Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
skoro nový zahrádkář - Klikni zde pro originální téma
widlak
Zdravím všechny pěstitele.

Zkrátka a prostě už jsem to nevydržel a po letech jsem se opět rozhodl k domácímu pěstování. Přeci jen už mi není 18 a hlídat si vlastní dodavatele mě už taky nebaví. Rád bych všem, které to trochu zajímá, řekl něco o mém backgroundu (popisovat "pozadí" mi přijde poněkud - nepřesné)

Ke kouření jsem se dostal v 18, kdy jeden ze spolužáků po návštěvě strýčka, emigranta do Holandu, vytáh něco zeleného, že je to velká legrace :-). A taky byla. Potom se mi tu a tam do rukou dostala nějaká ganja, ale dnes mohu hodnotit že žádná super kvalita jako v prvním případě. Dva roky na to, když jsem začal pracovat, jsem se dostal do holandské firmy a tam se to nějak spustilo. Společně se dvěma kolegy (jeden byl shodou okolností můj vzdálený příbuzný a druhý jeden z našich holandských expertů) jsme postavili takovou ne zrovna malou pěstírnu. A to byl taky můj první pěst. Protože kolem toho bylo příliš živo, jeli jsme jenom jedno kolo, ale mě to tak nějak chytlo a začal jsem se věnovat kytkám jako takovejm, takže i těm okrasnejm na zahrádce a tak podobně. Mezitím jsem ale pomáhal ještě s několika boxama a několika kolama (asi tak 10 sklizní na 4 různých místech) a doma jsem si postavil takovém super mikro na 1 kytku.
Z nedostatku prostoru jsem pěstoval outdoory, celkem nějakejch 5 let a to v Praze a ve středních Čechách. Když jsem však o tu pátou sklizeň kompletně přišel rukou nenechavců, přestal jsem a sehnal jsem si stabilní dodavatele hotového produktu.
Jenže kouřit není totéž jako pěstit a kouřit. Takže před dvěma rokama (dřív nebyl čas kvůli práci) jsem opět něco vysadil venku a pak i něco sklidil. A nebylo to vůbec špatný. Jenže loni mi to všechno pokosili JZDáci se svejma přiblblejma herbicidama, takže jsem vyšel naprázdno. A pak se mi náhle otevřela cesta k dosud nevyužitelnému prostoru doma - bylo to smutné, umřel mi tchán. Ale protože všechno zlý je k něčemu dobrý, začal jsem zpracovávat svojí ženu, jinak zavilou odpůrkyní dlouhého kouře, poznámkama typu "ty ani nevíš, kolik bych moh ušetřit! A toho času, kolik mi zabírá to shánění" atp. až jsem jí přesvědčil. Nastavil jsem si nějaký rozpočet, vytáh ze sklepa od rodičů přepravku se starým vybavením a hurá na to...no, tak snadný to nebylo, protože lampa prostě nenaskočila, ani když jsem jí přemlouval. Takže po úpravě rozpočtu a nákupu nových hraček jsem zjistil, že si z toho co jsem znal prakticky nic nepamatuju (poznámek z minula samozřejmě minimum), až jsem našel grower.cz a jeho úžasné fórum.
Následně mi přišla poněkud hektická doba, takže se k "introduction" a taky k tomu pochlubení dostávám až po 2 měsících. Ale lepší pozdě, než nikdy, že.

Toliko k úvodu a další info z té mojí laboratoře v galerii.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma