Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600W, box 1.2m, 6x White Russian - Klikni zde pro originální téma
tomahawk23
Zdravim
Je to uz 7 let co jsme se sousedem na vesnici poprve zkouseli neco vypestovat ve skrini. Naivne jsme si mysleli, ze se to jeho rodice nedovi, protoze mel v podstate svuj byt v jine casti baraku, ale porad nam bylo nejakych 15 let a rodice se vam techto letech proste do pokoje vetrou at chcete nebo ne :)
Tato naivita trvala presne 2 dny, dokud se Vojtovo (jmeno pozmeneno) mamka nerozhodla zjistit, proc ze to ta satni skrin tak divne huci :D K nasemu prekvapeni to vojtovo rodice (oba zemedelci s nekolika tituly) vzali docela sportovne a dostali jsme povoleni nas pokus alespon dokoncit, protoze pry moc neverili tomu ze je mozny neco takovyho jako je marihuana, a jeste k tomu nejaka kvalitni, vypestovat ve skrini.
Challenge accepted a nam se nakonec podarili udelat sklizne dve. Gramaz byla pomerne slusna, ale fukncnost byla temer nulova, rozumej ZADNA :) za danych podminek se ale vlastne ani nebylo moc cemu divit, ale finance proste v 15ti nebyly (temer zadne vybaveni, pouze 400W kit + hnojiva + bila folie jinak zbytek co dum dal vcetne semen z outdooru atd .) Zde par fotek..


http://grower.cz/photos/011913/0001.jpg
http://grower.cz/photos/011913/0005.jpg

No, dost k nudne historii.

Ted po sedmi letech jsem se rozhodl pro treti pokus a tentokrat uz nejsem limitovan penezi, takze se budu snazit si s tim trochu pohrat. Veskere potrebne vybaveni jsem vesmes koupil na ebay a info se budu snazit cerpat tady. Budu se snazit postovat krok za krokem a budu rad za jakekoliv rady a pripominky.

Zde je vycet veci ktere mam jiz nakoupene. Urcite mi tam dost veci chybi, tak pokud vas neco napada, rychle sem s tim. Rozsvitit bych mel zhruba za 10dni.

Vsem diky za pripadne rady. Doufam se memu tematu vyhnou haters a vse se ponese v pratelskem a konstruktivnim duchu. ;)

GLHF

Info (nebudu to prekladat z ebay, kazdy stejne asi tusi o co se jedna) :

COMPLETE 600WATT LIGHT SET UP WITH CE STAMPS
1 X 600 WATT HPS LAMP
1 X 600 WATT LIGHT SHADE
1 X 600 WATT POWER PACK ALL READY TO RUN

FAN AND CARBON KIT
KILLS HEAT AND SMELLS FAST
1 X 4"TT100 FAN
1 X CARBON FILTER

CANNA FEED PACK FROM HOLLAND
1X CANNA COCO 1L A
1X CANNA COCO 1L B(USE THE COCO A+B (FROM START TO FINISH)
1X CANNA PK 13-14 250MLS BOOSTER (USE IN THE LAST 3 WEEKS TO MAKE YOUR PLANTS FILL OUT)
1X PH TEST KIT
1X PH DOWN 250MLS
1X PH UP 250MLS

THE STUFF FOR THE PLANTS TO GROW IN
8 X JIFFY PLUGS (FOR SEEDS TO GO IN)
1 X HYDRO PEBS 8-16mm 50 LITRES (GOES IN THE POTS)
1 X SUPER 3C COCO PLUS PEAT 50L (GOES IN THE POTS)

WILMA 8 POT COMPLETE
8XPOTS 1XTANK 1XTOP TRAY 1XPUMP 1XPARTS KIT

OSTATNI PRISLUSENSTVI
CASOVAC
STOLNI VENTILATOR
TEPLO-VLHKOMER

SEMENA
Serious Seeds White Russian #1 Auto
Feminized Cannabis Seeds - 06 seeds
FEMINIZED UFO #1 Delicious Seeds Auto Northern Light Blue
FEMINIZED UFO #2 Delicious Seeds Fruity Chronic Juice


To by bylo prozatim vse. Pokud vas napada neco co koupit (zlhcovac, odhlucnovac, cokoliv) urcite piste at to stihne prijit nez zacnu.
Az to budu mit postaveny tak sem hodim foto.
tomahawk23
Mel jsem tento thread na konkurencim serveru ale protoze je tamni admin poekud zvlastni, rozhodl jsem se vratit sem a po x letech zas neco prispet ;)

Kdyz to vezmu ve zkratce... Z puvodni zakoupene vybavy toho moc nezbylo. Vybojka nesvitila takze sem vratil cely svetlo-kit a koupil misto nej zvlast digi predradik s regulaci vykonu, Adjust-a-wing large stinidlo a ovou vybojku. TT100 se ukazala jako neschopna uchladit 600W a tak jsem objednal TT150 s termostatem a regulaci otacek a hnojiva jsem dopnil o RHIZOTONIC, CANNA BOOST a ENZYM (nevim jak presne se to posledni jmenuje ;)

Hodim jsem teda jen fotky jak postupuju a pak se budu snazit updatovat aktualni fotky i s nejakym komentarem nebo otazkou.

Zatim
tomahawk23
..
tomahawk23
ude jsou nejake fotos
tomahawk23
zde jsou nejake fotos..
tomahawk23
neprijdu si nijak extreme vyhulenej, dokonce znam i zaklady html/php, ale reknu vam ze pridat sem fotky je fakt docela umeni :)
EDA45
citace:
Původní příspěvek od tomahawk23
neprijdu si nijak extreme vyhulenej, dokonce znam i zaklady html/php, ale reknu vam ze pridat sem fotky je fakt docela umeni :)


Nech si to přendat do fotogalerie indoor,tam přidáš i 5 fotek najednou..
A před uploudem fotek je třeba zmenšit jejich velikost(kvalitu) a pak ještě zaškrtnout automatickou úpravu na povolenou velikost..Nedávno došlo k omezení velikosti fotek které server uploudne..
tomahawk23
- stavba boxu, osvetleni, vetraku atd
- kliceni + 1. a 2. tyden v rustu
tomahawk23
..
tomahawk23
.....
Grazzl
zdarec máš to pěkně udělaný hlavně vytáhni ten předřadník a zásuvky mimo box !! to by pak taky mohlo dopadnout hodně špatně jináč ať se daříí :-)
tomahawk23
Zdar vsem.

tak pokud bych to mel nejak zrekapitulovat, je to vlaste muj prvni samostatnej grow a tak na sebe chyby nenechaly dlouho cekat

1/ OBJEDNAVKA A VYBER ZBOZI
Objedani celeho kitu - komplet svetlo + hnojiva + medium + drip + vetrani atd atd.. se ukazalo jako naprosto spatna volba. Po sestaveni cele skrine a zapojeni vseho jsem zjistil ze svetlo nesviti. Takze reklamace a mezi tim mi bylo doporuceno stinidlo A-wing large, takze jsem investoval a pak jsem se taky docetl o regulovatelnem predradniku takze dalsi trojka navic. Pak jsem musel dokupovat celou sadu hnojiv (rhizotonic, enzymy, booster), TT100 se ukazala jako naprosto nedostacujici, kdyz pri plnem vykonu je ve vnitr stale okolo 31°C.
Takze dalsi priobjednavka TT150 s termostatem a regulovani otacek, coz s sebou nese i nove potrubi a pravdepodobne casem i novy filtr (koupil jsem redukci tak uvidim co zvladne ten mensi...
Jedine co bych na tom celem setu vypichnul je to, ze stan mi poslali 2x takze se mi 1500 vratilo ale i tak, mam (mel sem) vsechno vybaveni doma dvakrat uplne zbytece...

Dalsi zasadni chybou bylo zakoupeni semen. Kdyz jsem vybiral tak jsem o auto odrudach vedel jen to ze se sami prepnou, coz mi prislo na zacatek idealni... No nechci malovat certa na zed ale myslim ze 8 auto kytkama tuhle plochu nezaplnim. Scrog se tentokrat tedy nekona a zakoupena sit snad najde vyuziti v pristim kole...

No uvidime jak se to bude vyvijet.. Z puvodniho naivniho cile 400g to vidim aspon na 100 a budu rad :D

Jinak holky jsou dneska 10 dni v rezimu 20/4. Pred 3 dny sem je presadil z kelimku (mozna trochu predcasne ale uz jsem se nemohl dockat az vyzkousim WILMU :D ) coz se projevilo mensim ovadnutim ale dneska se az na jednu dari vsem dobre. Pokud se jeji stav do zitra nezlepsi tak sem hodim foto.. (snad nebude pozde :))

Zatim pestu zdar ;)
tomahawk23
citace:
Původní příspěvek od Grazzl
zdarec máš to pěkně udělaný hlavně vytáhni ten předřadník a zásuvky mimo box !! to by pak taky mohlo dopadnout hodně špatně jináč ať se daříí :-)


Ahoj, diky za pochvalu. Predradnik uz jsem hodil ven pred tydnem. Na tech prvnich fotkach je proto venku. Driv jsem mel 400W a ten predradnik u toho mel snad 1000°C. Tenhle 600W digitalni je vlazny (a tim myslim naprosto!) coz me jeste ted udivuje :) dokonce vyrobce uvadi ze ma vodeodolne iziolovae telo takze by s nim vlhkost nemela nic udelat ale v pripade nehody s dripem by to urcite mohlo nadelat paseku. Urcite muzu doporucit...
co se tyce tech zasuvek tak mam vevnitr roztrojku s casovacem a nejakyma pojistkama, cely asi za 800kc, tak doufam ze kdyby nahodou, tak to jen vylitne.. je to vsechno privazay zdrhovackama 30cm nad zemi tak snad je to zabezpeceny dost ne? :)
tomahawk23
Par kyti ma ještě nějaké listí malinko zkroucene dovnitř. To znamená preliti nebo opak?

Jo a údaje. PH 6, EC 1.6, teplota den 31.5 - 32max, 23 v noci. Vlhkost 80% den, 85 v noci.

Už před 10ti dny sem objednal to větší ttcko a když sem jim dneska psal kde jako je, tak odepsali že ho ještě neposílali protože k němu nemaj potrubí.. no comment. Dneska to prej poslali teda bez potrubí který už mám stejně doma. Koupil jsem akustické potrubí 150mm protože i tohle 100 dělá docela randal tak to chci aspoň zkusit..
alpa
predradnik a dalsi el. dej ven z boxu pokud to nejde tak to dej stejnak ven:D
tomahawk23
Preliti, sucho nebo horko? Vlhkost 80 teplota 32
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od tomahawk23
Preliti, sucho nebo horko? Vlhkost 80 teplota 32


horko, sniž teplotu a ty listy by se měly narovnat
tomahawk23
Bohužel s tím zatím nic neudělám. 150mm TT s výkonem 530m3/h snad bude stačit.. včera ho prý poslali tak snad dneska dorazí..

Má cenu dávat to starý 100mm jako aktivní pritah nebo si to skříň nasaje sama?
tomahawk23
citace:
Původní příspěvek od alpa
predradnik a dalsi el. dej ven z boxu pokud to nejde tak to dej stejnak ven:D


Čekám až mi přijdou digi casovace a pak to teda hodím všechno ven.. mám ke skříni přístup jen že předu takže kdybych to dal ven tak k tomu nebudu moct.. resp. budu ale hodně obtížně ;)
tomahawk23
Zdarec growmani a growmenky.

Teď jsem checkoval hodnoty v tanku a ph mi kleslo z původních 6.0 na 5.6.. na prospektu co jsemdostal ke hnojkam je uvedeno ph 5.5 až 6.2 takže mám být v klidu nebo to mám vrátit na 6?
Dík za rady přátelé ;)
tomahawk23
Všechno mě kouše od ty izolace z odhlucnenyho potrubi, ale větrák konečně hučí a já netrpělivě čekám kde se zastaví teploměr :)
tomahawk23
Teplota 32'C
Ještě zkusím zkrátit to 5m potrubí ale je to pro mě docela zklamání :( zitra tedy nainstalují aktivní pritah a uvidíme....
Cau) tak snad se ti už tentokrat všechno povede), jinak kam máš vývod te ventilace?..ted by ti aspon pres ty vedra pomohlo mit oddělanej ten páchač a teplota by šla určitě níž.. kytky stejne ještě nejsou moc cítit ne ?:)
tomahawk23
Vyvod je je natazenej cca 1m od skříně přímo k oknu. I tak mám v pokoji saunu.. zkusil jsem dát to TTcko s průměrem 100 jako aktivní pritah ale teplota je pořád 31.5 a to svitim na 75% ...

Když oddelam pachac tak to sice má nekolikrat větší tah ale za to to hučí jak turbina u letadla a vzhledem k tomu že přes den spím po nocni tak bych ani neusnul.. navíc regátor na větrku není zapojen takže na to se vrhnu o víkendu..

Příští kolo budu muset svítit přes noc kdy je venku větší zima. Teď stejne svitim 20/4 takže je to jedno ale příště chci jet klasický 18/6 12/12
tomahawk23
ta vlevo vzadu byla vcera uplne uvadla.. od presazeni to s ni jde nejak zkopce, asi jsem poskodil koreny kdyz jsem zapichoval drip, ale deska uz vypada o trosku lip, tak uvidime jestli to rozdycha :)
tomahawk23
1) Vlevo dole Fruity Chronic Juice, napravo Northern Light Blue, zbytek WR a dve se nevesly do zaberu..

2) no neni na tom nejlip ale nevzdava to :)

(fotky jsou presviceny, priste pohlidam ;)
tomahawk23
Den - teplota 31 vlhkost 75%
Noc - 24 / 80%

Zatím tam holky sekaj patro za patrem. Fruity chronic měl tu středovou větev nějakou retardovanou, zakrslou, tak jsem ji musel zaatipnout tak se hezky rozvetvila. Snad ji to moc nezbrdzdi. Zitra měním tank tak postnu ph ec.

Zatím ;)
Cham*
Jestli ti můžu poradit,tak pacháč dej na konec a odsávej přímo z pod stínítka..bude ti to brat teplo přímo od žárovky a teplota půjde dolů.Já mám isoflexu připevněnou drátkem ke stínítku.Jestli nemáš místo kolem boxu, tak to můžeš vyřešit tím, že na box dáš nějakou desku na kterou to můžeš položit.Ať se daří.
tomahawk23
citace:
Původní příspěvek od Cham*
Jestli ti můžu poradit,tak pacháč dej na konec a odsávej přímo z pod stínítka..bude ti to brat teplo přímo od žárovky a teplota půjde dolů.Já mám isoflexu připevněnou drátkem ke stínítku.Jestli nemáš místo kolem boxu, tak to můžeš vyřešit tím, že na box dáš nějakou desku na kterou to můžeš položit.Ať se daří.


Zdar. Budu to tak muset asi udelat. Odtah primo ke stinitku a pachac nakonec, snad to pomuze. Dik za radu ;)

Dneska jsem vyklizel komplet cely box a udelal par zmen. Lampu jsem otocil o 90°, takze ted je svetlo mnohem efektivneji vyuzite, navic jsem ziskal lepsi pozici pro vezovy venstilator ktery ted odhani teplo od vybojky mnohem lepe a v neposledni rade jsem konecne vyvedl vsechy zasuvky mimo box, vse pripevnil zdrhovackama (coz je podle me jeden z nejvetsich vynalezu v oblasti kutilstvi :D

1) ph / ec / teplota zalivky 24,5°C

2) pohled na box
tomahawk23
Dnes jsem konecne zprovoznil regulaci otacek na vetraku. Nechal jsem si poradit a dal jsem pachac nakonec. Vetrak zvysil vykon asi tak na dvojnasobek a pri plnem vykonu by mel udelat 530m3/h, coz by melo bohate stacit i na vetsi prostory, ale porad jsem nesel pod 32°C a tak jsem si rikal ze tady neco nehraje. Dal jsem teplomer zhruba 50cm pod strop a zde je teplota prijemnych 27,5°C :) Takze vetrak muze sat jak chce ale stejne nasaje v podstate jen o par stupnu teplejsi vzduch nez do skrine prijde..

Neni tedy jina moznost nez dat odtah primo k vybojce, coz bych chtel udelat pomoci tohoto tlumice.

Ma s nim nekdo nejakou zkusenost? Stoji asi 1300, coz neni uplne nejmin za "kousek roury" :) tak at je ten rozdil alepon trochu znatelnej... (?)
Astronaut
Myslim ze to je zbytecny v zelezarstvi mivaj takovou roru k digestorim drzi tvar a sroji asi kilo.metr
tomahawk23
Zdar. Tak s tou teplotou jsem asi jen zbytecne plasil. Kdyz spustim k vrcholkum kytek teplomer od vetraku (termostat), tak sepne az nekdy pri 27-28°C. Dal jsem teda vybojku o par cm vys a myslim ze to bude ok.

Bohuzel se objevil prvni naznak prehnojeni v podobne nazloutlych okraju listu. Ec se zvysilo behem tydne jen tim jak voda cirkulovala systemem asi o 0,4. Z puvodne doporucenych hodnot EC sem se teda dostal zhruba o desetinu nad a moc se to holkam nezda :)

Budu to asi muset kontrolovat casteji nez jednou za tyden :) Dolil jsem to cca 10litry vody s upravenym ph a prolil kvetniky tak uvidime.

Pestu zdar
tomahawk23
Zdravicko ;)

Tak tu mame 19. den v rezimu 20/4

Teplota 28-31°C, vlhkost 75%
V noci 24°C/80%

Zalevam 3x denne nez to protece kvetinacem - ph 5,9/EC 1,6/ 24°C

Naznak prehnojeni se nastesti nerozsiruje, holky spis nez do vysky (zatim vyrostly asi 5cm za 8 dni) rostou do sirky. Zatim jsou to takovy bonsaje :)
Ta chuderka vpravo dole, ktera mela par dni namireny drip primo na koren (vubec jsem si toho nevsiml a nechapal proc je temer dead) se uz zacina zvedat a snad ten 5ti denni zasek nejak dozene.

Posledni veci ktera me tedy stale trapi je teplota..
Dneska vecer se vrhnu na mensi (a snad uz posledni :) ) prestavbu vnitrku. Odtah dam primo k vybojce (asi pomoci sona) a doufejme ze to bude mit vytouzeny efekt a dostanu se na nejakych 27°C i 30cm pod vybojkou.

Zatim pic ;)

EDIT: ted jsem si cirou nahodou vsiml, ze jedno semeno neni automat, takze pokud pojedu az dokonce 20/4 tak ani nezacne kvest :)

Budu se muset rozhodnout jak to vyresit. Nabizelo by se udelat z toho rezy, ale nikdy jsem to nedelal. Nadruhou stranu tu kytku stejne nema cenu vzhledem ke zdejsimu podnebi davat ven, takze se z toho stava idealni kandidat na pokusneho kralika :)

Do budoucna bych stejne chtel mit matkarnu tak uvidime jak mi to pujde...
tomahawk23
Reknu vam, ze jsem rad ze to mam za sebou a uz snad nebudu muset vickrat rezat sono. Tu vnitrni izolaci co kouse jak krava mam snad i v usich a to jsem se snazil s tim co nejmin virit :)

A-wing jsem trochu naklonil, tak aby teplo slo primo k odtahu a kdyby to bylo porad malo tak zkusim zakroutit sono az primo pod stinidlo.

20. den

Edit: sono jsem narval uplne az objimce ale zaroven tak aby neprekazelo a jsem na nejakych 29°C pri odtahu zaplem na minimu. Ted uz jen staci si pohrat s nastaveni termostatu a problem s teplotou doufejme ukoncen. Timto bych chtel podekovat vsem kteri poradili at uz tady nebo pres PM :beer:
tomahawk23
Zravim vsechny navstevniky meho threadu ;)

Mame tu 22. den (presne od vlozeni klicku do media) a snim maly update.

Den: 28°C/70%
Noc: 24°C/80%
3x denne zalevam Ph 5.8, EC 1.7, 24°C

Zatim jsem to moc neprohlizel, jen kam oko dohledne, ale zadny naznak pohlavi jsem nezaznamenal. Vlevo vzadu rusak, dvojnasobnej nez ostatni s mohutnym stonkem a ten se jako jedinny zacina i pomalu vytahovat. Ostatni vyrostly od presazeni do 11L kvetniku asi jen tak 5-10 cm, zato vyhani hrozne moc postzranich vetvi a jsou to takovy 15cm hrozne husty bonsaie
Nevim jestli me to ma znepokojovat nebo naopak, ale necham tomu volny prubeh, alespon prozatim ;)

1) Myslel jsem ze budu do kvetniku jeste dosypavat ale jim se z nich vubec nechce :)
2) asi zbytecna fotka, zkousel jsem zabrat kolik vetvi ma. Vyndam to priste ven......

zatim pic ;)

Edit: abych nezapomel, prdradnik jsem prepnul z 75 na 100%
tomahawk23
23. den

Den: 28°-30°C/70%
Noc: 24°C/80%
Ph 5.9, EC 1.75, 24°C

1) bilej rus
2) zase rus, nejsilnejsi stonek ze vsech, o cca 5-10cm vyssi nez ostatni
3) prvni naznaky pohlavi? tohle je taky rusak, kterej je urcite nejrozvetvenejsi
4) ta sama kytka co na 3)
5) zvlhcovac po cca dvou tydnech.. ph vody z kohoutku mam presne 7, je to normalni? ta vrstva tam je fakt brutalni :/
tomahawk23
Jdeme spát. Já po noční a holky po další 20h šichtě :)
tomahawk23
Den 24

Rezim stale 20/4, cili vsechno pri starem. Prepnuti z 75 na 100% je znat, ale i tak mam pocit ze jsou nejaky pribrzdeny. Pravdepobne to bude tou teplotou v prvnich tydnech a lehkym prehnojenim (asi na pulce kytek po jednom max dvou listech s zlutejma koncema).

citace:
Most plants will finish between 70-75 days while some need a little longer, up to 80 days.


Par dni snad jeste mame..

1) rusak vzadu bude zitra rozohyban aby tak nevycuhoval a rovnou je vsechny i prosprehazim ( existuje vubec takovy slovo nebo jsem moc high? :D )

2) tyhle dva 250ml vzorky jsem dostal k nejaky objednavce free.. ma s tim nekdo zkusenost? jeden je klasickej korenak a druhej na poradny salamy. Ma cenu to jeste mixovat s tim samym od CANNA?

zatim ;)
tomahawk23
Den 25

rozohybano, prehazeno, nuda
tomahawk23
Den 26

Komplet vymena vody v tanku. Myslim ze holky co nevidet prepnou, tak jsem jim tam dal i CANNA BOOST a davku toho boosteru co jsem dostal gratis

1) Nothern Lights Blue Auto
2) vsechno WR krome druhy zprava dole (NL) a druhy zprava nahore (Fruity CHronic Juice)
3) Zpatky "doma"
4) nove hodnoty /23,5°C

Den: teplota 28-31°C vlhkost 55-60%
Noc: 24-25°C 70%


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma