Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
NeWv "ShIT" - Klikni zde pro originální téma
kuba
zdravim dobrá práce.Ale to stínítko vod aguaplANTU by si moh dátještě níž??!kámoš tam má 6kilo a má to 25-30cm od vrcholků max.
možná vy to chtělo silnšjží větrák na odtah-snížíš teplotu a světlo budeš moct dát níž-možná by si pak nepotřeboval ani ten difuzer
MUT
ahyoj
to MrVoslik>
těch 40cm je krása. Mám taky 400w sonTagro, a v době co sem jí měl horizontálně jako ty, byla tak 50cm a teplota 20-32°C (neměl sem odtah jako ty). Pohoda proto že co sem slyšel tak efektivní rádius huhuhu bébébéb je 1m :) :).
Horší je to s velikostí pěstírny. Je malá. Kytky by potřebovaly roztáhnout, ale kam když nemáš místo, viĎ? Tak půlku bych tam nechal a půlku bych dal do identický skříně. Dvě skříně za ssebou v sérii, přední má odstraněnou zadní stěnu, lampa umístěna na spoji skříní.......:) to nemůže bejt zas nemožný... . Výsledek se dostaví i ve snížení teploty i ve větších palicích :wink:

Kuba:
aquaplant nejni všemocnej ani všechno, nějak ho nemusim...možná vosel jo když mu to vyjede. Tipoval bych ale že to vyroste tak vo 10-15cm a budou to palice :) hehehe
t3
vosliku vosliku,, nice jako vzdy .. jenom s tim scrogem, to pletivo jsi dal moc brzo, anebo zkratit vegetaci.. jinak K+ jako vzdy..
¨PS: doufam ze me z toho vycadis smejde
Rude
hmohoo voslajziku, peknoucky buchetky, a thijo takhle vyreseny vetrani bych taky mel poridit., tak at ti rostou
borifield
zdarec!
hele jedes ve stejnym roomu jako predtim s 250kou??jo a co ty aqauplant vetraky ty maj kolik m3/hod ? jinak to mas docela nice :smoker:
fasmos
jo hezký....
ps: tomu svítíš tou výbojkou ode mne???:-ú
fasmos
hmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmm:)
Hajavan
cau osliku. tak ten skuk vipada fakt dobre.gws a k2 vypadaj ze za chvili jsou upeceny:) ale nech je tam co to pujde :) cauk+
Hlava
... ptáš li se na to , zda dát lampu níž :sun: tak jenom doporučuji , já osobně mám 600W a stínítko stejný , větrák 160m3/h a mám tu lampu 10cm (ano je tam DESET cm) nad palicema některý se začínaj tak nafukovat že jsou jako moje pěst .... :cool: , pokud to chceš vidět mrkni se do odkazu v mým podpisu :smoker:

Měj se Hlava
TheKeptn
Fantazie , nakonec ten scrog dopadl dobre i kdyz nizko. Propaldovalo se to vyborne.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma