Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1# micro skřínka CFL růst + HPS květ - Klikni zde pro originální téma
Jonáš
g
...na tri kyti uz nepotrebujes usporky,staci ten 70W sodik.
sWei
a jak to vypadá ted?
MDe_
http://grower.cz/pestovani/navody/d...azky/16.html#93
Jonáš
zdravím, dnes večer nebo zítra ráno dodám fota, mám bohužel trochu strach že se mě do kytek pustila plíseň .. no nicméně nafotím a pridám, momentálně jsem bez fotáku bohužel :D
Mr.Nobody
To mě dokáže nasrat když musím rozklikávat nějaký odkazy kdoví kam...
Jonáš
ok, jinak fotky dodám teda až ve středu .. bohužel foták neuvidím dřív než ve středu :( takže stím nemohu nic udělat :( poté připojím fotky normálně k tématu, jinak Mr.Nobody šlo to vysvětlit i slušně :)
Jonáš
..
Jonáš
g
Jonáš
.,.
Jonáš
..
Jonáš
ft
Jonáš
....
Jonáš
místy mě přijde že je tam plíseň .. no stejně zachvilku budu sklízet takže na to asi kašlu? nebo může se to neják hodně podělat??
MDe_
Trošku brzo sklízet ne ? Udelej fota té "plisně" koukeme na to a pak ti řeknem .. bez fota ti člověk nic neřekne přesně .. :p:
Jonáš
1
Jonáš
2
Jonáš
3
Jonáš
4
Jonáš
Tak je to tady, myslím že je to plíseň .. ale doufám teda že né :) no je to cca 40 den květu, něják sem nevěnoval pozornost přepnutí na květ takže proto cca 40 den.. už nehnojím hnojil sem PK13-14 a plagra bloomem v každé zálivce asi měsíc přestal sem hnojit protože sem měl podezření ze ten mrmel na listech spůsobilo hnojivo. děkuju za pomoc :)
MDe_
http://grower.cz/forum/showthread.p...5282#post365282 a aspon si to najdi :) Jinak jak něco nebudeš vědět tak na to tu je FAQ (nahoře) tak tam hledej :) Jen ti poradím, na odkazu se podivej uplně na konec a na druhou řadu ;)
Jonáš
stres z horka?
MDe_
Kolikpak ti je ? :)
Jonáš
akorát :D jak to mam pochopit, podívej se uplně na konec a na druhou řadu tak jako mezi náma .. jestli tušíš co je to je fajn poslat odkaz a říct najdi si to..
MDe_
Řekni teda kolik, potom se budeme rozumě bavit ..
Jonáš
20
Jonáš
spálení světlem je asi nejpravděpodobnější bych řekl když na to tak koukám..
MDe_
Jen aby .. a když říkam poslední tak opravdu myslím poslední ;)
Jonáš
jo, takže stejně nevím o co jde a co je to ale řekl bych že je to úplně jedno ..
jako poslední je tam nějákej obrázek z kterýho vyčtu absolutní hov** takže dík, já si něják poradim :)
V klidu,abysme nasli pricinu tech kykyrysu na listech,musime zacit ze startu uplne od zacatku...Vetras grow box? Jak moc?Ofukujes kytky?Jakym zpusobem zalevas?Hlinu nech vzdycky castecne proschnout.Urcite nehnoj do kazde zalivky! Kyti hnoj az jsou dostatecne velke,nejdrive po 14.dnech rustu,propriste.
Ze zkusenosti vim,ze hnojivo urcite neni vsechno,staci hnojit 1x tydne a podle navodu na hnojivech nebo i min.Proste kyti jen permanentne lechtat,odvdeci se ti.
Koukal jsem na listy,kdyz kyti vypadaly relativne zdrave.Uz tehdy se jim kroutily listy smerem dolu.Podle me to muze byt i tim hnojivem do kazde zalivky,mozna i teplem.Mel bys eliminovat vsechny nezadouci faktory.
Vetsinou staci zkusit hrbetem ruky jaky teplicko maji u vrcholku pod vybojkou.Cim na to ted svitis? tema 70Wattama a jak nizko mas vybojku?U te 70W je v poho i 10cm od vrcholku,ale postelovat si to musis sam,treba jen podle te ruky....ty zkrouceny konecky listu,myslim ty zeschly,odstrihni,ale jen ty konecky.To jsi mel udelat uz driv.
Nakonec jakou pouzivas hlinu?
Jonáš
hlína je klasickej substrát pokojovích rostlin + kokos, svítim 70w sodíkem + 2 úsporkama, jinak zalejvám každej den, už za 1 den mě hlína proschne k odvětrávání slouží větrák který má ofuk 230/m3 nehnojil sem každej den, jen v květu sem to zalejval hnojkama každej den, ve vegetačni fázi sem hnojil asi až po 18 dnech 1 za tejden .. teplota v boxu 26C přez den 16 prez noc
Seriou
Nejsem zkušený pěstitel, ale rvát hnojiva do každý zálivky a zalívat je takhle často zvlášť v období květu je imho blbost, všeho moc škodí. Já bych to pořádně propláchnul společně s enzymy. Držím palce :-)
MDe_
citace:
Původní příspěvek od Seriou
Nejsem zkušený pěstitel, ale rvát hnojiva do každý zálivky a zalívat je takhle často zvlášť v období květu je imho blbost, všeho moc škodí. Já bych to pořádně propláchnul společně s enzymy. Držím palce :-)


No jelikož tam píše že začal v 18 dni rustu a to potom 1 za týden tak asi často to nebude ..

Prostě dal moc hnojiv a to jak uškodilo, tak i zvedlo pH a tak to dopadlo .. čili neval tomu tak moc to NPK a aspon dojedeš, menší dávky neuškodí, na kytce poznáš že chce o něco více když není zelena ale do žluta ..

prostě asi sam na to podle obrazku jaké sem tu dal nepozná, nebo spíš nepochopí co je "poslední" ale tak neřešit .. bo se tu scfoknem :winner:
Jonáš
dakujem :D
Seriou
citace:
Původní příspěvek od Jonáš
nehnojil sem každej den, jen v květu sem to zalejval hnojkama každej den ..


MDe_ vycházel jsem z tohoto :-) ale je to je fuk jak píšeš :-D
Jonáš
no =D jako že sem nehnojil při růstovej fázi nejak moc, až při květu sem to písknul .. na plagronu neni dávkování jen je tam napsáno 3ml/1l vody tak sem to hnal všude .. však ono to něják dopadne.. :D už radši nehnojim a necham to jen dojit .. všem moc dekuju za pomoc, ja myslel že to plesnivý :D
Jonáš
Zdravím :) mám dotaz .. chtěl bych vědět jestli mohu nechat nakvést kytičku při periodě 16/8 - 16 hodin tmy, hrozí nějáký problém když bude mít květina jen 8 hodin světla? já slišel že by měla nakvést dřív?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma