Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Indor Marijuana Horticulture the Indor Bible - Klikni zde pro originální téma
Lucia
Ako som si všimla je tu zopar ludi čo vedia anglicky.Naskenovala som knihu a previedla do wordu.Aj z ilustraciami.A v cestine by to bolo uplne super.Je tam proste všetko.Tak pomožete niekto?
Lucia
Mala inšpiracia lebo sa velmi trhate.Papa


Pestovatelia v skleníkoch semenové společnosti v Hollandu použivaju kvetinače výhradně pro kultivaci..
a velikosti a moci být postaven téměř něco; jíl, kov, plast, dřevo a dřevěné vlákno být nejvíce obyčejný. Cannabis bude růst v nějakém vyčištění container to nebylo užité na produkty ropy nebo smrtelné chemikálie. Vlákno jílu a dřevěné nádoby dýchají lepší než plast nebo hrnce kovu. Těžké hliněné hrnce jsou křehké a absorbovat vlhkost od vnitřku půdy, přimět půdu, aby vyschl rychle. Hrnce kovu jsou také nepraktický pro pěstovat místnosti protože oni oxidovat (rez) a odebírat pryč škodlivé elementy a separace. Dřevo, ačkoli poněkud drahý, dělá část nejlepší nádoby, obzvláště velké vyvýšené záhony a plantážníci na kolech. Plastové nádoby jsou levné, trvanlivý a nabídnout nejlepší hodnotu k vnitřním pěstitelům.
Přísné plastové hrnce být nejvíce obyčejně použité nádoby v pěstovat místnosti. Růst v levný, snadno dostupné nádoby je oslnivý protože oni nechat každou rostlinu být pečován individuálně, řídit jeho specifickou vodu a režim živiny. Individuální rostliny mohou také být dojaté. Otočit hrnce zasadí přijímací světlo na jen jedné straně každé málo dnů tak listoví vyplňuje se rovnoměrně. Choulit se malý, containerized rostliny těsně spolu pod nejjasnější oblastí pod zakrytou lampou a pohybem je dále rozdělený jako oni rostou. Stát se malý rostliny zvýší na blokách pohnout s nimi blíže k HID. Rostliny jednotlivce jsou easily quarantined nebo namočený v léčivém řešení. Slabý, nemocný a problém rostliny jsou snadno vytříděné z místnosti.
Grow tašky být mé oblíbené nádoby. Levný dlouhodobý pěstovat tašky začít s malým prostorem a být lehká kategorie. Krabice 100 3-gallon galon nahrabe si váží méně než 5 libr a měří méně než čtverec nohy. Jedno sto 3-gallon galon růst tašky mohou být skladoval ve dva 3-gallon galon uloví. Představovat si, jak ukládá 100 tuhých hrnců ve stejném prostoru!
Grow tašky jsou velmi snadné k umytí a opětovnému použití. Vyprázdnit se ven soilless směs a ponořit tašky do velké nádoby mýdlové vody přes noc. Mýt každého jeden ručně následující den a plnit se půdou. Já mám rád je hodně lepší než tuhý hrnce protože oni jsou tak praktičtí.
Zalévání pytel půdy může být používán jako nádoba. Oni rostou schválit rostliny, ale kořeny nedělají nejlepší užitek z prostoru a rostoucí médium. Vlhká půda v tašce drží jeho tvar dobře a tašky rozšiřují a conplocha s půdou, zmenšit naději na spálené kořenové tipy, které stávají se dole strana hrnců.

Vlákno a papírové brakové hrnce být oblíbený u pěstitelů, kteří se pohybují jejich rostliny venku. Dna hrnců obvykle hnít ven. Obraz vnitřek tuhé lepenkové bedny s latexovou barvou bude držet dolní část z hnijící pro několik plodin.
Velcí plantážníci připravit na blokách nebo kolečkách u nábytku dovolit cirkulaci vzduchu underneath a udělat štěstí zahradní postele. Půda zůstane teplejší a údržba je snadnější. Plantážníci by měli být co nejvíce velcí, ale stále dovolit snadný přístup k rostliny. Kořeny mají více místnosti růst a méně strany se vynoří pro kořeny dostat se do a stát se dole. Kořeny jsou schopné k intertwine a růst jako když bláznivý.
Vyvýšené záhony moci být instalován správný na hliněné podlaze garáže nebo suterén. Jestliže odvodnění je chudé, vrstva štěrku nebo suchý dobře moci být vyrobený pod postelí. Někteří pěstitelé používají jackhammer odstranit betonovou podlahu v suterénu se uzdravit odvodnění. Snadnější volba má sekat díru v podlaha suterénu a instalovat suchý dobře. (Vidět barevnou fotografii) Ale klepající díry v podlahách suterénu mohly způsobit prosakování vody kde hladiny podzemní vody jsou vysoko. Když to prší, voda může sbírat vespod. Zahrada zřídka potřebuje zavlažování ale rostliny být držen příliš mokrý.
Vyvýšený záhon s velkou půdovou hmotou může být stavěn organically po několik plodiny. Urychlit organickou aktivitu uvnitř půdy, přidat organické mořské řasy a hnůj. Když míchá půdu nebo doplňky zákona sčítání, používat nejlepší možné organické součásti a řídit se organickými pravidly. Tam should být dobrý odvodnění a půda by měla být jak hluboko (12-24 inches) jako možný.
Sjoerd, pěstitel hlavy u Cannabis vysoké školy v Amsterdamu, Nizozemsko, je pěstování ve velkých půdových postelích upnutých na betonovou podlahu. Postele suterénu jsou pod mořskou hladinou a naplnil se význačný holandský cannabis. On je schopný k dárku postele podobné venkovním půdovým postelím, ale když on zalévá těžko, voda teče ven na podlaze a on musí setřít to. On také má problém s ventilation. Okolní klima je přirozeně vlhké a zvláštní voda v
vsvadlenka
Který software to překládal? To moc číst nejde.
Já bych třeba pomohl, ale tak 2-3 stránky, víc nestihnu. Muselo by se zapojit víc lidí.
sam 3
Nedá se to číst tak proč to tu cpeš
Lucia
citace:
Původní příspěvek od vsvadlenka
Který software to překládal? To moc číst nejde.
Já bych třeba pomohl, ale tak 2-3 stránky, víc nestihnu. Muselo by se zapojit víc lidí.


Preto to chcem preložiť manualne.Kedže soft.to roby takto.Ak chceš zopar stran pošli kde ti to poslat.Nejaky email.
Lucia
Zopar sa vas pripojilo.Posielajte alebo uvadzajte svoj email.Vysledny preklad v češtine dam na cd a budem posielat všetkym čo sa zapojili.Emailom nieje možne poslať všetko naraz pretože to ma asi 700MB.Všetkym zainteresovanim zatial dik.Lucia
kimirsen
1] jsem ochoten zkusit pomoci s prekladem a obdrzet ceskou verzi, ci alespon vymenit anglickou verzi za nasledujici knihu, taktez v anglickem jazyce
2] kniha how to hydroponics od futuregarden
info zde
3] jsi ochotna mi udelat nekde ftp? 700 stahnout megabyte pro mne neni problem

from moderator to Kimirsen: Prispevky ziskavej dobrymi radami a nepis zde 4 ktere obsahuju jednu informaci. stejne ti to pak smazem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma