Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
outdoor autoflowering - Klikni zde pro originální téma
Stromorod
Zdravím.

Vítam všetkých growerov.Rozhodol som sa pre svoj prvý automat grow založiť témat.Kedže pri automatiike nemám žiadnu prax, budem rád ak napíšete svoje skúsenosti kritiky rady.


Semená: 1x Syrup & 2x Red Dwarf - autoflower fem. Buddha seeds
Substrát: Biobizz ALL-MIX ,Keramzit ako drenáž
Nádoba: Všetky tri v 10L samozavlažovaciom kvetináči
Hnojky: Biobizz - Bio-Grow;Bio-Bloom;TopMax;Root juice



Zasadené:22.4 -Priamo do substrátu hned aj s pridaním zakoreňovača.Hoci chcem rastlinky pestovať out v pareňáku nechal som ich položené v kvetináči na radiátore (ešte hrejú) kým nevylezú.Teplota je okolo 22°C a vlhkosť kolem 50-60%
Vyšlo:26.4......3 z 4 :( 2xReddwarf 1 Syrup - 1Syrup nevyšiel.



Vrah Smrt
Zdar,

sice tu nemám žádné pěstitelské téma, ani fotky, ale nějaké automaty jsem už pěstoval. Z vlastní zkušenosti radím jednu věc. Zapomeň na Bio-Grow, v růstu vůbec nehnoj. Pokud to přeženeš, zničíš si nebo velmi zmenšíš celou úrodu. A protože máš All-mix nepotřebuješ podle mě hnojit vůbec. Maximálně jednou lehce přihnojit na květ. TopMax jako květový booster je OK.

Zdar, přeju skvělou úrodu.
Stromorod
Nad tým som dosť premýšlal,najskôr som chcel light mix ale bolo tam treba dávať viac hnojiva preto som volil túto cestu.Aj ked Podla tabuľky mam dať len 1ml za týždeň toho Bio-Grow.Ale to je skôr určené pre normálne kytky.Tak asi vymyslím C02 ktorý sa mi v indoore pri raste velmi osvedčil.
BunyMax
Ak nechceš hnojiť tak je dobré kúpiť substrát od Plagron Royalty mix kt. je predhnojený na 6 týždňov
Stromorod
To je velmi diskutabilné ,záleži od toho akú mas koncentráciu rastlín v hlíne.Preto najviac uznávam neutrálny substrát a radšej to kompenzova hnojkami aj ked pri autoflow sa trošku bojím.

Možno urobím menší pokus a pripravím dalšie semená a pridám konský hnoj a potom absolútnu novinku:holubací nakladaný trus(:
-je možné pridať bio-bloom (kvet) a TopMax (booster) už v treťom týždni rastu autoflow? dík
Vrah Smrt
V tretim tydnu by se mely ukazat preflowers, dal bych tam maximalne topmax. Mas 10l kvalitni hliny, to podle me musi dojet v pohode bez hnojiva bez vlivu na mnozstvi urody. Navic kdyz mas Red Dwarfa a Syrup, obě male odrudy a do 60dni. I kdyz venku to byva pomalejsi.
Stromorod
8.deň rastu:

Presnul som kytky sa južnú stranu na okno-slnko svieti celý deň.
Pohnojil som,pridal som bio-grow ale len veľmi máličko-1ml na celý kvetináč nech to aspoň pošteklí korene a pripomenie že majú kytky rásť:) +root juice.
Teplota okolo 35°C a vlhkosť cca 35%(čo je,si myslím, dosť málo)
Rozmýšlam či ich nenechám na okne ale ked ich dám do pareňáku vlkosť bude min. 80% a môžem zakomponovať C02.

Neviem prečo sa ma pridávať C02 ku koreňom,ked práve tie dýchajú kyslík a oxid uhličitý len listy čo si o tom mysllíte?

...Zachvýľku pridám aj nejaké fotky..
zdar
Stromorod
12. deň rastu (od zasazení)

Vhadzujem prvý foto update.Po úspešnom experimentovaní s bio-grow sa mi zdá že to bude v pohode..Niekde sa aj uvádza že BB až tak AF neublíži pokial sa dosahuje odporúčaná dávka.
Akurát mi nejde do hlavy že v Nedeľu už mám hnojiť kvetovým stimulátorom a akcelerátorom.

Obrázky:
1.- Samozavlažovací kvetináč (na povrch pridám ešte vrstvu keramzitu pre lepšiu priedušnosť poprípade napichám deravé slamky)
2.;3.- Reddwarf -výška 6cm a šírka 6,5cm,vyliezlo 2.patro
4.- Syrup - výška 6,5cm a šýrka 9cm, vylieza 3.patro
Stromorod
20 deň rastu (od zasadenia)


Zdá sa že sa snaha o outdoor pestovanie zmenila na pest za oknem:D..
+ máte v dohlade kytky každý deň prakticky stále,vidíte okamžite zmenu správania a môžete včas reagovať.
- bez rozprašovača sa nezaobídem,to znamená že za oknom je malá vlhkosť (pod 30%),s ním je to okolo 80% čo je fajn.Ale hlavný problém je menej slnka.. Ked slnko ráno vyjde o 5:18,na Syrup dopadne o 8-9 ráno a na Red Dwarf-y až okolo 10. Večer je tiež posun.

Celé to hodnotim tak,že je lepšie dať to vonku do pareňáka ak je zabezpečený bezpečný rast rastlín.V mojom prípade ešte musím počkať,kedže žihľavy su ešte malé a nemám to kde skryť.Každopádne stojí za pokus experimentovať s in(okno) a out ten istý druh


Fotky:
1.-Growplace
2.-Red Dwarf (v tomto prípade ozaj trpaslík) (výška 10cm,šírka 16,5,vylieza 4.patro)
3.-Red Dwarf (výška11cm,šýrka16,5cm,vylieza 4.patro)
4.-Syrup (výška14cm,šýrka 22cm,vylieza 4.a5.patro)

Už sa ukázali preflowers,hnojím všema hnojivami a privolal som si na pomoc aj dáždovku:)nech to riadne prekyprí
citace:
Původní příspěvek od Stromorod
To je velmi diskutabilné ,záleži od toho akú mas koncentráciu rastlín v hlíne.Preto najviac uznávam neutrálny substrát a radšej to kompenzova hnojkami aj ked pri autoflow sa trošku bojím.

Možno urobím menší pokus a pripravím dalšie semená a pridám konský hnoj a potom absolútnu novinku:holubací nakladaný trus(:
-je možné pridať bio-bloom (kvet) a TopMax (booster) už v treťom týždni rastu autoflow? dík

Ideální je v růstu nehnojit! ale dát automatce přímo 100% zahradní kompost nebo předhnojený substrát (6 týdnů), hnojit do volné hlíny velmi opatrně ale spíš ne, mno mě se osvědčilo guano promíchat z hlínou kde přijde rostlinka.
Hnojky a boostery na květ nemá smysl dávat v růstové fázi - efekt je nulový navíc automatka je urychlená genetika spíš než hnojivo na květ(které pak může ovlivnit výslednou chuť i vůni) bych dal booster na přírodní bázi pak týden před kosou nehnojit (proplach u bio není nutný)
ps: koncentraci rostlin neřeším protože se každé věnuji zvlášť a maximálně.
Stromorod
hnojivovú zálievku lejem do spodnej časti kvetináča (do nádržky),takže rastlinky si ťahajú len to čo potrebujú.Kdežto pri vyliatí zálievky priamo na substrát,obalíš korene a tak musia naplno ťahať hnojivo..vtedy je to zlé
Tak to děláš právě naopak blbě ,pokud kořen čistě do spodku vody tak tahá přímo hnojky ,kdežto zálivka z vrchu se rovnoměrně rozplyne do hlíny a naváže do okolí nejen na kořeny které ten bal okamžitě spotřebují a pak to tahají z hlíny je to šetrnější metoda hnojení.Kořen prostě saje vodu a její obsah takže zhltne velkou dávku hnojek naráz,kdežto z hlíny to bere postupně.
Stromorod
áno rozplynie sa ale dalšia finta spočíva vtom,že pôda začína schnúť a koreňe začnú vyhľadávať vodu,tim pádom začnú rásť korene do hĺbky ktoré spotrebuju viac živím takže teoreticky zvlhčenú a rozplynutú pôdu nahradia rozvetvenejšie korene v ktorý sa ¨veľké¨množstvo hnojiva stratí


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma