Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Vakuovaný Butan-Hash - Klikni zde pro originální téma
Timer
Video: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v...ature=endscreen

Zdravím přátelé groweři, narazil jsem na netu na tohle video, kde týpek pomocí vakua zvýší nepatrně objem a nejspíš i spolu s většinou vzduchu odsaje i případné zbytková rezidua po plynu... zatím jsem to nezkoušel ale asi si o víkendu koupím butan a zkusím to. Jelikož nemám vývěvu, tak asi s domácím vaku-strojem.

Nemáte někdo zkušenosti s touto úpravou? a popřípadě nějaké tipy na vylepšení?
NORM
HunnyComb sem ještě nedělal, ale už sem viděl videa kde to dělal v tom domácím vakuo-strojkem, jen neyapomeň to trochu nahřát mezi každým sáním..
Jinak já dělam hlavně earwax a butter normálním zahříváním a hnětením..
LuckyBoy
tak to tu trochu oživíme, ne kolegové?! rád bych přidal můj amatérský postup...
dělám to tak, že na simax, který je na vodní horké lázni(stará velká pánev se hodila nejlíp) se dá ten pvc poklop do mikrovlnky(nejlépe bez děr), do kterého se v horní části udělá díra, já tam ještě dal pvc trubku( kterou sem okolo utěsnil), která sedí přesně na hadici od vysavače...netěsnosti mezi simaxem a pvc krytem se dá např. přelepit ALU páskou...mnoo a teď šup s tím na elektrickou plotýnku a jak se to zahřeje, tak dírou shora(pvc trubkou) aplikovat butan, připojit vysavač a vysáváme;) pak jen stačí seškrábnout žiletkou a otřít na voskovej pečící papír (jde to z něj dobře dolů)pak je ještě dobrý nechat to na vzduchu...anebo to odpařit, seškrábnout a šup s tím do vakuovače na tom pečícim papíru...ještě bych rád připsal, že "čistší chuť" sem do té doby nezažil ;)
dobrou chuť ;)
Positivevibes
Takze ty to odsavaas hned.jak.projedes material plynem? Ja to delam.pres pullitrovou.coca.cola.flasku naplnim ju.liistim misto vrsku dam.neco jako bunicinu a.do dna udelam dirku, provalim dvema az trema plynama ronson.do keramicke pecici misy a.necham na horke.vodni lazni odparit....vysledek je.raz dva.a.je. takovej olej.lepici tak nemam moc predstavu jak.bych.ho.daval z misy.na papir a nekam.do vyvevy....ale rad bych.to zkusil pres to vakuum vudycky.si to.necham.v te zapekaci misce ve ktere to behem.dne dvou zkrystalizuje a skrabubto ziletkou.ven
LuckyBoy
takže do detailů:
matroš dávám do PVC odpadní roury prům. 40 mm,délka 0,5m, z jedné str. zátka, kde sem vyvrtal dírku přesně na plyn (takže to dokonale těsní a nikama neuniká) a na druhej konec po naplnění přetáhnu silonkou. to projedu 3 velkejma plynama rovnou na připravenej simax už v horké vodní lázni a jak se odpaří "kapalina" připojím vysavač...nechávám tu vodní lázeň skoro vařit, matroš začíná chytat "medovou konzistenci" a bublat...jde o to, aby se z toho dostaly i ty zbytky plynu, ty sou právě v těch bublinách...pak se to musí žiletkou stáhnout na ten voskovej pečící papír (to už docela rychle tuhne), z toho to jde snadno dolů...a je to připraveno hned ke konzumaci (samo, že je ještě dobrý to nechat chvíli "vyvětrat") ...myslím, že nejdůležitější je, to řádně odpařit, aby to mělo tu správnou konzistenci...jinak z toho je takovej "hash oil" a smrdí to po plynu...
a nebo, jak sem psal, strčit to ještě do toho vakuovače...
(myslím, že tohle by mohl být dobrej základ pro náplň do vaporů bo elektronek, už sem to viděl v Ameru jako "léčivo", ale chtělo by to asi trošku doladit ;))
myslím, že recepturu nám asi neprozradí :D
Astronautr
prosimte co je to simax?
LuckyBoy
http://www.domajedoma.net/katalog/z...CFXLJtAodT0oAMQ
a ja používám víko ze starýho kulatýho pekáče, je mělký...
extrem112
Zdar chci se zeptat zda ste někdo kupoval Butan 2.5 lahev Minican nebo vetsi od Linde Gas.Na jejich strankach vám udelaj cenovou nabidku a pak si ho někde na pobočce vyzvednut.Nebo jak to funguje??Mate někdo zkušenost.Nechci kupovat už Ronson.Už mam konečné vyvěvu tak potřebují čistej Butan ad to stoji za to.
extrem112
Nikdo s tim nema zkusenost ??Nebo co.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma