Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
dotaz - Klikni zde pro originální téma
Ales-All
Ahoj chtel byc se zeptat na co je takova ta sitka nebo mrizka nevim jak se to menuje. Dava se to nad kytky. Doufam ze nekdo pochopil co myslim xD. Diky za odpoved
i
aresek
čao, dává se to kvůli postupné váze květů-takže na stabilitu a taky poslouží k ,,roztahání" vetví a tak vyplníš prostor:)
Seky
zdar. Bud myslis podpurnou sit (s velkymi oky), pouzivajici se proti ohybani, lamani vysokych kytek a nebo sit (vetsinou ram s vypletem) pro techniku nazyvanou SCROG, kdy vrcholky kytek proplitas prave onou siti k dosazeni rovnomerneho pokryti plochy velkym mnozstvim vrcholku.
MDe_
Dává se jak na oporu palic, aby se nelámaly, ale taky na rozmístění větví aby v poslední fázi měly palice co nejvíce světla každá. Myslím že pro takové, kdo to nemá odma je to zbytečné aby si kupoval. Sít si mužeš i sám doma udělat a nebude mít takové oka třeba provázkem na dřevěné bambusové konstrukci, nebo podle potřeby uchytit do skříně a nemusíš to kupovat po X metrech
:faq:
Ales-All
Je mi to jasny :-) diky moc za odpovedi zase sem o neco chytrejsi :-)
Subaru
Nechtěl jsem zakladat nove tema a nikde jsem to nenasel, tak pisu sem.
Kamos mi pořád tvrdí, že z řízků WW nedostanu tak velký výnos jako když pojedu ze semínek. Je to pravda? Dle mého názoru výnos v gramech by měl být stejný, pokud bych jel semínko nebo řízek Indoor pod 400W HPS ne? :)) dík.
MDe_
No koukej .. z 10 semen ti vyleze dejme tomu 10 samYc .. ale každa bude jiná .. pokud máš dobrého matkáře, co si nechal jen fakt ty nejlepší samice a udělal s toho řezy a ted má luxus matku, tak se můžou lišit ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma