Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Krabice - Klikni zde pro originální téma
Phyrius
Mám už v provozu konečně alespoň krabici na předpěstování rostlinek do skříně. Je v ní 15W spořivka a 2 větráčky. Nahoře pro přívod (slouží jako chlazení žárovky) a dole pro odtah. Mám tam už rovnou sazeničky pro skříň. Ta ale ještě bohužel není zkonstruovaná, ale doufám, že nebude dlouho trvat a "slunce začne svítit" :-)
Legion
Maš to celkem dobře vymakaný:D K+ už letííííííí:frog:
Phyrius
Díky za K :beer: Jo a ta krabice je jen dočasná. Ta spořivka je jen na růst. Asi by to pod ní moc dobře nekvetlo. Brzo už budu mít v provozu menší skříň, v té krabici si jen předpěstovávám sazeničky.
mesr
Yes very good
Phyrius
To Mesr:
Díky:wink:
Phyrius
citace:
Původní příspěvek od hruucoon
heya chlape, máš to vykoumaný, s tou bednou... K+...

myslíš, že bude ta yedna 15W spořiffka stačit ???

Ještě ta odpověď na tu spořivku. No, bylo by lepší mít tam dvě, určitě by to líp osvětlily.Rostlinky, který jsou od ní dál, tak se trochu víc natahujou. Časem to určitě trochu upravim a prdnu tam další spořivku. Tak kdyby měl někdo ještě nějaký nápady, jak ji vylepšit... pište:sun:

Taky bych neměl zapomínat na poděkování za semínka, bez nich by nebyly žádný sazeničky. Takže specialně THANX 2 Walhalla2000 a taky THANX na Slovensko pro Bioafgana.:bravo:

A ještě ukázka mé pokojové výzdoby Kyti za oknem
Phyrius
Taky jsem nad tím přemejšlel. Říkal jsem si ale,že bylo dobrý, aby něco foukalo na rostlinky a že to bude rovnou ochlazovat tu spořivku. (Jinak když běžela sama bez větrání, tak tam bylo docela pěkný dusno, měl jsem i orosený stěny) Ale na ty rostlinky to stejně moc nefouká, takže bude asi lepší ty větráky otočit. Díky za radu.
Zoder
zdar, vim ze to tu je 7 let starý, ale ja to tenkrát dopadlo, si to docela nedodělal tady ne ? a jaká přesně byla ta spořivka nemůžeš hodit nákej odkaz nebo přesnej typ ? plánuju něco obdobnýho jen na předpěst ...

dík


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma