Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Zelené zákoutí - Klikni zde pro originální téma
Proffy
Zdravim vas vsechny co si tento thread budou cist. Doufam ze kdyz budu potrebovat nejakou pomoct ze se na vas budu moct obratit. Osazeni zatim Passion dale se uvidi co povymenuji ;)


Osazení 3x Passion #1 x (G13 x MTF) :winner:
Proffy
Tak vas tu zdravim a konecne sem hazim svoje holky ;) zatim jsou v substratu z mistniho zahradnictvi (pro pelargonie). Chtel jsem se vas jen zeptat jesli by byl dobrej napad namichat to se zahradni hrabankou a s konskym kompostem mam toho strasne moc za barakem tak sem se chtel zeptat jestli by to slo vyuzit ;) predem moc dekuji za odpovedi a hazim slibovane fota zatim passionu ;)
Zedy
Zdarec proffy, hrabanku bych nechal na kompostu řádně proležet do poctivýho humusu a koňskej kompost bych využil dohromady se substrátem ve vhodným poměru v pozdější fázi, popřípadě dalšího přesazování ven až ti holky trochu odrostou.
Proffy
Zedy moc dekuji za radu urcite ten konskej vyuziji omlovam se jen za fota ale nejdou me sem nahrat tak sem nejaky hodim az to povyroste ;)
Chronic
Dobry by bylo, kdyby sis ten konskej hnuj promichal se zeminou na venkovnim policku kam mas v planu pozdeji kyticky sazet. Pekne se ti prolezi v hline aspon, nebo aspon se doporucuje nechat ho prolezet treba mesic pred vysazenim cehokoliv, aby zacal pekne pracovat :) At se dari
Proffy
JO super diky za radu tak na to hned zitra vlitnu a az zjistim jak zmensit velikost fotek tak to se nahazim se vsim vsudy ;) Dekuji moc za rady ;)
Dead Cat
Zdar, s tou velikostí fotek ti poradim Zoner Photo Studio, myslím, že jde stáhnout i free verze třeba tady http://www.slunecnice.cz/sw/zoner-p...-free/stahnout/
Nainstaluj a pak vyber fotku a otevřít v programu... , nebo zkrátka si otevři fotku v zoneru. Hoď jí do editoru. Nahoře je prostřední lišta a v ní kolonka, začíná Quick pics a pak jsou další ikony. Tak ta poslední Resize. Navol si rozměry v pixelech (měly by tam být od začátku ) a větší rozměr zmenši na 1000 pixelů, druhý se upaví sám.potvrď ok. a při vkládání fotky na Groweru nezapomeň zaškrtnout Automatické zmenšení na povolenou velikost.


No problem :rasta:
MDe_
vyser se na zoner, to je na grafiku .. otevři to v malovaní, klikni na změnšení (změnit velikost) a já obvykle dávám na 30x30 a dal uložit a maš to .. snadno a rychle
Dead Cat
citace:
Původní příspěvek od MDe_
vyser se na zoner, to je na grafiku .. otevři to v malovaní, klikni na změnšení (změnit velikost) a já obvykle dávám na 30x30 a dal uložit a maš to .. snadno a rychle




Taky možnost... :D
gremlin101
Ja bych ti doporučil Photofiltre, lepší jak malování a ovládání stejně jednoduchý...sám v tom upravuju fota...

http://www.stahuj.centrum.cz/grafik...ii/photofiltre/
John.Mall
Tuším že při vkládání fotek sem, jde použít možnost automatického zmenšení na dovolenou velikost, nebo se pletu?

citace:
Původní příspěvek od Proffy
poviroste ;)


Se poseru, prej poviroste.
Blackjack15
Nepleteš, aj ja to normalne nahravam a dam upravit na dovolenou velkost :D
Proffy
dekuji za rady a tem co tu neco vadi at si to nechaji pro sebe dekuji ;)
meir
citace:
Původní příspěvek od Proffy
dekuji za rady a tem co tu neco vadi at si to nechaji pro sebe dekuji ;)


Cau kamo,rek bych,ze nikomu nic nevadi,jenom ze se pise povyroste s y
Proffy
ok to ja pochopil ale rikam ze tohle je grower ne kurz cestiny ;)
Proffy
tak vam sem hazim dalsi fotky miminek pomalu pracuji na predpestebnim boxu uz me chybi jen dokoupit zarivka a je hotovo. Fotky boxiku sem hodim zitra az bude vse komplet ;)
EDA45
citace:
Původní příspěvek od gremlin101
Ja bych ti doporučil Photofiltre, lepší jak malování a ovládání stejně jednoduchý...sám v tom upravuju fota...

http://www.stahuj.centrum.cz/grafik...ii/photofiltre/


Nechápu,proč se tu řeší grafický,photofiltrem a jiný úpravy velikosti fotek,aby sem šly postnout...
I když mám vyfoceno tou nejvyšší kvalitou,zatrhneš jen upravit na povolenou velikost při vkládání do příspěvku a o nic jinýho se nemusí nikdo starat...
MedvedBrtnik
omyl, pokud máš hodně velkou fotku, hodí ti to chybu "invalid post specified." stalo se mi to u fotek o velikosti 8,5 MB, po zmenšení na dva to šlo normálně. v obou případech jsem měl zaškrtnuté upravení velikosti.
Proffy
medved ma pravdu jelikoz sem sem nahraval fotky o velikosti 3,2 a vys tak me to hodilo jiz zminene : "invalid post specified."
Proffy
Tak sem se sem po case zase dostal hazim nejaky up holky sou zatim porad v substratu ;)
Proffy
tak sem hazim novy UP bohuzel jen 2 fotky jelikoz u 3 se mi vybil fotak :D to dohodim max zitra. Jinak diry byly cca 60litru napln se sklada ze substratu mistni hliny a konskeho kompostu ;) vsechny kyti jsou zakryty sklenenou sklenici pro prvni 2-3 dny nez si zvyknou. za pripadne rady a dotazy predem dekuji ;)
Salatos
hm ,ale pod ty sklenice dej aspon nějakej klínek jinak to na slunci upečeš.....
Proffy
mam tam sutr z jedny strany ;) ale dekuji za radu ;)
Proffy
Tak vas zdravim omlouvam se ze po takove dobe ale posledni dobou toho casu moc nemam navic sem byl linej fotit :D :D dvoum kytkam se dari dobre a ty treti co jsem zastipl tak se docela dlouho vzpamatovavala ale snad se vzchopi.
Proffy
a tu dodavam tu moji malou postizenou :D
Karelaxo
a jinak ta puda tam je jílovitá nebo ne ? kopal si díry do jílu ? :)
Proffy
skus si precist vsechny clanky a dozvis se jake mam slozeni pudy ;) jinak ne do jilu sem nekopal.
gremlin101
Sereš tu na to jo? Nedělej zagorku :D a nahoď nějaký fota, myslím že změna od posledního příspěvku už bude vyditelná ;)....
gremlin101
New fotos...
Planter
omlouvam se ale porad se sem pod starym uctem nemohu dostat diky tomu jsem si poridil novy ucet a budu doplnovat z tohoto Nicku omlouvam se za pripadne potize ;)
KOSMEJ
Ahoj,
koukám na tu tvoji poslední fotku a nedá mi to se zeptat: To byl tvůj cíl nebo dílo přírody? Já občas něco částečně obdobného udělám, když od sebe roztahuju větve (ale ne tolik a jen v indoor, kde vím, že to dokážu ochránit před plísněmi a před větrem, který by to dolomil).
Planter
Ahoj roztahoval jsem vetve a nasledkem se to takhle rozstiplo dlouho jsem nebyl doma a tak jsem o tom nevedel kdyz jsem se vratil tak uz byla rana zahojena (zatahla)
Planter
Zdravim vsechny co sleduji ;) . Potreboval bych radu co bych si mel poridit za hnojky, samozrejme obednavam PK to nikdy nezradi ale rad bych holkam daval nejaky coctail. dekuji za vsechny rady ;)
KOSMEJ
citace:
Původní příspěvek od Planter
Ahoj roztahoval jsem vetve a nasledkem se to takhle rozstiplo dlouho jsem nebyl doma a tak jsem o tom nevedel kdyz jsem se vratil tak uz byla rana zahojena (zatahla)


Jo,jo, občas se stane. Přišel jsem na to, že nejlépe tomu jde zabránit, když ten stonek před tím roztahováním pevně stáhneš provazem - pak změní sklon jen větve a po pár dnech to už jde rozvázat - a stonek už nepraskne.

A hnojiva? Venku mě nikdy nezklamaly rozpuštěné slepičáky. Indoor hnojím Alga Bloom (Plagron), ale venku na velké kytky toho je potřeba hodně, tak používám slepičáky zadarmo. Občas k nim přidám i mlíko. Minulý týden jsem do kvasících slepičáků přidal i rozmixované žížaly - ale to se přítelkyně nesmí nikdy dozvědět, páč jsem je mixoval v kuchyňském mixéru.

Jo a tuhle jsem do zálivky přidal i trochu slepičí krve (řekl jsem si, že by tam mělo být železo a jiné prospěšné látky). Ale hlavě jsem to udělal proto, abych spoluhuličům mohl vykládat story o tom, jak ty kytky rostly z krve :).
Planter
he diky za napady o takovejch hnojkach sem jeste neslysel a proto asi zustanu u PK a Bio bloomu . jinak dnes jsem u nejvetsi kytky provedl roztahnuti vetvy provazkama a je to nadherne prosvetleny fota hodim az dorazi clen rodiny ma fotak s sebou skousel jsem fotit telefonem ale to sou hrozne mizerny fota.
Planter
tak jsem vzal fotak abych se vam zase pochlubil.
Planter
a dalsi :D
Planter
tak tu mame dalsi up na fotkach to neni moc videt ale uz sisticky docela i vonej pocitam letos s bohatou urodou jestli vidite nejake chyby tak budu rad za upozorneni a rady. Jinak skoro vubec nehnojim a i tak to kyne dobre.
Planter
Ahoj potreboval bych radu jestli mam ty micro palicky na spodu kytky otrhat aby slo vice energie do vrsku nebo je ponechat?? a co se zlutyma listama? tez otrhat nebo ponechat? dekuji za rady.
hellping
Čau,
žlutý listy tam můžeš nechat - pokud je nebudeš otrhávat tak sami odpadnou a shnijou. Můžou ale zapříčinit vzniku plísně.
Já je u sebe otrhávám a hned dávám sušit - později pujdou do mastičky/mlíka.
Co se týká těch mikropalic - já je u sebe nechávám a později pujdou do masti/mlíka. Ale hodně lidí je tu otrhává - no záleží co s tou úrodou budeš dělat :)
Takže je to jen a jen na tobě.
Já akorát uřezávám spodní 3 patra nad zeminou, tam většinou nic nevyroste a zbytečně vysiluje kytku.
Planter
dekuji za radu ale jak sis mohl na fotech simnou spodni 3 patra nemohu orezat mam to rozvazane a sou na nich na vrskach stejne velke sisky jako na vrchu jen blize stonku sou micro palicky cca pul centaku velke
gremlin101
Žlutý listy klidně otrhej, stejně by odpadaly jak píše týpek... Na nějaký odstraňování spodků bych se vyprdnul, u outdooru je to fuk...Když to tam necháš budeš mít před dozráním aspoň co koštovat :D.
Planter
zatim nekostuju ale kdyby si to videl sou to palicky fakt pul centaku tak 4-7 blizen :D
gremlin101
To je hovád :D, počítá i blizny :D. Nějakej detajlek by se šiknul, tak něco pořeš ;-). Myslím že nejsem sám, kdo je zvědavej :D.
Planter
no rad bych ale na tom mim fotaku to opravdu nejde hledal jsem macro rezim nebo jak se to pise :D ale nic nenalezeno :(
Planter
Tak stala se me hodne nemyla vec :( jednu kytku Passion me pokosily kroupy :( nedozralo to cele takze to hodim asi do masti a do jidla foto susiny hodim az to doschne RIP
Planter
zdravim behem dneska hodim foto susiny bohuzel to nemam jak zvazit tak se omlouvam, bohuzel budu muset seknout i big buda stejne jako minuli rok me ho napadaji plisne tak zatim ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma