Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Vsichni AGENTI seem! - Klikni zde pro originální téma
Theox
Projekt maximalniho utajeni domaci pestirny! Kryci nazev
"Silent Ganja Box"
Bydlim s rodicema v panelaku a mamka mi sem do pokoje celkem casto chodi a ze svych pro tento projekt nepodstatnych duvodu nechci, aby se dozvedela o mych pestitelskych pokusech.
Vyzivam tedy kazdeho GROWERa, ktery v sobe dnes nalezne alespon spetku z jeho agentskeho, kutilskeho ci jinak podnikaveho ja, aby se zapojil do teto konstruktivni debaty, jak s co nejnizsimy naklady maximalne utajit indoorovou pestirnicku. Byt jen pro 1 kytinu. Tyka se to vizaze, odhlucneni, odsmradeni, vybaveni, maskovani dratu a svetla vychazejiciho z bedny a pritom je treba zajistit co nejsnadnejsi pristup a editaci pestebni plochy a jednotek samotnych!
Vytvorme spolu podminky pro snadne a nenapadne domaci pestovani.

----------------------------------------------------------
Myslim, ze kazdej clovek by si mel alespon jednou za svuj zivot vypestovat tu svoiu kvetinku.
blek
Tentokrát to za nějákýho stálýho člena udelám já i když sem novej.Čti a Čti.Myslim že tady všechno najdeš.Třeba sem tady viděl Bluberry v bedně vod kompu a vyrostla fakt pěkně ale tvuj problem bude něco takovýho utajit před mámou pokud do tvýho pokoje chodí.Skřiňka ve skříni nebo tak něco.Hledej, studuj, šetři.
klier
je sem sice taky novej celn ale uz se tady po groweru procházim nejakou chvilku , ja osobne bych ti poradil abys pestoval s nejakou slabsi vybojkou , sice ti pod tim nevyroste zadnej super modilek ale bude to taky pekne zhulovat , a ke vsemu asi nebudes mit dostatek prosturu na neco silnejsiho. ohledne kam to schovat, treba si vem nejakou ,,bednu´´ a dej si to do ruzku jako treba pod tv, nebo pokud tam mate nejake zapadle mistecko jenom malej prostor kterej nikdo nepouziva hromadi se tam bordel , tak ten bordel vyklidit zadelat diru ale nejak aby to nebylo poznat. s kabelama pokud mate lino nebo nejakej koberec tak se to provlikne pod a je to. .....

no abych to schrnul je mnoho zpusobu jak to schovat , ja sem tady uved jen par a to dost trapbejch , dulezity je ale jak vypada tvuj pokoj co v nem maz za nabytek co mas na podlaze, kam eventualne by se to dalo schovat a jak mas zvidavou mati..... Nejlepsi by bylo kdybys nakreslil nejakej planek svyho pokojiku s pridanejma eventualnima skrejsema ktery nate po byte (asi jich tam moc nebude) ........


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma