Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Sweet Seeds

 
Micros's 125/250W CFL Sweet seeds Diary [Competition] - Klikni zde pro originální téma
micros
Ahoj groweři, tak konečně také začínám svůj sweet seeds diary. Předem se omlouvám ale předchozí pěst byla prostě zima a tak to nějak nechtělo být hotový. Ale co lepší pozdě než vůbec.

Ahoj Tommy ještě jednou děkuji za semínka a za tuhle soutěž.

Můj domácí micro SETUP:

Pěstební prostor je opravdu malý a to 40x45x170cm (později budu zvětšovat)ze dřeva, dříve to byla myslím špajzka u staré kuchyně(opravdu staré), vše je obaleno bílo/černou grow shop folíí.

Místo sluníčka mají holky CFL spořidla a to 125w Modrá a 250w červená od firmy Elektrox.

Jelikož je skříň v chladné ložnici tak také používám topný kabel v délce 5m/55W, který mám umístěn jako had pod květníky.

O cirkulaci vzduchu se stará 9m vysoký komín ve kterém je umístěn 8cm pc větráček, další 8cm pc větráček se stará o aktivní přítah (tyto dva jsou napojeny na Hama 12v trafo s regulací 4v-12v a další 6cm pc větráček (amd procesor - tichý, napojen na 4v trafo) je umístěn uvnitř skříně k ofuku rostlinek.

Pachový filtr neřeším jelikož má skříň odvod do komína.

JJ také nehýbám se stínítkem nad rostlinkama ale mám jednoduše posuvné dno a to z důvodu malého pěstebního prostoru. Prostě by se mě tam ta 250W CFL nevešla, tak mám objímku E27 naférovku ve stěně skříně a posunuju dnem.

foto1: tak semíííínka přišli
foto2: a vybral jsem si tato
foto3: tak takhle by to mohlo vypadat až budou velký
foto4: pěkný razítečko přímo z Espaňy
foto5: no a tohle jsou ty opozdělkyně (Chees od Dinafem - z veletrhu) kvůli kterým začínám až teď.
--------------------------------------------------------------------------------------


Hi Growers, so finally getting his diary sweet seeds. I apologize in advance but the previous fist was just so cold and it somehow did not want to be done. But what better late than never.

Hi Tommy thanks again for seeds and for this competition.

My home micro SETUP:

Growing space is really small and it 40x45x170cm (later I will be increasing) of wood, before it was špajzka think the old kitchen (really old), everything is wrapped in white / black foil grow shop.

Instead sunshine girls have CFL spořidla 125 watts and 250 watts Blue and red from the company Elektrox.

Since it is cold in the bedroom closet as well as use in heating cable length 5m/55W, which I placed a snake under flowerpots.

The air circulation is 9 meters tall old chimney which is located 8 cm Fan PC, another PC 8 cm fan provides for active pick-up (these two are connected to the transformer with Hama 12v 4v-12v control and other PC 6 cm fan (amd processor - quiet, connected to the transformer 4v) is placed inside the case blowing the plants.

Charcoal filters do not care because it has a closet in the chimney outlet.

JJ also not moving shade over rostlinkama but I simply sliding the bottom because of the small growing space. Just me there would be the 250W CFL not fit, so I naférovku E27 in the wall box and move on.

photo1: thus came semíííínka
photo2: and I chose this
photo3: the way it might appear to be large
photo4: nice razítečko from Espana
photo5: Well, those are opozdělkyně (Cheese from Dinafem - from the fair) for which to start now.
micros
Ještě jsem si vzpomněl, že jsem nic neuvedl o tom v čem budu pěstovat tak to musím napravit. Pěstební médium bude zemina od Plagron Light Mix. Začínat budu v home made květináčích 0,5l (plastikový pulitr obalený hlinikovou izolepou). Poté přesadím do něčeho většího a na konec si holky budou lebedit v 6,5l Teku květináčích z growshopu.

Papání budou mít od GHE kompletní Flora Series (Grow,Micro,Bloom) a na konec květu Ripen, Wermusfluid používám při růstu, toť vše ohledně hnojení. Vše jsem dostal od známého tak neřeším, že to není na hnojení do hlíny ale když se to zředí tak to lze také použít.
______________________________________________________

Still, I remembered that I did not anything about what will grow so I have to fix it. Growing media from the soil Plagron Light Mix. Beginning at home I made ​​pots 0.5 l (an aluminum coated plastic tape pulitr). Then enforce the into something bigger and the girls will end lebedit in 6.5 l pots of Growshop Tikvah.

Papání will be complete by GHE Flora Series (Grow, Micro, Bloom) and at the end of flowering Ripen, Wermusfluid use during growth, that's all about fertilization. All I got from a friend so do not care that it is not spreading into the dirt but if you dilute it so it can also be used.

micros
Tak jak jsem už výše psal můj pěstební prostor je takový jaký je a nemůžu tak jet více rostlin najednou. To znamená, že jsem se rozhodl zasadit jen dvě semínka aby později měli dostatek místa na růst a hlavně na květ.

Proto jsem se rozhodl zasadit Cream 47 a Sweet Tai.

Klíčení probíhalo přímo v zemině v 0,5l nádobách.

Kytičky jsem jednoduše označil autentickým ústřižkem z obalu semínek viz foto.

Teplota při klíčení 26-28stupňů, vlhkost byla zvýšena pomocí plastových kelímků s větracíma dírkama.

Jinak vlhkost ve skříni je z důvodů odvodu vzduchu do komína okolo 40 stupňů. Jelikož jedu ze semínka tak to neřeším. A ve květu je to naopak v pohodě vlhkost.

foto 1-4: první den kdy holky (spíš zárodky) dostaly napít a pak dostaly fešné baráčky s půl litrem zeminy Plagron Light Mix. Tak se snažte, kličte a kořeňte!
foto 5: nějaké papání pro holky až budou větší - GHE Flora Serie's, Ripen, WermusFluid atd.

______________________________________________________



So as I wrote above my growing area is the way it is and so I can not go more plants at once. This means that I decided to plant only two seeds that later had plenty of room for growth, and especially to flower.

So I decided to plant 47 and Cream Sweet Tai.

Germination takes place directly in the soil in 0.5 l containers.

Bouquets I simply marked the package authentic counterfoil of seeds, see photo.

Germination temperature 26-28 degrees, humidity was increased by using plastic cups with větracíma dírkama.

Otherwise, the moisture in the cabinet, for reasons of air into the exhaust stack of about 40 degrees. As I go from seed so it do not care. A flower is in contrast to the cool moisture.

Photo 1-4: the first day when the girls (more seeds) got a drink and then get good looking little house with half a liter of soil Plagron Light Mix. So try, keys and roots!
Photo 5: papání for some girls to be bigger - GHE Flora Series's, Ripen, etc. WermusFluid
micros
Ták a holky jsou venku!!!

Za tři dny jsou ze semínek pěkný záprtci. Dostávali odstátou vodu srovnanou na PH 6,3 pomocí citrónové štávy. ¨

Teplota ve dne/v noci: 28,5/23 stupňů. Vlhkost stále 40 stupňů v noci okolo 60-70 stupňů. Skříň je v ložnici. Dvě spící osoby dost nafuní. :D

Od prvního okamžiku jsou obě rostlinky trochu jiné.
Cream 47 (žlutá) - je vyšší, první lístečky má žlutější.
Sweet Tai (zelená) - je mohutnější stavbou ale menší výškou, větší lístečky, barva tmavě zelená s fialovými okraji lístků.

Je to jen můj subjektivní názor. Jsem v pěstování indoor začátečník. Tohle je můj druhý pěst. A venku mám odjetý 3 sezóny. Tak omluvte mé chyby a špatné doměnky. Vše konzultuju s mým kamarádem který má vcelku dobré zkušenosti s pěstováním in. :rasta:

______________________________________________________




Well, girls are out there!

For three days from seeds záprtci nice. They were given water to stand and leveled at pH 6.3 with lemon juice. ¨

The temperature in the day / night: 28.5 / 23 degrees. Humidity is still 40 degrees at night around 60-70 degrees. The cabinet is in a small bedroom. Two people sleeping enough nafuní.

From the first moment of the two plants are different.
Cream 47 (yellow) - is higher, the first leaves have more yellow.
Sweet Tai (green) - is a massive building but a smaller height, larger leaves, the color of dark green leaves with purple edge.

It's just my subjective opinion. I am a beginner in growing indoor. This is my second fist. And I go out 3 seasons. So excuse my mistakes and told that there is bad. All consult with my friend who has quite a good experience with the cultivation in.
micros
Den 3, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 28/23
vlhkost den/noc : 39/65

jj dnes zalito odstátou vodou ph 6,3


foto 1: společná
foto 2: Sweet Tai
foto 3: Cream 47
foto 4: Sweet z boku
foto 5: Cream z boku

______________________________________________________


Day 3, 18/6, 125W blue CFL

temperature day / night: 28/23
humidity day / night: 39/65

jj today to stand and bathed in water pH 6.3


Photo 1: common
Photo 2: Sweet Tai
Photo 3: Cream 47
Photo 4: Sweet Side
Photo 5: Cream Side
micros
Také jsem dnes dal lampu 3cm od vršku rostlinek.

Viz. foto

______________________________________________________

Also today I put the lamp 3 cm from the top of plants.

See. photo







celkový pohled na equipment.
______________________________________________________

overall view of the equipment.



honzis
No teda nic moc,hahahahaha
micros
a copak se ti nelíbí? :D
honzis
No právě že líbí,na poprve dost dobrý vole.
micros
jj předchozí kolo jsem byl spoko. doufam ze genetika od seeds nesklame. ale také proč by klamala. také to bude v klidu. no uvidime :rasta:
Sweet Seeds [tommy]
Hi micros!

You're welcome my friend ;)

Hope you enjoy the great varieties you have in your hands...

This is a great start, I'm sure it will be another very interesting grow diary, so I'll keep passing by to visit it at least once a week :)

Good luck for the competition, sweet smokes!

tommy
micros
hi tommy a ostatní, kteří zavítáte na můj thread. musim znova upozornit ze tohle je můj druhý grow. a tak si to uživám. skříň mám doma a tak jsem stale hlavou v ní. dnes máme šestý den co holky vykoukli a už se dole v odtokových dírkách ukázali kořínky. tak paráda. jinak každý den je to fakt cvrkot jak se zvětšují. také roste třetí patro tak až to trochu povyroste tak zkusím udělat fim a vzniklé řízky dám po zakořenění ven.

jinak teploty den/noc 26/23
vlhkost den/noc 39/55

také dnes dostali odstátou vodu s upraveným PH na 6,3 každá cca 1.5 dcl

foto 1: sweet tai
foto 2: cream 47
foto 3 a 4 : vykukující kořínky po 6-ti dnech docela dobrý ne?
foto 5: dohromady

______________________________________________________


hi tommy and others who decide to visit my thread. I must again point out that this is my second grow. so enjoy it. I have a closet at home so I am still in her head. Today we have a sixth day as the girls and I peeked down the drain passages shown in roots. so great. otherwise, every day is really how the buzz grow. the third floor and grows until it grows a little and try and do fim incurred by rooting cuttings give out.

otherwise the temperature day / night 26/23
humidity day / night 39/55

Today also got to stand and water with pH adjusted to 6.3, each about 1.5 ounces

Photo 1: Sweet Tai
Photo 2: Cream 47
photo 3 and 4: peeping roots after a 6-days pretty good right?
Photo 5: together
micros
Day 10. 18/6 temperature day night 26°C/23°C
day humidity 40%

ahoj tommy a ostatní groweři tak jsem tu zpět s dalším updatem. Vše jde zatím bez problémů. Ťuk ťuk ťuk na dřevo! Včera holky dostali opět jen odstátou vodu s upraveným Ph na 6,3 pomocí kyseliny citronové. Příště už dostanou nějaké papání v podobě GHE Flora Series.

foto 1: Cream 47
foto 2: Sweet Tai
foto 3: zleva ST a C47
foto 4: celkový pohled do skříně
________________________________________________________
Hi tommy and other grower so I had back with the next updates. Everything goes so far without problems. Knock knock knock on wood! Yesterday the girls came back just to stand and water with pH adjusted to 6.3 with citric acid. Next time you come in the form of a eating GHE Flora Series.

foto 1: Cream 47
foto 2: Sweet Tai
foto 3: zleva ST a C47
foto 4: overall view of the closet



:punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
micros
Day 13. 18/6 temperature day night 26°C/23°C
day humidity 40%

A jsem tu opět s dalším updatem. Holky už pěkně proschly po minulé zálivce (200ml). Normálně bych zalil ale kámoš mě odnesl Ph metr tak si nemám jak namíchat papání pro ty mý dva lopuchy :)
No nic zítra dopoledne mi ho přinese tak bude jak už jsem řekl první použití GHE. Večer jim udělám postřik Vermesfluidu pro celkovou podporu růstu.

foto 1: zleva ST a C47
foto 2: Sweet Tai
foto 3: Cream 47
foto 4: za tři dny pěkně poposkočily :winner:
foto 5: Papání

____________________________________________________________________________

And I'm here again with the next updates. The girls had a nice Through dry after the last watering (200ml). Normally I'd washed my buddy but took Ph meter so you do not have to mix some food for my two most burdocks :)
Anyway tomorrow morning I will bring him, as I said the first use of GHE. In the evening I'll spray them Vermesfluidu for overall growth.

Photo 1: Left ST and C47
Photo 2: Sweet Tai
Photo 3: Cream 47
Photo 4: three days go up nicely :winner:
Photo 5: some food for girls
micros
Nějaké to větvění / Any branch that

Sweet Tai









Cream 47
micros
Také jsem se dnes rozhodl si něco před pěstovat pro letošní balkoning u kámoše. Zasadil jsem do Light Mixu od plagronu 1ks feminizovaného Jack Herera od Grow Shop Seeds. A až ST a C47 povyrostou tak vše od třetího patra uříznu a zkusím zakořenit. Ty také půjdou na balkón.

________________________________________________________________________


Also today I decided to get something for this year before growing by balkoning friends. I planted the Light Mix Plagron 1pc feminized by Jack Herer Seeds from Grow Shop. A to ST and C47 all grow up and cut off from the third floor and try to take root. They also go to the balcony.
Sweet Seeds [tommy]
Hi micros!!

Your plants are looking very good! Keep up the good work, sweet smokes!

tommy
micros
díky tommy, jsem rád že se ti mé kytičky líbí, mě se také líbí a dělají mi radost. sweet smokes
______________________________________________________________________

thanks tommy, I'm glad you like my flowers, I also like and make me happy. sweet Smokes
micros
Včera jsem se nestačil divit když jsem se podíval na před dvěma dny zasazenýho Jacka Herera. doba klíčení 23 hodin. masakr.

A dnes třetí den už je regulerně na svých nohách.

Jinak u SWEEDS SEEDS vše v bujarém rozpuku. :D

Ještě k tomu poslednímu přírůstku, to jsem 1.4.2012 zasadil tři Cayenské papričky. Tak jsem zvědav za jak dlouho se něco objeví :wink:

____________________________________________________________________


Yesterday I was surprised enough when I looked at two days ago poppy Jack Herer. germination period of 23 hours. Massacre.

And now the third day already seems fair on its feet.

Otherwise, the SEEDS SWEEDS Blossom everything hilarious.

Even to the last increment, I planted three 1.4.2012 cayenne peppers. So I wonder how long something will
micros
Den 16, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 26-29/22-23
vlhkost den/noc : 42/60

Dnes holky dostaly nové domečky (3,5 litrové), hlína je Plagron Light Mix. Také jsem jim dopřál trochu hnojiva na 1 litr/0,3ml grow-micro-bloom Flora Series GHE. A tohodle každá dostala cca 650ml. Trochu jsem je také osprchoval Vermesfluidem jako postřik.
______________________________________________________________________

Day 16, 18/6, 125W blue CFL

temperature day / night: 26-29/22-23
humidity day / night: 42/60

Today the girls got new houses (3.5 liter), clay is Plagron Light Mix. I also indulged them a little fertilizer at 1 liter / 0.3 ml grow-micro-bloom GHE Flora Series. And everyone got sick of this approximately 650 ml. Little did I also showered Vermesfluidem as a spray.



foto 1: Cream 47
foto 2: Sweet Tai
foto 3: C47
foto 4: ST (nice indica)
foto 5: společná/ together
micros
Den 18, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 27-29/21-22
vlhkost den/noc : 41/58

No holkám se vede vskutku skvěle. Po přesazení je vidět, že se jim to líbilo. Zatím vysychaj. Vidim to tak na 2 dny sucha! (Přeci jenom minulé kolo jsem se neovládl a přelíval jsem je). Takže radši to teď se zálivkou nebudu přehánět.
Jinak jako další chybu co jsem provedl když, jsem je přesazoval tak jsem je orosil a dal zpět pod světlo a některé listy se spálili. Aspoň doufám, že ty žluté vypálené flíčky jsou od toho.
Jinak mi přijde čím dál víc, že Cream47 je nějaký mutant. Je to patrné hlavně z vrchního pohledu. (nějaké zmutované listy), ale roste pěkně a je pořád napřed. Takže jsem zvědav jak se bude vyvíjet. Kdyby jako vedlejší produkt této mutace byli vetší palice, tak se zlobit nebudu. :rasta:

foto1: ST zhora
foto2: ST větvění
foto3: C47 zhora
foto4: C47 větvění
foto5: snažím se holky držet co nejvíce u lampy :cool:
_________________________________________________________________________________________
Well the girls are really great results. After transplanting can see that they liked it. Meanwhile slowly dry. I see it dry for 2 days! (After all, the last round I relapsed and I overdo watering). So now you'd rather not overdo watering.
Otherwise, as another mistake I made ​​though, so I transplanted than I shower leawes with wather and I gave back the light, and some leaves are burned. At least I hope that the yellow spots are fired from it.
Otherwise, I find increasingly that Cream47 is a mutant. This is evident especially from the top view. (a mutant leaves), but is growing nicely and is still ahead. So I wonder how it will evolve. If as a by-product of this mutation were bigger clubs, so I will not be angry. :frog:

photo1: ST above
photo2: ST branching
photo3: C47 above
photo4: C47 branching
photo5: I try to keep as many girls with lamps
micros
ten lísteček spálený chudák
__________________________

poor leaf that burned
micros
jinak jak jsem už výše uvedl ve skřínce mám pana Jacka Herera. tak malý UP. Doufám, že to nevadí Tommy? :rasta:

______________________________________________________________


otherwise, as I said above in my cabinet of Mr. Jack Herer. so small UP. I hope it does not matter Tommy?
micros
Den 19, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 26-28/21-22
vlhkost den/noc : 40/62

Dnes jsem holkám ustřihl vršky. Vše nad třetím patrem šlo přič. Teda snažil jsem se pomocí clonexu a jifů udělat dva řízky. Tak jsem zvědav co z toho bude.

Jinak holky dostaly další zálivku odstáté vody srovnané Ph na 5,9. A příště dostanou zase nějaké dobrůtky od GHE ve vyšší koncentraci.

Od teď začne holkám škola. Nechám je trochu vzpamatovat a pak budu ohýbat a celkově to držet u země.

foto 1: Cream47 před úpravou
foto 2: detail řezu (trošku se to nepovedlo, řízl jsem víc než jsem chtěl)
foto 3: klon1 (omyl)
foto 4: klon2
foto 5: po úpravě C47

______________________________________________________________________________


Day 19, 18/6, 125W blue CFL

temperature day / night: 26-28/21-22
humidity day / night: 40/62

Today I cut off the tops of the girls. All over the third floor was price. So I tried using Jiff clonex and do two cuttings. So I wonder what happens.

Otherwise, the girls got more leveled watering water pH to 5.9. And next time you get back some goodies from the GHE in higher concentrations.

From now on, the girls start school. I'll recover a bit and then I bend it, and generally stick to the ground.

Photo 1: before treatment Cream47
Photo 2: Detail of cut (a little wrong with it, I sliced ​​more than I wanted)
Photo 3: klon1 (mistake)
Photo 4: klon2
Photo 5: after adjusting C47
micros
foto 1: Sweet Tai po úpravě
foto 2: detail řezu (ten se povedl)
foto 3: klony pohromadě
foto 4: holky po úpravě
foto 5: celkový pohled
____________________________________________________________________________


Photo 1: Sweet Tai after adjustment
Photo 2: Detail of cut (he succeeded)
Photo 3: clones together
Photo 4: girls after adjustment
Photo 5: overview
micros
Den 23, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 27-29/21-22
vlhkost den/noc : 45/70

Dnes stručně, zdravím všechny kdo to tu čte. Dnes jsem těm mým holkám namíchal 0,5ml na litr, zatím všechny složky stejně. Kytičky vypadají spokojeně ale stejně je to nemine a brzo je budu učit a učit jak mají růst. Ale o tom až později.

K fotkám postupně Cream47, C47 zhora, Sweet Tai, ST zhora

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Day 23, 18/6, 125W blue CFL

temperature day / night: 27-29/21-22
humidity day / night: 45/70

Today briefly greet all who read it here. Today I am to my own girls mixed 0.5 ml per liter, yet all the ingredients well. Bouquets look happy but just misses it and it'll soon learn how to learn and grow. But more on that later.

Cream47 gradually to the pictures, above C47, Sweet Tai, ST above
micros
Den 24, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 27-29/21-22
vlhkost den/noc : 45/70

Dnes jsem holkám dopřál spršku a to v podobě 5ml na litr Vermesfluidu. Samozřejmě, že až v noci. :D
Už jsem se poučil z minula.

foto: C47
S.T.
Jack Herer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Day 24, 18/6, 125W blue CFL

temperature day / night: 27-29/21-22
humidity day / night: 45/70

Today, I spray the girls indulged in the form of 5 ml per liter Vermesfluidu. Of course, at night. : D
I've learned from the past.

Photo: C47
S.T.
Jack Herer
micros
Den 26, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 27-29/21-22
vlhkost den/noc : 45/70

Proběhla další zálivka s hnojivy 0,5ml na litr všech tří složek. Příště už bude upravená. Budu se řídit tabulkou. Jinak je vidět, že postřik vermesfluidem jim prospěl. Ale málo kdy jsem ještě vzhůru když mi zhasne ve skříni. A za světla se mi kropit nechce. Tak to kropím málokdy.

(Jo u Jacka jsem udělal FIM tak jsem zvědav kolik větviček mi vyrazí).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Day 26, 18/6, 125W blue CFL

temperature day / night: 27-29/21-22
humidity day / night: 45/70

There was another dressing fertilizer with 0.5 ml per liter of all three components. Next time it will be modified. I will follow the table. Otherwise, it is seen that spraying vermesfluidem them passed. But when I was a little more awake when I go out in the closet. And the light I want to sprinkle. So Kropia rarely.

(Yeah I did with Jack FIM so I wonder how I set off twigs).

foto: Cream47, Sweet Tai, Together, Jack's FIM, I hope
micros
Den 30, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 27-29/20-22
vlhkost den/noc : 65/76

Takže jsem si koupil enzymy a hned jsem jim je dal v koncentraci 1ml na litr. Každá kytka dostala něco okolo 800ml. Snažil jsem se je propláchnout co největším množstvím vody s enzymy. Za tři dny dostanou trojsložku od GHE a to v koncentraci 0,9/0,6/0,3 ml na litr vody. Snad holky nespálím. Tím zaliju dvakrát po cca 800-900ml. A pak zase enzymy s vodou upravenou na Ph 6,3.

K fotkám: Sweet Tai před úpravou, ST po úpravě, Cream47 před úpravou, C47 po úpravě, společná ve skříni

_______________________________________________________________________________________

So I bought enzymes and then I put them in concentration of 1 ml per liter. Every flower got a little over 800 ml. I tried to flush the greatest amount of water with enzymes. Three days from GHE trojsložku get it at a concentration of 0.9 / 0.6 / 0.3 ml per liter of water. Perhaps the girls not burn. This pour twice after about 800 to 900 ml. And then again enzymes with water adjusted to pH 6.3.

To the pictures: Sweet Tai before treatment, ST after treatment, Cream47 before treatment, after C47 treatment, common in the closet
micros
Den 35, 18/6, 125w CFL blue

teplota den/noc : 27-29/20-22
vlhkost den/noc : 65/76


Tak s holkama začíná být trochu víc práce. Snažím se je držet co možná nejvíc u země a udělat z těch bočních větví vrcholky. Prostě zaplnit prostor celé skříně. Jinak jak jsem psal minule proběhla zálivka s trojsložkou od GHE. Zatím jsem nezaznamenal, že by se to kytkám nelíbilo. Snad to tak vydrží. Brzo budu přesazovat tak se teším pak už přepnu. A budeme kvést.

fotky: ST práce s drátem :D , ST z hora, ST z boku, C47, společná

___________________________________________________________________________________

So the girls to be a bit more work. I try to keep as much as possible to the ground and do a side branch of the peaks. Simply fill the space of a rack. Otherwise, as I wrote last time was topping the triple component of the GHE. So far I have noticed that it did not like kytkám. I hope it lasts. Soon I will be repotting so I'm looking forward then switch. And we will flourish.

Photo: ST work with wire: D, ST from the mountain, ST side, C47, shared
Sweet Seeds [tommy]
Hi micros!

They look very nice, keep up the good work ;)

tommy
micros
Thanks tommy, take care!
micros
Den 44, 18/6, 125W CFL blue
Teplota den/noc : 25/22
Vlhkost den/noc : 55/73

Tak další malý up. Holkám se vede dobře, jinak jsem jim musel trochu snížit dávky hnojiv, protože jsem našel na sweet tai pár spálených listů. Tak jsem další zalivku snížil koncentraci hnojiv o 10 procent. Jinak mi trochu žloutnou listy na cream 47, ale nějak to neřeším je to jen na těch nejstarších listech. Jinak stále dodržuju harmonogram zalivky. A to dvakrát za sebou odstatou vodu 24 hodin srovnanou na ph 6,3 společně s trojsložkou od GHE a pak jedna zálivka vody společně s enzimy. Jinak teď už holky docela dost pijí a tak každá dostává cca 1 litr zálivky.
Teď už něco aktuálního. Rozhodl jsem se už přesadit do 6,5 litrových květníků. Tak snad se jim to bude líbit a porostou ještě líp.

K fotkám: společná před přesazením, kořínky Cream 47, kořínky Sweet Tai, po přesazením ST a po přesazení C47
____________________________________________________________________________________________________
_________________________

So a little more up. The girls are doing well, otherwise I had them a little lower doses of fertilizers, because I found the sweet tai few burned leaves. So I had another dressing fertilizer concentration decreased by 10 percent. Otherwise, my little yellow leaves on cream 47, but somehow do not care that it's only for the oldest leaves. Otherwise, follow the schedule is still watering. And twice left to stand 24 hours water at pH 6.3 leveled with three peaces from a GHE and then topping with water enzims. Otherwise, now the girls are drinking quite a bit, so each gets about 1 liter of toppings. Now, something current. I decided to have transplanted to 6.5 liter pots. Maybe they'lllike it even better and grow.

To the pictures: the common offset, roots Cream 47, Sweet Tai roots, offset by ST and C47 after transplanting
micros
Foto Up


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma