Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
prisvicovani kyticek ze stran kdyz uz nam kvetozu ???!!!!.... - Klikni zde pro originální téma
klier
zajimalo by me jestli je dobry kdyz budu mit kvetinky dosvicovany 6x 50w vibojema ze stran , ale nejdriv je musim necham trochu vytahnout a az zacnou kvest tak bych to skusil zapnout..... Neskousel to nekdo z vas, jestli jo podelte se se mnou o svy skusenosti.... :grrr:

dik klier....
klier
tady mame obrazek
High_Land
No, ja bych zacal prisvecovat hned od zacatku. Nveim, jakou lampu jedes, jakym typem chces prisvecovat a taky nevim co to je svitit "vibojema".

Obecne-zacal bych prisvecovat, jakmile by vrchni listy stinily spodni (tzn. uz v rustu), ze zacatku nejakym svetlem s modrejsim spektrem, po prepnuti 12/12 svetlem cervenejsim. A umitil bych lampy ne uplne z boku v rovine, ale sikmo z vrchu z boku.
That`s it!
klier
To all : no tak mám 400w sodíkovou výbojkku tesla a 6x 50 w taky sodikovy vyboje , ale sou to philips. Nevim jestli by bylo nejlepsi zacit hned od zacatku , kvetinky potrebujou podle me na zacatku jenom jeden smer odkud nam to svetlo prichazi, aby se nam za nim pekne vytahli a nezustali nam tam nejaci zakrneli spuntici (pokud by se nam ta kytka pak netahla za svetlem ktere mame na kraji a nerozrostla by se nam pak do ,,zajimavejch´´tvarů, což by mi sice ani tak nevadilo, ale bohuzel nevym jestli by tomu tak ve skutecnosti bylo) a tak schanim nekoho , my mili groveři, kdo to uz nekdy vyzkousel a ¨ma s tim nejake sve vlastni skusenosti o ktere bych se snim rad podelil.......

Thank you klier


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma