Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Semena pukly ale nevylezly - Klikni zde pro originální téma
Barush
Ahoj, hele poprvé co jsme koupili značk. feminizovaný semínka Jacka herrera. Ale všechny krásně vyšly až na tři (z 10)...ty pukly ale nevylezly. Pěkně mě to sere jestli z nich už nic nebude. Mám je dát do většího tepla?Jsou tam vidět klíčky, ale už asi 4.den vypadaj pořád stejně....Dík
Mr.MEN
Proč tě to tak štve? Jestli ti teda semínko nestalo 400Kč jak u originálního Jacka Herera. :D Coš určitě nemáš.
A tohle se někdy stává. Ty kličky časem zhnědnou a bude po nich. Jestli si ale chtěl přesně 10Ks. Tak z těch co ti vylezli udělej klony a máš to. :)
Barush
Jsem biozemědělec neklonuju :D...sere mě to protože co se týče rajčat vylezlo každý semínko, paprika taky každý semínko, žlutá cuketa kadý semínko, hrášek každý semínko krom jednoho (ze 30) tak nechápu proč nemůžou vylízt i tyhle. Počítala jsem teda o dost vyšší procentuální klíčivostí.Semínka mám tyhle https://www.growgarden.cz/seminka-m...-marihuany.html Jinak s těma klonama jako že je mám z těch kytek udělat něco jak řízek nebo co?A nebudou potom opožděný?
Mr.MEN
No to zrovna nejsou moc kvalitní semínka, tak že máš i docela štěstí. :)
No tak to máš fajn já pěstuji chilli a hodně mi těch potvor nevylezlo. :(
No až trošku povyrostou a udělají se jim větvičky na dolních patrech tak to fikneš a dáš do RW. Jo budou trošku menší ale budeš jich mít 10. :D
Barush
Mr.Men: No vidíš a já myslela že to jsou jedny z nejlepších semínek. A to je první rok co jsem semena kupovala, jinak jsem vždycky pěstovala z vlastních z loňska a vždycky luxusní modely..asi jsem u toho měla zůstat....Promiň ale co je RW?A stím chilli..já měla minulý rok jolokhia bhut jednu z nejpálivějších odrůd a ono hovno....papričky vyrostly ale vůbec nepálily. Přitom měly sluníčko všechno, to už mě víc pálí letošní ředkvičky...nevím podle mě tady asi není podnebí.
sWei
RW klonovací kostka
Barush
Tušila jsem ale nejsou v tom už nějaké hnojiva?Pěstuju organicky...tak aby to pak nenarušilo půdu na mojí zahrádce...?
MaaaYaaa
Myslim že "RW Klonovací kostka" toho moc nenapoví.
Je to Rockwool, něco jako skelná vata (neplést!! SV je stavební rockwool, kterej vodu nenasává ale naopak odpuzuje). Koupíš v každym Gshopu, viz třeba http://www.grow-up.cz/cs/shop/substraty/rockwool.
Možná ještě dodat že k tomu aby se ti chytly řízky je potřeba jim trošku pomoct. Buď kořenovym hnojivem, nebo nějakym kouzelnym práškem v kterym se obalí spodek kyti a ona tam pak ráda pustí kořeny. Teď bohužel nevyštracham jméno, snad mě někdo doplní, ale stojí do stovky a maj to v každym zahrádkářství..
TřiPaštiky
Hnojiva v tom nejsou :) Jediný co k tomu potřebuješ je kořenový stimulátor (Stimulax l). Tohle je ten rockwool http://www.pbgrow.cz/katalog/pesteb...adbovaci---77ks
Spála
tady něco o klonování http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2Bklonovani


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma