Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Pozdrav a prosba - Klikni zde pro originální téma
freensouth
Ahoj všem growerům a growerkám, jsem tady nový a tenhle rok se popré chystám zasadit, měl bych pro začátek pár rad:

(ve FAQu jsem hledal, dokonce usilvně googloval, něco jsem našel a něco ne, takže se budu ptát jenom na to co jsem nenašel, pokud to někde opravdu je /a já asi neumim vyhledávat/ tak se nechám profackovat nejbližší hambou až půjde okolo).

Chystám se vysadit 5 Cream Caramel femin. autoflow. z toho 2 za okno a 3 na balkon až skončí tohle sovětský počasí.

Ted moje dotazy:

1) takový obecnější, mám okno i balkon na západ, s tím že ale před ním není žádný barák, takže od 14 do cca 19 hodin plná palba, stačí to? Má to vůbec cenu? Vyroste to?

2) mám na to substrát BioBizz All-Mix, ted mi jde o to (tuhle otázku jsem tady našel, nicméně odpověď ne), jestli můžu ty semínka po vyklíčení rovnou strčit do tohodle, nebo jestli to nechat nejdřív vyrůst v nějákym normálnim substrátu. Jde mi o to, jestli je lepší riskovat šok z přesazení a celkově z toho, že to jako nováček zkonim, nebo že to ten substrát "spálí".

3) kdy začít hnojit (chystám se použít hnojiva taky od BioBizz), rovnou nebo nějákej čas počkat?

4) jak to je s ostatníma kytičkama? Na balkóně mám pažitku, bylinky a nějáký okrasný kytky, nebude to vadit? Četl jsem tu že rajčata jsou útočný, tak jsem je rovnou vyřadil (i když je pěstuju rád), jěště nějáká bestie, který bych se měl vyvarovat?


Cíl by měl být, spíš nižší kytička, ABSOLUTNĚ MI NEJDE O KVANTITU, jde mi pouze o kvalitu (o tu taky ani moc ne, spíš aby se mi to prostě povedlo), takže v takhle bych to chtěl směřovat.
Fascinuje mě tady v těch forech ty fotky kytek za oknem, kde se 20 cm nad zemí rozdvojí "ve dvě velký palice" a takhle to roste, to je sen a cíl mýho mičurinování, předpokládám že to tak jednoduchý nebude....

Předem děkuji za rady a omlouvám se jestli jsou tu někde ty doazy zodpovězený, fakt jsem hledal...
MDe_
1) Tak růst bude .. ale chtělo by to delší sluneční svit
2) Vubec se neboj, každým přesazením stratíš dny růstu a af dej hned
3) Na hlíně máš napsáno na kolik je substrát přehnojen, tak klidně i o ten tyden nebo dva začít postupně s malým a pomalu davky zvyšovat jak roste kytka
4) Na byliny se neboj, hlavně asi mšice (na to jsou různé postřiky)

Jelikož máš AF tak kytka nebude moc velká, do těch 40 cm, hlavně velký květník, nebo kybel a nepřezasovat a nestříhat, jinak se připravíš o výnos (af ti sama přepne na květ brzo a nemusíš čekat na periodu) to, že se kytka větví, je tím právě stříháním, ale u AF neryskuj ..

Toš GL a at se ti zadaří :rasta:
bull
ad 1)něco tam bude, ale žádný zázrak. A to slunce tam máš od 14 do 19 teď nebo až v létě? Jestli teď tak ti tam pak bude pražit víc.. !

ad 4) z rajčat, okurek se šířej plísně - nic co je náchylný na plísně bych k nim nedával (tim myslim konopí, chilli,...)
freensouth
Tak průběžně:

z 5 semínek jsem 3 zk*rvil experimentováním (beru to jako přípravu na květen/červen kdy pojedu "naostro" natže experimentuju) 2 přežili a ještě jsem přihodil jeden noname.

noname a 1 CC na okne a 1 CC pod LED lampičkou pujčenou od kamarada v děrovanym železnym koši oblepenym igelitkou, takovej pokus ale jede asi tak 3x rychleji než ty na okně (není se čemu divit v tomhle počasí).

Tak uvidim...

jdu zkoumat jak sem přidat fotky...
freensouth
tak tady ten hokus pokus
freensouth
prosím smazat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma