Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Rákosíčko :) - Klikni zde pro originální téma
Kewin
Zdravím všechny chci se s vámi podělit o moje rostlinky v rákosí :)
MODELY-Orange Bud
-White Widow
-Jack Herer
-Nějaká Fialka
Řezy-White Russian
-Northern lights

Substrát-Royalty mix,řezy v kokosu

Hnojivo- nepoužívám je to na přírodě :P

Zalejvám-Podle počasí,max 1-2x tejdně


PRUBĚŽNĚ BUDU DODAVAT FOTO A INFO JAK TO ROSTE :)
Kewin
Tak dneska jsem se byl na poličku podívat a likvidovat slimáky :) zatím s nima bojuju uspěšně :) použito proti slimákum-AGRO Ferramol a Vanish Slug Pellets (funguje VÝBORNĚ!!!!). Oběvil jsem taky na nějakech listech vykousaný hnědý dírky (viz. foto) tak jsem použil ještě rači postřik proti hmyzu AGRO PIRIMOR tak snad to pomuže :) a ještě jsem vlastně použil jednu věcičku proti nejvěčí ŠKODNÝ(ČORKÁM)- FOTOPAST :) to je zatím vše tak mějte a brzo Čau :)
Chronic
Stejny dirky mi na kytkach delaji mravenci, ale pokud mas uz kytku dobre rozrostlou, tak si to muzes dovolit ignorovat, pac to nic neni (u malych kyticek to muze mit horsi nasledky). At to roste ;)
Kewin
Tak to jsem rad :) postrikal jsem to postřikem proti ruzny haveti tak ted už to necham na pokoji když to nevadí :) diky a měj se :)
Kewin
Trochu jsem poupravil aby jste věděli jaka kytka je jaka:) at to roste :)
Kewin
Trochu jsem poupravil aby jste věděli jaka kytka je jaka:) at to roste :) Každou radu rád uvítám :)
Kewin
Tak přihodím nějaký fota z dnešního zalejvání :) radost tam chodit.
První 3 fota JACK
a poslední 2 Orange :)
Kewin
Tak dneska jsem se byl podívat jak to na políčku vypadá po deštích a jestly neškodí slimáci vše v pořádku až na dva řezy který začaly žloutnout. Holky mi dělaj radost :)
Kewin
Tak dneska jsem se byl podívat jak to na políčku vypadá po deštích a jestly neškodí slimáci vše v pořádku až na dva řezy který začaly žloutnout. Holky mi dělaj radost :)Foto- 1 a 2 Jack, 3 a 4 Orange a 5 Řezy :)
Kewin
Ještě poličko,wdova vzadu jack, a wdova :)
Kewin
Tak hodím sem nějaký fotky,holky rostou jak z vody,ještě nebyly hnojeny opravdu parádí místo :)
Kewin
Tak hodím sem nějaký fotky,holky rostou jak z vody,ještě nebyly hnojeny opravdu parádí místo :) 1-Jack 2-Orange 3-Políčko
Kewin
Rostou jako z vody :) 1-Jack 2-Orange 3-Políčko
Kewin
1-Řezy Russian 2-Řezy North 3 a 4 White Widow
Kewin
Tak jsem se ke kytkám dostal až dneska a milé překvapení,rostou jak z vody, opravdu se jim tam daří mám z nich radost :) a dneska jsem jim dal prvně hnojivo (ledek) tak jsem zvědav. Fotek bych sem rád hodil víc ale někdo by bohužel mohl poznat místo kde jsou :)
Kewin
Po dlouhý době na políčku,PARÁDA, 5 Z 15 už začala dělat paličky :) o orange bud a jecka jsem přišel kvuli velkým větrum. Přesto SPOKOJENOST :)
miravlak
zdravím,máš to pěkné :-),minulý rok sem zkoušel podobný flek v rákosí ale bohužel sme vykopali moc velke diry a davali sme tam hlinu z obi a jak zaprselo tak to kleslo o 15-20cm a uhnilo nám všech 5 kyti :-/ příští rok sezenu kýble 40L a pujdu do toho znova :) rákosí dělá parádní krytí ..K+
Kewin
Cau v rakosi to mam uz 3rokem a naprosta spokojenost az na veci vyskyt slimaku ale to jsem si uz poresil vanishem a ruznejma vecma proti,ja ma pro kytky diry tak do 7l a parada pak si jedou v hline co je tam, a pohodicka rekl bych ze jim tam nic nechybi. Proste tam je raost po tejdnu chodit :) diky za K :) at to roste :)
miravlak
citace:
Původní příspěvek od Kewin
Cau v rakosi to mam uz 3rokem a naprosta spokojenost az na veci vyskyt slimaku ale to jsem si uz poresil vanishem a ruznejma vecma proti,ja ma pro kytky diry tak do 7l a parada pak si jedou v hline co je tam, a pohodicka rekl bych ze jim tam nic nechybi. Proste tam je raost po tejdnu chodit :) diky za K :) at to roste :)


právě já sem měl před rákosím ještě "potok" spíš močku :-D ale aspoň přes to nikdo nejde..a je tam slín takže to nemělo kam vsáknout ta přebytečná voda..ale narok to pujde to kýblu a menší díry a snad OK :)
Kewin
Narychlo hodím nějaké foto už ani pořádně se tam nedá projít pořadná Jugle:D :D :D :D
Kewin
***
Kewin
*
Kewin
**
Kewin
Krásně nám to kvete :)
Kewin
***
Kewin
Po tejdnu na policku :) luxus :)
Kewin
***
Kewin
A to nejlepši na konec vdova trochu prorostla :D a ma nespocet malejch palicek :)
Kewin
:)
Kewin
***
Kewin
Tak z rakosička zklizeno 6 kytek :) usušeno a zvážino a krasnechj 1 353g :) jestě zbyla vdova orange north a rusak a vypada to velice pekne :)
Kewin
Tak přidám nejaky novy fotky z dnešní náštěvy políčka :) na všech fotka je krasně kvetoucí White Russian parádní odruda :) velka spokojenout.
Kewin
:)
Kewin
Tak ze všech kytek zmizely vršky tak zejtra du pokosit je to z pulky dozrali ale lepši než aby to zklidil nekdo jinej,ČORKY ZASRANY :(
Kewin
Zdravím zdejší komunitu :) pro letosek jsem si pripravil do rakosička dat osvecenyho WHITE RUSSIANA a AK 47 +North ( oboje rezy, zatim rostou na zahrade ) a jeste bych tam rad vyskousel nejaky automaty to uvidim podle mista :) Hned jak to pujde hodim foto :) zatim mejte se :)
fisHunter
budeš davat kytky do rakosu na stejne misto i presto ze ti políčko navštívili corky??
divime se stejny veci nebo nas prekvapis novym mistem? jestli ti to tam vycorkovali zmrdi tak pochybuju ze letos to bude jinak...
Kewin
Ahoj mam stejný místo, na to místě jsem mel fotopast a vím kdo mi je vzal a ten je na hodně dlouho v zahraničí tak snad pohoda :) kytky tam už mam ale bohužel zatím nemužu přidat fotky nemam kabel od fotáku hned jak ho budu mít tak se s váma podělím, zatím mi jich tam roste 15 a chci ještě přisadit pokud seženu nějaký vzrostlejší řezy. Jediný co mě štve že při přepravě se mi to pomíchalo a nevím co je co :D :( mám tam zase White Russian a Nortligt+AK.......Zatím pěstu Zdar :)
Creed
To je docela odvaha pěstovat na tom stejným místě, ikdyž je ten čorkař v zahraničí tak o tom může říct třeba kámošovi a ten to sklidí za něj...
Ale nemalujme čerta na zeď, snad to dopadne dobře :-)
bruno.kudrna
Zdravím
Kámo pořeš jiný místečko ten co ti to loni oholil se beztak někomu svěřil jak k tomu přišel.Už jednou vybraný místo je na prd.Fotopast je krásná věc ale čorky to nezastaví.
Zdárek:sun:
Kewin
Zdravím přidám slibovaný fotky :) dnešní náštěva. :)
Kewin
Poslední dvě,zahrádka Auto Blueberry a řezy Nortlight , Rusian :)
Kewin
V rychlosti hodím par fotek :) na zahradě mi zustal jen jeden Řez Nortlight uplně rusáka zadusil :D A v rákosí už zase džungle tam mi už rusaci kvetou :) pěstu zdar :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma