Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Prvni outdoor 2012 - Klikni zde pro originální téma
1n54n1ty
Zdarec lidi,
tak jsem konecne po mesicich studovani fora rozjel vlastni pesteni. Na rozjezd to byly 3 Nepalese dragony...
Ze tri uz jsou dva jeden neprezil presazeni do vetsiho kvetinace. Kliceni probehlo ve vode po presazeni do hliny se do cca tydne vysplhaly do 10cm (asi se tahly za svetlem mrchy). Takze do kvetinacu byly nasazeny tak aby jim couhaly jen listky. Tohle jsou momentalne zhruba mesicni vyrustky.
1n54n1ty
zatim probiha klasicky zalevani ale na zahrade mi uz bubla koprivova jicha pro podporu rustu:) luxusnii smraadek
vlevo prcek vpravo macek
1n54n1ty
macek z blizka
1n54n1ty
prcek z blizka
1n54n1ty
Zdarec lidi, po delsi odmlce posilam par novych obrazku. A zaroven mam prosbicku...kyti mi nejak schnou nevim jestli maji malo nebo naopak moc vody, nebo co jim chybi. Zalivam cca kazdej den a kytky jsou na strese takze na ne pece slunko. Kyble jsou klasika od primalexu...ted tak premejslim jestli jim uz nejsou maly...poradi nekdo?
1n54n1ty
prcek povyrostl
1n54n1ty
macek se rozrostl...krapet jsem ho zaFIMoval a pozohybal...
1n54n1ty
no a takhle se mi odvdecil...
1n54n1ty
a dalsi fleky zblizka...
1n54n1ty
jeste bych rad podotknul ze semo tamo prolejvam koprivovym vyluhem...tak cca 1x do tydne...davkuju 1:10...poradite nekdo co s tim? chtel bych pekne zeleny listecky hehehe:o)))
Disco_Stue
no podle mě to na listech je plíseň, řek bych že okurková, špatný listy otrhat,jinak se tam pak dělaj takový bílí "spóry" a šíří se to dál. A pak dát nějakej postrik na plísně...
1n54n1ty
zdarec, diky za info...listy skubu jak zbesilej uz skoro mesic ale porad se objevuji novy...kdyz je tam ale necham zadny skory se neobjevuji tak nevim...koukal jsem na listy a obrazky tady no anejak mi to pripadlo jako nedostatek Pcka...tak jsem to zacal prolejvat kristalonem tak uvidim co to s tim udela...
mimochodem postrikem na plisne myslis co?:-)
Disco_Stue
NO mohlo by to být i tim nedostatkem, neobjevují se ti nejdřív jen černý tečky na listech a pak se to rozjede ? a jinak tim přípravkem myslim kuprikol nebo mospilan nebo neco takovýho.
Matho
Podla mna to mas aj moc poliate ved tam mas bariny :D Skus tak Raz za 2dni.
1n54n1ty
citace:
Původní příspěvek od Matho
Podla mna to mas aj moc poliate ved tam mas bariny :D Skus tak Raz za 2dni.


jestli bariny znamena baziny tak to asi tak vypada protoze jsem to zalejval zrovna pred fotkama...a ono se to zda...pece na to slunko tak to dost rychle vysycha:-)
Matho
Skus aj tak menej polievat popripade daj pod to misku a ono si potiahne ked bude treba fakt to mas preliate :) Raz za 2 dni min,..
Aladin
Zdravím,no tak tohle přesně trápilo i mne. Jestli můžu poradit,zkus to ještě jednou přesadit do nějakého substrátu. Já sám přesně nepřišel na to čím to je. Ale poté co jsem je přesadil,tak se to vždy zlepšilo a časem úplně vymizelo.
Takže jestli máš možnost ,přesaď to do většího a zalévej jen odstátou vodou. Možná bych to i jednou pořádně prolil,a to aspoň množstvím vody dvakrát větším než máš objem květináče. Já mám za to,že je to špatné pH a tím pádem i špatný příjem živin,obojí by se mělo vyrovnat tím přesazením. A jestli se to rozhodneš přesadit do nějakého substrátu,tak už na růst nehnoj,živiny by měly stačit až do doby než to začne pořádně kvést.
Doufám,že tady nepíšu nějaké bláboly,ale mě to pomohlo a teď už to jede jak má.
Zde máš odkazy jak to vypadalo u mě,aby si to mohl porovnat,tohle je před přesazením-
http://grower.cz/forum/image.php?at...81017&size=full

Tohle zase fotka focena asi před pěti dny-
http://grower.cz/forum/image.php?at...84348&size=full

A zde ještě samotný list-
http://grower.cz/forum/image.php?at...81021&size=full

Myslím,že řešíš to samé co jsem musel já,tak ti snad nějak pomůžu.
1n54n1ty
Zdarec Aladin, diky za radu vypada to tak ze mam stejnej problem jako ty...takze se pokusim nasadit stejnou medicinu snad to pomuze. Dam vedet jak to dopadlo, kazdopadne diky za info.
MORZIK
Maš vubec v tom kyblu diry? ?????????
Každopadne je to bud přelite nebo přehnojene
Pokud nemuze přebytecna voda ven tah hnijou kořeny!!!!
1n54n1ty
Morzik: jojo mam tam diry naspodku jako v kvetinaci...zalivam jednou za dva dny plus minus...a hnojku pridavam jednou za 14dni koprivy a jednou za 14dni kristalon....ale delalo to i bez toho hnojiva...kristalon jsem tam nahodil kdyby nahodou chybelo neco malo fosforu...
ale daoufam ze pomuze Aladinova rada...uvidime:o)))
dalick
Mě taky připadá že to máš uchcaný.....zkuus tam třeba udělat větší díry.....v tom kýblu se ta voda snáž naakumuluje a pak sou problémy jako plíseň nebo jednoduše samotný přelití.....to pak dostávaj asimilační pletiva zabrat :-(
1n54n1ty
tak me problemy se nezmenili ani po presazeni do kvetinacu...takze jsem se rozhodl to ignorovat:o))) mezitim se košťátka prepnuli do kvetu a jestli pocitam dobre mel by to byt tendle vejkend 6.tyden takze podle seedbanky jeste 2 tydny zbyvaji :o))) tak uvidime...
1n54n1ty
tady jsem si jeste zalozil dva kloniky jen tak na test...rostou, paličatí, kvetou
1n54n1ty
tady dozravajici palice krapet zblizka
1n54n1ty
jinak jsem ty svy bonsaje presunul dovnitr protoze venku uz je docela kosa...navic snezilo, takze planuju ze by to mohlo dozrat ty dva tejdny uvnitr. Jo abych nezapomel hnojku zadnou nepouzivam...proste bio hehehe:-D
Chronic
rekl bych, ze hnojiva obsahoval ten substrat pokud nemas hlinu z vlastniho kompostu :P bio znamena, ze rostlina dostava ziviny organickou cestou a ne, ze nehnojis :P
1n54n1ty
jeste jsem se rozhodl nechat a pockat az kyti zhnednou...do par dni se ale uz bude sekat:-)

to chronic: to je jenom prdel s tim bio :-))) ja na to nehraju
1n54n1ty
tak mam pokoseno a uz se to susi. Skacel jsem pred dvema tydnama. palice byly zhnedly tak asi nebylo na co cekat. Mam dotaz k suseni...kde nejlip susit? mam to na pude ale je tam docela kosa tedka...tak jsem premyslel ze bych to zavesil k vydechum teplyho vzduchu co mam rozvedenej po baraku. Neni to moc velka teplota. Vydech je napojenej na krb a jde z nej cca 40-50 st foukany ventilatorem. Co vy na to?
MEDICINEMAN
K vetraku to nedavej, rychle to preschne a bude to hnusny. Chlad nevadi pokud to schne, horsi kdyz to schne moc rychle v teple, idealni je tma a pokud tam kde to mas neni nejakej smrad, coz na pudach byva.
1n54n1ty
to je nepouzivana puda takze bez smradu je tam lehce vetrano a celkem temno...takze to tam teda si necham:o))) uvidime
dik za info


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma