Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Jeremyho zahrádka - Klikni zde pro originální téma
JeremyG
Growerův rok 2011

Slušelo a patřilo by se shrnout minulou sezónu a tak trošku nakousnout tu letošní.

Minulý rok pro mne bylo stěžejní vyzkoušet genetiku autoflowerů :leaf:, nicméně se mi moc nedařilo. První várka chytla těžkou plíseň a jelikož jsem punkáč tak sem přišel s křížkem po funuse :rip: a podařilo se mi zachránit 4 g Syrupu a green-O-matic na tom byl podobně - rovnou můžu říct, že tyhle modely nejsou pro mě - jsou na mou maličkost moc mordoroidní :mutant: - jedna mikropalička a rána do hlavy a následnej 3 hodinovej gaučing. V tuhle chvíli již rostlo 10 ks Northern light od growshopu. Nicméně přišla invaze slimejšů a bylo i po tyhle srandě, v tuhle chvíli jsem koupil vanish na slimáky. Nakonec jsem ještě nakoupil Black Jacka od sweet seeds, musim říct že do té doby nejlepší genetika, co se týče stavby rostliny. No nebudu Vám věšet bulíky na nos, trošku sem experimentoval s dávkováním hnojiv a evidentě sem to přesral :injured: , ale holky to zvládly a vzpamatovali se, tak sem vyjel na vodu. Po příjezdu byli v květináčích jen polámané stonky (tipuju to na kočku). V tuhle chvíli sem si řekl a dost - se*u na všechny automaty...

Nicméně pěstování mě baví a jako každý, sklízím rád plody své práce - proto sem pořídil jsem prozřetelně 5 klonů California indica od jednoho místního člena, tímto díky. Holky dojeli v pohodě - jediná vada na kráse - listy napadnul škůdce a byli jako cedník, celkem sem měl z 5 rostlin cca 100 g sušiny. Paličky byli menší, obsypaný a tvrdý jako šutr a i stav byl pro mě ideální (žádná mega morda do hlavy, prostě pohodový, veselý kouření do společnosti).
Fotil sem celkem pravidelně, bohužel čórky nechodí jen po polích a zahradách, ale obchází i místní koncerty, hospody a restaurace.A tak se stalo, že při koncertu mi někdo vybral z back stage batoh, samo že mi tam nenechali ani na špeka a foťák byl taky nenávratně pryč. :baseball:
JeremyG
Jeremyho sady - rok 2012

Jak to tak na jaře bývá, klasicky mě zlákala vidina rychlýho pokouření, na Tatoo Jamu ve Strakonicích byl mezi všema těma tattérama taky otevřený stánek BULLDOG SEED, po kratší rozpravě s majitelem sem se v tuto chvíly pro letošní rok rozhodl zainvestovat do semínek :banana: a světe div se, zas sem koupil i ty zprepadený automaty - po 4 tejdnech růstu 3 z pěti padli za vlast při sobotní bouřce :grrr: ... nakonec dnes přijeli i klony - něco indica ale tady se hlavně těším na ten sativní cross. :chef:

Teď k vlastnímu pěstu:

Účel:
Kushe půjdou nejspíš na mast, děda má dnu tak proto tak ve větším
zbytek pro osobní spotřebu, něco málo půjde do koláčků

Substrát:
AF: Plargon all mix
ostatní: kompost + Plargon all mix

Hnojení:
root booster
http://www.cannashop.info/index.php...products_id=152

guano

+ nějáký to PKáčko
http://www.cannashop.info/index.php...products_id=142

později přidám i toto
http://www.cannashop.info/index.php...products_id=148

Filozofie:
letos budu kytičky trošku trápit, štípat a ohýbat :whip:

Místo:
Zahrada, balkón, sousedovic zahrada

Semena:
5 ks regular semínek - best of bulldog seeds indica - jako bonus k nákupu

5 ks fiminek buble gum kush - Bulldog seeds
http://buldoczek.cz/semena-konopi/d.../bubblegum-kush

AF strains(zde pojedu samostatný "dread" v sekci Autoflowering):
3ks Fast Raider II
http://buldoczek.cz/semena-konopi/d...st-ryder-ii-3ks

3ks AUTO Haze
http://buldoczek.cz/semena-konopi/d...i/auto-haze-3ks

Klony:
2ks California Indica
http://sensiseeds.com/cannabis-seed...lifornia-indica

3 ks Special Kush 1
http://www.royalqueenseeds.com/138-special-kush-1.html

5 ks crossů CheesyBerryHeriHaze (Sanies)
(60-65 dní - Blueberry Cheese x Lady Cane x Herijuana)
Cheeseberry Haze
http://www.sanniesshop.com/cheeseberry-haze-en.html
Herijuana seeds
http://www.sanniesshop.com/herijuan...s-seeds-en.html

Ostatní obyvatelé zahrádky:
Tabák Virginia (3 ks)
Ananasová šalvěj (teprve se bude řezat)
Máta peprná
Bazalka

Foto naházím večer :rasta: :rasta: :rasta:
JeremyG
foceno cca před týdnem
lokalita - balkón
JeremyG
Včerejší fotky Bubblegamu - jedno semínko vyklíčilo o týden pozdějš a je krapet mutnantní
dál v kýblech řezy:
special kush na krajích
California Indica - ta chudnika uprostřed

+ještě dnes nafotím zahrádku
JeremyG
1. celek květináče
2. kush
3. CI
4. CI
5. cheesyheryberryhaze
JeremyG
Tak máme tu menší update. Znáte to, léto, grilovačky a dalších x věcí co mě rozptyluje od zprávy mojich threadů. Fotky jsou z 06.07., nevím jestli je to z fotek dobře patrné ale ohýbám po jedné indice a jednom kousku CheesyBerryHeriHaze.

1. celek
2. special kush 1 - ten mi jede úplně nejlíp - sám krásně větví, FIM mi přišel celkem zbytečnej, ohýbal sem ze začátku spodní větve, až bude větší, chtěl bych zkusit trošku si pohrát a větve roztáhnout provázkem.
3. CI - tohle kousek co sem neohýbal, cali mají divný mutantní trojlístky
4. CI - bonsai verze - tuhle holku ohýbám, boční větývky krásně hází nahoru.
JeremyG
1. Neohnutá holka - oproti ohnuté je logicky vyšší, což sem předpokládal
2. Bonsai verzi ponechám bez komentu... však ona to dožene...

v nejbližší době sem hodim ještě fotky bubblegumek
Jinak díky za K+ a ať to roste :afro:
JeremyG
Trošku sme popojeli, počásko nic moc...
1.celek
2.Kush
3.CI
4.cheesyheryberryhaze - ohýbaná
5. cheesyheryberryhaze
JeremyG
Kvůli nepříčetnosti starších :baseball: musel známý stlouct foliák a kytky putovali z balkónu sem (když sem tam poprvé přišel, bylo tam tak 60 °C a vlhkost šílená). Jak sem zjistil automatům co tam měl se to moc nelíbilo a vršky začala napadat plíseň. A tak přišli na řadu otázky typu: co s tím? existuje na to nějakej postřik... moje odpověď byla: jo, přines nůžky :D

Potom co se průduchy rozšířily cca 3x tolik už je to v pohodě a plíseň se masivně neprojevila. Po seknutí automatů - 4x Northern light 5x sweet dwarf(z 9 zbyly 4 rostlinky, ale jen spodky) byli započaty pracovní úkony - zryli sme, do spod dali konince a na vrch přišlo cca 250 l zahradního substrátu. Výsledek přemístění posuďte sami:
1. minka automatů - 3x Auto Haze od dinafemu a 2x Roadrunner 2.
2.Dominuje Bubblegum Kush, vlevo od něj Special Kush, vzadu velká 5ka CC, Special kush, Bubblegum kush.
3. detailně popíšu az zjistim co je co :D
4. spodky automatů
5. detail automati...
JeremyG
Hoj Groweři,
pro ty kteří sledují mojí menší galerku tu mám po cca 10 dnech menší up ve foliáku. Přesazení kytiček se povedlo, holky se chytli jak víno, na fotkách je jasně vidět že na kvalitě substrátu záleží opravdu hodně. Zahradnický substrát položený na konincích dělá divy. Třeba bubblegumka která byla přesazená trošku provizorně úplně jako první spolu se special kushem - tyhle dvě kytičky měli ze začátku náskok. Při přesazování ostatních byli skoro o pulku větší, ale zbytek je teď hravě dohnal. Dost známejch mě od koninců odrazovalo, spálíš je atd... - já házím důkaz místo slibů, tak porovnejte sami.
Potom tu máme novinky v podobě automatů - první várka je komplet sklizená - ještě nahodím tipovačku, jinak ty větší holky jsou od dinafemu - roadrunner druhy generace (2/3) a auto haze (3/3), ty další nejmenší jsou od pochybné seedbanky Pandora - model GALAXY 2 (6/7).
JeremyG
Takže první várka automatů komplet sklizená a usušená, byli to vážně trpaslíci - sušina 9 AF kytek (sweet dwarf a NL)
Tak na kolik to vidíte G?
za správný tip posílám K+
15g
kola666
26g
Don MihaiL
45g
V ty krabce máš 48g, ani to nemusíš vážit :)
JeremyG
Tak včera sem byl omrknout zahradu :cox: bylo fakt pěkně :sun: tak sem udělal pár fotek... Můžete si všimnout progresu co se tyče mojeho nejoblíbenějšího plevelu.
Special Kush skoro přestal růst do výšky a jen tak si košatí.
Californie si jedou obě o dost líp, jak ta ohybaná tak i ta na kterou jsem ani nešáhl (jen tak pro srovnání zkouším jakej bude rozdíl ve výnosu :einstein: , stejnej postup sem zvolil i u sativní cheesyheryberryhaze - kytičky mají stejnou zálivku i ostatní podmínky). Jinak tu chudinku co je v tom oranžovym květináči se zkoušim zachránit, byla masivně napadená snad všim co na zahradě lítá a plazí se. Uvidíme jestli se chytne. Jinak koukám že tipovačka se pomalu rozjíždí - v pátek večer sem hodím výsledek...

Jinak děkuji všem za K+

fotoz:
1: celek
2: chudinka
3:Special Kush
4: CI
5: CI :girldevil
JeremyG
ještě zahrada :leaf:
1: CheesyHeriBerryHaze :girldevil
2: CheesyHeriBerryHaze
Aladin
No tipl bych tak 32 g
JeremyG
ČUS GROWERSTVO
Nevykradli mě, ani nezavřeli, ale...
Sem lempl jak pes, tak moc nefotim... Znáte to léto :sun: (i když teď už se většina děcek určitě těší do školy, pro mě léto končí až při sklizni), kočičky, sem tam nějáká dovolená na vodě :cox: , pěstění sem se teď dobrejch 10 dní nevěnoval, tak sem zvědavej co přežilo...
K+ sem už odeslal - v krabici bylo zváženo přesně 41 g sušiny.

Teď trochu toho smoke reportu.

Sweet dwarf
Pro mě neskutečná pecka, jelikož hulim pár let, tak stávek po tomhle modýlku překvapil, nevim jestli to bylo momentálnim rozpoložením , ale tlemil sem se jako zamlada (opravdu neudržitelný smích trvající skoro hodinu a půl). Chuť ... no ze začátku travex - jak když kouříte listí, ale později po důkladnějším usušení -> menší travex kterej je lehce lízlej skunkovinou... ovšem ta vůně, velice pronikavá až štiplavá - BACHA na to třeba v MHD se na obrátil typek jestli jakože neprodávám, že toho u sebe musim mít snad tunu (jelikož dealer nejsem a vietkongmafii taky nepodporuju, tak sem typka poslal klasicky do prdele) - měl sem u sebe cca 2 g pro kámoše...
paličky nebyly tak listnaty jako u Northern lightu, ale celkově byli kytičky o 1/3 menší.
Chuť 6/10 - už sem vážně kouřil větší mňamky
Stav 8/10 - 8 bodů je pro mě max. protože vím že letos ještě něco usuším
Vůňe 6/10
Výnos 3/10

Northern light
kytičky tohohle modelu měli větší, ale takový vzdušný paldy. Vůně taky dost pronikavá i když SD smrděl víc. Chuť ovšem o poznání lepší, taková slaďounká skunkovinka. Stav byl krapet uzemňovací, ale taky veselej. Celkově shrnuto mě vyhovoval večer u předposledního piva, pokud se předtim kouřil sweet dwarf :D
Chuť 7/10
Stav 7/10
Vůně 7/10
Výnos 3/10

fotečky sušiny bych nahodil tuze rád, ale všechna už je fuč :rip:

Ještě sem si všimnul, že sem nenahodil fotoz někdy ze začátku srpna... tak jenom ve zkratce

1.foliák
2.automati ve foliáku (ta bubblegumka jim dost stínila tak museli jít ven, což mě sere protože třeba roadrunneři už v tu dobu kvetli...
3.přesazený mrtvoly
4. celek zahrada
5. kushík
JeremyG
aktuální foto ze zahrady, holky mi nějak žloutnou, nevím jestli je to velikostí květináčů (20 l), nebo nedostatkem dusíku, každopádně posuďte sami.
JeremyG
Tak ve foliáku zdřejmě začali fungovat konince, protože to jednoduše začíná bořit střechu, takže budeme ohýbat... jungle je to solidní...
JeremyG
Ještě nahodím fotky květu
1. bubblegum kush
2. Special Kush 1
3. ? (tady netušim, asi taky kush ale ten druhej)
JeremyG
kytičkám se daří pěkně, všechny krásně kvetou a dělají mi radost. Musel sem sice ohnout největší bubblegumku a special kushe.
Každopádně ještě mají spoustu času.

1. 4.9. - celek ze 4.9.
2. 4.9. - special kush
3. 9.9. - květ special kush a CI
4. 9.9. - celek
5. 9.9. - special kush
JeremyG
Fotky sice nahazuju dost sporadicky, každopádně kytkám sem roztáhnul větve aby šlo k paličkám víc světla, kromě cheesberryherryhaze, protože rostlinky nejsou tak hustý, navíc budou kvést nejdýl (i když začali jako první). Jinak automaty sem nefotil (jedu v jiné sekci), roadrunner bude az nekdy koncem září, autohaze az cca 10 dní po něm... Hlavně sem nasadil bloom booster, nevím jestli to bylo jím, ale za dva dny co sem u holek nebyl, se květy krásně plní. No dost bylo keců...

1. special kush
2. a ty ostatní
3. CI za deště i s malou kámoškou
4. special kush
5. cheesberryherryhaze
JeremyG
Foceno ve středu 19.09. - lokalita foliák
Kytičky už kvetou všechny. Jinak se sklizní to na konec září moc nevypadá.
Bubblegum kush seknu asi jako poslední, ten má podle mě do konce října co dělat. Jinak už to začíná vonět krásně po ovoci
CI - tvoří solidní paličky, celkově bez zápachu. Pokud jde někomu o to aby sousedi nebo čórky nepřišli na kytí vyloženě po čuchu tenhle model s klidem doporučuju. Kosu tipuju na pulku října.
Special Kush - ten jede ze všech nejlíp. Příští rok ho na 100% do foliáku dávat nebudu, protože mi zabírá 1/2 foliáku. Ale bude hotovej asi nejdřív, tipuju první týden v říjnu bude hotovson. Kytky voní zemitě se silným nádechem hašiše
JeremyG
Ola Growerstvo,
mam tu nějaký aktuální fotky ze zahrady. Pomalu si říkám kdy asi holky dojedou. Special Kush půjde asi pod kosu jako první, kytičce je už nejspíš krapet zima, protože jí začínají fialovět listy, vidím to tak na 2 týdny minimálně. Další půjde na řadu asi CI, ale vůbec si ještě netroufám říct kdy skosit. Ohledně sativního crossu CheesyBerryHeriHaze si vůbec nejsem jistej jestli stihnout rozumě doject, ale matkař mě ujišťoval, že tenhle cross na vysočině pravidelně seká poslední týden v říjnu.
1. Special kush
2. CI
3. Trio CheesyBerryHeriHaze a pidi CI
JeremyG
Když už si tu tak píšu vám trochu popíšu lokalitu a z ní vyplívající potíže na zahradě. Nevím jestli sem to psal, ale zahrada se nachází poblíž centra jednoho města u Labe. Na zahrádku je přístup jen od nás z domu, problém je ten, že stanice městské policie je hned přes ulici (cca 50 m od domu) a státní cajti to mají co by kamenem dohodil (150 m vzdušnou čarou), ale jak se říká pod svícnem je největší tma...
Zahrada je ze všech stran obehnaná opukovou zdí (která tam stála přes 100 let, ale letos na jaře fouknul vítr a zeď se jaksi začala bortit). Jedni sousedi jsou hluchoněmí a pěstují taky (občas jim na políčku pomůžu), mají to nejspíš na mast, z téhle strany mi teda žádnej relativní problém nehrozí. Bohužel druhý soused je doktor cca 65 let a společná zeď spadla na naší stranu. Inu dohodli sme se z doktorem, že suť odvezeme, což se stalo. Ale před týdnem když sem byl zalívat doktor přišel co že si to tu za tou zdí pěstuju - moje první reakce byla "a doprdele". No řekl sem mu pravdu, že to mám na mast a něco na kouření... No nejvíc mě překvapila jeho reakce...
"a to to budeš potřebovat všechno?" - aj tak tohle smrdi krymem... No přislíbil sem doktůrkovi spodky a nějáký listí a týden bylo ticho.
Včera sem byl pohnojit a koho nepotkám - doktor mi to tam očumuje...
No slušně sem pozdravil a frajer už byl u mě za zdí. Přitáhnul mi 15 l lékařské vazelíny, jakože za ty spodky. Tak sme pokecali o trávě, dal sem mu nějaký semínka, on přinesl pivka - no z docela přísnýho týpka se vyklubal sympatickej chlapík, tak si to snad nechá pro sebe :-)
dost keců - nahodim fotky květů.
1.Special Kush 1
2.CI
3.CI
4.CheesyBerryHeriHaze
5.CheesyBerryHeriHaze
JeremyG
Tak jenom v rychlosti nahodím fotky ze skleníku
JeremyG
foto květů
1. special kush
2. Bubblegum Kush

- mrkněte na tu barvu, je to normální? Kolega má strach, já osobně bych to tipnul na nízkou teplotu, co myslíte?
Warlock*
tak z toho nemej vubec strach jak rikas je to teploutou koukni na me listy :D ;) jinak pekny K+
Aladin
Souhlasím,to je docela běžné. Dělají mi to dvě kytky z pěti,dokonce i více a nemyslím,že by je to nějak přímo ohrožovalo. Zatím je teplota docela nahoře,teda aspoň zde a toto je jen reakce na to ochlazení po létě.
JeremyG
Tak včera sem byl zkontrolovat foliák, příjdu k němu a holahou zmrdi zaúřadovali, foliák byl prázdnej, všechno bylo nezralý a jediný co zbylo - jedna větev special kushe a CI. Někdo o tom musel vědět, protože všechno bylo ufiklý pilkou a ještě ve foliáku to rvali do pytlů.

Nakonec víme kdo to udělal, takže chlapec (kombinace smažky a alkoholika) dostane minimálně cihlou do okna.

Jinak děkuju za K+ a odpovědi ohledně fialovění.
JeremyG
Ola Growerstvo
Tak pomalu dojíždíme do konce, na zahradě už mi zbyla jen CI.
Minulej víkend sem seknul Special Kush 1. V sobotu a včera přišel na řadu cross CheesBerryHeriHaze. Jinak všechno v poho, téměř bez plísně (jestli sem utrhnul 3 paličky...). Foto sušiny a smoke reporty nahodim až to uschne.

1. seklej Special Kush 1 - vlevo vrchní paldy, uprostřed spodky a uplně vpravo automaty (auto Haze)
2. CheesBerryHeriHaze - těsně před kosou (už má ošmikaný spodní větve)
3. Celkový pohled na poslední kyti na zahradě
4. odpad z Kushe




Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma