Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Round 2. coco/600W CRITICAL MASS - Klikni zde pro originální téma
bobaneks
Sic ještě není uzavřen můj první pokus o indoor úrodu, už ve STEJNÉM BOXU se stejným hardwarem mám našlápnuto k druhé, doufám ještě lepší.

Tentokrát bude celé výživové elitní družstvo od ATAMI, médium zůstává kokos, přeci jen se nechci zase brzdit kvůli jeho změně, i když už ve mně BUBLAJÍ myšlenky, že třetí kolo bude ještě míň "špinavé"...

Osazenstvo, zatím, 30ks CRITICAL MASS (Mr.Nice)

<=SOG=>

EDIT: Vlastně změny v HW budou dvě. Na květ bude nová Philips MASTER SON-T PIA PLUS 600W a namísto truhlíků teď zkusím (nedomyšlených) 16ks 25x25 květináčů, tzn. že až na 2 budou všechny slečny po dvou.
bobaneks
Jak to tak bývá, nastaly nemilé komplikace v podobě špatně zvoleného kokosu...Jevil se mi jako dobrý, opak je ovšem pravdou a kvůli závlaze jsem musel narychlo splašit kapiláry, hadici a čerpadlo, takže až to celé dokončím, budu mít zase o práci méně. Kyti jsou znatelně menší než by měly být. Chtěl jsem sehnat klasický náplavový stůl, ale je nemožné sehnat ho v rozměru 1x1m do mého boxu (už přemýšlím alespoň o drobet větším), takže je to teď hodně improvizovaně seštelovaný. Odtok je do pekáče přes polystyrenové desky a čerpadlo v malé nádobě před boxem...

Pokud někdo má rychlej nápad jak to vyřešit, i aby případně potom voda cirkulovala, dejte vědět, díkec...
bobaneks
Bráno už spíš formou blogu, poznámky pro mě :D Dnes přepnuto :D
bobaneks
Fotky z 18. dne květu, potýkám se zřejmě s problémem stínidla/cooltube. Pozoroval jsem to už při prvním kole, kdy boční rostlinky rychlostí i výškou předbíhají holky pod lampou. Logické tvezení je, že se táhnou za světlem, ovšem nečekal jsem, že bude rozdíl tak markantní. Zvlášť, když jedu fungl novou lampu... Nevím, jaké je řešení. Jestli dávat lampu už pro příště výš nebo se zbavit cooltube. Přiznám se, že v tom případě možná přijde problém s teplotou, která je teď s ním ideální... Nějaké rady, pokud někdo sleduje?
nawy
cus.vypada to fajn, hele nevim jestli mas moznost hejbat s kvetinacema a tak, jestli jo tak ty mensi kytky necim podloz a prohod mezi sebou kraje a stred. pokud nemuzes, tak ti nezbyva nic jinyho nez ty vrchy na krajich nejak sikovne a citlive pozohybat(privazat nejaky zavazicko,respektive uchytit ke kvetinaci).. kdyz das lampu hned od startu vis tak se pripravis o hezky prorostlí mikrofony, timpadem i gramy. a navic se ti nebudou tahnout jenom kraje, ale vsechny :)
a jestli se muzu zeptat: jakej si mel ten spatnej kokos?
bobaneks
Podložím...Thx... Kokos zřejmě no name, resp. mi ho nabídl známý z velikého zahradnictví, při rozhovoru, myslel jsem, že bude stejný jako ten první - z growshopu, prostě jen jiná značka, ale dovezl mi nabobtnalý hrubě řezaný, je to jako ze štěpkovače.
Megan1981
Tak jak to pokračuje?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma