Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Všichni od bubleru - Help me ! Prosím - Klikni zde pro originální téma
čiko
Prosím všechny skušený bubláky o pomoc.Mám trochu zkušeností pod lampou, ale hydro jedu prvně a hned mám docela problémeček a nevím co s tím. Přitáhl jsem řízečky docela slušně zakořeněný (JH,K2,BB,BG) tak jsem je tam rovnou hodil,podle rad nejdřív do 1/5 roztoku, používám ADVANCED HYDROPONIX, mám 400 w sodík, teplota roztoku je 20 stupňů, dal jsem to do 30 l kýblů, tradičně od primalexu a na každej kýbl mám 2 watty bublání,fakt si myslim, že jsem pro ně udělal maximu dokonce jsem se jal i stahovat pH i když to spousta dobrejch pjestitelů nedělá viz. Vevejka a přesto po 7 dnech se ty řízky skoro nehnuly, sice začaly trošku obrážet ale do výšky nic a listy, hlavně starý hrozně žloutnou a žlutě tečkovatí, ty nový výhonečky jsou zatím zelený, jo a kořeny už docela začínaj lízt do kýble.Říkám si WHERE IS Problem !? Když se koukám na Vaše příspevky tak nechápu jaktože to vůbec neroste jak by mělo:mad: Prosím poraďte mi, už začínám přemýšlet o flintě a žitu. Jo a taky posílám fotečku své skleníkové snahy, je to SHAMAN !
čiko
Tak jo díky, to mi právě pořád nešlo do hlavy, že bych je měl třeba za tejden přepnout na květ když ještě nezačaly ani roost.Doufám, že je to jak říkáš, jestli jo, tak pošlu nějaký fotos.Zatím dík čus
psilos
to chiko: Mně to trvalo jen 2 dny, pak se to rozjelo fakt ukrutně rychle. Je to ale tím, že kořeny jsem měl prorostlý ven RW kostkou a přesahovaly asi 7 cm. Kořeny a RW kostku jsem opatrně obsypal keramzitem a naplnil jsem Bubler co nejvejš, ale jen tak ,aby hladina dosáhla na kořeny. Hnojení na růst NPK čímkoliv co má mnohem větší N než P a K by mělo být ze začátku do EC 0,8 za předpokladu, že EC vody je jako u mě 0,35-0,4. Jo a vlhkost kolem 70%.
Ono se to chytí, uvidíš. Na flintu zapomeň(peace) a žito vypij na svoje zdraví.
keep growin'
čiko
Nazdárek, konečně jsem se dokopal k tomu abych Vám (radícím) poděkoval a přihodil nějaký nový příspěvečky.Fakt jste měli pravdu, ROSTE TO ! Mám tady pár foteček, jenže digitálem jsem fotil poprvý, takže ty fotky jsou nic moc, ale myslím, že je poznat co na nich je.Kytičky jsou 18 dní v bubláku, ale je to asi 6 dní co pustily šňůry do vody.
čiko
Nazdárek a díky všem co mi poradily, mám tady nějaký fotečky, fakt jste měli pravdu, je to 5 dní co pustily šňůry do vody a už začínají ROOST. Jelikož jsem fotil digitálem poprvý tak je to nic moc, ale je to poznat.Zatím čus
čiko
No a jěště pár foteček, prozměnu spodní část kytiček (jsou to taky kytky). No a ještě bych se zeptal na pár věcí - na zatemění mám na víku jenom alobal, ale to se nedá takže bych potřeboval nějakou radu jak to zakrýt.Jo a proti tvorbě řas, četl jsem, že se přidává peroxid vodíků, neublíží to kytkám ?
čiko
Nazdárek, mám trošku problém s publikací tohodle příspěvku, takže doufám, že to teď klapne, takže moc díky všem co mi helpli, měli jste pravdu, fakt to chtělo jen počkat az to projede do vody, což se už asi 6 dní děje takže kytíčky začínají docela solidně (já si myslím) ROOST.Ták tady je pár foteček, kvalita nic moc (digitálem jsem fotil poprvý). Zatim čus
Dlabi
nebo si pores takovou tu pasku jak s ni v americkej filmech slepujou zloccincum ruce:) tu stribrnou nevvim jjak se jmenuje ale je takova siroka a silene drzi je vodotesna... taky je aLE dost draha tusim 100 za jedno baleni lepsi bude ta bohourova folie PEACE!
čiko
Ták doba zase poskočila a já mám už zase nějaké otázečky, mimochodem kytí už pěkně letěj, už jsem to trochu začal vychytávat, jo hodim sem nějaký fotečky, ale musím dohnat kámoše k tomu aby mi půjčil digitála, no a teď k věci řeším jestli už mám přepnout 12/12, nebo jestli mám ještě chvíli nechat roost, kytí jsou tak 30 az 35 cm vysoký, tak co jaký máte vy zkušenosti ? Četl jsem tady, že po přepnutí jěště pěkně vylítnou, tak nevim. Zatím čus , AŤ TO BUBLAAAA
čiko
OK tak jo BohouRe já to tedy přepnu, dík za radu, přesně co jsem potřeboval.Snažil jsem se to odkoukat z fotek (poměr kytí a kýbl), ale špatně se to odhaduje.Dík a čus :sun:
čiko
To BohouR
Mimochodem pěkná kolobrnda kdysi jsem měl taky takovou, ale byla oranžová a měla ještě sedátko, nemám vůbec tušení kam se poděla. zatim
čiko
Tak tady je na ukázečku pár foteček jak se to od posledně povytáhlo:punk: jenom mi dělá problém vychytat si ten digitálek, příště to budu fotit s vypnutou lampou.Jo abych to upřesnil je to asi 14 dní co projely kořeny pořádně do kýble, má to asi 30 čísel a jak mi poradil BohouR, tak to co nejdřív přepnu, jen co budu mít odstátou vodu.
čiko
... a tady jsou ještě dvě fotečky. Ať se daří a všem to roste:sun: :sun:
breeder
to čiko: lampu při focení nemusiš vypínat, spíš si zapni na foťáku blesk
a jestli ti podporuje digitál ruční nastavení, tak to foť radši s ním,
automatický nastavení není vždy to pravý
čiko
Nazdárek Marůš týý bejkůů, díky za káčko :love: jak jsi tam dostal tu ikonu ?Jo mimochodem, nějak jsem neměl čas sem nacpat nějaký novinky, ale teď se to budu snažit napravit.Mám tady nějaký fotečky, jo p.s. 2 breeder s bleskem jsem to zkoušel, ale je to ještě horší, prostě to s tím neumím páč ten foťák je asi za třicet litrů, je to asi 30/12 ale nejakou nešťastnou náhodou se mi povedlo vypnout spínačky, takže meli holki tejden tmu.Celkem to i rozdejchly az na kýbl s k2, který byly menší a nějak se asi otrávily.Jo a mezi tím jsem jěště svedl lítý boj se sviluchou, kterou jsem včas nevychytal páč jsem si myslel, že MĚ se to netýká, dávejte si na ty sviňuše bacha, takže to vypadá jak to vypadá. čus A AŤ TO ROOSTEEE !:punk:
čiko
A sakriš, tak jsem dneska otrhával listy vod paliček a nějak mě to zmátlo, tak jěště jednou a doufám, že s fotkama
čiko
:smoker: ták a takhle se mi nafoukly za deset dní 40/12 a doufám, že to ještě není konec ...
čiko
OKa nešlo by tohle nějak do galerie přetáhnout ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma