Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Indoor 400W *MOBY DICK* - Klikni zde pro originální téma
jj.honza
Zdravím, začal jsem s prvním indoorem.
Odrůda : Moby Dick ZDE ODKAZ
světlo : 400W
vlhkost držím tak na 55-65 % , pH je zatím v pořádku, snad jim nic nechybí :)
Veškeré rady se hodí.

PS: Vím že fotky jsou foceny za "dne" a jsou vlnité a ve špatné kvalitě, ale snažte se to prosím v první chvíli pochopit. Jsem časově vypjatý a zatím jsem se tam opravdu nestihl podívat ihned po konci "dne" ani před začátkem. Do budoucna to už bude lepší :)
jj.honza
6. den
jj.honza
6. den
jj.honza
14. den

ta nová kytka je noname kamaráda... nevšímejte si ji, ta půjde asi na hnůj ...

Zde jsem již párkrát někde zastřihl FIM ... ne všechny se povedli stoprocentně ale jinak se jim daří dobře
jj.honza
Zde je obrázek skříně ... mrzí mě, že opět za "dne" :(
Je vcelku provizorní, ale funguje dobře ... teplota se drží tak na 26°C ve dne a v noci tak na 21°C
Dole je velký větrák, nahoře otvor, takže aktivní odtah si myslím není ani potřeba.
Květináčky jsou na opět provizorním podstavci, ale vzduchu skrz něj fouká dost a květinky se pěkně třepotaj, později možná přidám další na ofuk.
Přemýšlel jsem nad fólií, ale zatím mě to přišlo zbytečné, 400W je dost.
jj.honza
19. den ( momentálně aktuální )

i po zastřihnutí se jim daří stále dobře.
jj.honza
19. den

Jeden problém se ovšem našel, listy se zde kroutí nahoru ... Nevím jestli je třeba nepálím. Spíš si myslím že je tam nedostatek magnésia. Ovšem, posuďte sami.

Nyní je to aktuální.
@jdam
podle me zbytecne moc svetla na rust a to mi ver....nekdy moc neni vic
jj.honza
Z toho důvodu jsem tam nedával fólii, navíc píšou, že moby dick potřebuje světla hodně i při růstu, takže si myslím, že ublížit by to nemělo. Bohužel jinou nemám.
Ragesun
Zdravím, nejsem moc zkušený ale myslím si že na velikost tvé skříně svítíš zbytečně moc podle mě by ti stačila bohatě 150-250w lampa + odrazová folie .. ušetřís za elektřinu a myslím si že tvůj problém s listy by se tím taky vyřešil mrkni se na Fag tam je napsaná plocha - wattáž.Ještě by mě zajímalo jakou lampu máš? zdá se mě že to máš dost žlutý jaký máš barevný spektrum?
jj.honza
No, spektrum je v normálu, ono je to dost možná tou skříní, která je hnědá narozdíl od ostatních pěstíren, kde mají odrazové fólie. Ono se budou kytičky stěhovat do většího, a bude jich aspoň 6, takže ta 400w najde své využití.
jj.honza
Tak, jelikož jsem ztratil možnost měřit pH elektronickým měřičem, bojím se, že mám vysoké pH a kytka nechce horčík přijímat. A následně se tím bojím, že když přidám hořčík, situace se ještě zhorší. Listy se stále kroutí nahoru. Co myslíte, dle zkušeného oka, nejste schopni si aspoň tipnout ?
Popřípadě neznáte nějakou SPOLEHLIVOU metodu, jak to změřit i bez ph metru ?
Ragesun
Já jsem si koupil Ph Papírky z lékárny za 50 korun je jich 100 takže to na nějaký čas vystačí je to sice taková nouzovka ale funguje to.Kdýž jsem měl tehdá problémy s PH tak jsem prostě vyměnil zeminu(drastárna vím ale byla to taková nouzovka).Pak mě ještě napadlo jestli by ti nepomohlo to prolejt vodou, tím by se měli všechna zemina srovnat.

Začínám takže ještě o tom moc nevím ale snažím se aspon trochu pomoct:)

Doufám že to vyřešíš:)
Držím palce
jj.honza
38. den

Holkám se daří dobře, akorát mě trochu trápí vlhkost, která sahá někdy až k 30% a teplota, která dosahuje v maximu i 33° !

Nakoupil sem hnojivo BioBizz, tak hnojím a dělá to divy :)

Nicméně ta vlhkost je brutální, ale nenapadá mne žádný ne moc drahý způsob jak ji zvednout, vzhledem k tomu, že je na půdě :// Hold je brzo snad přestěhuju do sklepa, kde se s těma hodnotama bude dát manipulovat líp :) kdyby vás něco napadlo, nějakej zázrak, tak sem s tim :)
TřiPaštiky
Zdar hele nevim jestli je to zázrak, ale myslim ze by tvuj problem vyresil obycejnej zvlhcovac... Navic nevim jestli to mas vytazeny jen kvuli foceni, ale jestli ne tak mas hrozne daleko lampu...400W HPS má účinný dosah tusim do 80cm... A k tomu odtahu... myslim ze aktivni odtah by vyresil tvuj problem s vysokou teplotou... Mam box 1m x 1m a mam tam velkej vetracek od PC a teplota tez pod 400W je v norme... Pasivni, kdyz uz tak dej prisun vzduchu... A to bych nepodcenval, cirkulace vzduchu je docela dulezita... A nevidim tam zadnej vnitrni ventilator na rozdmychavani vzduchu po boxu... To je asi vse, urcite se jim bude darit lip... At to roste... :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma