Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
predpestovani outdooru - Klikni zde pro originální téma
okocha
cus lidi,,,,potreboval bych aby mi nejaky skuseny grower k memu prispevku neco rekl,,,,,vec se ma takto: koupil sem si pro outdoor seminka od dutch passion AMSTEL GOLD(passion 1) a protoze sem na to uz strasne nazhaveny nemoh sem pockat a spolu se dvema mistnima nonames sem jednu zasadil uz ted, vyklicilo mi to za tri dny vsecko aniz bych to daval predem vyklicit ale primo do hliny,,a tak sem se dneska hecnul a udelal sem si z velke krabice vylepene alobalem malou predpestirnicku, mam tam jenom 40W uspornou zarivku,,,,tak uvidim,ven to vysadim na konci dubna,,,,myslite si ze to ma smysl? co si myslite o tech seminkach, a co byste mi poradili,,,,,,potrebuje to vubec nejaky vetrak? diky za radu,
no nevim, ta kytka asi dost zchoulostiví, lépe nechat naklíčit ve vodě, pak do hlíny v kořenáčku, mezi vokna a když už je kelímek kytičce těsnej, přesadit ven
Kvetak
Je to těžký čekat, ale vyplatí se to, klid žádnej spěch, já minule v tuhle donu sel a bylo to na prd a hlavně 80-90% samců, 40W ůsporka? Kam na ty výkony chodíte? Jinak lepší svítidlo než Slunce nenajdeš, jinak když už si to udělal, tak tam hlídej pokud možno teplotu kolem 25°C (při svícení) a kolem 18°C při tmě, nemělo by to jít pod 13°C, já měl kolem 10°C (jen tak, tak kritická mez a nerstlo to valně), rozhodně bych to s ostat. semínkama nedělal a počkal 2-4 týdny na to se, ale názory dost mění (kdy sadit)

JINAK HLEDAT JE TU TÉMĚŘ VŠECHNO A TO CO TU NENÍ MÁ BÝT V TĚHLE TÉMATECH.
poorthc
Tak ja som to tiez skusal ale podla mna sa to moc nevyplati ta robota oklo a tak... Tento rok skusam nieco ine. Tiez som sadil skor ale tento krat do skrine pod sodik 70w. Po mesiaci som prepol na kvet a nechal tam len samice ktorym som ustrihol zacinajuce sisky a prepol na rast. Dalej som sa zatial nedostal ale chcel by som to neskor supnut na slnko a narobyt klony. Tie potom vysadit von.
Kvetak
No hele sou zprávy i sem to čet, že se dokázalo udržet rostlinu živou po květu, ale rozhodně to nemá cenu-škoda eletriky i genetiky (nejen rým), ale nemyslim si, že se ti povede tyhle přeplé a paliček zbavené rostlinky zakořenit ono je to pro ně strašné vypětí, když je přivedeš do květu a pak zpátky na růst, někde se to tu řešilo u matek/řízků, že začaly samovolně kvést a pak byl problém je dostat zpátky, hele opravdu-ty paldy cos tam měl budou šíleně krát slabší (účinky) než kdyby si je nechal dokvést.
Jinak nebylo by lepší nadělat řízky a pak nechat zbytek "matky" chvilku narůst a nechat vykvést a dokvést? A kam tak spěcháte? Vyčkej času jako husa klasu. :)
poorthc
A co keby som to riesil tak ze necham vyrast zo semena rastlinu z ktorej zoberiem klon a ten supnem na kvet aby som zistil ci je to samica. Tym padom by som matku nemusel vracat do rastu. Mas pravdu ze niet sa kam ponahlat. Mojim cielom je len zefektivnit moju pracu kedze sadim von. Uz ma to nebavi stracat cas a energiu so samcami o ktore sa staram tych par mesiacov zbytocne. Takto by som sadil von ciste samice takze by to mohlo byt o to lepsie akurat mam strach ci tam nenastane nejaka degeneracia kedze je to neprirodzene rozmnozovanie.
Kvetak
toho bych se nebál-tady většina lidí pěstuje z klonů, to by musela být až X-tá generace, aby to nějak zparchantělo
poorthc
To Hruucoon
Tak toto iste idem riesit aj ja. Pre istotu som zasadil este nejake zrno ak by sa vyskytol problem s tymi maminami co presli z kvetu na rast. Chystam sa nakupit este nejake feminized a tak isto ich poriesit. Idem do toho prvy raz tymto sposobom tak neviem ako sa to cele bude spravat. Ak mas nejake skusenosti s tymto sposobom bol by som ti velmi vdacny za nejake typy a triky alebo coho sa vyvarovat. Dik.
nazdarek lidi,
potreboval bych poradit protoze sem tak nejak
zacatecnik.
zkousel sem vsechnt metody klieni semen
a furt nic, tak sem je prdnul do hliny.
a tradaaa, uz mam vykliceny semena,
co ted s nima?
dik
poorthc
To Hruucoon. Pozrel som si tie tvoje fora a vyzera to u teba moc fajn. U mna by to bolo tiez podobne keby som tie matky neprepol na kvet takze teraz vsetko pekne od zaciatku. Zakupil som aj nejake feminized tak som zvedavy. Este chcem vyskusat tie klony z buducich mothers nechat zakorenit pri cykle 12/12 tak som zvedavy ako sa to zachova. Vela stastia budem o tom informovat ako to cele vypalilo.
olo
Cau frajeři ma cenu pestovat pod usporkou 100w ve skřini a semana rovnou prdnout do hliny dík
poorthc
S tou usporkou ti nevim Karle nikdy som to neskusal ale skus si o nej zistit aku ma teplotu chromaticnosti a potom sa pozry do FAQ ci to vyhovuje. Semena jednoznacne priamo do hliny a na teplo.
fasmos
mohlo by to růst skoro určitě
Storm
2 olo:usporka 100w?Jen jedna 100w? Nebo je jich 5 a dohromady 100w.
No ta wataz je fcelku na nic to by spis byl lepsi nejaky hodne prosvetleny koutecek v byte a dat to tam. Slunicko je slunicko :
Kvetak
No ten koutek bych nedoporučoval, Slunce je sice Slunce, ale pokud dáš sazeničky přímo za okno-už jen průchodem přes čirou okenní tabulku ztratíme 10% intenzity světla a nemluvě o tom, že asi těch 18h (podle gusta třeba 16h) nedokážeš zařídit, ale souhlasím, že lepší než Slunce není nic, ale zase se to dá regulovat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma