Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Česká rodina pašovala 260 kilogramů hašiše - Klikni zde pro originální téma
acidrop
Němečtí policisté zadrželi 7. března zásilku téměř 260 kilogramů hašiše, který ¨ve více než 600 schovaných balíčcích převážela v obytném voze česká rodina. Vůz zadrželi na dálnici mezi Pasovem a Regensburgem. Droga byla ukryta v tajných schránkách dodávky. Její cena na černém drogovém trhu se pohybuje v řádu desítek miliónů korun.

18.3. 14:25
STRÁŽNÝ - Bohumír Marek z českého generálního ředitelství cel upřesnil, že posádku automobilu tvořila rodina se severních Čech se zhruba dvouletým dítětem.

Osmadvacetiletý organizátor byl zadržen o dva dny později v Ústí nad Labem a nyní je ve vazbě. "Byl obviněn z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů, za který mu hrozí 10 až 15 let vězení," řekla na tiskové konferenci Lenka Bradáčová z Krajského státního zastupitelství v Ústí nad Labem.

Auto policisté nespustili z očí
Posádka vozu, která hašiš převážela, zůstává ve vazbě v Německu. "Jde o dvaadvacetiletého muže s manželkou a jejich dítětem a mužova otce a strýce," uvedl Marek. Pokud jim bude prokázána trestná činnost, budou podle představitelů německých orgánů v Německu odsouzeni. Dítě zatím zůstává s matkou. Tresty za drogové delikty se v Německu pohybují od dvou do patnácti let, vzhledem k velkému množství převážené drogy lze v tomto případě počítat s vyšším trestem.

Prganizátor podle Bradáčové podnikal v oblasti autodopravy a zaměřoval se na převoz léčiv. Obytný automobil z půjčovny vyrazil v únoru do Sýrie a odtud směřoval do Nizozemí, kde měla skončit zásilka hašiše. Ve voze, který byl celou cestu sledován, bylo nalezeno celkem přes 670 balíčků drogy.

Novinky, ČTK:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Graetar
Čtvrt tuny hašíšku, 4500 growerů, to máme přes padesát géček hašiše na growera - to bychom se poměli :frog::frog::frog:
Matew
260 Kg.. to je fakt slušný..

ale jako vždy to bylo celý nabonzovaný..
rastajohn
jo tak to je pekny mnozstvi.
se divim ze si na to troufli.Ja sem tedka o vikendu prevazel tak pul g brk do rakouska a byl sem az za usima, no nebyl sem sam, vsichni meli schovane za usima :)))
Schinus
jo huckot! mohli se vymluvit ze to TURECKEJ MED :frog:
virus
to bych si nechal libit 50 gecek:D
Killer_Queen
260kg to je fakt drsny!!!Dovedete si to predstavit?? Par let si asi odsedej...ale zase kdyby jim to vyslo,tak jsou vysmaty :)
breeder
jak píšou, zadržená droga asi za 100 melounů:

100.000.000,- Kč / 260.000g = 384,6 Kč/g

tak to je dobrá pálka za gram, za to bych se na dealera z vysoka .....
ale tu cenu si někdo vymyslel
breeder
to asi jo, ale veřejně jí prezentujou ve všech médiích a tím nás (nás ani ne, spíš lidi co o tom nic neví) značně dezinformujou
občas čtu nějaký zprávy že někoho zatkli že někam pašoval ganju!!občas někho chytnou jak někdo pašuje!!to je tak dvakrát do měsíce ale jinak toho pašování sou tisíce a ani o tom nevíme
Rude
mno dostali, dostali velky lejno, tejdne proudej skrnaskrz evropou tuny vsech moznejch syntetickejch a prirodnich drog a fizlove vo tom musej vedet, jenze holt kdyz jim ty tlamy nekdo ucpe chechtakama, tak se obchoduje dal, akorat pod lepsim dozorem, mnooo a tak si myslim , ze kdyz nekdo nechce platit, tak na to takhle doplati, proste z nej udelaj "medialni hvezdu" a z fizlu taky, protoze sou to hrdinove, prece.......je to smesny a ubohy co flojdi zadrzej pri svejch raziich, kapka v mooori...mno ikdyz to asi pisu zbytecne pac tohle vi kazdej......no neva
mej te se
hugh24
:D 260kg?! tak to je docela maskar... a ja sem byl nasranej kdyz me pred mesicem chytli v rakousku na hranicích s 5g skunku,... no zdá se ze ti chlapíci maj vetsi problem. Myslite ze zavrou na 15 let i to dvou-lety dite_?:D
m-box
to sou teda hustý lidi je mi jich líto že je chytli podle mě si stejně tak půlku rozebrali poldové a teď to hezky zhulujou
Dejva
no skoda ze jim to neproslo to by urcite nic jinyho nedelali ne hulili hulili hulili a hulili no ale zas na druhou stranu zejo?
oton
no kdo chce kam, pomozme mu tam! myslim, že při tak velkým objemu jsou rizika značná a taky na to doplatili, z německýho krimu jen tak nevylezou, je mi spíš líto toho dítěte, protože vyroste jak bez fotra tak bez matky a potká je třeba za 10let, prostě nechápu, jak do takovejhle věcí můžou zatahovat malý dítě, co je to kurva za lidi! dobře jim tak!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma