MOZO |
hvak meleš dobre blbosti to maš jak bys řekl že na kytky svitíš baterkou na 2 tužkove baterky a vyrostlo ti 500g hmm
dobra blbost lol |
|
|
Cicmon |
pit_ufo: Tak jim navrhni, ze si budes spotrebovanou elektrinu platit sam, provoz skrine se 150W vybojkou a bubblerem te mesicne neprijde ani na 300Kc ;)
Cicmon |
|
|
blockhead |
2 pit_ufo : Jo, Cicmon ma pravdu, ja to taky tak udelal....platim si elektrinu, tak tim rodice vubec nezatezuju a je klid |
|
|
Zarovka |
Futev&Cicmon: Ja mámě prostě řek že to nekouřím že to chci pěstit jen na léčebný účinky...(znate to u nich je droga jako droga) tak v poho venku mohu pěstit jak chci ale doma ve skříni mi to nechce dovolit.... ma prostě strach že bych měl nějaký problémy s policií apod... |
|
|
fefl |
joo tak já sem řek, že chci vidět jak to vypadá měl sem to pod 2 spořivkama a ve skříni, kerou sem nesměl nějak ničit.Potom sem přines 2x 50w a ted uz muzu mit co chci i na zahradě.mother mi dokonce kupuje věci do skříně a jednu skříň mi dala, ale nechce mi koupit sodík : (.tak musim¨sesmolit prachy |
|
|
Smaba |
Na někom vydělávat prachy je fakt hnus zamysli se nad sebou!!!!! Jinak já doma pěstovat nemohu ale venku jim to je celkem jedno. |
|
|
HIND |
ja ked budem realizovat indoor tak jedine tak ze otom rodicia nebudu vediet, inak si to ani nedokazem predstavit,.len zohnat nejaku skrinu na zamok a upravit ju tak aby nezbudzovala zbytocny zaujem sa nanu pozriet |
|
|
Cicmon |
HIND: hezka idea, ale nevim, jak moc dobre realizovatelna. Na prvni pohled to sice znat nebude, ale nakonec si toho stejne vsimnou...
Relativne dobre reseni by pro tebe mohl byt bigtower s 70W sodikem (je tu par threadu, tak hledej :))
Cicmon |
|
|
aaaaa |
Třeba já mám svoju skřín napůl s kamošem a máme to u jeho babky ve sklepě!! |
|
|
|
Moje rodiče by mi to dovolili pěstovat. Ale už bydlím sám, takže pohoda ještě větší! |
|
|
e]osama |
ja mam rodice dicela v klidu.dovoli mi pěstovat ale jenom 3kytky :D |
|
|
startér |
To ty mí, kdyby na to přišli tak sem uplne v prdeli, Zatim je to OK, ale nevim jak do budoucna. |
|
|
DanDer |
U me na to normalne prisli a rekli mi ze to hrozne vrci ale jinak jim to moc nevadi, este si delam prdel z mati kdyz ji rikam ze mi to nesmi zastipovat :)
Ale jinak se bojim faktury za proud abych si to nemusel platit sam :( |
|
|
Shadoow |
jo f pohodě táta mi to i vokukuje když nejsem doma:) a máti mi to občas zaleje:) |
|
|
Molotow |
Hele, lidi, nemáte někdo nějaký zkušenosti ohledně pěstování travky indoor/outdoor, když ste pod dohledem rodiny, nebo nemáte nápad kam kytku schovat? Děkuji |
|
|
Sinuhet |
Pestovat primo rodicum pod nosem je docela risk. Driv, nebo pozdeji ti na to prijdou. |
|
|
abysmal |
ja som raz pestoval doma, pri okne, a myslel som si, ze na to mati nepride. Ked mala rastlinka asi 20 cm, zacali od nej prudit otazky, a ja som sa snazil to nejako vysvetlit, ze co to je. V spravach islo onedlho nieco o rastlinkach (niekomu nasli floydi indoor), a vtedy uz vedela na 100 percent, co je to. O par dni uz bola rastlinka v kontajnery. Skoda to sice nebola velka (bol to samec), ale od vtedy uz si mnou nie je ista. Takze pestovat indoor sa da jedine ak ti to rodicia toleruju, inak to nema vyznam. Skor ci neskor ti na to pridu. Preto si aj vacsina z nas hlada utocisko v prirode. |
|
|
Avron |
Najlepšie:Ja som sa s matkou dohodol že s toho budem vyrabat všelijake mastičky a tak nakoniec som matku presvedčil za 2 tyždne a teraz mam celkom pekny balkonik.:-) |
|
|
gaspacho |
Pokud jsi pod dohledem rodiny a tim dohledem myslis to co si myslim (;-)), tak bych nestrkal "pozadi" do vosiho hnizda a vyhledal utociste v prirode. Ostatne ja taky letos s domacim pestovanim (bez skrine, pod oknem) koncim - vysledek stejne za to nestoji (pravdepodobne teda stejne jako loni stat nebude), takze napriste dopreju kyticce svobodu, kterou si budu uzivat jak behem jejiho pestovani, tak po sklizni;-) |
|
|
natrhprdel |
No, takle: Já měl schovaný kytky (jenom pod úsporkou v malý krabici) ve skříni... No, máti na to přišla jednou, pak sem zasadil znova, přišla na to podruhý, pak potřetí a řekla si, že to nemá smysl a radši mi to dovolila :o) A teď už sem se dostal tak daleko, že mi povolila 70W sodík, takže sem spokojenej :o) Akorát by vo tom nemusel vědět fotr... |
|
|
VeselaKopriva |
Pomalu ale jistě na to rodiče připravuj, tvař se nevině a říkej že to je jen tak pro ozdobu a že to v žádnym případě nechceš hulit. Já takhle pěstím pár kytek za oknem. |
|
|
Molotow |
citace: |
Původní příspěvek od VeselaKopriva
Pomalu ale jistě na to rodiče připravuj, tvař se nevině a říkej že to je jen tak pro ozdobu a že to v žádnym případě nechceš hulit. Já takhle pěstím pár kytek za oknem. |
Kdyby to slo, jenze matka neuveri a vyhodi mi ti hned, jak uvidi prvni patro..... spis to na jare zacnu pestovat v prirode, mohl by mi nekdo poradit, jak s tim zacit, kdyz to mam z rizku?(dostal sem narizkovany kusy od kamose) |
|
|
marcipan |
Jestli máš v pohoě matku, tak si myslim, že by měla mít pochopení pro vážné zájmy svého syna:) |
|
|
Pantoči |
Já když jsem poprvé pěstil-doma za oknem,tak když se mě máma ptala,tak sem řikal že je to rajče.Podezřívavě na mě koukala,ale asi mi to věřila i když už to mělo metr,protože jednou mama něco mluvila o ganje a tata jí řekl,dyť to má náš syn v pokojíku.Tak se zarazila,ale nic neřikala.Takže já to mám v poho.
wow to je sloh |
|
|
Pantoči |
Jo eště jsem si vzpoměl,že jsem letos dal mámě k narozkám knihu o konopí.Teď nevim jak se jmenuje,ale je tam něco jako obhajoba tyhle rostliny a nějaký recepty nebo co. |
|
|
Muth |
nabsterman:
to u me to bylo poprvy taky docela v pohode, ale kdyz sem to zkousel podruhy, tak to bylo rezolutne zamitnuto |
|
|
loeX |
Mám problém...vypěstoval sem si první urodu matička mi kytičky chválila i když byli celý plesniví:-) no ted sem si zasadil black dominu a matce hráblo v hlavě a vyhodila mi to..že prej už tam nemám nic sázet...máte nějakej fígl jak na matku?? fotr tomu to je jedno..sem koumal že bych mohl pěstovat technický aspon pro zkušenosti a pak tam nenápadně hodit něco lepšího...matce hlavně vadí že to je nelegální to je hlavní...pokud máte nějaký rady tak pište...předem dík |
|
|
indicky-konopi |
Hele, tak proc ji nereknes, ze je to technika? Myslis, ze to tvoje mati pozna jo? Tezko...vyreseno:D Nebo jestli mas nejakej zdravotni problem..rekni ji, ze ti to na to pomaha...nebo ji vysvetli, ze jedna či pet kytek nic neznamena, ze je to maly mnozstvi (takze povoleny) a taky bude vedet hovno ne?...nebo ji dej pohulit nejakou mňamku, ktera te moc nezkuruje...a hned si udela vo ganje jinej vobrazek (pozitivni):D Mas svoji hlavu, svuj mozek, tak ho vyuzij...ty znas svoji matku nejlip, takze bys mel taky nejlip vedet, jak na ni....
PS: u nas sem to vyresil jinak- wostrejc, protoze uz me zacali srat jak me furt rikali: "ty fetaku tebe jednou zavrou, ses magor ze to hulis a tak"..nasim proste nigdy nevysvetlis, ze trawa je v poho (sou asi zasaženy jeste tou jejich dementni dobou a navic ovlivneny dnesnima kecama, ktery slysej v televizi...), znate to ne?...taxem se teda do nich pustil a zacal jim nadavat ze sou uplne vygumovany, kdyz si myslej takovyhle picoviny...ze trawa je v pohode a ze me to bavi pestovat i hulit a ze se jim vyseru na nejaky prace na zahrade, kdyz si nemuzu dat ani cudku do skleniku...nebo sem jim vyhrozoval, ze pokud mi vytrhnou nejakou rostlinku, ze jim vytrham vsechny ty hnusny kytky co maj za voknem a tak...hm stalo se, ze mi fotr teda nakonec fakt vyhodil par rostlinek, ale to bylo uz v afektu (kdyz sem ho nasral)..., tak ja abych mu nezustal dluznej, vyrval sem mu zase ty jeho rostlinky (papriky, vokurky apod...) Dostal sem si ce pekne na drzku, ale vod ty doby se me nasi maximalne zeptaj kdy uz ty kytky dam nekam do prdele:punk: |
|
|
loeX |
no problém je v její informovanosti...ta je nulová takže ji nepřesvědčím že je to zdravotní...ani bych neměl na co...na alergie asi těžko:-) |
|
|
rejsek |
no to ja jsem jednou doma za oknem pestoval jen tak a vsecko bylo v pohode. matce jsem rekl, ze je to naka kytka [ma nakych kytek doma asi osmdesat druhu], takze mela radost, ze ji doma roste neco novyho. pak prisel tatik a rika: "to je trava". ale nechali mi to v klidu rust. a jak si tak kamaradky [byly dve] zacaly kvest, tak najednou tatik prisel a rika "to je trava" a uriznul je pekne nad koreny :rejp:
jsem myslel ze me mrskne, ale stejne jsem je dal ususit na pudu a neco z toho bylo. s rodicema je to fakt na prd.. |
|
|
loeX |
no těším se na vlastní byt..ale to bude až po vejšce:-/ tak ted musím koumat tady to...no tohle u nás bylo podobný...máti měla radost co to mám za kýtí a pak přišel soused co si jen tak pro prdel pěstoval a taky:to je konopí no tak mi matka tolerovala první sklizeň.... |
|
|
MASZEK |
A čo keby si si zasadil do nejakého lesíka a rodičia by o tom ani nemuseli vedieť. Alebo byvaš niekde v centre mesta že ta to ešte nenapadlo? Možeš to riešiť aj dobre ukrytou skriňou. S rodičmi je to fakt na sračku. Poznam to aj ja. |
|
|
elis :-i |
bejt tebou, tak se vykašlu na matku a vysadim outdoor. pak budeš mít po problému a ani nebudeš muset nikoho přesvědčovat. |
|
|
loeX |
jj outdoor budu sázet,ale skříň mě baví víc:-/ no dneska mi donese kámoš nějaký řízky tak už by to snad mělo bejt ok... |
|
|
snark |
loex - jeslti matka vypadá k světu tak jí dohoď nějakýho solidního staršího kámoše pochopitelně tak aby nevěděla vodkud vítr fouká - pak to na ní vybal a normálně jí vydírni že to propálíš fotrovi :D |
|
|
loeX |
hh:-) dneska mi kámoš přines řízky Ak-47ky tak sem zvědavej co mi na to poví:-) |
|
|
pildo |
ja som aml asi 3-4 roky na balkone a nic. v minulom lete (2004) tatko nejak zistil ze je to ta velmy navykova a nebezpecna droga menom marihuana. sestra ma varovla tak som sa stihol pripravit. po dlhom pokece medzi 6 ocami som sa dohodol ze mozem pestovat. asi o 3 tyzdne nato ma v sobotu rano budi sestra ze fotrovci mi trhaju rastliny. som mal asi este 1 promile tak som ostal spat. ked som sa zobudil tak uz ostala len hlina a korene. som chcel zobrat aspon listy a zarodky sisiek ale niekam to vyhodili. nakoniec som zistil, ze mi matka presnorila vak, nasla semena (tie fotrik (alebo matka??? to je jedno) splachol do zachoda), dalej nasli niake susene listy a jednu sisku tak to mali ako dokaz ze som tazky narkoman a este aj kamaratou rozsudok, kde ho za travu odsudili natvrdo na rok. takze asi doma uz nebudem moct pestovat, ale aspon stale hucim do fotrovcou. keby to bolo len na matke tak asi by povolila aj skrinu, ale tatko, jeden presveceny KDHak. ked sa pohadame a zvysim hlas tak mi trepne, ze som agresivny z tej marihuany, ze uz mam uplne rozbity mozog a podobne. ja mu na to oponujem alkom a cogaretamy a po pol hodke sa ideme pomaly pozabijat. |
|
|
WirusH |
Je mi 18 let,kdyby moji rodice zjistili ze hulim vyhodili by me z baraku nejspis dali na leceni a vydedili...takze na tom nejste zas tak spatne.Jednou jsem se jim snazil objasnit veci kolem konopi skoncilo to hodne dlouhou diskuzi dozvedel sem se ze na tom muzu bejt po 30ti davkach zavislej a podobny bludy co matka pochytila ve skole (moji rodice jsou ucitele) a nakonec me otec povolil kourit cigarety(jsem uz dlouho nekurak)... |
|
|
De la Vastierre |
Hm, zvláštní otázka. Jak na matku.
Já myslim, že sekerou.
:confused: |
|
|
rejsek |
to je pro nekoho precejen trochu drsny... :eek:
malo kdo si to muze dovolit :D |
|
|
De la Vastierre |
Ale proč by si to mohl dovolit jen málokdo? Taková sekera není moc drahá záležitost. Například tato na obrázku je značková, kvalitní a jistě se bude dát využít i po vraždě, jen tak se o kosti neztupí a navíc je k ní plastová krytka spolu s pouzdrem na opasek! Báječná nabídka, cena kolem tisícovky. Pokud se ale někomu zdá cena vysoká a stačí mu pouze něco obyčejnějšího na jedno použití, pak v každém železářství sežene za pár kaček zcela obyč. |
|
|
loeX |
no zatím mi na moje řízky AK-47 jen tak divně kouká....ale už povídala že mi je zítra vyhodí:-) sem doma nemocnej tak jí v tom budu bránit vlastním tělem...no jako jedinou možnost vydím dávat do tý skříně tak dlouho něco až jí to vyhazování přestane bavit:-) ale aby mi nevyhodila celou skříň:-/ i když je poměrně dost blbá:-) JAK TAK CHYTRÝ SYN MUŽE MÍT TAK HLOUPÉ RODIČE:-) |
|
|
loeX |
vestierův černý houmor:-) kdo by pak za mě platil nájem:-) |
|
|
De la Vastierre |
Platit nájem? Na co? Pokud použiješ tuto skvělou sekeru, pak si nemusíš na pár let dělat s nějakým nájmem starosti. Budeš bydlet zcela zdarma!!!!! A to se vyplatí! |
|
|
WirusH |
Pro trosku movitejsi growery tu ovsem mame exkluzivni pily... |
|
|
WirusH |
Ovsem pokud jste JAFA i pro vas mame reseni... |
|
|
pildo |
no s tou atomovkou sa rovno postaras aj o fotrika a pangle takze to budes uz mat uplne v poho. len bacha na to aby si mal s kym hulit |
|
|
ogi |
nic ve zlim jen me zarazi gdyz sou matka s fotrem "Teachers"jaky maj znalosti nechce se mi verit ze mladyho negdo ´takhle ve skole mota-aby me pak nesel naprasit ze jako s dobry vule ze nechce mit tatuldu narkomana
kdyz nic tak viz:hore |
|
|
ogi |
jo ted me napada ze gdyz sem tohle pred par lety resil tak sem s matkou udelal za barakem ohen a rovnou sem ji shulil ale je pravda ze matka ma k drogam vzhledem k spotrebe kofeinu,alka atd..jaksi bliz |
|
|
Kapka1 |
Hele musite pochopit, ze nekteri rodice jsou jini, zili v komunismu tak maji krapet zkreslene predstavy o trave, todleto musite pochopit, nemuzou zato, tak jako my za to, ze pestime a hulime a nemuzeme pochopit ze to oni nemohou pochopit.............. |
|
|
loeX |
no tak sem to vyřešil...ukázal sem jí reflex cannabis cup a hned první kytička na kterou ukázala byl kalach kterej mám doma 4krát:-) takže mi to povolila s tím že jí ot pak odevzdám no a to sem vykoumal tak že jí dám listí se slovy tu mrjánku si nech a palice nechám s odůvodnením že potřebuju semínka:-) |
|
|
snark |
začít hulit až na vejšce - pěstovat na koleji - k tomu sportovat - být čestným a spravedlivým mužem - podporovat maminku - usměrňovat brášku a sypat ptáčkům |
|
|
RADAR |
NO..ja viem, že už je tu vela podobných tém, ae...bratia mi prišli nato, že hulim a stale ma nejak zato poučuju a podobne veci..stale si presadzuju tie svoje nezmysli a...síce som prečítal kopec knižiek a člankov o mátre, potreboval by som vedieť, či nemáte nejaké dobré články, ktoré by mi pomohli ich presvedčiť o tom, že marihuana ni eje až taká zlá...
Díky moc...:) |
|
|
Werron |
no já z valstní zkušenosti vim ,že přesvědčovat ostatní členy rodiny (teda kromě mých sourozenců) je na pytel... :/ ty to nikdy nepochopí, pro ně je to prostě droga a šmitec. ....jim můžu 100x vysvětlovat ,že to neni přestupní droga a pod. |
|
|
reskara15 |
Mne našiel foter semená a nebol to dosť najpriemnejši pocit..... po týždni zistil že húlim............ešte horšie............ chvilku mi nadával že som obyčajná drogujúca spodina (psycho) a po dákom týždni sa to ustálilo a až doteraz sa poriadne nebavíme . Dosť blbá záležitosť. Nikomu to neprajem. |
|
|
TOXIC...SG |
no me by matka si ce nemela co urvat jako budvarovi ale za to by me asi zabila me stacilo kdyz sme se jednou tak bavili co by udelala kdybych hulila no sileny tech zakazu vona i kdyby me bylo 30 tak pro me bude chodit do prace furt doma bez kompu bez TV bez radia ... no nic co potrebuju ... i kdyz si myslim ze by to semnou doma nevydrzela tak to neminim pokouset .... Jednou sem si kyticku zasadila k palme co mam v pokojicku ona je takova rozrostla ... no a jaksi kdyz uz byla kyticka videt prisla matka vyrvala ji a jeste na me podivej co ti u palmy roste za divnej plevel no mazec ja myslela ze ji zabiju ... kdyz sem na ni zacla stekat tak ona na me ... proc rves vzdyt je to jen plevel ...:crazy: :smoker: |
|
|
moswa |
2:TOXIC...SG Skoro něco podobnýho se mi taky stalo. měla sem vysázeno a aby byly kytičky trošku na sluníčku tak sem je dala normálně na férovku na parapet mezi svíčky. když byly trošku bigger tak naši vždycky když přišli a ty svíčky tak podivně zkoumali a furt se jim něco nezdálo... no celkem psycho. rači sem je pak vykopla (jako ty kytky)
no a jinak moje rodiče nepobíram. chodim domů zkouřená, kolikrát fakt moc nasračky, voči jako západ slunce (fakt moooc krvavý) a oni si se mnou vesele povídaj a diví se jaká je se mnou prdel...:slizoun: :jumper: |
|
|
lulugang |
hajnrich:ty si to predstavujes jak hurvinek valku.chceme legalizaci prave proto aby nasi rodice zjistili ze to asi neni zas tak hrozne jak si mysli.je mnohokrat tezsi se o tom bavit s rodici a presvedcovat je kdyz vis co vsechno tim muzes zpusobit.naopak cizi lidi ti nemuzou nic a je lehci je o tom presvedcovat.nechapu jax to mohl napsat bud mas liberalni rodice nebo jsi z decaku:) |
|
|
snark |
NECHÁPU - jak je možný že vám rodiče po osumnáctym roce života krafou do toho jestli hulíte nebo pěstujete - a jestli argumentujou tim že vás živěj tak ste jelimani vyhulený že se nezvládáte živit sami - výmluvy typu škola neberu - každej má možnost si při škole vydělat tolik prachů aby moh bydlet sám a uživit se |
|
|
Winston Smith |
No předně všechny zdravim jelikož je to můj první příspěvek:) a že jsem tak hodný tak bude ještě s hackama a carkama. Začal jsem pěstovat nedávno,chtěl jsem jen něco předsadit doma a hodit to ven.Jednou jsem zapomněl květináček na okně když byli rodiče doma a babička hned na mamku prý co to tam vysadila:)no tak jsem řek že je to moje a oni hned co to je- marihuana??no musel jsem s pravdou ven. Prý ale nebudeš to kouřit že? no ehmm...nechtěl jsem jim lhát...máti byla trošku namíchlá ale dal jsem jí přečíst článek z legalizace.cz a řekla že to teda můžu zkusit(kdyby jen tušial..:).No byl jsem zvědavý co na to tatík...řekl že je to lepší než tvrdý chlast a aspoň mám ňákou zábavu:).Takže celkem pohoda...teda až na to že máti to teď vykládá každému rodinému příslušníkovi a zítra jedem na rodinný sraz takže už se netěším.Doufám že to není moc zmatené a ještě jednou všechny zdravím a pozdravuju |
|
|
Kuře |
U mě to je jiný nevím jestli to mám dobré nebo ne otec by to možná pochopil a řekl je to tvůj život žij si ho podle gusta já si vždy říkám život je takovej jakej chceš aby byl ... s matkou je to těžší jí něco vysvětlit i když máte dobré argumenty tak pro ni nejsou dost dobré a opakuje to své jak zde někdo řekl '' JA CHCI BUM ZMRZLINU BUM BUM ...''
Ale stejně mám na balkoně 8 rostlin a jedna už je dost aktivní jsou to NONAME ale mě to nevadí moje první pěstování :)
Dneska pojedu pro žárovky takže si postavím svojí skřín :)
Jen abych to uzavřel rodiče chápou jen to co chápat chtějí a vidí to jak oni chtějí vidět.
Díky všem :) |
|
|
Rhino |
:D Mě to rodiče povolili uplně v pohodě akorát že řekli když s tim budu kšeftovat tak mi rozšlapu pěstírnu (nevim sice jak když je ze dřeva) a urazej hlavu :) njn... Tak sem řek že to budu mít na léčení na kolena :D:D |
|
|
snark |
zatimco nechat se živit, šatit atd atd a stěžovat si že rodiče nechtěj mít doma u sebe plantáž je těžce košer :D:D:D
odejít od rodičů musíš jednou stejně - důvodem je generační nekompatibilnost - konkrétní záminka už je v podstatě lhostejná |
|
|
bubik |
...me by asi vadilo kdyby mi kluk bral hnojky a tak...jinak at si za svoje klido pestuje...
edit:...no a samozrejme by s tim nesmel smelit... |
|
|
thiaky |
citace: |
Původní příspěvek od bubik
...me by asi vadilo kdyby mi kluk bral hnojky a tak...jinak at si za svoje klido pestuje...
edit:...no a samozrejme by s tim nesmel smelit... |
Adoptujes me :sun: sry za OT |
|
|
Speady |
vydíte já sem eště u rodičů a stačilo mi koupit si petlici a zámek a říct že si ve sklepje dělám velkou dílnu |
|
|
Risan |
přesne tak reefer u nás nejde o to že by to bylo škodlivé nebo neco takeho ale jde o fízly bo naši jsou s nich uplně posraní. |
|
|
Marshall47 |
No já myslim že když máš aspon trochu tolerantní rodiče tak se vždycky dá dojít k nějakýmu kompromisu... Já mam problém ale trošku jinej. Mam o pět let staršího bráchu kterej hulí už od 15 a je mu 23. Jednou to ale vyšlo najevo když rodiče na nějaký sešlosti se známýma se bavili o ganje a jedna známá že prej jí jednou něco dal a ona že to vozí v autě :-) Tak přinesla nějakou šíšu marockýho hašiše (podle toho co sem slyšel tak to prej byl hroznej mrdec) a smotlo se brko a brácha že si zahulí s nima a podle toho jak to kouřil tak někdo poznamenal že to asi není poprvý... a už to bylo. Vzali to ale v poho a brácha mohl pěstovat doma na zahradě a máma občas hulila s nim... :-) Dneska už brácha bydlí sám a já tu žiju ještě s rodičema dokud nedodělam školu.. Ted ale ten problém, bydlí s náma v baráku babička která je dost stará, každej den se cpe hroznýma haldama prášků a různým svinstvem a je z toho úplně mimo !!! Vona ví že hulím ale má různý haldy a myslí si o mě že sem hroznej feták a deeler a nikdo jí to nevymluví. A to má ještě jiný zajímavý představy o světě ale to je na dlouho... Problém je v tom že kdybych chtěl si doma udělat indoor tak se rodiče bojí toho že jí jednou třeba hrábne a zavolá na nás benga. Navíc si myslí že z nás máma udělala fetáky a hrozně ji nežere :-( takže je to celý naprd! A neexistuje žádný řešení. Můžu si udělat skřín třeba u kámošů ale to už není ono... |
|
|
|