Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
fair seeds terasa 2012(ww,jh,bd,ak47nl,deimos) - Klikni zde pro originální téma
markoola
Zdravim vsechny pestitele !! :D
Po lonskem docela neuspesnem roce je tu dalsi pokus pestu.. :)

substrat:
30% Plagron Grow Mix
40% Agro univerzal B
15% perlit
10% kompost
5% keramzit na spodky

semena:
Vsechna seminka Fair Seeds a vsechna 100% klicivost !
5x white widow
5x ak 47 northern lights
5x black domina
5x jack herer
1x deimos (priloha Legalizace 11/2012)

hnojiva:
Zatim jen voda, na stridacku s Canna BIO Rhizotonic + vyluh z kopriv z lonska.
Pozdeji Biobizz Grow i Bloom.



29.4. zasety á 3x ww,ak47nl,bd,jh
6.5. zasety á 2x ww,ak47nl,bd,jh + 1x deimos

Po Trech zmrzlych, kdy byli kytky doma, sli ven 19.5. do finalnich kvetinacu..

Takze snad pro tento rok:
1x deimos
3x jack herer
3x ak 47 northern lights
2x white widow
2x black domina
1x ak 47 northern lights v kokosu !

foto 1 - 19.5. sazenicky přesazeny ven
foto 2 - 27.5.
foto 3,4,5 - 27.5. kazda zvlast

Diky za pripadne rady a postrehy!! Update muze byt kazdy tyden..

Zatim a pestu zdar !! :)


Rascal33
zdar :c)

jen jsem se chtěl zeptat jestli toho JH necháš jen tak venku nebo ho budeš zatemňovat? Protože si myslím, že pokud nejsi odněkud z jižní Moravy, tak Ti to asi normálně nedozraje...

pěkné počasí přeju! :c)
markoola
Ahojte všeci, je tu up číslo 2 ! :D

Mame tu druhy tyden rustu venku a treti celkove.Nektere kyti jsou na rustu dele, uz v tom mam zmatek., tak to beru takhle, i kdyz bych spravne nemel.. :)
Co jsem na zacatku opomenul napsat bylo to, ze jsem udelal podle me dost blbou chybu a hloupost.. dostal sem supr napad nakopat hlinu na poli a zmichat ji s raselinou a perlitem! blbost nejvetsi !! nic moc, takova tuha, nevzhledna hmota..(pritom 50l pytel Plagron schovany pod schodama..) nikdy vice, a radim vsem dat kytce do zacatku to nej ! :) jestli se pletu, klidne me opravte prosim ! su fakt amater na pestovani cehokoli, ale bavi me to moc.. :) je klidne mozne a asi ze jo, ze prozili vsechny dost velky sok v pocatecni fazi rustu a v presazeni..snad to zvladnou!:)

Zatim nejak nehnojim, jen voda z vrtane studny (v tydnu sem meril jeji ph papirkama a ok! ja ju piju 4 roky..) a sem tam dest (dneska zrovna trosku sprchlo ale radej to neprelivam, radsi at je to vlhke :) + do zalivky 3/4 davky Canna korenaku,co udava vyrobce.. a velice opatrne vyluh z kopriv z lonska (letosni jsou nalozeny :))


to Rascal33: dik za postreh! no o tom jsem aj premyslel, neco o tom aj vim a plac bych na to taky mel.. ale ide o to, ze se mi stridaji smeny v praci ranni a odpoledni, tak kdybych chtel zatemnit v sest vecer tak nemuzu kdyz sem pryc.. ne ne z jizni Moravy nee, trosku vyse na sever a k vychodu, do kopcu.. a je tu chladneji, o tom zadna..! :)

Diky za K+ ogari, at sa dari Vam vseckym !! :D
markoola
Zdravim všechny !! :) Po 14 dnech nove fotky a vetsi ci mensi zmeny.. jelikoz se budu ´pravdepodobne´ stehovat, trosku strach z corek (prece jen vedle terasy jsou schody k baraku nad nama..), praasknuti z provadeni nelegalni cinnosti.. :) :( , jsem 8 brcek presadil (spolecna fotka v den presazeni - 4 tyden rustu), na docela pekne slunne mistecko, blizko cesty, kde ale neni videt a rostou koprivy 182 cm vysoke, s trema metry vzdaleneho, mirne bublajiciho potucku, idealniho na zalevani.. doma zustal Deimos (priloha Legalizace #11, uz zacal kvest), Jack Herer cca 50 cm vysky a vcera zastipnuty, 47xNL v kokosu (nedari sa ji, nevim jak na kokos (jeste se musim hoodne co ucit!), asi hodne zalevat.. "zaadnej jii tam nezaliiivaa, ona neporooste" :).. ) a jedna Black Domina .. vsechny tri vypadaji zdrave a dobre, stonky jak prsty!! :) fotky pridam v tydnu ..

Zalevane a hnojene destovou vodou, Biobizz Grow, jemne koprivoveho vyluhu a mini davkama BioCanna Rhizotonic.


Fotky z policka jsou ze soboty - paty tyden rustu, prvni v novem prostredi (zda se, ze v pohode, zatim nehnojeno, jednou zalito).
Zatim nezastiple.. Zastipnout?? :o


Ok zatiim asi vsecko, majte sa vsichni a pestu zdar !!! :D :)
markoola
jeste 4..
Slick-ace
Zaštípnout už bys teď klidně mohl, pokud je ale nebudeš potřebovat schovat tak aby nepřerostli okolní porost a jsi si tím jistý, tak bych je neštípal ;).

Pokud si chceš pohrát s keříky, vyvazováním, ohýbáním, vyzkoušet si FIM zaštípni třeba od každýho modelu jednu :).
markoola
Ahojte všeci !!! :D

foto 1 - ak47nl - 6 tyden v kokosu.. pravidelnejsim zelevanim a hnojenim (2x bb Grow + Rhizotonic/tyden + ze zacatku dest), bych rek, ze se to zlepsilo ! :) tak uvidim..

- paraziti a skudci.. tito na spodnim listu, na spodni strane, u Black Dominy.. "kdo to viiiii, odpoviii, odpoviii mi na otaaazku co je.. na fotce !! :D ..ja to netusim, a nijak radikalne neresim.. list jsem odstipnul a cizopasniky koumal pekne z blizka.. broucci necely 1 mm velci, sedocerne barvy, s 3 pary nohou, takove male pulkulicky... no, nechat je tak tyden, 14 dni venku se past na kytkach jako out v zemi, tak asi nic moc .. :( snad nebudu linej a zitra z rana tam frknu to zkontrolovat !! :D :)




foto 2 - 6 tyden Black Domina 50 cm na vysku, pekna stavba, dneska navecer zastrihnuta.. melo to cenu nebo jsem udelal blbost? taky jsem tady zacal se svym prvnim vyvazovanim.. fotky priste ! :)



foto 3 - Deimos AF, tyden v kvetu.. uz tak zlehla lehce voni.. :) ..upravim trosku hnojeni a muzu taky trosku ohybat a vyvazovat ??



foto 4 - Jack Herer nejmohutnejsi, bezmala 65 cm vysky, tak 2 cm stonek.. zastipnuta minuly tyden, dneska taky vyvazana..



Tento tyden se mrcnu na policko venku, zatim a at se dariiii ;) :)
markoola
Ahojte všeci !!! :D

foto 1 - AK47NL - 6 tyden v kokosu.. pravidelnejsim zelevanim a hnojenim (2x bb Grow + Rhizotonic/tyden + ze zacatku dest), bych rek, ze se to zlepsilo ! :) tak uvidim..

- paraziti a skudci.. tito na spodnim listu, na spodni strane, u Black Dominy.. "kdo to viiiii, odpoviii, odpoviii mi na otaaazku co je.. na fotce !! :D ..ja to netusim, a nijak radikalne neresim.. list jsem odstipnul a cizopasniky koumal pekne z blizka.. vajicka bile barvy, vypadalo to jako pena z dalky..broucci necely 1 mm velci, sedocerne barvy, s 3 pary nohou, takove male pulkulicky... no, nechat je tak tyden, 14 dni se past na kytkach, co jsou jako out v zemi venku, tak asi nic moc .. :( snad nebudu linej a zitra z rana tam frknu to zkontrolovat !! :D :)



foto 2 - Black Domina - 6 tyden, 50 cm na vysku, pekna stavba, dneska navecer zastrihnuta.. melo to cenu nebo jsem udelal blbost? taky jsem tady zacal se svym prvnim vyvazovanim (i u JH...).. ..fotky priste ! :)



foto 3 - Deimos - AF, tyden v kvetu, 50 cm vyska.. uz tak zlehka lehce vonii.. :) ..upravim trosku hnojeni a muzu taky trosku ohybat a vyvazovat ?? :eek:



foto 4 - Jack Herer - nejmohutnejsi, bezmala 65 cm vysky, tak 2 cm stonek.. zastipnuta minuly tyden, dneska taky vyvazana..





Tento tyden se mrcnu na policko venku, zatim a at se dariiii ;) :)
Padavan G
Budeš pak to AKxNL přesazovat do většího s Cocosem? Ja ho venku taky zkoušel a není moc dobrej. Klasická hlína je klasika, velký tepla a škudci se ti můžou pořádně opřít do cocosovýho media.
Jinak ten Jack Herrer je na stránkách psanej do Outdoor a snad i skleník, takže by mohl hezky dozrát. budu sledovat!
měj se!
markoola
Ahojte, nove fotky z policka dneska dopoledne.. ! :)

tak predevsim jsem rad ze vsechny prezili nedelni brutal bourku a vitr, uz sem myslel na nejhorsi.. zatim hnojeno jednou - bb Grow.. jedna JH nevypada vubec dobre,zakrsla,mala,svetle zelena..s tim jsem ale pocital,uz na zacatku vypadala nezdrave.. jinak vsech zbylych 7 kousku zatim ok..

to Slick-ace: jeste jsem nazastipl,ani neohybal.. ma to nejaky vliv,kdyz zastipnes a vyvazes nebo nezastipnes a taky vyvazes? vynos,vyska..

to Padavan G: tu AKxNL presazovat asi nebudu,melo to byt pro me hlavne takove seznameni se s kokosem,jak funguje atd.. je to pro me novinka,v indoor pestu by se chovala asi jinak nez venku..


vsechny (krome te jedne JH) maji vysku okolo 55 cm, pekne se vetvi, akorat ty white widow jsou jen tycky, nevetvi se..


foto 1 - ak47nl


foto 2 - black domina,zacala kvest


foto 3 - prvni chlupy u black dominy


foto 4 - jack herer


foto 5 - white widow


Zatim zdar vsem a at se dari !! :D
markoola
Ahoj!!
no,uz sem to chtel dokoncit driv,tak tedy az ted: jak to dopadlo - zkáza, zmar, destrukce :D
..vsechny kytky byli překouslé nebo zlomene tak 30-50 cm od zeme,po mesici a neco po uspesnem presazeni z kyblu ven..na tech spodnich vetvich pak neco malo bylo,ale bida..:( spis bych se priklanel k srnkam,nebo necemu takovemu vetsimu lesnimu zvirectvu pobobnemu..
takze na zaver - fair seeds v klidu,klicivost 100 % ! ,rostlo to pekne! mozna zkusim i letos..
toz tak,majte sa!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma