Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
OUT 2012 3 x early skunk - Klikni zde pro originální téma
da'Weed
Zdravím po pár letech se vracím k pěstování. Letošní osazenstvo je fem early skunk. Z pěti zbyly bohužel jen tři, ze začátku jsem je trochu přelil, ale teď už jsou zase krásný. Zahrádka je obezděná v centu jihomoravského města. Slunce svítí poměrně dobře a neměl by být problém se stínem, doufám. Hnojivo na růst mám zatím jen Biocannu, časem dokoupím ještě něco.
Don MihaiL
cavko
ako dlho ti to rastie ? :D
da'Weed
cauko, no od vzklíčení mají cca3 týdny, ale tím jak jsem je přelil se na chvilu sekly, teď už rostou jako z vody..
da'Weed
Foto zahrádky resp.jak bych to asi viděl s uložením
da'Weed
A třetí kytičkou bych chtěl udělat menší experiment..řekněme outdoor scrog nebo něco v tom smyslu, nákres na fotce
da'Weed
A třetí kytičkou bych chtěl udělat menší experiment..řekněme outdoor scrog nebo něco v tom smyslu, nákres na fotce na stěnu svítí od cca 12 do asi 18:00, ale nejsem si jist jak se to ke konci léta změní, ale hodlám to zkusit za každou cenu, pokud mi to nebudete rozmlouvat všichni teda..:-)
Don MihaiL
je to haluz :D ganja plot :D

bude to vyzerat pekne len ci to pojde tak ako si to predstavujes :D
půjde to v pohodě, jen si budeš muset trochu hrát a proplétat to,teda pokud máš v úmyslu tam dát nějakou podpůrnou síť nebo kousek pletiva
Kulda
nic proti, ale bio flores je květovka... nikdo si toho nevšimne?...:D:D:D
da'Weed
Jasný nějakou síť s většíma okama cca 15cm, mám to n advorku, budu u toho denně..rád si pohraju...:D
No ja se díval na poměr NPK a nepřišlo mi to moc na květ, ale nevím je to přebytek od kámoše, zatím jsem to tam stejně nelil.. dík za info
da'Weed
Tak po 14 dnech nový report.. Holky jsou od dneška venku.. Odpoledne jsem se nudil, tak jsem jim odělal střechu.. Zatím tam je mikroténová folie, ale do konce tydne tam snad bude netkaná textilie.. Co myslíte? pomůže jim to?
da'Weed
Konečná verze
da'Weed
Ke třem early skunkům se připojila Blue Berry, s kterou zkusím udělat pokus zakreslený víše.. BB je z řezu a trochu se mi vytahla za slunkem, jinak roste pěkně..
MDe_
"Co myslíte? pomůže jim to?" - chceš by si měl vytahle svině ? ony to snesou nehrod to tak ;)
da'Weed
Půjdou za slunkem pod tou folií?
Seky
Nepomuze, jetli chces davat netkanou textilii misto prusvitne folie
Jinak bych v tom problem nevidel
Qwertulanus
ja bych řekl že už je to úplně jedno jestli tam dáš fólii nebo textílii pač já mám kytky venku bez žádnýho pokrytí a rostou dobře :)
Qwertulanus
a navíc se má už teď v noci jenom oteplovat :)
Seky
Jen sem chtel napsat ze textilie se pouziva ke zcela jinym ucelum nez je pokryvani foliaku a to z jednoho prosteho duvodu, neni prusvitna, nebo sem alespon cirou jeste nevidel i kdyz je jich velke mnozstvi pro ruzne vyuziti.
da'Weed
Jeden z důvodů proč jsem to udělal, je že do 14ti dnů mají přijít na protější dům dělníci, kteří nejen, že krásně uvidí na moji zahrádku, ale taky se na ni budou moct 2 dny pohybovat kvůli stavění lešení, což se mi moc nelíbí a nepotřebuju aby věděli co tam roste.. Ok, na textilii prdim, ja jen, že sem ji viděl použitou v malých pařeništích právě místo folie.. http://www.google.cz/imgres?um=1&hl...,r:10,s:0,i:102
da'Weed
Tak foliovník je dole.. no a takhle holky momentálně vypadají:
da'Weed
no a BB
da'Weed
Holky rostou jak z vody, už dostávají hnojky, zatím pouze alga grow..
da'Weed
BB dostane do týdne síť, po které se bude "plazit"..
da'Weed
Tak...po delši odmlce dalši dávka fotek..early i bb začli KONEČNĚ nakvétat...tak uvidime, jak dlouho jim to potrvá..
da'Weed
..
S.C.C.
mas ich pekne...aj mne zacali kvitnut len nedavno...neboj oni to stihnu do polky oktobra...mozno aj skor...K+
aphodius
Krása, Mně začaly rostlinky ES kvést před osmi dny. Taky jsem moc zvědav, jestli to stihne dokvést. Budmu doufat! K+
da'Weed
Dneska krásně svítí, tak ještě nějaké foto, kytky začly dostávat poloviční dávku biocanny v neděli a plnou bloombasticu ve středu...zatim jim to svědčí, co myslíte je to moc, málo?
da'Weed
BB
da'Weed
Děkuji všem za karmy! :)
emk
Povedal by som, ze si dost tienia, skus ich poroztahovat.
da'Weed
Po návratu z dovolené příjemné překvapení
da'Weed
celková
da'Weed
Na předešlé fotce BB, která je o něco malinko napřed. toto ES:
da'Weed
Už se to blíží..:)
exiterm
Tak to máš hodně dobrý ;) jen teď doufám že mi příští sezóna vyjde se Skunkama..co budou ve skleníku..a ještě mam semena nějakýho NO NAME venku (ale neni to tak obyčejný..vůně je jiná..ale jméno prostě neznam) z 15 semínek bylo všechn 15 samic....tak plánuju asi 20 kytek rozsázet volně po lese.. a pokud to vyjde..tak to bude mazec :D :leaf:
da'Weed
No jde to, teď se akorád posralo to počasí, kytky sem musel omotat dokola provazem, vahou se začli doslova kácet, zejtra pošlu fota.. Taky sem měl letos ještě v lese a 2 z 5ti mi vyrval myslivec nebo podobnej idiot, doufám, že ti to vyjde ještě líp než mě..
exiterm
Tak to já taky... ale já budu spolíhat..spíš na ty skunky...a tak 20 kytek.. po velikym lese..mě by stačilo..kdyby aspoň 1 Skunk...a pár dalších kytek..v lese..udělalo velkej výnos..a aspoň trošku ta kvalita..jo ot počasí nasere..teď už bude hodně zima... ;) naštěstí to co jsme četl..tak u toho skunku co budu brat..maj lepší zkušenost..že to zasaděj dřív..a takto sklízej kolem....koncem srpna...asi do půlky září..tak to bude aspoň dřív..a snad..to počasí do té doby nebude tak moc v prdeli ;) jinak..jo fotky se hoděnj..
exiterm
A ještě k těm kytkám v lese.. tak si myslim že ty 2 kytky..ti nevyrval myslivec.. ale nějaká zkuřka..ale takhle šmelit..z lesa..tomůže ědlat jen nějakej debil ;) co si nikdy nic sám nevypěstoval :)
da'Weed
To asi ne, ty vyrvany kytky začali nakvýtat a nechal je ležet vedle.. tady je slibovana davka fotek...jsou krasny holky..
da'Weed
1. ES
da'Weed
2.ES
da'Weed
BB
da'Weed
ES jsou krásný, palice tvrdý, doufám, že už jen tak týden..
BB je o něco plitčí.. spodní větve se vytrhly a vypadá, že ještě min. 2 týdny chce.. fucking weather!
da'Weed
Můžete si všimnout, že na BB jsou docela ožraný listy, napadli mě ji nějaký docela dost velky a hnusny housenky.. koupil sem za 2 kila bio postrik a stejne uplně nezmizeli.. na ES zatím nic moc, semtam o něco menší na palicích, doufám, že žerou jen živý a až to ostříhám, tak zmizí..
exiterm
Dobrý to máš...tak snad to počasí se ještě bude držet ;)
da'Weed
Tak já nevím.. venku přes noc - 3 a bude hůř.. co s tím, mám to tam ještě nechat?

ES
da'Weed
Tak já nevím.. venku přes noc - 3 a bude hůř.. mám to tam ještě nechat? co se s něma stane?

ES
da'Weed
Tak já nevím.. venku přes noc - 3 a bude hůř.. mám to tam ještě nechat? co se s něma stane?
exiterm
Tak byhc to tam ještě kdyžtak nechal...ale já si myslim že ty 2-3 dny..nic neudělaj :)
exiterm
Co by ses něma stalo..plíseň nehrozí..akorát ti zmrznou... ;)
da'Weed
Jjo no..ja jen, jestli to bude mít nějakej vliv na chuť nebo něco takovýho..
da'Weed
BB už podpírá koště, hrábě a 2 židle..:)
exiterm
Tak do zítřka říkam nechat..a pak vysadit ;) ale zase se to nesmí přehnat..aby se neudělaly moc..ale teď se už ani moc nedělaj :D
exiterm
Ale momentálně bych chtěl mít doma co ty.. :D letos se mi nepodařilo sehnat místo a finance..na něco dobrýho..bohužel.
da'Weed
Tak pomale sklízím i s pomocí kamošů je to docela fuška, většina za mnou..
da'Weed
neco z půdy
da'Weed
2.
da'Weed
další
da'Weed
a ještě jedna
exiterm
Toufám že to nebudeš hulit sám :D a že to nebude jenom na hulení, takovejch krásnejch kytek..byhc dal na všechno..upekl byhc si z toho nějakou super bábovku, udělal Total Nepal... :D ;)
da'Weed
To se neboj.. už sem dělal cookies, par lidi odpadlo..:D mimo jiné se chystám na mast, hášek a urcite jeste nejakou dobrotu..
exiterm
Na píští rok plánuju Masu Skuffu :D ale to nevim jak klapne..až po tom jak bude vypadat kytka/y a jestli vůbec nějaká bude... ;) ale nějakej ten Skunk...co bude mít aspoň 2 metry bude určitě ve skleníku nebo venku ;) a že u nás musí bejt tak zasranej les :D
da'Weed
Uvidíš.. příští rok už na tenhle flek dam jen 2.. zbytek rozhazim po lesich u chalupy..
exiterm
Pořád nevim co tam hodit skunka 1# ven nemůžu dat :D přemejšlim nad Shivou...a nebo Early skunka (to do skleníka a ven :D ) jinak po lese bude nejspíš tak 20 kytek..ale musí to bejt na místě..kde svítí..ale je tam vlhko..nemůžu si dovolit to každej den zalejvat..tu živinu si to bude brat od tam samo.. asi tak 1-2x tejdně to přihnojit... (trošku..a zalit..) a to by ustálo na vlhkym místě (a to vlhko je lepší..na výživu paliček....ale k hovnu na plíseň... ;) tak se to třeba vyvede :D )
da'Weed
z poslední kytky... cca 800g
cernymi
da'Weed - blahopreju, pekna prace :-)

exiterm - proc bys nemohl dat skunk1 ven?
Pestoval jsem ho venku loni a letos a v pohode. Posledni kytka se sice minuly vikend polamala pod tihou snehu, ale uz beztak byla zrala.
dalick
da'Weed ....to je prostě pecka !!! krásně ti to všechno vyšlo , tak snad se mi příští sezonu taky poštěstí , mám tunu značkovejch semínek , tak to by bylo aby nebylo :D :D :D
Jo ... a samozřejmě karma-pro tebe zdarma :D
exiterm
cernymi - Protože to bylo vyšlechtěný jako převážně Indoor model...a máš menší šanci....aby se povedl....než u jinejch out.... ;) ale pokud jseš zkušenej...tak se dá vypěstit témeř cokoliv...já bych si na to netroufl :D
exiterm
Jinak...super kvítí...jak jsem psal..a ještě víc super výnos :D teď kdyby se mi vyvedl moj mini indoor..... :D tak pár G...aspoň na zhul..by mohllo bejt :D ale moc tomu nedávam...Ledky...na růst tak 15-20 dnů..... :D a pak ledky a asi 60W lampu..na malinký tak 3-5 kytek ;) nejlíp víc, pokud to utáhne..protože budou mít nanejvíš 30cm..a to jsou fakt mrňousové..a ještě z No-Name out semínka..no uvidim. :D každopádně..elektrika skoro zadara...a všechno co mam i semínka zadarmo.tak na škodu to neni..ael už to klíčí.. :D tak snad.. a příště taky ten out..no... ;) hej mimochodem nemenuješ se na FB taky tak nějak jako "DaWeed" :D ?
da'Weed
No jsem nadmíru spokojenej... az na to, že par vrcholovek chytlo plisen, tak uplne super..ES zasadím příští rok určitě zas. BB mě zklamala, asi byla moc velka..palicky jsou strasne plitky..oproti tem stejnejm rizkum, ale mensim kytkam..uplne jinej level..

dalick - dekuji velice, taky sem neco koupil, sam jsem zvedavej, kazdopadne preji hodne stesti..

exiterm - výnos je super, vychází to na pres pul kila na kytku, coz je dost luxus.. hele taky sem zkousel mikro indoor..a je to nuda, musel jsem koupit 400w, bohuzel jen jedna nicmoc sklizen, pak mi to otec zarazil.. dneska bych uz do tak maly wataze nesel, ale na zkusenosti a na neco malo do brka super.. good luck.. hej mimochodem...tady bych jmena nerozebiral, ale ne.. :-)
exiterm
Jo však já nechci rozebírat jména..jen jestli tě náhodou neznám..ale asi ne :D .. no tak to by byla moje první Indoor zkušenost..a nebojim se u tohoto všechno posrat.. ;) ten out..bude důležitější..ale co kdyby se i tohle vyvedlo..a tak....jak píšeš..něco málo do brka..ale spíš byhc si dal do bonga :D
da'Weed
napis do PM od kud jsi a je to..:-) jako urcite, bez do toho, strasne me to ze zacatku bavilo...nez sem pochopil, ze je to fakt malo..
exiterm
Tak já už píšu...a mam to tak nějak celý napsaný..a pak mi to napíše že ti to nemůžu poslat.. :D mě jebne :D
da'Weed
Tak usušeno.. máte typy na celkovou hmotnost? za K+? :-)
pozn. je toho dost..:-) Na fotce je ES i BB..
da'Weed
..
dalick
1,1 kg.......+- :D
exiterm
Já bych ot viděl aspoň na 2 kyla :D
dalick
No tak.... kolik , kolik , kolik ? :D :D
MaaaYaaa
1 354 g na stonek přesně..
dalick
citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
1 354 g na stonek přesně..

Jestli ti to vyjde tak si uříznu svojí chloubu a vyfotim se s tim :D :D :D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D
da'Weed
Dám Vám malou nápovědu..
da'Weed
Pro upřesnění na fotce je i 200g ze 3 menších kytek, ale to je na té hromadě zanedbatelný množství.. :-)
dalick
Takže přehodnocuju ....cca 1,6 kg
sakal
2 236 g, od oka :D
dalick
Tak už nás podej :D Kolik ? :)
da'Weed
Už to fakt chcete vědět? :-)

Tak jo tak na fotce je přesně 2795g sušiny.
BB cca 650g
ES cca 1900g + pul kila, tam neni, to už sem poslal dal..:-)
Ostatní kytky cca zbytek..

Tím pádem vyhrává sakal ! Posílám K+
Ouuu :D dobrej výsledek ... v tom se mi ten out líbí :D ...

tipoval sem nakejch 1,5 :D ale tohle :) K+
dalick
Kur*áááááá mám voko z Kašparovy kobyly :) :rasta:
sakal
Fakt slušné, gratulka :) a diki moc :D
Basteleeeero
cus, asi bude trochu OT ale nikde som o tom prispevok este nenasiel. Kolko si tym early skunkom nalial vody za cely pest? rozmyslam nad automatickym zavlazovanim tak porebujem zvolit vhodnu nadobu na vodu. Boli od Sensi? Ako si ich trenoval? Dik.
da'Weed
Zdravím, jelikož byli v zemi, tak sem je nešetřil, každá dostávala tak 10l denně. Hnojil sem jednou týdně, ze začátku nějaký zbytky, pak ten bio flowers a celej malej bloombastic - tzn 100l cca. Jj, byli od sensi, hafo spokojenost, musim jen doporučit.
Basteleeeero
A co tvrdost?Neboli moc listnate? Mohol by si sem hodit nejake makra :)
da'Weed
Vrcholky a stredy tvrdy jak kamen, spodky jsou spodky.. listu bylo dost, ale ne tolik co sem viděl u kamošů..takovej průměr.. Makra nemam, zkusim neco nafotit a hodit, ale az tak za tejden..
balonidlo
Masakr K+ určitě :) ehm... z jaký části čech jsi? :D :D
da'Weed
Díky..pestovano v centru brna..
MedvedBrtnik
Přesouvám do outdoor galerie.
da'Weed
dix


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma