Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
125W CFL poprvé - Klikni zde pro originální téma
Hi hou groweři,
není to tak dlouho,co mě napadlo si zkusit něco vypěstovat.To sem ještě o tomhle serveru ani nevěděl(fakt) a když sem něco hledal,narazil jsem na vás.Několik dní a nocí sem to tu pročítal,abych si udělal trochu jasno vtom,do čeho že se to chci pustit.Takže:

skřín' - 60,90,40 (š,v,h)
slunce - electrox 125W cfl Dual spektrum

na ventilaci sem koupil 120mm sunon větráky do pc skříně a knim zdroje s regulací z aukra
odtah - 183m3/h
ofuk kytek - 92
přítah - pasivní
odvod tepla od lampy zajistí starší 80mm z pc zdroje

hlína - Plagron light mix
hnojiva - alga grow a bloom
na postřik Phytamin?

Model i květináče sem kupoval zhulenej a taky to tak dopadlo.Chtěl sem na začátek něco levnějšího,tak sem zvolil Growshop seeds.Dobrý je,že maj vše za 315 kč.Nabýzeli mi Jacka,vdovu atd.Chtěl sem WW a doma koukám že sem šáhnul po nějakém Cheesu(počátek zhulenosti).Pak du pro květináče a odcházím stím na fotce(totálně zhulenej).No co,z pěti semen sem zasadil 4 2.6. a už 4.6 vylezli 2.Ještě ten den večer třetí a o dva dny to čtvrté(zřejmě sem ho dal hlouběji).Zalévám deštovou vodou.

Největší prcek.Vím že foto nic moc,mám šit fot'ák.Seženu lepší.

edit.:na fotce je ještě klipsn'ák,pude do piče,dělá největší kravál.
vodu si nosím od bráchy v petce.Může se mi zkazit pokud ji mám doma třebas tejden?A když přimíchám hnojky a zbyde mi po zalití ve flašce,můžu to ještě po pár dnech použít,nebo mám míchat přímo jen na to jedno zalití?Ph metr zatím nemám.
Onelove
aloha growman :rasta:
...nemyslím si že by sa dažďová voda časom skazila keď v zberačoch sa takáto voda drží bežne oveľa dlhšie ako týždeň, možno sa vnej môžu spraviť nejaké riasy alebo čo ale pokiaľ to nesmrdí tak je to okej:)

... a čo sa týka hnojiv.. na nete som vyčítal že Plagron sú organicko-minerálne hnojivá čiže si myslím že by sa mali po namiešaní hneď spotrebovať, tá organická časť asi začne kvasiť a to už neni dobre :D ...malo by to byť napísané na tých hnojkách:) ... neviem no moja značka je BioBizz, čisto organické hnojivá... už 2. deň po namiešaní mi vtom začal plávať nejaký hnus a kvalitne to smrdelo :D odvtedy si už miešam len toľko čo hneď miniem:)

držím ti palce a budem sledovať :) tiež mám indoor premiéru a 125W CFL + Growshop seeds(Fair seeds) ... buď na ne hodný :teef:
jj,máš recht,píšou že po rozpuštění má životnost 24 hod..Jako to není žádný problém.
Původně sem to chtěl udělat tak,že 2 kytky dám pak out a zaučím se na těch co si nechám in.Jenže sem je chtěl nechat venku s minimálním dozorem ale pochybuju,co sem to tu pročet,že by vydržely třebas měsíc bez zalití(jde o to,že na déšt' se nemůžu spolehnout).Tak si je asi nechám všechny a snad ještě seženu vhodnější květináče.
menší up stejnýho prcka...
Zalévám ob den,jednou čistou vodou,pak zas přidám alga grow a power roots.

Nakonec sem se rozhodl,že na out nepůjde nikdo.Vím že je brzo,ale když bude od 30-50g,budu spokojen.50-75 nadšen,vše víc bude jen čistá euforie
Už se tak moc těším :)
Divíte se,co tu dělá ta fotka?Má přímou souvyslost s dredem.Včera sem měl trochu volna a tak mě napadlo zajet do lesa a poohlídnout se po místečku.Jedu po silnici tak 60-70km/h,hledajíc místo na zaparkování.Vtu sem koutkem periferního vidění zahlíd matný stín.Jelikož sem si byl vědom toho,že sem na silnici sám,došlo mi,že to je zvěř.Udělal sem tedy to nejlepší co šlo.Jen sem sundal nohu z plynu,přimhouřil oči kvůli možnému třištění skla a pevně sevřel volant.Ještě sem zahlíd kus hlavy nějaké srny a pak...

PRÁSK

Kua,já byl tak nasranej,že sem se ani nemoh zhulit:)

jinak:
teploty - 28-30 ve dne(už aby dorazil ten větrák od zdejšího člena) s cca 50% vlhkostí
- 24 v noci,55-60%

na dvou sem zkusil FIM.Jedna se zdá,že vyšla,z druhý budou asi jen dvě.Musím si půjčit fot'ák a něco sem hodit.V květu už bych to chtěl editovat po dnech.
tak to vypadá,že to asi budu muset dát ven:(.S rostoucími venkovními teplotami,se mi to upeče.Všechny větráky mám na max a mám tam jentaktak 30 stupn'ů.Bohužel mi asi kvůli tomu klesla vlhkost na cca 40%

edit:kámoš mi dnes půjčil ph metr a trochu sem to proměřil.Z kohoutku mi teče 7,8 a ta voda od bráchy(dešt'ovka z 1000l nádrže) má 5,5.Zalívám tou dešt'ovkou tak obden,zkrátka po vyschnutí.Kořen'ák přidávám vždy a alga grow ob zálivku.
Někde sem tu ale četl,že samotné hnojky dokážou snížit ph,neměl bych pak raději používat tu z vodovodu?
Onelove
namiešaj obe a potom vyskúšaj odmerať :)
sakra,už sem to tu taky četl,ale nějak se mi to vykouřilo z hlavy:D..dík
jelikož jeden člen asi neumí opsat adresu,tak tam maj holky fakt hic a zdá se,že se zasekly v růstu.Denní teploty 30 - 33,5 stupn'ů,v noci 22 - 26,to prostě záleží na venkovních teplotách,protože mám přítah z venku,ted' mě ale napadlo,jak tam bude např. v zimě ?....vlhkost taky nic moc,40 -45%.

nejspodnější listy zežloutly,ale to už tuším,že sem přehnojil(vím kde sem co přidal).Kytky vypadaj v celku dobře,listy hezky zelený (na pár listech sou takové malé dírky cca do 1mm,nebo malé uschlé kousky ale zase né špičky,spíše ze stran listu a nikde žádní predátoři :D)...furt nemám fot'ák na takové detaily


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma