek jsem si připravil jiný modýlky než loni. Tak když to zjednodušeně zrekapituluji, tak:

modely:
growshop seeds AF: northern light a cream caramel

a řezy od člena groweru: durban poison,purple1,hollands hope


zemina: agro zahradní substrát + zemina ze skleníku (na "značkovou" zeminu jsem se letos vyprdl)

hnojky: růst - krystalon start, OBM, hoštické hnojivo na jahody s guanem, plagron alga bloom a PK 13-14

zálivka: dešťovka, PH 6.0 přesně :)

místo: stejnej balkónek jako loni, akorát nebudu tentokrát zatemňovat. Loni to byla příšerná dřina a nemám na to ani teď čas.



FOTO1: z 31.5. AFka a řízky pohromadě, jeden řízek na tom byl bledě, ale dostal jsem ho jako bonus takže bylo zatím vše v cajku

FOTO2: z 7.6. opět ohejbám a lámu větve. Loni jsem ještě zkoušel zaštípávat ale opravdu je teď lepší to celé ohnout a polámat. Kytka se nestresuje a mám takhle víc větví než kdybych to zaštípával.

FOTO3: taktéž z 7.6. nakvétající AFko. V době kdy to píši tak 3 AFka jsou už skoro uzrálý, krásně voněj. Trichomy mléčný, pár průsvitnejch a zatím žádný jantar. Takže tomu dávám tak 2tejdny max.

FOTO4: 18.6 detail teploměru na balkóně. To bylo v těch hicech. Teploměr víc jak 50C neukazuje, tipl bych že tam bylo i klidně 60-70C ale kytkám to nevadilo. Když si na teploty zvykají od malička tak tyhlecty extrémy je moc nevytočej.

FOTO5: z 18.6. takhle vypadaly v těch hicech. Pěkně se větvěj. Akorát ten jeden řízek mě potrápil. Od začátku byl takovej zakrslej, měl zmutovaný a pochroumaný listy. A když jsem ke všem dal první zálivku s hnojivem, tak to nerozdejchal a pěkně mu to spálilo listy (nejspíš to schytaly i kořeny). Takže jsem ho přesadil na 2 tejdny ven kde ho pěkně sežrali slimáci a když se vzapamtoval tak jsem ho šoupl zpátky na balkónek.




ps: pokuď si to bude číst nějaký mod, tak bych poprosil o přejmenováni threadu na "Můj balkónek 2012/2013"


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma