Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
První AF okno grow - Klikni zde pro originální téma
freensouth
Zdravím.
Už jsem to načal v přípravě pro nováčky a sem se to spíš bude hodit.

Dělám první tak trošku pokusný grow s tím že tak v květnu/červnu pojedu na ostro...
¨
Mám 3x Cream Caramel + 1x noname, substrát BioBizz all mix a jedu v květináčích 3x cca 4 - 5 L. + 1x proděravěnej oblepenej kyblík cca 8 - 9 L.

Jede to na okně, tím že jednu kytku jedu ted pod LED tak uvidim jak to bude vypadat...
freensouth
Jinak pro představu o rozdílu:
Tady je fotka kytky pod Led včera cca v 19:00 večer a následně dneska ráno cca v 6:00
Třetí kytka je fotka jedný kytky na okně která se od včerejška v podstatě nehla:

Poprosil bych o radu, chci jim koupit nějáký hnojivo a nevím jestli od biobizzu koupit grow a bloom nebo koupit na obojí fish mix. Nevím jak dlouho jim stačí živiny jen z půdy, tipuju tak 14 dní + 14 dní flushing to mi vychází tak měsíc/měsíc a půl hnojení...
Chronic
Cus, pokud vyuzijes hnojky i na dalsi kolo, tak bych spis poridil grow a bloom. Fishmix treba poladit dodatecne jako vyzivu listum, ale substrat by mel byt dost predhnojenej, takze pokud jen testujes a nejedes na vynos, tak je podle me lepsi nachytat zkusenosti a pak az investovat do poradne akce :) Jinak budu sledovat, at se dari ;)
freensouth
Chronic: jj chci při příštím kole, takže vezmu ty dvě, v týhle várce ještě tak 3 neděle počkám...
Jinak tak na to koukám, jestli jse mto nevytáhl těma LED moc, jestli nemám kus kořínku zahrabat hlínou a pokud jo, nevadí když už nemám ten BioBizz že bych to zasypal obyčejnym substrátem z OBI?
bull
Zahrabat to můžeš, pokud ale nedáš blíž světlo/silnější zdroj, tak se potáhnou dál. Mohl jsi dát do květináče jen půlku hlíny a postupně dosypávat. Ještě by jsi na hranu toho květináče mohl posadit to světlo. Klidně to ještě můžeš udělat, kořínky budou cca stejně velké jako rostlina sama..
Pokud budeš chtít, vyndej opatrně rostlinu s co největším balem, odsyp hlínu a zasaď to zpátky tak do 1/2 až 2/3 květináče. S tím dosypávání bych počkal jak se to ještě natáhne - teď to máš plný a dosypávat už pomalu není kam..
Chronic
Zatim to nech takhle a pockej az ti vyleze aspon 1-2 patro minimalne a pak to presad. Kytky dej az k listum do hliny a z toho co bude pod hlinou se stane koren. Jinak pokud vim, tak ledky vubec netopi, takze je dej klidne co nejbliz ke kytkam to jde (spaleni nehrozi jako treba u sodiku). A s tim hnojenim urcite pockej jeste, a urcite hnojit pozvolna at si holky zvykaj. At to roste :)
freensouth
Díky moc. Abych řekl pravdu co tu tak všechno čtu, tak je asi lepší ty AFka nechat bejt, navíc "vyndej opatrně" je pro mě něco jako "vyrob atomovou bombu z banánu"

:-D

Nicméně jak říkám je to pokus, ted jse mtu vytáhou dal na sluníčko a tu NONAME hodil pod tu ledtku, pokud se takhle taky vytáhne zkusim jí přesadit...
freensouth
Mimochodem, ač tomu sam nevěřím jedno z těch semínek roste přesto že jsem mu včera rano omylem urval tak pulku korinku :-/
freensouth
Takže na tu s urvanym kořínkem jsem to LED dal podle rad níže, stačí nebo ještě níž?

(není moc vidět, je nad 17ctkou u data na druhym obrázku)
Chronic
AFka bys mel od zasazeni ve stejnym no aby se rostlina nenamahala a tys mel co nejlepsi urodu. S ledkama nemam zkusenost, takze musis sam urcite jestli ma rostlinka dostatek svetla.. jinak malym rostlinkam casti muzou snadno dorust pokud maji dostatecne dobry podminky :)
freensouth
No teď mi o úrodu nejde, o tu mi půjde (ale jenom o něco víc, stejně to nedělám pro množství) v druhym kole, ale tak to nema cenu pokoušet to přesazování, v druhym kole to dam do kvetinace (6,5 L) z poloviny, na okraj to vythnu LEDkou a budu postupne dosypavat hlinou, dobrej napad...
¨
Chronic
Ja AFka daval do takovyho platicka mini kvetinacu, a jak se trosku vytahnou a udelaji par listku a korenu, tak je dam do velkyho kvetinacu nebo do zeme :) Na AFkach stejnak gramy nenahonis, tam jde spis o kvalitu jak kvantitu :)
freensouth
No jasny, mě jde především o kvalitu, ale to dosypávání hlíny pod ledkou mi příjde jako dobrej kompromis...
MedvedBrtnik
nevymejšlej kraviny, dej pěkně plnej květináč, čím větší, tím lepší, kup kvalitní hlínu (volil bych Growmix,) zasaď, občas zalej, jak to bude hotový, skliď. hnojiva nepotřebuješ, loni jsem odjel celej cyklus v light mixu bez pohnojení čímkoliv, na konci chyběl trochu dusík, ale chuť skvělá, žádná pachuť po hnojkách. bavím se teda o automatech. pokud jedeš i klasiku, koupil bych BioBizz Grow a na květ Plagron Alga Bloom, má PK 13-14, taže nepotřebuješ nic dalšího, co víc si přát? hnojení pro maty: ve 4tém týdnu hnojky růst v max koncentraci doporučené výrobcem, v 6tém týdnu poloviční dávka na růst + plná palba květ. spotřebu hnojiv budeš mít nula nula prd, proto bych raději koupil substrát a dal kytky do pořádných květníků, třeba 11l, rostliny budou větší a bude i lepší výnos. pokud budeš kupovat hnoje pro klasický modely, samozřejmě přihnoj viz. výše. a hlavně to nekveť poď tou LEDkou, to bys na tom měl úplný hov.. na výnos doporučuju zasít koncem května.
freensouth
díky za rady, jedu jenom automaty...
Mě ani tak nejde o výnos nebo něják extra o kvalitu, spíš si s tím pohrát no, nejspíš zkusím každou rostlinku jinak... :-)
MedvedBrtnik
jestli ti nejde o kvalitu ani výnos, zasadil bych muškáty, ty vypadaj na okně líp
freensouth
kromě těhle kytiček mám dost jinejch kytek, neměj starost, o okrasu mam postarano :-)
freensouth
Tak holky po dnesnim dni vypadaj o neco lepe a vypada to ze se maj docela i k svetu. Hřáli se už nějákou chvilku na sluníčku na balkóně.
foto 1-3: CC AF
foto4: noname
freensouth
Tak trošku chytrákovin fo growerovy příručky:
Nikdy nesázejte zhulený víc než je potřeba. Myslel jsem že se mi to stalo v jinym květináči a že nejspíš to jedno chcípne a heleme se, ty CC teda drží jak židovská víra, viz obrázek.
Logická dedukce mi napovídá (ale za bernou minci bych to nebral) že to s lístkama je CC a to semínko na stonku je noname, ale ted jako který vyrvat žejo protože si nejsem jistej, ale to noname je to semínko u kterýho jsem utrhl klíček, a vypadá celkově slabě, takže půjde asi to...
šapša
citace:
Původní příspěvek od freensouth


Poprosil bych o radu, chci jim koupit nějáký hnojivo a nevím jestli od biobizzu koupit grow a bloom nebo koupit na obojí fish mix. Nevím jak dlouho jim stačí živiny jen z půdy, tipuju tak 14 dní + 14 dní flushing to mi vychází tak měsíc/měsíc a půl hnojení...

Zdravím Tě můžu tě ubezpečit že pokud máš maty na hulení tak hnoje ze soilu za 14 nevyflušuješ i kdyby byl soil půl na půl s kokosem počítej asi tak měsíc. Může bejt minerální bo organickej hnůj a stejně po 14 dnech to je cejtit v kouři když teho máš trochu víc je lepší to darovat nepříteli :D .Takže pokud budeš mít dobře předhnojenej soil tak to zmákneš při objemu květníku cca 10 l opravdu skoro bo zcela bez hnojů tak jak říká specialista na maty MB. ;) Já kokos proplachuju 14 dnů i za cenu možná menšího výnosu u tebe bych se s tím netrápil pokud si naděláš pár seeds tak za sezonu otočíš 2-3 kola v outu. Měj se at se ti daří GL.
freensouth
Hm tak jim dám hnojiva tak max 14 dní...
Díky...
freensouth
Tak to seminko s urvanym klickem opravdu vyrostlo, ted jsem ho vyndal od te zdrave kyticky...
čůs, tady jde alespoň vidět jak je konopí odolné, můžeš s ním udělat skoro vše a ono se zotaví. Jinak hezké téma ale opravdu s nějakým extra výnosem bych určitě nepočítal.
freensouth
Ahoj, díky moc. No s výnosem moc nepočítám, snad o něco víc bude v druhym kole, nakonec to pojedu na dvou balkonech, jeden na vychod a jeden na zapad (ale v bytech daleko od sebe) tak uvidim, kde to pojede lepe :-)

Jinak kytičkám se daří, ted se sluní na balkoně :-)
freensouth
Tak tady menší update kytiček po pár denech, na jedné fotce je v truhlíku pod kytičkama vidět i můj parťák se kterym pěstuju :-)
krupier77
souhlasim s medvedem... nechal sem si loni poradit.... a light mix do 6,5 litrovyho, do toho rovnou seminko a krasny zdravy luxusni automaty, vynos +- 25g suchyho na kytce :) chut moc dobra vzhledem k tomu ze sem to nicim, ale absolutne nicim nehnojil, takze spokojenost nejvic :) medved vi o cem mluvi ;)
freensouth
Tak holky odedneška jenom na balkóně, foto z dneška
freensouth
To nevypadá moc zdravě co? NEvíte co tomu je?
freensouth
hm tak jsem to měl na více kytkách tak na nějáký fazoli jsem to zkusil setřít prstem a uplne jednoduse to jde, napadlo me ze mam nejaky svinstvo v rozprasovaci, tak jsem koupil dneska novej, trosku to postrikal vodou a uvidim jestli to spadne...
freensouth
Tak menší update, 5 minut stará fotka.
To kroucení spodních listu u kytky vpavo nohoře se mi nelíbí ale snad to bude ok.
Mimochodem, vzhledem k tomul, že jedna z těch kytek už ted vypada uplně jinak než zbyle tři, myslíte že můžu říct s určitoswtí že to je ten noname nebo je možný že si prostě zsmyslela růst jinak a bud to taky ta automatka?
freensouth
update
freensouth
Dnešní update, 5 minut staré fotky.
Už i pěkně voní :-)
freensouth
Update - 5 minut staré fotky.
Už krásně voní :-)
freensouth
Update
freensouth
Tak tady jenom pro doplnění ta čtvrtá kytka, v detailu i v porovnání s ostatními, zajímalo by mě, jestli je tenhle rozdíl už dostatečným důkazem že je to ten noname co se mi zamichal mezi AF.
NEvim co ted s nim, asi bych ho nechal dojet na balkoně, ale nechci aby byl vysoký, spíš něco do stylu bonsaje :-), myslíte že už je mopžný ho zastříhout :-) ?
Chronic
Autoflowering se nezastrihava kvuli snizeni vynosu a tezkyho zpomaleni rustu.. Ale pokud je to obyc no name kytka tak ju urcite muzes zastrihnout, ale nevypada zrovna kvalitne
freensouth
No ted jsem jí přenášel a jenom zavadila a jeden horni list se ulomil, jen tak tam visi.
Takovej chcipak, škoda ty drahy pudy :-D
freensouth
Dnešní update, příjde mi že kytky se skoro nepohnuli - není se čemu divit, v tomhle sovětskym počasí.
Chronic
AF ti za oknem jede docela pekne no, ale ten no name bych vyhodil a bud koupil ze par seminek jeste a nebo rekl nakymu kamosovi a zkusil s nim druhej pokus s tim, ze je pak hodis nekam ven do hliny :) Do konce kvetna se da jeste docela dobre zasadit ;)
freensouth
No nechám jí něják dožít, chystám se někdy v červnu hodit druhý kolo těch AF, Northen light a ještě nějákej model, do 8-mi kytek, dám je do větších květináčů a uvidím.
Tyhle jsou zasazený moc brzo, do malých květináčů, to bylo hrozný hrrr.
freensouth
Večerní foto :-)
freensouth
Jenom tak pro zajímavost, jsem si na 90 procent jistý že ta nejvyšší kytička (ta v nejmenšim květináči) šlo semínko přímo do země, zbytek přes ubrousky, tudíž je to znát a vzhledem k tomu jak dlouho a jak moc automaty rostou tak si myslim že to není málo.
Ale taky je možný že je to úplná náhoda.

porovnejte:
MedvedBrtnik
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=47884 Druhý příspěvek, bod 2 - klíčení. Mi tak přijde, že jsem ten návod psal na hov ...
Brtníku ten návod jsi na hov*o určitě nepsal... ;) Nejen já ale i spousta ostatních začínajících pěstitelů ( a nejen začínajících ) podle něj postupujují nebo alespon si vzali k srdci některé tvé rady a postupují podle nich.... Ale i přes to se najdou přestitelé kterým některé věci nevysvětlíš, i když jim to řekneš 10x tak budou trvat na tom že tak jak to dělají oni je nejlepší způsob... :( Proto je podle mě nejlepší lidem kteří nedbají na prvotní rady se již nesnažit pomáhat... (Tohle je můj osobní názor nikoho nenutím s ním souhlasit)

SN!P3R ;)
freensouth
citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=47884 Druhý příspěvek, bod 2 - klíčení. Mi tak přijde, že jsem ten návod psal na hov ...



samozdrejme jsem to cetl a co? krome toho jsem tu ohledne sazeni cetl x dalsich diskuzi, tak jsem sem napsal svoji zkusenost a dal sem fotku, nechapu co mas za problem.

i kdyz koukam za ty mas se mnou z nejakyho duvodu problem od zacatku, tak si to uzij.
freensouth
citace:
Původní příspěvek od SN!P3R
Brtníku ten návod jsi na hov*o určitě nepsal... ;) Nejen já ale i spousta ostatních začínajících pěstitelů ( a nejen začínajících ) podle něj postupujují nebo alespon si vzali k srdci některé tvé rady a postupují podle nich.... Ale i přes to se najdou přestitelé kterým některé věci nevysvětlíš, i když jim to řekneš 10x tak budou trvat na tom že tak jak to dělají oni je nejlepší způsob... :( Proto je podle mě nejlepší lidem kteří nedbají na prvotní rady se již nesnažit pomáhat... (Tohle je můj osobní názor nikoho nenutím s ním souhlasit)

SN!P3R ;)



a ty mas co za problem?
MedvedBrtnik
Psal sem ti to na to, jak jsi světoborně přišel s poznatkem, že automat zasazený přímo do hlíny je větší než ty zbylé dva, protože se nepřesazoval. A užívám si jiné věci, než sledovat chytráky, co si nenechají poradit, když se jim tady člověk s několikaltejma zkušenostma snaží pomoct a ještě se dotyčný cítí uraženě, že mu do toho někdo kecá. Live long and prosper. ;)

Edit: Já zapomněl, že ty nepěstuješ na kvalitu ani výnos, tak se dodatečně omlouvám, že jsem něco napsal. :D

Edit2: A teď se ještě spletu s karmou.. Do kosočtverce už dneska. :D
freensouth
Tak zaprvý, jsi mi nikde žádnou radu kvůli který bych se urazil nedával, to jsi si mě s někým spletl, zadruhý jsem nepsal že jsem přišel na něco světobornýho, jenom jsem sem napsal svojí zkušenost, protože to řešili i ve spoustě jiných for (bude to pro tebe možná šok ale existujou tu i jiný fora kromě tvýho FAQu a dokonce maj lidi i jiný zkušenosti než ty) absolutně nechápu co ti na tom vadí, s tvejma milion let dlouhejma zkušenostma se tu nikdo nepře a zatřetí jestli tě baví chodit tady jako arogantní všeznález tak mě laskavě vynech. A může ti bejt jedno na co já jedu, vim že tě nehorázně sere že nejedu na výnos na kilo na metr čtverečné, už jsi mi to dal jasně znýát, tak si mě nevšímej. Se svejma superznalostma si lez za SN!P3Rem kterej ti pak za to bude líbat půlky ve forech okolo....
freensouth
Jinak dneska zasazeno 3 x Fair Seeds Auto Sweet Dwarf do 6,5 L květináčů půda biobizz allmix.
freensouth
Šly přímo do hlíny, na tuhle várku zkusím později naxadit top max podle rad a uvidíme.
Jinak jsem si všechno začal popisovat, aby v tom nebyl bordel jako doted, tak to snad nebude vypadat tak amatersky.
citace:
Původní příspěvek od freensouth
Šly přímo do hlíny, na tuhle várku zkusím později naxadit top max podle rad a uvidíme.
Jinak jsem si všechno začal popisovat, aby v tom nebyl bordel jako doted, tak to snad nebude vypadat tak amatersky.


Hlavně už neblázni s těma špejlema, je to funny...:D
freensouth
update:
byl na tom nějákej bordel jak to je na balkone, par vterin s rozprasovacem to vyresilo.
sweet dwarf zatim nic - je to 4. den od zasazeni.
freensouth
Dneska ráno vylezli 3 ze 3 sweet dwarfů, takže fair seedd (growshop seeds) prozatím u mě 100 procentní klíčivost.
V noci ze včerejška na dnešek objednán biobizz top max a dneska vezu další dva SD zasadit na balkon do druhýho bytu kterej je na východ.
freensouth
Dneska zasazeny zbylé dvě semínka sweet dwarf, každé do 10 L obyč zahr substrátu, jsou na balkoně na východ tak uvidím...
freensouth
Tak v úterý dostali holky AGRO NATURA a dneska přišel top max, dostanou večer... :-)
freensouth
dnešní update.

sweet dvarf jede pěkně, ale jedno semínko vylezlo dost zdegenerovaný a umřelo, takže tady mám už jenom dva, nicméně další dva jedu na jinym balkóně, kam jsem převezl i ten noname a pěkně vystřelil, foto zítra.
CC vypadá docela fajn, ale moc nejede, je nanic počasí...
freensouth
Tady slíbené fotky.

1 - sweet dwarf
2 - noname
freensouth
Ještě pár detailů té nejhezčí :-)
freensouth
Menší update z druhý zahrádky, noname jsem přesadil a koukám že dost letí, evidentně (i podle jinejch kytkek) se jim vede na východ mnohem líp než na západ (jestli je to ve FAQu tak sorry)...

První fotka SD.

Sorry za kvalitu je to foceny na mobil.
freensouth
Update

1. - 4. - Cream Caramel
5. - Sweet dwarf
freensouth
nasvíceno
Hulda22
mas to pěkni ale skus to priste smiknou budes myt vic palicek ja mam taky AF a kokni na moji jak je rozvetvena
Scorpion91
AF zasadne nestrihat!!! Pripravis se tim o dost vynosu ;) Kratka doba rustu a kdyz ji smiknes, tak se ti sice rozvetvi, ale nestaci to dorust do takovych rozmeru, aby se ti to vyplatilo vic nez nezastrizeny :)
freensouth
SOuhlasim ze zastrihavat nema cenu, akorat to ztrati.
Jinak dnesni fotky, vypada to ze snad konecne bude trosku slunicka :-).

Dostavaji biobizz topmax s kazdou zalivkou, ty malinky (v tech vetsich kvetinacich - nepředhnojená půda) a noname dostavaji AGRO NATURA a nevypada ze by nejakejm neco chybelo nebo prebejvalo...

1- noname
2- sweet dwarf
3- cream caramel + sweet dwarf
freensouth
Tak jedna rostlinka měla ošklivou nehodu na okně :-/ takže předčasně sklizená (60 den od zasazení) no snad z toho něco bude...
ZaHhradNiik
tez bych rekl ze zastipnuti je zbytecny .. :) a jestli ti muzu poradit kdyz uz mas dyl fazi kvetu tak ostrihej ty velky listy kytka da energii do sisek :))
freensouth
hmm, popremyslim o tom...

jinak update z druhe zahradky:

- noname, je to holka, takze fajn, sice takova mikro, ale holka :)
-noname
-sweet dwarf
-sweet dwarf

na tomhle balkone jedou bambilionkrat lip, to je uplne o necem jinym, sem na to zvedav :)

EDIT: Omlouvám se za kvalitu fotek, fotil jsem sice foťákem ale fotky jsem posílal a předtím upravoval na mobilu, aby byli menší a ten rpogram z toho udělal tyhle hnusky...
freensouth
Co myslíte, kolik má ještě času? Asi dost co? Bylo teď fakt hnusně...
freensouth
nějáké porovnání, no je to halt okení kytička žádnej nářez :-)
ZaHhradNiik
vypada moc pekne :)) ale zekl bych jeste dva tri tydny sem na to uplne stejne da se rict :)
freensouth
ZaHhradNiik: Ahoj, díky za tip, no snad to bude dřív, raději bych něco živějšího :-)

Jinak foto update:

1+2: CC
3:no name
4: sweet dwarfs
freensouth
Tak jsem se nakonec rozhodl, že ty největší listy půjdou pryč, byly moc velké nedostávalo se přez ně dost sluníčka...
freensouth
update.
freensouth
1) kytička měla ošklivou nehodu za kterou může vítr v kooperaci s psiskem, takže dáno na sušení, 72. dní po vyklíčení :-/

2) tohle se mi objevilo na SD, copa to může být a co s tím?

EDIT: info k těm nemocnejm kytičkám, vysazeno 17.5. do biobizz all mix, nehnojeno (zatím), zaléváno odstátou vodou.
freensouth
Tak update i s návštěvou druhého balkonu:
1. sweet dwarf, začali kvést...
2. a 3. - no name vypadá na pěknou bonsaiku, je úplně pocukrovaná
4. a 5. - to když jsem viděl tak jsem málem upadl, srovnejte to s fotkou 9 dní zpátky... Zasazeny několik dní po SD z foto číslo 1.
freensouth
Tak menší update:
1- fialka, trochu zredukovaná, tak uvidíme
2,3,4 - sweet dwarf - před stříháním
5- sd po ostříhání velkých listů
freensouth
KOlik tomu tak ještě dáváte?
Aladin
Zdravím,podle fotky bych řekl cca 2 týdny. Podle fotky těžko říct,ale myslím že to teprve začíná bobtnat. Já si taky říkal že to bude co nevidět dole,ale potom to teprve začalo bobtnat a pořádně něco dělat.
freensouth
TAk ta z obrázku číslo 3. půjde dnes, podle mě už jí to nebude moc va :-D zbytek nechám na později, ted na to nebudu mít cas tak alespon uvidim jestli příště dýl nebo mín... :-)
freensouth
Tak jedna už visí.
freensouth
Tak koukám že ta první kosa byla dost předčasná, ale neva, zbylé kytky (sweet dwarf) vypadají OK, myslím si že mají před sebou ještě tak týden - dva. Foto 1. + 2. + 3.

Fialka vypadá pěkně, škoda že jsem jí tak zredukoval, no uvidíme. Foto 4. + 5.

Jinak hnojeno stále agro natura a biobizz top max. :whip:
Aladin
Zdravím,jak tak čtu tak jsem měl asi pravdu ,že? Nebo jsem špatně pochopil? Říkal jsem že to ještě chce. Podle čeho si usoudil ty ,že to bylo brzo seknuté?
freensouth
No pravdu jsi měl, seknul jsem jí prostě ze zvědavosti, příště už to neudělám :-)
Aladin
Jak se říká,chybami se člověk učí :-D Jinak ta fialka vypadá fakt dobře!
freensouth
Ještě jedna fotečka tý fialky...
freensouth
Takže dneska po návštěvě balkónu jsem se rozhodl seknout dalšího SD, skoro polovinu listů měl opadanou a zbytek žlutý a seschlý, barva se zdála taky fajn, a měl už 73. den od vyklíčení.
foto přikládám
freensouth
foto 1. a 2. : druhý sweet dwarf, odtřihal jsem povadlé listy, dávám mu ještě cca týden...

foto 3. , 4. a 5.: fialka, vůbec nevím jak u ní poznat jestli už je nebo ne, či kdy tak bude, za každou radu jsem vděčen...


jinak díky moc za rady přes PM a karmu.
Aladin
Tak se na to podívej pod mikroskopem,jestli k němu máš přístup. Tady o tom něco máš.
http://grower.cz/pestovani/navody/s...suseni/6.html#6
freensouth
Tak jsem to prohlídl takovym malym příručnim mikroskopem, přiblížení samozdřejmě ne takový jaký bych si představoval a k tomu ještě foceno mobilem, takže to vypadá tak jak to vypadá, asi se z toho moc nevyčte.
Jinak to vypadá podle mě ještě dost nezrale, je to úplně čiré.
freensouth
Takže poslední SD a fialka dneska šli. Pod tou "lupou" to vypadalo že už byl čas.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma