Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Malá radost - Klikni zde pro originální téma
Zedy
Zdravím malopěstitele:)

jelikož pořád někde pendluju a nemůžu si dovolit nic náročnýho, tak sem se dostal ke zpíchnutí této malé bedýnky a rád podpořím místní low-wattážníky;) Je to docela sranda, prostor 50x50x70 a co se tam všechno nevešlo! Nakonec sem k tomu potvořil ještě nějakej ten homemade-drip, kterej se stará o bezstarostnou závlahu.



Takle to celý jede celkem v pohodě jen je trochu předimenzovaná ventilace a teploty haprujou mezí 17-26°C, sem rád že držím vlhkost na 40-50%. Voda ze studny pH 5,9 leju to po konopí už řadu let a je to v lati:D jen by to chtělo zjistit EC.
Zedy
No a zelení se tam 6x White Russia (http://www.hanf-hanf.at/):


  • Květníky 1,5l a v nich substrát pro pokojovky, kompost, dřevěnej popel + perlit + keramzit
  • 8.den 18/6
  • Zatím bez hnojů, po jednom zástipu a lehkým položení, plánuju to hodit do SCROGu


Snad to nevytopím a po týdnu se dočkám jenom pokroku. Mějte se a ať to roste!;)
Zedy
Zdarec malopěstitelé,

jak to roste? Proč nikdo neprotestuje, nekritizuje, nebo nekomentuje :D


  • dneska sem to po 17ti dnech na růstu přepnul a vypletl do sítě, nějakej den nechám růstovku, pak hodím květovku.
  • jediný co dlaskaj je SuperVit (kapka na 5litrů), zatím žádný projevy protestu, to je nějaký divný:)
  • ofuk se už nevešel a zvlhčovačka šla pryč. Skříňka mi dělá radost, žere šul nul hovno (viz 5.foto).


Zbytek osvěží fotky, tak ať se všem daří jejich počiny a zatím se mějte jak jen to jde nejlíp;)
Zedy
Čau:)

  • 10.den 12/12. Od včerejška je tam 200W Red, hnedka skočila spotřeba celej bedýnky na 180W. Teplota vylezla v průměru o 2°C, vlhkost se drží.
  • na zejtřek už jim chystám 5ml/l jak Growu, tak i Bloomu od BioBizzu. Docela se holky rozchlastaly.
  • po přepnutí se vyhouply o těch +-10cm nad síť, trochu sem je vytáhl zvednutím úsporky. Co je k tomu, dovypletu. Žádný probírání spodků se nekonalo a konat ani nebude.


Tak ať to roste, kvete a mějte se blaze;)
EDA45
citace:
Původní příspěvek od Zedy
Zdravím malopěstitele:)



[list]
[*]Sun - Růst - CFL 150W spiral Easy-lighting 2700k°/Květ - Elektrox 200W Flower


Ahoj Zedy.Pěkná malá radost.. ;)
Jen bych se chtěl zeptat,nebyla by čistě na růst lepší vyšší teplota chromatičnosti..
Já jsem částečně taky trochu mikropěstitel,úsporky používám tam,kde by je asi málokdo čekal,totiž v matkárně..Mám tam dvě Elektroxky,125W a 200Wblue,ale 6400K,day light..
Podle mě jsou pod 6400K silnější stonky a hustá patra..Ta tvá 2700K je spíš takovej univerzál..,nebo se mýlím..?Použil bych ji asi spíš v případě jedné úsporky na růst i květ.. ;)
Zedy
Čau Edo, hurá konečně nějaké příspěvek do diskuze:) Hele jak píšeš, obě úsporky mají dokonce stejnou teplotu 2700K, jen sem ze startu pállil tou 150kou, znatelně míň žere i když v tej hromádce wattů to není taková šupa.
150ka je vyhraná z předloňského Cannafestu, tak proč ji nechat válet v koutě. To víš, že mám zálusk na nějaké růstové úsporné 250ky;)
Pekny zdravy kytky.K+.Spoustu vychytanych veci,jen jedna podle me neni a to je ten scrog.Osobne bych ho dal vys,tak 20-25cm nad kvetinace a delsi dobu ohybal pod pletivo,az by se cely vyplnilo...Jak rikam K+ leti ;-)
Zedy
citace:
Původní příspěvek od -Ra-
Pekny zdravy kytky.K+.Spoustu vychytanych veci,jen jedna podle me neni a to je ten scrog.Osobne bych ho dal vys,tak 20-25cm nad kvetinace a delsi dobu ohybal pod pletivo,az by se cely vyplnilo...Jak rikam K+ leti ;-)


Zdravím sluneční božstva:) díky za káčko. Jo u toho scrogu máš recht, trochu sem to uspěchal, chtělo by to nechat ještě víc prorůst do sítě, ale 20-25cm nad květníky si nemůžu dovolit, když mrkneš na fotku z čela skříně, tak vidíš že už sem celkem nadoraz. Vzadu mi zdroj nedovolí zvednout stínidlo a přivírat ho nebudu, kvůli rozptylu svtěla.
Proto v dalším kole zasadím holky tímdle stylem, od startu je povedu v horizontu, štípnu a rovnou nad květníkem roztahám co to dá, hodím síť, přepnu a nechám vyjet.
Jinak sem to nafotil co mi prostor dovolil a zase tak řídce vyplněný to taky není, bude to chtít najet;)

  • jinak takle to nakvítá ve 14dni, holky dostaly 2ml Power-zymu.


Díky za komenty zahradníci a mějte se blaze!
hellfire
Čau Zedy, i v těch vedrech to ty PC větráky dávaj? To maj tolik wattu nebo to máš v chladný místnosti? Smrádek asi řešit nemusíš co? To máš dobrý. Jinak pěkný box budu sledovat.

EDIT: koukám, pod objímkou bude méně světla, zajímá mě velikost pálek oproti těm, co budou přímo pod světlem. Pokud budou o hodně menší tak by možná pomohlo otočení světla o 90°. Co si o tom myslíš? S úsporkou nemám zkušenost ale se sodíkem bych to tak asi udělal.

EDIT2: je pravda, že sodík je kratší a světlo jde víc do stran u te úsporky vážně nevím jak bych to orientoval.
Zedy
Nazdar pekelníku, díky za koment;) Celá skříňka je komplet odizolovaná od okolí 3kou polystyrenem, tak se dají vnitřní podmínky dosti ladit a hlídat. Potom se dost projevuje jakej vzduch tahám dovnitř (2x 8cm), situovaná je v rohu místnosti, v tomdle počasí u neustále otevřeného okna, vzduch tahám od podlahy. Noc, den, světlo a tma dost rozhazujou teploty, proto se snažím přítah ladit časovkama v těch nejlepších intervalech. Při nonstop odtahu (2x 12cm, Průtok: 32.5 - 82.6 CFM) sem v tědlech tropech na 26°C, což je v lati, ale v noci to kolísá klidně na 19°C.

Jo pod objímkou je tma jak hovado:) nenadělám nic, otočit to nemůžu, nedovolí mi to vnitřní prostor, takle je to natěstno z každej strany. Přemejšlím nad vertikálem, uvidíme.
bull
Sry za OT ale do rohu bych box nedaval, kazdej prece vi, ze tam je nejvetsi vedro - nekdy az 90* :)

Vertikal bych doporucoval, prijde mi to lepsi s CFL ale horizontal jsem nejel.. Zadny odraz, svetlo primo na kytky. Jen to chce poradne promyslet, aby byl dobry pristup ke kytkam a aby s tim byla celkove jednoducha prace. Podle toho jak to vyresis, tak je stim nejvic prace kolem prepnuti, kdy se musi dobre zaplnit pletivo. A pak uz se to jen zaleva.. :)
Zedy
Čau bulle, to nemůžeš takle zazdít, není barák jako barák. V rohu, kde jsou dvě okna a teploty pro mě OK, ještě s odizolovanou skříňkou je to v lati;)
Jo jak píšeš, když přemejšlím nad tím vert. tak moc netuším jak bych se tam zkroutil, už takle je tam místa málo, uvidí se. To chce pořádnej stan a sakra watty, všechno bude:)
Zedy
Čau malopěstitelé:)

v poslední době bojuju s problémem na listech, však se můžete mrknout sami na fota, jelikož holkám nějak moc nesolím, tak bych se přiklonil k deficitu (?Ca, Mn?), joo holt bez Ec metru s provizorním testem na pH se blbě hledá příčina. Každopádně na další kolo to bude chtít poladit závlahu, pravou stranu mi to ulejvá víc než levou, dost se to projevuje na problému s listama. Líp prosychající a méně prolejvaná levá strana je na tom líp, než ta ulitější vpravo. To by potvrdilo možnej deficit vyplavenější strany, nevím. Každopádně bez velký paniky dostaly za posledních 8dní: čajovou lžičku mletého vápence/3litry vody , 5ml/l Bloom, 3ml/l growu, 2ml/l enzymů a jinak samá voda. Průser se viditelně stabilizoval, tak uvidíme;) věřím, že budou kočky v pohodě a ještě je budu moct dostatečně nakrmit.


  • jinak takle to kvete ve 27.dni, teplota občas šplhá na 30°C, ale nedrží se nějak podstatně dlouho.


Budu rád za každou ideu, koment a nápad ohledně těch lopuchů. Mějte se a neupečte se:)
...ty spatny listy bych otrhal,jen kytku vysiluji,nejakou dobu bych zaleval opatrne bez hnojek,tzn. nechaval substrat poradne proschnout.
Pak bych nastupoval o5 s hnojenim v predepsanem mnozstvi...
Ten deficit nejspis nevznika nedostatkem zivin v zalivce,ale problemem kytky je vstrebavat...asi to moc zalevas.jinak nevim...
Jinak v kvetu je teplota okolo 30stupnu ok.
Zedy
Nazdar zahradníci,

po delší odmlce sem tady s pár slovy ohledně tohoto kola. Nakonec se z Malé radosti stala malá mučírna a to hlavně proto, že v těch neúnosných vedrech dostávaly holky pekelně na frak. Hlavní problém byl a je v tom, že teploty v okolí výbojky a pod stínidlem dosahovaly závratných hodnot, což se slečnám samo sebou nelíbilo a reagovaly na to hromadným sesycháním listí v oblasti nejvyšších teplot. V místech jako pod paticí a v nižších patrech bylo postižení vedrem znatelně nižší a zde už si holky dokázaly udržet zdravé a vitální listí pro spokojený pobyt ve skříňce.
Hlavním problémem je že stínidlo zaujímá svými rozměry srovnatelnou plochu jako je vnitřní půdorys skříňky a tak propálený vzduch neměl pořádně kam utéci, dohromady s výbojkou a pekelnými teplotami venku je problém na světě. Na další kolo je potřeba stínidlo upravit, tak aby separé odtah tahal přepálenej vzduch z pod stínidla a další ventilátory se staraly o stálou cirkulaci pod stínidlem, pořešíme :)
Nu což holky i přes tepelné strasti dojely a dneškem sem na ně vletěl s nůžkama a dobrým slovem :D že je vše v pořádku. Kosa tedy k 58.dni květu současně s úplňkem, který mě doprovázel při každém střihu. Jestli pro to už byly holky dostatečně dozrálé posuďte z fotek;) přibližně dvě semínka na která sem narazil, hotová ještě nebyla, ale na ty sem taky nečekal.
Abych shrnul zbylou část kola, tak kromě teplot dostávaly průběžně Bloom dle kalendáře, blíže ke kose ve stále menších dávkách, na vodě byly 7dní.
No a k finálnímu produktu asi to, že nejde o žádné nakynuté kameny, ale o sympatické pocukrované nugety. Žádné seno, středně prorostlé, vyvoněné k mému překvapení i celkem narostlé vršky, za které by se určitě CFLka nemusela stydět.
Na další kolo je co vylepšovat, vychytávat a věřím, že s lepší cirkulací vzduchu, využitím prostoru a vhodnou genetikou bude na co koukat, už se na to těším;)
Dost keců a zbytek bude jasnej z fotek, můžete vesele tipovat kolik gramů todle kolo hodí. Za pár týdnů se vrátím z dovolené a moc rád vám tady seknu přesné číslo;)
Přeju hodně zdaru ve vašich pěstitelských počinech, užívejte tropy a mějte se jak nejlíp to jen jde :sun:
WIRKLICH
čus, můžu se zeptat jak často a na jak dlouho(noc/den) spíná to čerpadlo ? dík moc
Astronaut
Zdar tipuju tak 95,67g ale preju vjc jinak peknej grow na ty podminky peace
EDA45
Tipnu podle toho,co vidím na těch novinách,a já tam vidím cca 45g suchého..
Ale určtě bych ti přál více..;)
RObash
Ahoj..
tak i přes ty problémy s teplotou to nakonec vypadá moc hezky.. :)
Můj tip je 51g, ale přeju určo víc.. ;)
Takovejch 55 by tam mohlo být ;)
42 voňavejch :)
zmijak
36g
33g
Lipánek
36 g ale přeju víc:-D
vendiz
43,5G
Zedy
Zdravíčko zahradníci,

tak sem tady, abych to tady nějak uzavřel;) žádnej zázrak se todle kolo opravdu nekonal a suchej finální produkt vyšel na 47g. Takže hromádka sladkého kouření z Malé radosti, jen tak pro radost. Samo sebou je co vychytávat, trochu se v tom pohrabu a snad se dočkám lepších výsledků a né naopak:D
No a s tipama ste to nastříleli první tři v pořadí takle:

1. EDA45
2. RObash
3. vendiz

aspoň káčkama vás odměním, nic lepšího momentálně po ruce nemám, třeba lahváče poslat poštou, nechce někdo? :teef: Díky za zájem, příspěvky, veškeré komenty a sledování;)

citace:
Původní příspěvek od WIRKLICH
čus, můžu se zeptat jak často a na jak dlouho(noc/den) spíná to čerpadlo ? dík moc


Intervaly sem měnil podle nároku rostlin a podmínek v pěstírně, někdy šlo o jedno sepnutí ve dne na 5sec., následně dvě sepnutí den a noc po 3sec. potom po 5ti sec.

V příloze pár fotek suchého, mějte se blaze a ať vše roste jak má!
Zedy
Ola growerstvo,

nějak mi to tady pomřelo :) tak aby ste si nemysleli, že jsem po prvním né moc výnosném kole "Malou radost" odepsal, tak tady zasílám fotky postupné přípravy na další rundu ;)
Před měsícem jsem seřezal nějaké slečny, které se vyskytovaly na dosah ruky (Super Silver Haze, Dutch Dragon, Big Bud, vše z hanf-hanf). Od každé po 10ti kusech, dneska to vypadá tak jak je vidět na fotkách, 2 kousky BB odpadly, budiž jim kompost lehký.
Holky už se pod zářivkama tísní a tak čekám až hodím prdelí, poladím radost a rozjedu 2.kolo. Slíbené klony rozdám a ze zbytku se pokusím o SOG, tak se uvidí jak to dopadne, když budu zase pořád v luftu :rolleyes:

No nic, užívejte babího léta a ať vše jede jak má :sun:
EDA45
Jj,jen do nich,Zedy..;)
By mě zajímalo,jaké genetiky bys vytáhl,kdyby ses natáhl o něco dál,než co bylo po ruce..:)
A co úsporku,pořídíš něco na růst..?
Zedy
Zdar Edo, u mě je to s genama dosti nevyzpytatelné :teef:
Poslední co mě při skromném prolétnutí tady na G zaujalo byly tydle medicals, aby na masti, či případné tinktury ke kterým se nemůžu dokopat bylo. Jinak je to kolikrát ve hvězdách, bo v omezení financí, však on osud vždy něco pěkného přinese;)
Růstovku musím pohonit, zatím je taky možné v tom horším případě, že tam na start dočasně šoupnu jednu z těch 2700Kček, holt nekonečný životní skluz a přibývající plány si žádají své :D
Zedy
Další runda...

...9x Dutch Dragon

Ola malopěstitelé,

tak Malá radost prošla potřebnýma úpravama a holky už se mají konečně, kde slunit. Původní plán byl SOG, ale protože sem většinu holek rozdal, tak to vypadá zase na síť. Teď taky zkusím líp vyplnit prostor a nechám je pořádně narůst.
Holky sou po jednom záštipu, víc snad ani nebude třeba podle toho co vidím jak to roste venku bez záštipu a je to parádní keř.


  • Sun: jelikož sem se na to pěkně vysral, tak rostu pod tou 200kou CFL a růstovka nikde :teef: , stínidlo dostalo potřebnej odtah na přehřátej vzduch z pod něj a taky závitový tyče na jeho roztažení na obou koncích.
  • Voda: taky prošla upgradem, jde o stavebnici používanou ve strojírenské vzduchotechnice, byla s tím parádní práce a za chvilku to šlapalo. Čerpadlo, nádrž, spínání zůstaly stejný.
  • Vítr: taky stejnej, ale bude třeba ještě přidat nějakej ofuk pod lampu.
  • Půda: je směsí zahradnickýho substrátu a kompostu, na perlit se zapomnělo :D


Do dneška rostly holky pod zářivkama, ode dne co jsem je zařízl je to 42dní a dnešek 1.den růstu v této skříňce.
Občas je taky pohnojím něčím co se po ruce najde, aby se neřeklo a holky nestrádaly.
Celek má spotřebu 190w, tak je to docela pohoda. Víc mě nenapadá, na zbytek mrkněte na fotky.

Mějte se blaze a ať se daří vaše konopné počiny dle představ;)
Zedy
Zdravím nízkowattážníky :)

dneškem je to 22.den co si holky rostou v Malé radosti. Minulý týden jsem vyměnil 200w red, za 125w růstovku a jde vidět, že si nestěžujou. Jen nevím proč, ale můj mix kompostu se substrátem asi nebude úplně fajn, aspoň podle vzhledu. Nejde o nic zásadního, ale o celistvou zdravě sytě zelenou v mým případě nejde :D Přesazovat už je nehodlám, tak uvidím jak jim zachutná po druhé dávce 5ml/l Terra Growu, který dostávají jednou týdně.
Další týden to vypadá na přepnutí, o to co vyjedou je zapletu do sítě a nechám vesele kvést. Bude to trochu boj s místem, tak uvidím jak to dopadne.
Dutch Dragouna sem seknul včera venku, abych ho zachránil před sněhem a teď při stříhání to není žádnej zázrak, spíše listnatý né tolik prorostlý vršky, tak uvidíme jak to najede pod 200kou.
Toť asi vše, tak ať se vám všem daří vaše indoorové počiny a mějte se fajn! :sun:
Zedy
Zdravím skromné indoor pěstitele :)
zase nám to o něco povyjelo a dnes v 35.dni růstu prošly holky kosmetikou, trochu jsem je odspoda prostříhl, srovnal kolínkama do roviny a přikryl sítí. Jo rostou dlouho, ale já nikam nepospíchám :D a ještě nějaký ten den porostou, ať je ta síť pěkně využitá.
Trochu jsem to vevnitř přeskládal, vyčistil a holky pěkně usadil zpátky, v tak malým prostoru je to dobrej tetris :teef:
Do dneška baštějí týdně 5ml/l Terra Grow a sluší jim to čím dál víc.
Počkám až pěkně podrostou síť a přepnu to, zatím můžete mrknout na fotky;)

1) Takovej pohled na mě bafnul po pár dnech co jsem je neviděl




2) Očistec :)











3) Jedna z těch slušivějších krasavic










4) Detail života pod korunami stromů :)












5) Takle to vypadá ve finále....








Mějte se blaze a ať se vám daří vaše pěstební počinny! :sun:
yara
Dobrá vychytávka s tím ventilátorem na stínidle.
Zedy
...a je přepnuto...

Zdravím v mikrogalerce;)

kde mě teda přijde, že to nikdo moc nesleduje :crazy: ale co, holky jedou od včerejška na periodě 12/12, po 41dnech růstu :eek: Nu což, aktuální odběr je +-150wattů, takže žádná hrůza.
Vypadá to že tak 10dnů pojedou pod 125kou růstovkou a až se vrátím nasadíme 200w květovku, postupně i s hnojema. Nebudu moc plánovat, to vždycky nestojí za to :D tak můžete mrknout na fota.

citace:
Původní příspěvek od yara
Dobrá vychytávka s tím ventilátorem na stínidle.


Jo díky, bez toho bych se neobešel, jak sem spal nějakej ten příspěvek vejš, tak jen takle dostanu ohřátej vzduch z pod stínidla.

Mějte se blaze a ať se vše daří podle představ :sun:
Máš to pěkný K+ :-)
EDA45
Pěkně už nakukují skrz plot..;)
Ta růstovka jim určo prospěje..
Držim palce..
Zedy
Joj, tak změna :D přece jenom to tady má někdo v merku. Díky moc za káčka, udělají radost, tak jako kterýkoliv koment;)

citace:
Původní příspěvek od EDA45
Pěkně už nakukují skrz plot..;)


Jo dal sem si bacha, aby byla síť z větší části podrostlá (1.foto), čekám že ještě povyjedou, tak to snad holky pěkně zaplní.

Posílám ještě jedno barevné podzimní foto do zataženého dne;) tak se mějte...
ladikfzr
Taky koukám...:) čerpám info a držím palec....
Sleduju, máš to hezky udělaný K+. Taky čerpám inspiraci. :)
Zedy
Ola hej, najednou takovej ranec reakcí, tak díky growers :)

Tady nějaká vzpomínka na letošní sklizeň outu, Sweet Tooth 3ky :flower:

+ nějaký podzimovky na zahřátí...

Mějte se blaze a ještě jednou díky za zájem ;)
Zedy
Ola...

daří se? Zataženo, brzo tma, na hovno co :D

...holky v malý radosti jsou dneškem 14.den na květu, dostaly po 5ti ml/l Terra grow + Hesi Bloom, listy co odspoda odumírají se snažím vypreparovat ven, ale v tak stísněným prostoru se svojí pařátou to není nic jednoduchýho, skoro chirurgiská operace :)
Na ofuku by to chtělo trochu ubrat, je to trochu hurikán, ale ubírat není kam, tak se s tím musí holky poprat. Stínidlo už vejš nedostanu, tak to snad dobře dopadne...
Interval závlahy sem protáhl na 22sec na zalití 2x týdně.
Dopletl sem nějaký vršky do ok kolem, na zbytek můžete kouknout z fotek;)

Mějte se jen dobře a zatím zdar :sun:
Zedy
Ola zahradníci těch menších wattáží,

po třech týdnech jsem se dostal k rostlinám, po celou tu dobu byly holky bez hnojiv a jen na vodě, bohužel to jinak nešlo. Nebyl jsem si moc jistej co uvidím ve skříňce po takové době, ale byl jsem mile překvapen, není to zase tak strašný :D
Můžete si všimnout občasných nedostatků na listech, nevypadá to zase tak fatálně a jede to;)
Docela výhoda je, že sem jako odpůrce zbytečnýho obírání listů z kytek, neodrbal tolik spodků a díky tomu si mají holky v případě takovýho nedostatku živin kam sáhnout a tak sem taky po návratu obral poctivou hromádku odumřelýho listí ze spodních pater.
Je to 33.den květu a vršky na to moc nevypadají. Venku šlo o slabší květovej průměr, ale s celkem pěkným výnosem, tak uvidím jak to dopadne, asi nic moc prorostlýho, ale i tak si slibuju zajímavý květy co do vzhledu a vůně.
Zítra dostanou 5ml/l jak na květ, tak i růst.
Tož to je asi všechno co mě napadá, mrkněte na foto a.....

.....mějte se blaze, ať se vše daří tak jak má :sun:
Zedy
Zdravíčko,

fotky jsou ze 42.dne květu to bylo 30.12. zálivka stále 22sec, grow je na poloviční dávce 2,5ml/l a bloom stále na 5ti ml/l. Vypadá to že budou zase nějakou dobu bez hnojů jen na vodě a možná to tak zůstane až do kosy, jestli jim chybí +-20dní.
Nejsou to žádný kameny, ale cukrujou se pěkně :) Toť asi vše pro info, zbytek z fotek.

Mějte se jak jen to jde nej a ať to kvete, roste, baví a funguje;)
..olala Zedy,krasny palicky...fandim lidem,co to delaji pro zabavu a s laskou...K+
Zedy
Zdravím komunitu těch nižších wattáží :sun:

po třech týdnech jsem se dostal k holkám a vyšlo to tak akorát na kosu, tak se pokusím o nějaký objektivní zhodnocení finálního stavu.

Je to dost průser, když odjedu a nechám holky jenom na vodě, poslední hnojky dostaly 29.12.2012. Z toho plyne poctivej proplach, skoro měsíc na vodě :D

Po otevření skříňky sem čekal víc znásilněný o živiny ochuzený kočky, na listech se to podepsalo, ale nešlo o žádnou katastrofu.
Na výsledku se určitě dost odrazily noční nejnižší teploty, z paměti teploměru jsem vyčetl až 11°C :eek: maxima dosahovaly 28°C. Jestli bude ještě nějaký další kolo tady v těch prostorách, tak to bude chtít rozsvítit přes noc a viděl bych to na vertikál s +/- 4kouskama rostlin, nebo se na to vykálím a rožnu konečně nějaké ten sodík :D uvidíme co mi okolnosti dovolí.

Tento fenotyp Dutch Dragonu se stejně jako venku neprojevil extra výnosem, nebo nějak výrazně prorostlýma palicema, jak sem psal kombinace nižších teplot a diety se určitě taky podepsaly, šlo o druhé seřezání z původních klonů z Vídně.

Po prokořenění pod zářivkama, rostly holky 41dní, 125w růstovku jsem měnil ve 13.dni květu a dnešní kosa byla v 69.den květu. Vídeňáci z hanf-hanfu píšou o 9-10týdnech květu, což by sedlo pěkně.

Jelikož kulový zhulím a mám rozdělanou mast, tak vše půjde do masti :) Od prvního dne zažehnutí v Malé radosti do dneška spápla technika poklidných 271kWh.

citace:
Původní příspěvek od -Ra-
..olala Zedy,krasny palicky...fandim lidem,co to delaji pro zabavu a s laskou...K+


Díky moc! S láskou to je, jen ty podmínky a čas by to chtělo dopilovat;)

Nějaké ty fotky po otevření skříňky...
Zedy
Nějaké ty průletové fotografie vršků:


1) Celkem pěkně pocukrované...












2) Nějaké ty podzimní barvy...
















3) ...ale nenechte se zmást, přepadla mě listová plíseň, místy i z fotky znatelná;) za tmy běžely jen odtahy, chtělo by to nějakej slabší ofuk na noc, popř nechat bežet přítahy.
Takle vypadaly nedosvícené vršky pod paticí lampy, proto bych pro příště volil vertikál.














4) Žádné prorostlé kameny...












5) Této to docela sluší :leaf:
Zedy
Můžeme se mrknout níž;)


1) Jedna z paliček schovaná v rohu skříně...
















2) Palička cca 20cm od výbojky...











3) cca 25cm od výbojky...
















4) cca 30cm a dál od CFLka...

















5) I toto se může stát pod hustým porostem při vypnutých přítazích za tmy, jako prevence by pomohl keramzit a nějaký ofuk pod rostliny + výraznější probrání spodků pro lepší cirkulaci vzduchu.
Zedy
Nějaké ty pictures modelek v plné "kráse" jde na nich vidět nedostatek péče a deficit ve výživě :injured: :rolleyes:

Jde vidět pokles objemu směrem ke květníkům, které byly opravdu, tak akorát 0,5l.

Možná i trochu přerostlé, kdybych nečekal na vyplnění sítě, mohl jsem je přepnout o týden dřív;)
Zedy
Nějké ty plky na závěr :teef:


1) Zaprasená, zneužitá, použitá v budoucnu možná i nadále spuštěná Malá radost :)













2) Kočky před sestříháním....















3) Takle nevypadají zdravé kořeny :mutant: závlaha nastavená na 22sec každý třetí den se ze začátku zdála v pohodě, nakonec byly holky celkem ulité. Čekal bych že prorostou víc i tak příště zvolím květníky aspoň 1,5l.








4) Pro ty kteří mají chuť si tipnout, ať neváhají;)















5) Jelikož půjde vše do mastí, tak sem se s tím nějak moc nestříhal, teď už se houpou v rytmu přítahu a odtahu.








Co dodat závěrem, Malá radost mi i tak dělá velkou radost, jen pěstování na dálku se moc nevyplácí a holky na to spíš trpí :rolleyes: jenže to ti nedá nezasadit :D
Jak už sem psal, uvidí se co okolnosti přihrajou za možnosti, teď to vypadá na nějaké to posichrování na letošní OUT.
Až to proschne a zvážím co se dá, tak vám třeba i nějaké ten index spočítám máte-li zájem, jakékoliv dotazy rád zodpovím. Myslím že fotky s komentem řekly dost :)
Jo, ještě jeden postřeh rám od sítě v tak malým prostoru je spíš na obtíž, příště bych ho tam nedával a jel spíš klasiku. Kdybych šel do scrogu, tak s nějakým nevýrazným rámem, roxory, nebo nějaká naohejbaná kulatina, cokoliv co nesežere tolik z plochy;)

Mějte se blaze a ať se vše daří podle představ, ola :sun:
.t.u.r.i.s.t.a.
Ahoj ,,. koukal sem na tvoje výtvory a na to, že nedostaly tolik péče co si zaslouží vypadaj dost v pohodě ;) fandím micro pěstu pro radost,,a tobě se to celkem povedlo takže ode mě letí k+

přeju hodně úspěchů v dalších kolech,,.

měj se fajně.,
Zedy
Hola zahradníci,

vidím, že se tady strhla vášnivá tipovačka :teef: tak vás nebudu dál napínat a s pravdou ven, je toho 53,3g :rolleyes: odůvodnění výsledku a kvality je v příspěvcích vejš. Můžete mrknout na pár fotek suchýho, před tím než to zmizelo v masti.

citace:
Původní příspěvek od .t.u.r.i.s.t.a.
Ahoj ,,. koukal sem na tvoje výtvory a na to, že nedostaly tolik péče co si zaslouží vypadaj dost v pohodě ;) fandím micro pěstu pro radost,,a tobě se to celkem povedlo takže ode mě letí k+

přeju hodně úspěchů v dalších kolech,,.

měj se fajně.,


Díky ti, i přes tu ostudu co jsem napáchal :D však až si "to" sedne, tak taková další kola o kterých píšeš budou lítat jedna radost.



























Dneska už se v Malé radosti vyhřívají čtyři slečny na budoucí seřez pro OUT (Medical Star, Ultimate medicine, OG Kush #18, Double Dutch z Flowery Fieldu, však už sem to postoval sem i s komentem :) ).






Mějte se blaze a ať se vše daří, tak jak má :sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma