Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Malá skříň - Klikni zde pro originální téma
Foormule
Nedávno sem si zařídil skříň ale dost malou 60*80 a vysokou 60cm zatim tam mam uspornou zarivku (20W), a chtěl bych poradit jaky světlo mam sehnat a za kolik peněz. A taky nevim jakou metodu pěstování. Časem sem dam nějaký fotky
:frog:
psilos
60cm je fakt docela málo, ale byly tu nějaký témata tím se zabývající. Já jsem pomáhal při návrhu sestavení skříně pro 150W se simplebowlem uvnitř a minimální rozměr nám vyšel 90 cm výška s tím, že simplebowl má asi 32 cm , vestavené stínítko asi 8cm , vzdálenost kytky wod výbojky 25 cm. To je celkem 65cm. No a na kytku tím pádem zbývá 25 cm. Ale určitě jsou tu specialisti na miniatury , třeba Srooga, ten to má vychytaný.
(keep) start growin'
Blondacek
hmm to je toho ja mam skrin na vysku 43 cm a to tam musim narvat sodik a kvetniky a co no .. ohybam , lamu, de to ;))
Kathos
:) :) :)
g4nja4ev3r
čau čau....No s tou skříňovou velikostí mám taky proublem...Mam skříňku 50V.-30D.-34Š. Mam to nachystaný na bubláka 5litrů...Jestli si někdo myslíte že dělám blbost tak pište, rád si přečtu co je špatně ;)
No a jinak bych také rád slyšel ňáký vychytávky s "minigroweřením"...


:)*:)*:)
ohshit
no já si myslím že to je v pohodě, máš tam doufám jen jednu kytku ne?
Blondacek
Ne - ne -- pockejte ! Vubec nevite ;) skrinka 43(v)x15(s)x41(h) v ni je truhlik (40delka a 8 vyska) ten je az po okraj nacpany hlinou a byly tam 4 kytky,z cehoz byli 2 samci.. a ted tam sou 2 samice ohnute,zlomene ale sou tam .. je to case na PC , takovy ten desktop uplne maly ;)) 70W
g4nja4ev3r
NO tak to musí být sakqa mazec...
Blondacek
No to si pis ze je.
heh tak case tak to je besek ja si rikam ze mam malou skrin a je malem dvakrat veci:-)
g4nja4ev3r
to Blondacek:

Kdyby jsi měl nějaké foto té svojí skříně tak bych se podíval páč bych měl zajem o takovey "minigrowing"... :)


:)*:)*:)
Blondacek
Take a look to my gallery -- tam je vsecko :)) rozmery sou napsane tady nekde pobliz.
Kvetak
Blondacek:
To sem chtěl taky zkusit se dvěma 25W úsporkama-pak sem se na to vyprd-málo místa ;)

Teď sem to vyděl-dobrý psycho-nechceš to zvětšit?
Teda bonsai kytku sem už viděl, ale bonsai skříň eště ne :D. K+
Taker
Ty woole Blondacku, to se mi libi, moc. K+
Když vidim že to de i takle malinký tak mám normalně chutě se do toho doma taky pustit. A co, jakej je konečnej efekt v plicích???
Blondacek
2 kvetak : Zvetsit ? jak zvetsit ?
2 taker : konecnej efekt v plicich je zatim nevim jaky sem na 28.dnu kvetu teprve takze asi tak nekde v pulce, ale hulil sem s kamosem nake samci listy z te skrine a zmastovalo to jako nake slabe palice takze ten vysledek by mohl byt hodne vostry ;)
2 all : thx za karmu
Kvetak
Mno jinou skříň...;)
Blondacek
2 kvetak : Jinou skrin ? No..planuju bigcase ale ten je docela lehce odhalitelny tak nevim.. takhle mi to vyhovuje,je to zabava :)
Taker
Tomu věřim, že je to zábava, vim že mě by to taky bralo takový krásný bonsajky. Bejt tebou si ty fotečky hodim do podpisu pod tu balkonovou kytku - je to fakt taková raritka (nebojaksetomusakraříká).
Blondacek
Mam navod pro male skrine : Kupte si case,narvete tam sodik,zapnete to,zasejte a pak reste problemy,uvidite kolik srandy si uzijete to zaprve a zadruhe ziskate hafo zkusenosti.. je to uplne jina liga.
Blondacek
To je nejaky desktop case ze 386ky strasne stare.. postavil sem ho na vysku,ta predni stena se lehce oddelava. Pripravuju o tomhletom thread, tak do 2 tydnu nebo tak by mohl byt ready.. se spoustou fotecek&zkusenostmi. A uz ted mi verte-pristup do skrine otvorem 15cm sirkaX43cm vyska neni to prave pro growing :))
Index
Ses fakt machr,uz se tesim na ten thread,hlavne to dostatecne vyfot,popis.dik a happy growing
Taker
4 Blondacek
Čoveče ty my čteš myšlenky, zrovinka sem to sem chtěl napsat abys to pořádně popsal šroubek po šroubku v novym threadu.
A hlavně co by mě zajímalo už teď je: "PRACHY" Co to stojí to provozovat celej měsíc (doufám že to nebude víc než platíme za net za Grower :) ).

Jo a jinak k tomu přístupu do tý case, nešlo by to nějak vodmontovat z boku (vlastně původně zespoda)? pak už by to snad bylo snažší.
Blondacek
2 ALL : Puvodne sem chtel ten thread vyrobit az tak za 3 tydny no ale ukecali ste me tak ja ho sem zitra dam (jestli budu mit cas),nejpozdeji ve stredu.. podrobne vsecko popsane,rozebrane,vsecky problemy... mate to mit. Inspiraci 4U!
BlP.X.D
J¨á mám taky malou.. Ale to vubec nevadí.. Viz : http://grower.cz/forum/misc.php...=&faqgroupid=11
Blondacek
Jak sem slibil tak to plnim
http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=8522
uzijte si threadu a zahrnte me karmou ;))
psilos
cannabis ruderalis je pro growing možná ideální , ale pro konzumaci ROZHODNĚ NE !!!!! To ale budu radši pěstovat indoor tulipány.
Trochu čtěte, malinko se učte, materíálu je tu dost. No a časem zkuste větší skříň. To je ta jiná liga co do quality a množství.
keep growin'
Blondacek
2 psilos : ted je naky "ruderalis skunk" nekde sem ho v nake seedbance videl a je pry docela zmastujici (krizenec s nakou indikou) tak nevim no.. mozne je vsechno a nikdo nevi co se bude pestovat tak za 50 let.
Blondacek
Hele ty amalka.. nekouris nahodou ty tu marihuanu ?
Ja jenom ze to bylo trochu offtopic a nake divne ten tvuj prispevek..ale OK OK nic proti !

EDITED - vlastne ne co to kecam Amalko.
zacinat na malem se ma , ale tohle uz je extrem,,skutecne eXXtrem, neobycejne male skrine sou stejne slozite jako se starat o vetsi.. proste mala skrin je zlaty stred. Takze tak. nejdriv se podivej na fotky a rozmery a pochopis...
Jinak keep smiling ;)
psilos
to blondacek: jo to věřím, ruderalis skunk může existovat, bude to ale pořád jen obchodní jméno pro cannabis sativa/indica.
Cannabis ruderalis je ale pro naše využití woprawdu newhodnej a to hlavně pro absenci THC. Tuším, že je to něco jako konopí rumištní,smetištní, nebo tak nějak
Kvetak
Rumništní.
Taker
4 Kvetak: myslíš snad tohle? :-)

Cannabis ruderalis, konopí rumištní je dvoudomá, vzácně jednodomá bylina s bohatě větvenou, asi 0,5-1m vysokou a slabě rýhovanou lodyhou. Okvětní lístky prašníkových květů jsou zelenavé s úzkým bělavým lemem, pestíkové s nápadně dlouhými červenými bliznami. Semena jsou na povrchu nepravidelně tmavě mozaikovitá se zřetelnou oddělovací vrstvou tvořící masivní zduření; v období zralosti samovolně vypadávají. Je to plevelný druh bez významnějších omamných účinků.

Tento druh je domácí v jihovýchodním Rusku, zejména v Povolží, na Urale, na západní Sibiři, na Kavkaze, v Malé a Střední Asii (až do výšky 2000 metrů nad mořem). Vyskytuje se však i v Turecku, Íránu, Afghánistánu, Tádžikistánu, Kazachstánu, Mongolsku, Číně a na Dálném východě. Na území bývalého Sovětského svazu roste kolem vesnických obydlí, na svazích u cest, rumištích, v zelinářských zahradách, sadech, na úhorech, někdy i jako plevel v obilí, avšak v nevelkém množství, nejčastěji ve stepních oblastech jihovýchodu evropského Ruska a na Sibiři. Druhotně se rozšířil do střední a jihovýchodní Evropy a dále do Polska, Litvy a Estonska. Jako plevel roste také v USA a místy v jižní Kanadě. V České republice se vyskytuje hlavně na jižní Moravě. Roste také na jižním Slovensku.

autor: "český trávový stránky"
:wink:
Blondacek
2 psilos : Na overgrow byl naky typek co sazel RUDERALIS SKUNK a zmastovalo to pry dobre.
Je to RUDERALIS SKUNK .. smes C.Ruderalis a C.Indica ,, zadny INDICA/SATIVA.
Ted vazne nemam cas to hledat ale podivam se po tom pozdeji.
Kvetak
Taker:
Mno vypadá to na to, ale nebylo tam nic o obsahu THC, ale to je asi proto, že je to množství zanedbatelné :o, no ale ruderalis skunk-to je podle mě špek (od "skočit na špek"-kurňa víte jak to myslim-né skočit na špek :smoker:, ale na špek :wink: -mám to skočit na slaninu, mimochodem, měli ste už někdy špek (slaninu) po špeku (joint-ech)-to je neskutečná záležitost, ale slanina musí být tenká (kuli dobrýmu prouzení) dobře vyuzená, taková lehce tvrdá (né bláto) a hodně slaná, je-li tam i zbytek masa je to to nejlepší uzený, který se dá v obchdě koupit a k tomu pivko (dle chuti-po špeku mi chutná jenom občas), papriku (kozí rohy-lehce pálivý) a k tomu pokud možno čerstvej chlebík a je to bašta eňo něňo, ale to sem krapet odbočil:) takže navazuji na předchozí text týkající se Cannabis ruderalis) jak hovado-přirovnal bych to k odrůdě Cannabis nosmokeralis :), prostě nějakej blaf jako u nás třemošenský skunk, či "strakonická" apod. někde něco dostal, a že je to prej hustý a je to nejm-ruderalis (rumništní), ale zní to dobře "rumništní skunk" :D
jo pardón za offtopic.
psilos
no bloňďáku, myslím, že už nic vysvětlovat nebudu. To stačí. Qěták to napsal sqěle. A Taker odborně. Howg
Dude
květák> hehe třemošenský skunky:D:D:D - ty dávaj:D
ALE je pravda že existuje ruderalis s vysokym obsahem THC - možná bych toještě našel něgde na disku - hodně odolnej proti plísnim a funguje A ZA TIM SI STOJIM
Blondacek
http://www.overgrow.com/strainguide...uderalis_Skunk/
http://www.overgrow.com/strainguide...deralis_Indica/

No a co vam k tomu mam rict, prodava to Sensi Seeds, tak to asi bude mit nake THC nebo ne?

A navic sem se vyjadril jasne ze to je INDICA/RUDERALIS mix ,, ne cista ruderalis to je jasne ze to je plevel ta cista ruderalis..
Dude
jo to by mohlo bejt vono
Kvetak
Tak to čumim.

DUDE:
Bohužel s nim mam zkušenost-1. co sem zasadil a vono nic :mad: a navíc sem se pak nasral a další rok vůbec nepěstoval a pak zase jo a pak taky a letos znova :wink: a už to jiný nebude :bounce:
dyk
jo tak to je mazec a co tam máš vlastně za světlo to jsem tam nikde nenašel dik
N3oM
jukni se na datum cece... :) posledni 27.10.2003


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma