Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
1. kolo 150w - Ice, NL, ST#3 - Klikni zde pro originální téma
Hy3nA
Zdravím,
první kolo tak nějak naostro je skoro za mnou, ST3 se ještě dopíká a kosa ho čeká v průběhu týdne, Ice a NL už jsou skoro usušený.
Za pěkný řízky díky Hlavovi, zdravý, prokořeněný..no co byste od něj čekali, že. :teef:
Na růstu byly holky asi 3 týdny, přepínal sem při velikosti asi 25-27cm a ještě první 2 týdny květu jsem svítil MHčkem, jednou jsem je zaštípl.
Hlínu jsem si namíchal z univerzálního zahradnickýho substrátu, jedný kostky kokosu a 3 litrů perlitu, květníky jsou 19*19*20.
Fotky z růstu jsou spíš takový ilustrační, většinou po týdnu.
Sodík už bude docela vysvícenej, na příští kolo pořidim novou lampu..nejspíš ale 250W usporku - box mám u postele a větrák docela hučí a jelikož svitim přes noc, tak je to trochu o zvyku.. :D S usporkou nebude muset jet odtah stále, takže by to mohlo být i pohodlnější:)


jo a ač jsem spodky oholil, tak přiště tomu prostě musim naložit víc,ale znáte to, pak vám toho je líto..
Hy3nA
a další..
Hy3nA
a ted už to zajímavější:)
Hy3nA
ha, tak konečně:)
41. den květu


1)celek



2)Ice



3)Ice




4)ST3






5)ST3
Hy3nA
a ještě NL
Hy3nA
a fotky před kosou, která byla okolo 50. dne

1) 2 NL a jedna ICe



2) Ice..no ze začátku vypadala skoro nejlíp, možná sme ji sklidil brzo, je dost řídká..no co, byla jen jedna, zbytek bude lepší:)


3)4)5) NL
Hy3nA
a tady ještě NL se zapikem :rasta:
Hy3nA
Sweet Tooth 3 66. den květu
Hy3nA
a ještě jedna :)
Hy3nA
dnes sem po 2,5 dnech ve tmě pokosil ST3, kvetla - a teď přesně nevím, jestli 68 nebo 70 dnů.
překvapení kola, už jen kvůli tomu, že jsem si puvodně myslel, že mám 2 Ice a 1 ST3,ale nakonec sem hodně mile překvapen, že tomu tak je v poměru opačném.
no zezačátku sme z ni byl zklamanej, páč sem měl špatný pH a na ST3 se to začlo projevovat nejrychlejc a nejvíc,no ale když jsem začal pHčko měřit a upravovat (teda jen kampkama..) tak se to srovnalo a navíc St3 hrozně nakynul a troufnu si odhadnout, že z těhle dvou kytek toho bude víc, než z tamtěch 3..:)
Hy3nA
nějaká ta sušina

3 vedle sebe

řídká Ice

taky

Sweet Tooth3

taky
Hy3nA
a zbytek

ST3

zbytek NL


jinak fotky, aby šly v pohodě vložit, tak snižuju rozlišení na 640*480 v Infranview, takže - jak sem si ted všimnul, ta kvalita nic moc a zas tak moc dobře neni vidět, že obsypaný je to dost :drools:
Hy3nA
no a jinak co se smokereportu týče..

vyskytl se mi problém v tom, že před uskladněním do sklenic jsme to prostě nějak nechal moc uschnout - v threadu suším, sušíš, sušíme jsem četl, že je idealni dat to do sklenic, když stonek praskne, tak sme to na NL a Ice aplikoval, ale prijde mi, že to bylo zbytečně moc suchy a dost se vytratilo aroma a ze sklenice bylo cejtit pouze takový to seno, takže jsem při sklizni ST3 si trochu pospíšil a šoupnul jsem to do sklenic, když byl suchy "povrch" ale vevnitř to ještě vlhčí bylo, sklenice každy den kontroluju, ted sem je nechal přes noc otevřene a paldy opatrně vysypal a přerovna - ty zvrchu dolu a obraceně a aroma tam je a je fajn, přístě to takle počekuju u všech a bude to lepší.

no takže Ice jsme ještě nekouřil, NL nevyrazne aroma, neškrábe ale zkuřuje pěkně :rasta:

ST3 celej květ nadherně vonělo, při sušení taky..skoro to ani nebyla trávová vůně,ale prostě taková nasládlá ovocna..kdo jí jel určitě ví:)

no a nevydržel jsem to a narychlo dosušil jednu pálku. vuně krásná, ovocná, směs bombónů nebo tak něco, nasládlost i v chuti, což jsem rád. jen vlivem rychlodosušení byla dost těžká na plíce, ale to se zlepší. rozhodně jsem s ní spokojenej!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma