Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Prosím o radu s NFT pod 4-kilem - Klikni zde pro originální téma
Nico22474
Ahoj vodníci. Mám NFT 2 tanky na 50l. Ještě se mi nikdy nepodařilo udělat víc než 15g na 1 kytce pod 4-kilem. Řezy mám vždy kvalitní, vše tak jak má být (teplota, vzduch, PH, hnojky...). Napadlo mě, že teď vyzkouším dát do obou tanků vzduchovací kameny. Máte někdo s tímto zkušenost? Myslím si, že můj problém je v tomto? Díky za každou radu.
milkbyrtr
Ahoj,tak to je hustý tedy,15g na jedné?Nevím,jedu taky NFT 20l,teď sice pod 600W,ale předtím jsem jel 400W čistě růst/květ a na 6 holkách šlo dolů 313g,tedy cca na jednu 52g.. Okysličovací kámen tam mám taky,určitě to má něco do sebe,ale to tvůj problém určitě neřeší.Jaké hnojivo používáš a jak často měníš nálev?Dále hodně silný faktor je teplota nálevu.
ani nepíšeš kolik tam těch kytek máš,po kolika dnech růstu přepínáš atd..
Jak píše kolega vzduchovací kámen ti výnos moc nezvedne(pokud vůbec)

Jestli tam máš těch kytek třeba 30 a přepínáš po pár dnech růstu,tak je to OK,ale jestli tam máš jednu a máš 15G tak to ok není:D
Nico22474
Ahoj. Tak pro upřesnění. Hnojivo Advanced Hydroponic, kytek mám 10 na prostoru 1x1m, přepínám ve zhruba 20-30cm až se rozvětví. Nálev měním po fázi růstu a pak už né. Teplotu nálevu jsem neměřil, ale myslím si, že je o něco menší než teplota vzduchu (28) takže cca 25. Jinak žárovky mám nové. Díky za Vaše rady.
milkbyrtr
A to je třeba kámen úrazu,ja používám také AH a měním nálev jednou týdně,v květu pak dolévám v poloviční koncentraci,kvůli tomu že holky dost papaj,což je vidět i na úbytku vody ve vaně.Já nevím,prostě si myslím,že ten nálev je nutný měnit,vše se na tom odráží,všude v návodech píšou to samé.je to logický,taky nebudeš jíst tejden starej guláš :)Proto ani jim pak nešmakují hnojiva,která jsou naprosto přesolená,díky tomu že to tam stojí a nemění se to,tot muj nazor:)
Nico22474
Trochu jsem tě nepochopil, tak pro moje upřesnění. Měnit nálev každý týden? (to bude dobrá darda za hnojky $ mam 2x 50l NFT) A v květu hnojivo dávkovat v polovičních porcích?
milkbyrtr
jo to je obtížné,rozumím ti,bloom hodně myzí,kort když máš 2x 50L,tak je to finančně náročné,to máš recht:)Ale tak nevím,tak ho neměn jednou týdně,ale za 2 týdny,a tim dávkováním v květu,mám na mysli,jen čistě doplňování tanku,nový nálev vždy dle tabulek,néli ještě víc,ale při doplňování dávám poloviční koncetraci. Další alternativa je,na kterou teď zrovna přecházím i já,je hnojiky od GHE,přímo FloraNova,je to určené na hydro a je to vysoce koncetrované,proto ůbytek hnojiv bude minmální,takže to teď zkusím..
Nico22474
Vyzkouším častěji měnit nálev a uvidíme. Díky za radu. Kdyby napadlo někoho ještě něco jiného, přivítám každou poznámku či radu. Díky.
hej-rup
Roztok živin pánové, nálev je na okurky :)
milkbyrtr
cau tak jak pokracujes?byl jsem dneska u kamarada se podivat jak se mu dari a kdyz jsem otevrel box,musel sem se drzet na uzde:)
Svítit na tohle skoro 3 mesice byc nechtel,jeste ze tam ma nejaky kvetniky..Za zminku stoji to,ze kdyz sem se podival na cerpadlo tak bylo pustene na plne koule od zacatku jeho growu.za dalsi,NFT tank podlozenej mobilem Nokia :) a tady jedna fotka,nemohl sem si to odpustit,kdyby se ti to nelibilo,tak to smaz,ale myslim ze dobre,alespon kazdy uvidi co se muze stat:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma