Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Substrátové hnojení a rady...first grow - Klikni zde pro originální téma
pan Hankey
Zdar a sílu.Mam připravenou skřínku pro malinkou zahrádku a snad i základy growu mám slušné.mám v plánu vyzkoušet Led světla (vlastní výroba-původně určené pro akvarium,ale jelikož kytky v akvárku rostou jak šílené,budu testovat i pro indoor).Jako první pokus volím grow v substrátu,protože jde o první pokusy.Takže po technické strance problémy moc nemám a i vybavení skříně mám docela zmáknuté.
V čem si ale nejsem jistý jsou tyto věci:
1. ph metr-upotřebím jej když pojedu v hlíně? a stačil by obyčejný z aukra??případně doporučte nějaky co se po půl roce nepokazí (do 1000).
2. hnojení: nějak jsem nenašel info o hnojení v substratech.Chci sice použít konske koblížky(peletované),ale namám to doplnit i něčím tekutým??vystačí to na růst i květ??případně čim mám dohnojovat?!
3. ec-metr :ten snad ani potřeba není,ale pokud máte něco poradit,klidně si nechám říct.

Jen dodám,že nejsem konzument travky,chci jen pár kytek na mastičku a chci si ji pěstnout sám.Nemám ani zakoupena semena z nějaké banky,ale mix semínek co podaroval original grower (přes známého,takže jej neznám).Je mi taky jedno co to za modely budou,hlavně že bude mastička.
Pokud by se vyskytlo něco naco jsem zapoměl uděla update.
aresek
čao, pokud chceš nějakou kvalitu na masti, tak by jsem se spíš mrkl do bazaru a vzal nějaké řezy od zaběhlého matkáře- víš co z toho bude (kluk/holka) a hlavně ti z toho nevyroste třeba technika...ale pokud máš dost času a chuti tak i ty semena postačí, ale jak říkám, řezy jsou tutovka. nemusíš dávat tisíce za semena, ale pár stovek za ty řezy a jsi za vodou, krom toho se zbavíš i problémů s klíčením a podobně..

ph a ec nepotřebuješ, pokud máš tak vnímavé oči a budeš reagovat na nedostatky v jejich živinách.. ale ten ph by jsem vzal, zase to není tak extra moc nákladné a hlavně to splní svůj účel:)

a nenašel jsi info o hnojení? tak to jsi málo hledal viz : http://www.google.com/cse?cx=000440...n%3F&gsc.page=1 stačí hledat:)
pan Hankey
no to info o hnojeni v substratu je nějake začarované.Možná hledám blbě,ale o mojem problemu ňikaj-nič.O hydru je toho spousta,ale o substratovém hnojení....jen nějaké základy.Pokud by někdo mohl fundovaně odpovědět,bylo by to super.
jinak ten Ph metr teda dokoupim (je tu dost threadu o něm)a snad vyberu dobrý (klidně dejte tipy)
No a co se semínek týka,tak tam mám jasno...budu pěstit ty darované.Žádné řizky a jine fičury,prostě hezky po staru ze semínek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma