Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdar - Klikni zde pro originální téma
Okurčák
Ahoj všichni
Něco krátce ohledně mojí osoby. Jak zmínilo již mnoho kolegů přede mnou, když se naskytla možnost vypěstovat si něco vlastního, zkusil jsem to. Zatím nabírám zkušenosti. První kytka u okna začala být cítit a bylo jasné, že to bude chtít skříň. Začal jsem s mini skříní, která byla volná. Tj 0,5x0,5x0,5m :) Nic velkého, ale do začátku stačí. Časem udělám něco vyššího, praská ve švech. Světla jsem zkonstruoval z vysoce svítívých LED. Upgradoval jsem již asi 3x. V současné době mají světla odběr cca 55W i při puštěném větrání. Pachový filtr jsem vyrobil dle rad na groweru z PVC trubky překryté silonkou a naplněné aktivním úhlím. Začínal jsem pěstovat ze semínek. Ale protože jsem se nedávno spálil s objednávkou, je můj cíl pěstovat už pouze z řezů z ověřeného zdroje. Jde hlavně o čas a i ty peníze. Registraci na grower jsem udělal z důvodu, že zde čerpám info od roku 2011 a na sekci bazar bych se jinak ani nedostal..

Díky a zeleni zdar.
Ok
Okurčák
Ještě bych rád doplnil systém který preferuju. Po vzoru uživatele xmalcolm jedu pasivní hydro. Tj samozavlažovací truhlíky s mnou namíchaným substrátem. Používám kokos, perlit, na dno keramzit a ještě přidám přírodní kompost vermikompost českého výrobce. Hnojiva vermesfluid opět českého výrobce a od plagronu hnojky na růst a květ plus phytamin na postřik v růstu.
Kytičky se mají dobře s minimálním úsilím a finančně je to ok. Při 55W při svícení sklidím přes 30g. Rád bych se dostal výš, ale chce to vyšší skříň plus lepší kytky. Ale do začátku dobré... Všechno jednou bude :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma