Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
BB, Mazar, Orange bud - 150w second grow - Klikni zde pro originální téma
Zdravím všechny growery.

Jedu svůj druhý grow a budu rád, když mi jeho průběh zkritizujete, ohodnotíte nebo poradíte.

Box 45x55x120

Lampa 150w Tesla (na květ koupím Phillips)

Hnojiva: Bio bizz ( Grow, Bloom, Root juice, Top max)

Substrát: Green label

Ph: optimální měřeno kapkami

Řízky jsem koupil přes growbazar, akorát jsem je pomíchal a nevím která rostlinka je která, takže budu rád když mi v průběhu grow pomůžete určit jestli je to BB, Maz nebo OB. :D

Nevím co bych vám ještě řekl, řízky byly zasazeny do země 3.5.

Tady jsou foto. První všechny dohromady, zbylé 4 každá zvlášť.
Rostlinky mají od 19-24cm. Nejdou mi sem připojit další foto, jeto nějaké po...
Plánuju to přepnout příští týden ve čtvrtek, předtím jsem měl automaty a ty se přeply samy, tak nevím jak poznám ten "pravý" moment.
Update. Nyní jsem v 9 dnu květu a přidávám nějaké photo hnojím 1ml grow a 2 ml bloom na litr. Kytky byly na růstu 27 dní. Vyměnil jsem teslu za novou philips master son t pia plus. A jde to fakt znát svítí to o 35% víc. Přikládám nějaké foto. Jen nevím co je co, tak bych potom potřeboval pomoct určit co je mazar, BB a co orange bud.
Zdarvím přicházím s update, 20. den květu. Hnojím biobizz bloom 2-3ml + 1ml grow
Jsem tu s dalším update, myslím že se pomalu slečny dávají dokupy. Podívejte se sami ;) Co na to říkáte? Je to 30 tý den květu. (Doporučuji zobrazení ve full rozlišení)
Den 40

Už jdou celkem do palic.
Potřeboval bych určit odrůdu rostlinek, přidám sem detailní foto a byl bych vám vděčný kdyby jste mi pomohli je určit. Možnosti jsou buď Orange bud, Blue berry, Power plant nebo Mazar.

ps: konečky listů se mi ohýbají nahoru, nevíte čím to může být?

Odjíždím 29.7 na dovolenou a rostliny budou v 59 dni květu a vrátím se až 6.8. Mám to kosnout ještě než pojedu? Teda až na power plant ten by měl růst déle. Je menší zlo když kytka přezraje nebo když je méně zralá?
Rostlina č1 (mám tušení že by to mohla být OB)
Rostlina č2 By měla být Power plant
Rostlina č3 (netuším co to je možná BB celkem mi to zesativovalo, přerostla ostatní asi o 10 cm)
Rostlina č4 (zdá se trošku modrá)
Dnes 50.
All
Sklizeno, celkem je toho 116,27g. Myslím že napoprvé to není zlé.
Závěr:
- Pro příště max 2 druhy, nejlépe jeden protože mi třeba mazar přerostl asi o 10cm.
- příště musím rozumněji zastřihnout, jelikož jsem Mazara zastřihnul příliš hlavní stonek mu zparchantovatěl a ten co vidíte na obrázku je vlastně ten druhý největší, takže mohly to být takové dvě obtloustlé dvojčata :D
- příště nejspíše použiji síť a budu ohýbat a ohýbat a stříhat a stříhat... Ještě bych se chtěl zeptat na hlavní výhody sítě (pm mi)
- nezkoušejte do jednoho květináče dát dvě rostlinky zkusil jsem to s PP ale výnos na chlup stejný palice více listnaté a menší, rostlinky se navzájem dusí, ale jsem rád že jsem to zkusil alespoń jsem poučený propříště
- no a hlavně to musím nechat dojed déle, ale odjížděl jsem na dovolenou příště si to musím lépe naplánovat.

Pokud máte nějaké rady, připomínky co jsem udělal špatně nebo neudělal, co můžu zlepšit tak mi napište, rád se přiučím ;)
Díky za pozornost!

(smoke report ještě připojím později)
Lipánek
Moc pěkné nevim proč jste mi dali K- ale dobre asi to byl zbytečňe strohý koment omlovám se jinak za mě K+ za super výnos:-)
Tak jsem ze se smoke reportem ;)

OB

(už není) :D má poměrně rychlý náběh, a drží se jako klíště, je to jako když si pustíte kreslený obrázkový film tak 8x pomaleji a vidíte obrázek po obrázku, velká sranda, stav povzbudivý a osobně mě hodně baví! Libí se mi zejména že po 2-3 hodinách stav rychle odpadá a nemám po něm "těžkou hlavu" Chuť ovocná, opravdu zajímavá.

Maz

Z počátku stav jako když stojíte ve frontě do obchodu na rohlíky a bojíte se že vám každou chvíli zavřou, asi po 20 minutách přijela dodávka s obrovskou dávkou rohlíků a pečiva a stav se mi slušně rozjel... zvláště v první půlhodince se krásně poslouchá hudba zejména rock n roll, slyšíte každou maličkost a tak nějak hudbu prožíváte, je to sranda ;) Jo a ještě postřeh, tak jsem cítil jak se mi pumpuje krev do hlavy, a srdce jak buben :D

BB

Klasika, dává hezký high. Happy stav, občas hezký výsměch občas právě opačný stav, proto se jí asi nejvíce bojím hulit, nevím co přijde. Ale jsem s ní spokojený, krásně obsypaná a tvrdá jako šutr.

PowP

tak toho mám asi nejméně vyzkoušeného, abych řekl pravdu ještě nikdy jsem ho neměl na 100%, vždy jsem to namixoval jinýma modelama. Stavbou pálek se mi osvědčil asi nejméně, ale to bylo dáno nejspíše tím že jsem zkoušel dát do jednoho květináče 2 rostlinky, chtěl jsem vyzkoušet, ale výrazně nedoporučuji, ztratíte hodně na stavbě a tvrdosti pálek a navíc byly asi 2 géčka vršků na horu ale za tu cenu se to nevyplatí... K tomu stavu myslím že se hodí na akce, mám potřebu mluvit a když to nepřeženete tak vás neuzemní. Zatím s ním nemám moc zkušeností.

Jestli jste se dočetli až sem, tak doufám že se vám malý smoke report líbil a byl k něčemu dobrý. Vyzvdvihl bych nejvíce asi OB kterému bych dal 9/10, rychle roste, má hezkou stavbu, a krátkou dobu květu a hlavně hezký stávek...
balonidlo
K+ :) Jen tak dál :)
ladikfzr
zdar... jen jsem se chtěl zeptat jestli máš tušení kolik G jsi měl ze které rostliny? protože já jedu v podobných podmínkách jen pod CFL....tak pro porovnání
jinak K+
Nepamatuji si to už přesně, ale nejvýnosnější byl Mazar asi 34g. Potom bylo PowPlant asi 30, ale horší kvalita. Potom OB a BB asi 27.
Anuvin
Zdravím, pěkný kolo napoprvý k+

Jen tak mimochodem, já taky skoušel dát dvě kytky (PowerPlant) do jednoho květináče (11l) a řekl bych že se to vyplatilo.
Palice vypadali stejně jako ty PP co byli v kvetniku sami a výnos tak +5g minimálně.

Řekl bych že nejde oto že se tam rostlinky nějak utlačujou, ale chce to prostě vychytat správně vyplněnou pěstební plochu.
Malej prostor - radši jedna kytka, víc místa - klidně dvě.

Nicméně sem tam měl ještě nějakou indiku a oproti té byly palice PP odost méně kompaktní - to bude asi vlastnost PP (se kterou ses setkal i ty.)

Tak ať se daří i příští kolo.
Ahoj, díky za k+ ;)

Jinak máš asi pravdu, že v prostředí kterém byly u tebe se může osvědčit metoda 2 kytek v jednom květníku, vím že někdo pěstuje i v truhlících, kde má třeba 4 rostliny a funguje to. Já používám 6.5l květináče, tak asi měly kytky málo místa.
Přesně jak píšeš "Malej prostor - radši jedna kytka, víc místa - klidně dvě."

PM: Další kolo
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=67056


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma