Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
chesse dinafem venku - Klikni zde pro originální téma
kolotoc23
zasazeno 05/2012
hnojky: Plagron terra grow,bloom.enzymy + pythamim
kdyby nekdo mel nejakou pripominku nebo radu do budoucna rad se necemu priucim tak nevahejte a piste..:mutant:
Dik a at to roste.. :satan:
kolotoc23
tak jak sem sliboval zde sou nejake fotky..
jinac si myslim ze se slecinka ma cile k svetu.. :-)
tak new fotky uz z fotaku.. :leaf:
http://grower.cz/home/viewer.php?userid=28455
http://grower.cz/home/viewer.php?userid=28455
kolotoc23
chtel bych se zeptat,nemam moc skusenosti s pestovanim a nevim jak odhadnout spravnou velikost kvetniku.jak myslite ze budu potrebovat na tuhle krasku velkou nadobu? Dinafem udava ze venku dorusta az 2,5m.zatim to mam ve 40l kvetniku.myslite ze budu muset jeste presadit? :-) predem diky za rady.. :-)
MORZIK
zdarec čim víc kytka dostane hlíny tim větší prostor pro kořeny tím větši velikost . v nadobach už nějakej pátek pěstuju a 40 l stači tak na kytku okolo150cm max volil bych minimalně 80 litru i víc zaleží jen na tom jaké máš možnost takhle sem to vyřešil ja
kolotoc23
čusík,děkuji za radu,něco podobnýho sem si přesně myslel.Bohužel nemám dostatečný sokromí na to abych měl na zahrádce nějaký obr křoviska ale snažil sem se v rámci možností :-) nakonec sem to vyřesil tak že sem uříznul 1/3 ze 100l sudu a začal sem postraní větve pomocí drátku vytahovat vic do stran aby se nehnali moc do vejšky tak snad to bude něco platný..:-) jakou kdo máte zkušenost s ohejbáním větví..? zde jedna fotečka.. :-)
Slick-ace
kolotoc23

No s takovou bude mít stejně přes dva metry. Je jasný, že jestli je to tvůj první grow, jseš trochu připosrnanej co se "ubližování" tý kytce týče, ale jde o soukromí, takže NEBOJ SE TOHO a začni lámat, vyvazovat ohývat klidně ji vem v půlce http://grower.cz/forum/showthread.p...1295#post991295 všude kde nezačala "dřevnatět" půjde měkce zlomit a ohnout. Inspirace je tady všude.
markal
cau ja take ohybal a a je to v pohode akorat musis opatrne vsak markni na muj letosek
kolotoc23
Zdravím všechny a chtěl bych se omluvit za delší odmlku ale měl sem toho až až a nic sem nestíhal... ale myslel sem na vás a průběžně sem se snažil fotit aby ste o nic nepřisli.. :-D Tak že ted tu pro vás mam pár fotek jak to u mě nakonec dopadlo.. Obrázek si o tom udělejte každý sám ale já za sebe sem nad míru spokojen.. :-D
kolotoc23
Zdravím všechny :-) po delší odmlce sem opět našel trochu času sem něco přispět.. :-) a tak.. :-D mám tu pro vás pár fotek jak mi to letos dopadlo..No posudte každej sám... :-) já sem nad míru spokojen.. :-) zde se mrkněte na další.. :-)
http://grower.cz/home/viewer.php?...rtfield=counter


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma