Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Oprcané rostliny - mam raději sklidit? - Klikni zde pro originální téma
TRiPnotX
Zdravim,

jsem 6 - 10 dní před kosou, tak jsem udělal menší záštipek (malou nejspodnější šišku) a když jsem jí rozstříhal, tak jsem zjistil, že bude nejspíš oprcaná (v bliznách jsou malilinkaté hnědé kuličky). Ve skříni jsem po celou dobu květu nezaznamenal jedinýho hermouše (samozřejmě to ale nevylučuje, že tam opravdu žádný nebyl).
Napadlo mě, jestli to nemůže být z hlíny. V minulém kole jsem tam jednoho hermouše měl a něco málo hlíny, co nebyla prorostlá kořenama, jsem v tomhle kole použil. Nemůže to být třeba z toho?

Každopádně teď otázka - nemam to raději sklidit? Nechci kvůli tomu přijít o úrodu.
MDe_
Voda ti sterilizuje pyl tak v hlině asi ne a pokud si vlhčil tak ve skříni asi taky ne .. je možně že tam byl někde herm .. podle toho jake jsou ale za par dnu už stím neuděláš nic ale jak píšeš malilinké tak to nebude nic jen malé seeds co jsou k hovnu .. maximálně ti to v brku sem tam pukne :D ..
TRiPnotX
Teď jsou opravdu drobné (asi 0,2 mm), tak doufám, že se moc nenafouknou, protože v té malé šišce jich bylo dost - snad v každý blizně. No, nechám to dozrát, snad z toho něco bude. ;)
NORM
co je to za model?
TRiPnotX
Je to Big Bud XXL. Jednou jsem ho už jel a ten byl v pohodě.
Hlava
Klon ? Semínko ? Pŕipadně zdroj bude to pak hned jasné , čau Hlava
TRiPnotX
Je to ze semínek objednaný z taogrow-shopu. Kytky jsou oprcaný docela dost a to asi všechny. Každopádně jsem počítal s tim, že se objeví hermouš, protože na začátku květu měly holky celkem stres. Kočka mi šlápla na spínací hodiny a nastavila mi tam hodinu světla v průbehu noci. To způsobilo obrovský nárust kytek - přepínal jsem je, když byli vysoké cca 15 - 20 cm a teď mají asi 160 cm. Nakonec ale díky tomu mam opravdu obrovský salámy. :D
Hlava
Hmmm, co je to za model ten "taogrow-shop" , to je nějaka nová pecka z seddbůku.cz ne ?? :p:
TRiPnotX
Když se podíváš o dva řádky nad, tam jsem psal, co je to za model - BB XXL a ty ses mě ptal na zdroj - což je taogrow-shop.cz - čili stránka, ze které jsem ty semínka objednal.
Hlava
Jojo , sem měl nějakej fofr zrovna, no , takže ješte jednou ,kupoval si to u taogshopu , je to BigBud XXL a je to od Minystry of Cannabis nebo od koho ???
TRiPnotX
Seed-banka je Ministry of Cannabis. ;)
NORM
V čem si je měl? hodně se to stává při průsvitu světla... Ale důvodů může být více.. hlavně nestabilní genetika..
Hlava
A to jsis pokaždy kupoval nový seminka nebo jsi pouzil ty co jsi měl v tý první sklizni ?? Je to femina tak se to prostě může stát :p:
TRiPnotX
Pěstuju v hlíně - konkrétně v Grow-mixu od Plagronu.
Semínka si kupuju na každý kolo nový, teď mi opět klíčí BB XXL :D Jsem s ním spokojenej - chutná dobře a hlavně když ho necháte přerůst, tak dělá obrovský tvrdý salámy. Až bude před kosou, tak něco hodim do galerie odrůd.
NORM
já myslel v jakém boxe? kdyby ti tam prosvítalo někde světlo, když má bý 12h naprostá tma, tak si myslím, že to hermení bude na 90% tím prosvítáním..
TRiPnotX
jo tak.. mam to v DarkStreetu 2, kterej je oblepenej diamantovkou (do 2/3 výšky boxu). Teď má za sebou téměř 3. kolo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma