Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
odcházení kytek - Klikni zde pro originální téma
HujerII
Ahoj, letos jsem poprve zasadil semínka, dal jsem je první vyklíčit do vaty s vodou, pak do květináčů. Po asi 2 týdnech růstu mi některá začala žloutnout a pomalu usychat, už mi odešlo asi tak 5 semen. Nevím čím to je, možná špatné ph (zaléval jsem často neodstatou vodou primo z kohotuku)? Nebo to přelivám? Substrát používvám Florcom pro pokojovy rostliny.
Jinak samozřejmě jsou to semínka co jsem sehnal všude možně, takže to asi nemusi byt žádná kvalitka no :)
Mám jich pár ještě v květináči, tak hledam kde je chyba, aby mi jich třeba pár přežilo :)


První obrázek - kytka mi klasicky žloutne
2. - následně usychá
Jinak sorry za kvalitu, je to bída
Spála
podle toho jak vypadají si myslí, že mají málo světla
MaaaYaaa
Jak řiká Spála máš málo světla.. takový dva lístky na provázku mi to příde :D Zasypej to hlínou klidně do půlky toho stonku co ti čumí nad zem, nic se jim nestane, kyti si tam udělá kořínky a nebudeš mít takovou pravděpodobnsot že jí zlomíš.
K tomu lámání doporučuju ještě nějak vyřešit ofuk kytek. Buď je semtam hoď ven na vánekvítr nebo jim doma dej nějakej větráček (klidně ten z větrací kšiltovky, nebo ze starýho pc+starý nabiječky na něco).
K Ph jsi se vyjádřil sám takže tušíš že kouhoutkovka nebude to pravý marihuanový a příště jí necháš odstát nebo si ještě líp koupíš lakmusový papírky a otestuješ si jí.
Jo a do hlíny příště přidej alespoň ten perlit, ať můžou dejchat kořeny.

Měj se famfárově a ať to roste..
MDe_
Však vydíš ten kořenový cancoooor jak ti tam čoohá né ? :D Zasypejte, dej k oknu a nbezalivej tak moc, tak akorád a proměr pH hlíny.:bath:
HujerII
Dík moc za odpovědi, zkusim to nějak vyřešit, zasyputo a dam to k oknu. Nebo bych to mohl hodit po UVčka, zbyly mi v terariu po zvireti, ale maji jen asi 20W, takže nevim jestli to bude mit cenu, s pár kytkama to třeba zkusim :)
MDe_
Uv ti je na prd jen v květu na tak půl hodinky na stres
HujerII
ok, dám to na parapet k oknu, snad to pomůže :)
LUTCHINO
máš absolutní nedostatek světla a přelité květináče, proto to žloutnutí a vytáhlé kytí. doporučuji zahrabat stonek co to půjde a hodit přímo na slunko ne za okno!!!
HujerII
Borci dik za odpovědi, dal jsem kytky k oknu, nektery do okna a jsou na tom mnohem lip. Přímo na slunko je nemam hodit kam, bydlim v byte a na balkone by mi to fotrik asi neschvalil :), leda uz pryč ven, ale na to je asi ještě čas
HujerII
Kdyz uz jsem zalozil tema, tak se jeste zeptam...Mohl bych mit jednu kytku na balkone, ale nechci aby byla moc napadna, spis mensi kytka. Muzu nejak ovlivnit velikost te kytky? Zasadit ji treba do mensiho kvetinace? Pak je asi jeste otazka, jestli by byla tak kvalitni, jako kdyby rostla v prirode, kde by mela vetsi prostor a o neco vic slunce...Proste zvazuju, jestli ma cenu davat kyti na balkon
:)diky
MDe_
Větší květník a ohýbej, lámej a vyvazuj ... Low Stress Training (LST) http://i909.photobucket.com/albums/...nn/IMG_3428.jpg
HujerII
Jj dikec, ten větší květináč, stačí tak zhruba 10l nebo i víc?
MDe_
čím víc, tím líp
HujerII
borci u par kytek mi zloutnou a odchazeji oba zarodecni listky. Je to pruser nebo se to stava a nevadi to? Protoze ostatni, ty klasicke listy ganji na kytce sou v pohode, maji tmave zelenou barvu a celkove kytky vypadaji krome tech zarodecnich listku zdrave....
HujerII
Ahoj jeste se zeptam, asi hloupy dotaz, ale zacinam tak se zeptam :) rezy jsou ze samic? takze vsechny rezy by mely byt samice pokud se neplteru? Nebo to muzou byt i samci?
MDe_
1 - ony zežloutnou a odpadnou, je to normální ;)
2 - Ano samYce

Peace :winner:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma