Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2.pokus 400w - Klikni zde pro originální téma
Kurosaki
Zdravim vsechny zahradniky :) poustim se do druheho pestu a chtela bych se s vami podelit o to jak to poroste :)

Neco malo k pestu : - semena zakoupena na GS.10 ks Orange Bud Diesel (klicivost 100%),kvuli velikosti skrine jich tam necham pouze 6 holek a zbytek na out :)
-Skrin : 60x100x180 cm
-Svetlo: 400 W Gib Lighting
-Predradnik : 400w PRO-V-T
-Hlina: light mix od biobizz
-Ventilace: pritah - Pc vetrak (stale pusteny)
odtah- ventilator kanlux
-Zvlhcovacka: Hyunday (stoji za prd,musim sehnat silnejsi)
Kurosaki
Tak tu mam jednu foto holek :) sou osmy den pod slunickem a bylo jim dano 400ml s Root Complex od Hesi (hnojeni micham na par zalivek dopredu tak doufam ze to nevadi) a trochou rustovej hnojky ponevadz substrat neni predhnojen .
vendiz
Ahoj,
mam malej dotaz s těma hnojkama jak píšeš že zálivku mícháš dopředu,
nekazí se ti do dalšího zalití?Je lepší fakt dávat pokaždý čerstvou zálivku :)
A ještě jeden dotaz, máš tam ofuk?jak koukam tak ti prckové v rohu se ti
docela tahnou.
Jinak ať to roste k+
Kurosaki
Ahoj ofuk mam Hurricane ale nedavala sem ho tam,protoze sem myslela ze se dava az kdyz sou trochu vetsi.Jinak ho tam ihned dam :) a s tema hnojkama prave nevim.Da se nejako poznat ze kdyz je to namichane dyl ,ze to ztraci?
vendiz
Ofukem nic neskazíš, ja ho dávam od začátku, a taky ti cirkuluje vzduch uvnitř boxu což je důležitý rostliny potřebujou dýchat.Určitě strácí když je naředěný, nevim přesně jak je to u kořeňáku ale základní hnojiva určitě.
Kurosaki
Dobra tak uz tedy nebudu michat dopredu a ofuk tam je :) diky ti
schakall
rozhodne nemichat dopredu.... pekne zacerstva a je dobry nechat vodu ostat v pokojove teplote tak 1 den aby se zbavila chloru... :-) at to pekne roste
mliko
Zdar, zvlhcovacku nekupuj...měl jsem ten samy problém. Normálně jsem z dřevěných spejli a potravinové folie udělal jakoby stan...dat to přes kytky a zvlhcovacku pod...vlhkost se udrží ... A ofuk ti stačí až na květ..zbytečně rozfouka tu mlhu. Vodu jsem sice doplňoval častěji, ale nic hroznyho a v noci vlhkost 98 protože jsem vypl odtah...a krásně to rostlo...
schakall
ofuk stačí až na květ? to je blbost. ofuk musis mit odzacatku rostlinky pak pekne zesileji.... je to velikej rozdil jestli mas a nebo nemas... a mas cirkulaci vzduchu rostlina potrebuje cerstvej vzduch.... nakze ofuk na 200% ANO
mliko
Na cirkulaci vzduchu máš odtah...pokud je dost silnej, tak táhne a vzduch ti ve skříni nestojí, nebo jo ? Já nasadil ofuk vždycky v noci, kdy byl vyplej odtah a namířenej byl nahoru do rohu aby v noci vzduch opravdu nestál. Nechával jsem jim co nejvyšší vlhkost a byly spokojeny. Mimochodem záleží na genetice. Mám rezy satori od mandaly. A satorka má předpoklady k silnýmu růstu. Ofuk jsem na růst opravdu nepotřeboval...ale proti gustu...
doxenon
Nechat všechno zapnutý non-stop, nic tím nezkurvíš, právě naopak. vypínal jsem jen odtah když byli na růstu abych udržel vlhkost kolem 80 ti %, teď fičí všechno a vlhkost je kolem 40 ti %.
doxenon
Jinak na udržení požadované vlhkosti když byli holky ještě mimina jsem si zrobil takovej miniskleníček a vlhkost uvnitř 95%.

Potom si to vymaž ať ti to tady nezasírám.
mliko
Doxenon - přesně to jsem myslel...když pod to hodí zvlhcovacku - ideál...akorát ja to neměl po stranách kvůli vzduchu...příště vyresim přesně jako ty ! :)
Kurosaki
doxenon zkusim to vyresit jako ty.vipada to dobre :) diky vam ;)
Kurosaki
Tak nakonec sem vipla pritah a zapla odtah a vlhkost krasne stoupla na 80 % :) takze je to na klid.
Kurosaki
a mam tu nejake foto z telefonu bohuzel,ale lepsi nez nic :) a holky sou 10tej den pod slunkem a myslim ze se jim dari skvele .Posledni foto je pokus o FIM ale rekla bych ze se to nepovedlo :D
WERD
Klidně si roztok namíchej dopředu...copak ve velký hydrosystémech ten roztok nestojí?když se roztok mění jednou za měsíc třeba?když má někdo větší projekt,míchaj roztok do 200l sudu a nic se jim neztrácí...
Jinak Ofuk pokud možno od začátku,na vlhkost ideál takové pařníček jako postoval doxenon nebo prostě větší plastový boxík co maj v Ikei.Ale to se týká spíš klonu.Na semínka stačí pokojová vlhkost-není potřeba mít 80-90%...venku to taky teď není
AHM4D
cau, na amatera dobry:D ne delam si srandu, k veci:

1.sjednotit velikost kvetniku
2.jestli chces usetrit, je zbytecny svitit od zacatku 400w, staci usporka na rust,s tim spojena je vlhkost,4ka pali jako blazen v takovym prostoru,nevim jakej mas odtah
3.hnojky dopredu fakt nemichej,kazej se
a ten fim,to se ukaze,na ty jedny kytce minimalne si myslim ze se poved :-)

mej se,at to roste..A
Kurosaki
Tak sem u 13cteho dnu rustu :)
Kurosaki
a jeste pokus o FIM
Kurosaki
...
Kurosaki
Zdravim vsechny mam tu nejake nove foto holek :) sme u 18 dne rustu.Holkam davam kazdy treti den dobroty od Hesi a myslim ze jim chutna ;)
Kurosaki
...
Kurosaki
zdravim vzdy po vlozeni fotek se mi neobjevi.Delam to stejne jako vzdy a nako mi to nevali.nevite nekdo co s tim?
Kurosaki
...
Kurosaki
napise mi to obrazky byli pripojeny k prispevku a oni nikde.
Kurosaki
...
Kurosaki
...
Kurosaki
...
Kurosaki
...
Kurosaki
heureka :) konecne se mi to povedlo ale pak sem dam leosi fota tyto sou nic moc.Jinak holky sou 19cty den pod slunkem :)
Kurosaki
holky z dnesniho rana , trochu prostrizene protoze velke listy hrozne stinili na vetve dole.A kazda dostala treti zalivku na rust spolu s enzimama a super vitem od Hesi :)
fiste
Hele na takhle malejch kytkách určitě žádný listy čtyřkilu nestínily, to má dosvit 80cm. Mohlo se ti to ale zdát, protože malý kytky pod silnym světlem, maj patra a tim pádem i listy naflákaný na sobě. Když dáš kytkám víc světla než potřebujou, vyrostou ti takovýhle bonsaie.. Kytky totiž nemaj potřebu táhnout se za světlem, protože jsou přesvícený. Jo a měly by mít vršky v rovině..
Astronaut
Cau light mix je predhnojene, vzdyt ma ec 1,2. A ta vlhkost je duletita hlavne rwzu ze seminek se tolik neresi, alespom tady to vetsina tvrdi, Peace Ant.
Kurosaki
Zdravim tak sem tu zase a holky sou z 22 dne rustu a jeste jim dam tak dva dny a prepnu ,nevim jak se to vytahne.Jinak s tim substratem sem to nevedela ze je predhnojen a EC metr nemam.
Kurosaki
23.den a dnes prepnu :)
Kurosaki
Zdravim vsechny tak sem zpet a mam tu nejake foto :) sem v 9 dni 12/12 a holky se neuveritelne vytahli.Maj 50 cm tak doufam ze za chvilu prestanou rust :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma