Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Konec prudam, aneb jak hulime my holciny - Klikni zde pro originální téma
Yennefer
"Konec prudam" je mozna trochu prehnany nazev, ale ja bych chtela na toto tema trochu popremyslet. Na groweru neni moc slecen, coz je docela pochopitelne. Ovsem co me trochu prekvapilo, cetla jsem par ( a rekla bych, ze jich bylo kupodivu dost ) prispevku o tom ,jak jsou holky pri huleni zamlkle, neni s nima moc zabava a podobne. Nejsem samozrejme zadna feministka, jen me to trochu nastvalo a take me to trochu mrzi. Proto bych rada, abyste mi na to napsali svuj nazor. A take bych se touto cestou chtela seznamit s tou malou casti zenskeho groweru. :girl:
PORSCHAK
Ale proč tomu tak je?
Trochu jsem o tom přemýšlel a došel jsem k názoru, většinou když je s námi nějaké to děvče, je v menšině, ať už dva kluci a jedna holka nebo jiny poměr, a potom se bavíme ( ve smyslu zábava), je většinou méně komunikativní ta holka, ale to celkem chápu, kluci mají leckdy odlišnou formu výrazových prostředků a podobu zábavy, takže se dotyčná raději zdržuje.
Ale to je jeden z mnoha pohledů, je to i mou konkrétní zkušeností, věřím, že to funguje i úplně jinak.

Prostě je to tím, že je vás většinou míň,což je velká škoda.
premys
holek co hulí znám celkem dost, stejně jako borci se zhulené všechny chovají jinak.
vím snad jenom o 2 holkách co pěstují (osobně neznám)
chobot
Mam presne opacny pocit. Vetsinou si v modifikovanem stavu pokecam daleko lip s holkama nez s borcema. Aspon slecny z nasi obvykle hulici sestavy jsou po huleni este ukecanejsi nez obvykle :girl:. Mezi klukama co znam je naopak daleko vic borcu, co obvykle vytuhnou, nic moc nerikaji a uzivaji si toho stavu vic uzavrene :slizoun:.

Takze povazuju za vysoce zadouci zajistit na hulcich akcich dostatecne silne zastoupeni nezneho pohlavi. A nepripada mi, ze by hulicek bylo min nez hulicu - v mem okoli je to tak 1:1. Je fakt, ze holky pestujou dost vyjimecne, ale to je asi docela prirozene, holky proste nemaji sklony ke konickum tohoto typu.

chobot
Hansganja
Ja mam kamošku, která, když se pořádně zčadí, tak je potom děsně naddržená.Alespoň co vykládal kámoš (její kluk) jednou se tak zčadili až došlo na šu.... a prej to bylo fakt dost huste!Porad prej u toho kecala a nemohla se vykecat...
man.o.war
No, já aji vobčas normálně zahulím s kámoškou, či kámoškama a pak jen se furt směju jak blázen jejím hlodům.Je to ale o něčem jiným, než s kámošama.Proto sem se domluvil na tenhle týden s mojí fakt dobrou kamarádkou a dem se zčadit jak ty motyky...:bong:
fasmos
jéééjéééé já znám taky tolik "vypálenek"
Hicks
Takže:

Když ste s bandou borců v hospě (třeba 6 borců) a sou tam tak ještě 2 baby, tak je to těžký aby si chudáčci slečny s vámi popovídali.
My "páni" v hospodě radši debatujeme mezi ssebou, kecat s babou o politice nebo autech, či komplech, nedej bože o pěkný mladý sousedce Jitušce :D, je pro baby nezáživný (většinou).
Tímhle myslím i to, že když je tato banda borců "in high" tak to s těma babama dopadne stejně, bohužel. Takže souhlas s PORSCHAKEM.

Ale!!!!!!-
Má slečna mele o stošest ať je nebo není vyduněná, dokonce je mi poslední dobou občas příjemnější trávit společnost s ní, než s kamarády ( kámoši když se to přežene, asi sakra vždycky :smoker:, sou takový občas zamlklý a ten klasika staf čum a čum a mysli...).
Kdežto se starou se mele furt, žere se taky furt, pak se mele a mele, pak se filozofuje, prostě je to lepčí :D.

2 Hansganja:

No něco na tom asi bude.... :wink:, ale je to stejný jak nalít do baby litr wajna, nebo teda hodně podobný.
Yennefer
Hicks : Tve podani je opravdu odprosteno od jakychkoliv servitku. Nicmene, ja chodim posedet vlastne jen s klukama a nemam problem se mezi nima "prosadit". Mozna to bude tim, ze to nejsou borci a ja nejsem baba. Ovsem, proti gustu .......... Jinak chapu, ze jsi se snazil vysvetlit, ze temata obou pohlavi mohou byt velmi ruzna. Take je pekne, ze pises, ze se svou slecnou zacinas byt radeji, nez se svymi kamarady. Klobouk dolu, pobavil jsi me. Diky za prispevek.
premys
2 Yennefer

jestli se tě Hicks dotknul borcema a babama, tak tě můžu uklidnit - u nás je to celkem normální synonymum pro kluky a holky (pravda v poslední době pro sebe i holky častěji používají označení mařka), v Česku nejsou jenom Češi (nevím jak jste na tom Ty a Hicks)

Yarpen Zigrin forever!
Yennefer
Premysl : Nejde o to, ze by se me dotknul, i kdyz to tak mozna vyzni. My ( lidi, ktere ja znam ) si tak nastesti nerikame, takze to neresim, jen me ten clovek proste dostal. Nic ve zlem, nechci ho prudit.

No jasne, Yarpen je rizek..... Udelal jsi mi radost!!
Walhalla2000
No tak obavam se holka, ze to spis bude tim, s jakyma chlapikama se stykas (nebo stykaji ty, co to psaly - nebo jak to bylo). Kazdopadne, vetsinou hulim s osubkami stejneho pohlavi, ale cas od casu se k nam prida ta ci ona holka... A jelikoz to vetsinou je "neci" holka, ktera nedrzi jointa v ruce poprve, tak je s nima fakt prdel... hehe... nevim s kolika holkama jsem hulil. snad dvacet... (narozdil od stovek kluku) a vsechny, pokud si dobre pamatuji drzely s nama krok a slovo. Dobre, nektere ke konci "odpadly" drive, ale vetsinou je vetsina kluku hned potom nasledovalo... :-)

cili sumasumarum, huli se mi stejne dobre s klukem jako s holkou...
Walhalla2000
2 Yennefer

jak pravil hicks

nekde jsou borci, nekde chalani, nekde kluci, nekde mladi muzi
nekde jsou babi, nekde (tednevimjak), nekde holky, nekde mlade damy

Stejne jako nekdo rika sve pritelkyni "moje stara" nebo "moje mlada", ja ji vzdycki rikam "moje zena", ac ma zena jeste neni (ale jednou bude)... A vetsina lidi se na mne diva divne, proc ji tak rikam. Na druhou stranu... naucil mne to jeden kamos rika a ja to uz taky nejednoho kamose naucil. Cili v mem okoli vznika skupinka lidi, kteri svym holkam rika "moje zena"... je to lokalni oznaceni, ktere je pro tu konkretni oblast obvykle, ac jinde jej muzou brat s rezervou nebo dokonce jako urazku...

Rekl bych, ze hicks je z moravy. tam je to uplne normalni oznaceni. a ty jsi asi z prahy, ze takovou vec neznas...

:-)

Ja kdyz vypravim o nejakych lidech, ktere v podstate neznam, tak o nich mluvim jako o "frajer a frajerka"... Je to sice trochu apriorativni oznaceni a ma zena ho nema rada... Ale v mem veku uz mi jaxi nejde prez jazyk rici, ze tam byly dva kluci a jedna holka. Neptej se proc, proste nevim...

Takze neboj, hicks nemyslel nic osobniho na tebe ani na nikoho jineho z zenskeho pleme ani... proste pohodicka ne?

jezis, to jsem po ranu rozkecanej... to je tema 15 jalapenos paprickama, co jsem vcera vecer zkonzumoval...
Walhalla2000
Bohour - jojo, jak tady ctu prispevky Zionsky bandicky (ty, ed, vevejka atd), tak mam cim dal tim vetsi chut s Vama zase nekdy poradne pokecat... :-) Cili ve stredu? Nebo kdy?
Graetar
Kdepak, holky umí udělat hafo legrace - přijde mně, že jak po vínu, tak po ganje je to podobný :).

Wal: Papričky po ránu? :eek: Mám je rád, ale takhle zčerstva bych si je asi pořádně užil :flamer::D
teksun
Myslim si,že mrtě kluků málo kouká okolo sebe, nechápu týpka, kterej zná málo huliček. Když bych vzala jen svou třídu ve škole tak hulí převážná většina holek a minimum kluků a jen tak pro zajímavost-asi do žádný z těch holek byste to neřekli. Vždycky, když něco přitáhnu tak to s kámoškou musíme hrozně tajit (to že dem wo přestáwce na špeka),protože jinak by u toho bylo 20holek,takže většinou se hulí tak w 10:),možná že je něco pravdy na tom,že míň holek pěstuje indoorek,ale spíš je to v tom,že chytrá holka,kt. hulí a zná indoorek ho většinou zná od swého přítele,kt. ho pěstuje a to ji stačí,aspoň na chwilku:))stejně jako mě,ale tedka už pěstim sama u přítele ve skříni a řekla bych,že sklizeň, kt. se hrozně rychle blíží mi přinese nádherný paličky bílý vdovky. Každý typce, kt. se vo indoorek trochu víc zajímá stačí, aby vedle sebe měla někoho kdo už má trošku víc zkušeností,kdo jí poradí a přiběhne, když se něco zesere (aspoň zezačátku:D). Technický věci asi holka sama nezvládne, ale ten zbytek to už je jen zábavička,koukat na kyti jak krásně rostou a reagujou na každou věc,kt. jim provedu je strašně báječný. Občas, když newim,co se s nima děje a mam trošku strach tak jen mrknu na přítele a ten mi všechno vysvětlí, prostě pohůdka pěstowat a těšit se na to jak se to we dwou bude krásně zkuřowat:D:D:)
DJ.FASMOS
jo zhulený holky jsou v poho

v naší partičce jich hulí hafo
Yennefer
Walhalla2000

Mily Walhallo, jsem rada, ze te konecne potkavam na G. osobne. Byla jsem ocividne na Hickse neprijemna, ale myslela jsem to spis opravdu tak, ze me pobavil. Dekuji ti za tve zevrubne vysvetleni ohledne kraju a "nareci" urcitych lidi. Jinak lide, s kterymi se stykam, to je hlavne Carlos a nasi spolecni pratele...... Ze rikas sve pritelkyni moje zena je pro ni jiste velmi prijemne. Diky za prispevek.
Yennefer
vevejka a vsichni ostatni......

Oukej, jestli jsem se nekoho dotkla, tak nic ve zlem...... Mne ty nazvy pripadaji legracni-ne smesne!! Hold ziju podle vas v jinem svete s uzouckym poprsim. Ovsem vevejko, jestli se nekdy uvidime na nejakem srazu, asi se tomu zasmejem...... Klapky na ocich nemam a samozrejme, dulezity je obsah, ovsem forma take rozhoduje, na to vsad botky!
Graetar
Yennefer: To si piš, že se s Vevejkou zasměješ! :D
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Yennefer
Hicks : ........... velmi ruzna. Take je pekne, ze pises, ze se svou slecnou zacinas byt radeji, nez se svymi kamarady. Klobouk dolu, pobavil jsi me. Diky za prispevek.


Ojoj!!!!!
Do mého příspěvku se chybička vloudila, sákryš teda...

2 Yennefer: sem zas myslel moc dopředu a nenapsal sem to jak sem to myslel, takže oprava:

Se slečnou začínám být raději "in high", začínám raději chodit s ní do hospod než s kamarády atd. Jinak času s mým mazlíškem bych nikdy za nic nevyměnil a nejraději bych s ní byl stále a furt (a taky to tak brzy bude :D). Dříve jsem s ní prostě na špeka nešel, raději s kámošama, ale v poslední době si rád zajdu jak s ní, tak i s friendama. Bohužel jsi z mého nesprávného podání asi myslela, že je pro mě moje zlatíčko něčím menším než mý kamarádi. Kdepak, a každý kdo mě zná, tak ví, že je má slešna pro mě vše a už bych ani bez ní nemohl býti...:D
To by bylo..

A jinak jak odhadl Walhalla, jsem Moravan a pro tvé potěšení uvedu ještě pár "našich" výrazů :wink:

výrazy pro slešny: nabíječka, mladá, stará, buchta, baba, ženuška (taky to tady frčí Walhallo :wink: ), beruška, mazílek, muminka.... (a následovali by další a další moje privat výrazy pro moji drahou polovičku :D)

výrazy pro chlapany (aspoň ty o kterých vím :D ): nabíječ, ladič, borec, venca (tohle spíše na vesnicích), maník, starej, mladej...... no víc asi newím.
Yennefer
Hicks

Jak jsem jiz rekla, nic ve zlem a to s tou tvou slecnou bylo opravdu jen chybicka v textu. A diky za ty vase vyrazy, ja bych jich ani moc dohromady nedala, tedy nejakych specialnich od nas z Prahy. Na Morave to mate mnohem vychytanejsi.

Pa pa
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Yennefer
Hicks

Jak jsem jiz rekla, nic ve zlem a to s tou tvou slecnou bylo opravdu jen chybicka v textu. A diky za ty vase vyrazy, ja bych jich ani moc dohromady nedala, tedy nejakych specialnich od nas z Prahy. Na Morave to mate mnohem vychytanejsi.

Pa pa


Však já sem neměl pocit, že bys něco proti mě měla.... (na to spíš přišli jiní :wink: )

A ještě něčím tě potěším:
slešna nebo kluk je nadržen = má MRUK (to teď letí fakt brutálně :D)

Měj sa fajn madam.
:smoker:
Yennefer
Hicks

Mruk, tak to je dobry. Moje kocka ma ted mruk jiz skoro 2 mesice a je s tim poradne otravna. A vzhledem k tomu, ze u toho "vrka", tak slovo mruk je na miste.

Pa pa
fak.gesho
heh
no u nas podle toho v ktere "kaste" se clovek pohybuje, ale mezi nejblizsima kamos(kama)ema - muz -> typ, týpek, chlápek
zena ->holčina, holka ....
Jinak baba, stara, chalan a podobny terminy slycham spis ve skole mezi tzv. smetankou (takovej ten nejvetsi konzum - nejvetsi frajer(ky)i), taky to nekdy pouziju, ale jen mezi nima a ne moc casto, moc mi to nesedi...

Jinak holky (v mem uzkem okruhu) u nas v particce vetsinou hulej, ale jen tak vyjimecne (na vetsich akcich), teda krom Speracek (to je u vyraz pro Sperkarky, zlatnice, malirky a podobne umelecky zamereny holciny) - ty hulej dost, vlastne stejne jako kluci. Jinak musim rict, ze sou vetsinou vsechny po zahuleni umlklejsi (znam jen jednu(dve) ktery pusu nezavrou a jedna znich pestuje).

btw - ze bych byl ja na zhulu nak komunikativni, to tedy ne, vetsinou kdyz hulim, tak hulim hodne a pak mam, co delat abych zvladal ostatni funkce tela a kdyz uz tu hubu otevru, tak zni vypadne nemozna silenost bez obsahu(urcite znate:D), na druhe strane sou zase lidi, se kteryma kdyz se zhulim tak zvanim hodne, ale to neni tak obvykli...
gizmo
hehe, hicks jeste zapomnel dodat, ze se u nas celkem dlouho zenskejm rikalo (a porad rika) kundy nebo kundicky... a to nemyslim jako nejakou hanlivou urazku nebo neco takovyho, je to proste jako kdyz nejakej manik rekne jinymu vole.... to uz sou takovy kulturni vlozky, ktery se nam vryly do mozku a sou soucasti nasi kazdodenni mluvy. jinak to co tady psal hicks je vsechno pravda, protoze je to nymfoman nejvetsi :D
No ja znam taky par holek co huli, ale abych pravdu rekl, tak primo s nama moc casto zadna nehuli (treba v hospe), protoze (aniz bych chtel nejak utocit na holcici vydrz) kdyby s nama zazila jednou nejakou poradnou nedeli na barborce (hospa v trebitch city), tak uz by pak s nama asi nikdy nemluvila :D ...no je fakt, ze ty nedelni kalby nespocivaj ani tak moc v huleni jako spis v chlastani+huleni+chlastani+huleni.... naposledy kdyz sme tam byli, tak to dopadlo nejak takhle (to uz je nastesti celkem davno): 8 skopku, 8 spequ a asi 5 vodek (moc do zpevu mi nebylo)

..ale abych se drzel tematu, holky sou samozrejme zhuleny v pohode a to ze se nekomu muze zdat, ze malo komunikujou je opravdu otazka spise spolecnosti, ve ktere se zrovna nachazi. kdybych sedel v hospe s osmi holkama, tak bych si s nema asi taky moc nepokecal, kterou rtenku mam nejradsi a ze slevnili kozeny boty :D
hej vy si tady fakt někteří myslíte že holky moc nehulí a nesadí já sadím každoročně a znám i kotel jiných holek co taky sadí
Hicks
2 gizmo:

Nymfoman jooo??!!!!! Tos pos*al!!!! :vampire: :D
K lásce totiž patří i špetka sexu... a jak často??? To už záleží jen na těch dvou :love: :D.....

A výrazy kundy, či kundičky už začínaj zmizovat, nebo aspoň já sem ten výraz dlouho nepochytil (tak měsíc...).
grassgeo
Já si myslim, že některé zástupkyně něžného pohlaví hulí úplně stejně jako my, silní páni tvorstva. Jen to asi tolik nevyhledávají, některý jsou upjatý, mají blbej pocit bejt ve společnosti, nota bene většinou pánské, zhulený, že budou plácat hovadiny, blbě se smát. . Jinak já s mrkvema(místní název pro dívky) se hulí báječně!!! Nejlepší je, když jsou ty potfory v přesile(tak 3 na 1) a kecají a kecají... To mě baví. A je taky..
Takže mrkve, roštěnky, jamborky, jamely, baby, kundičky, ženy jsou normální spoluhulící takzvaně na pohodu. Horší jsou stíhačky, dylinky a střeva.- To abych Vám přiblížil místní názvy pro dívky dobré i zlé. čuuuus
Mr.Weed
Zdarec vsichni..
Hulim uz celkem dlouho a az ted kdyz si ctu vase nazory ,tak zjistuju,ze jsem s holkama hulil vlastne jen parkrat..a bylo to kupodivu dost dobry..novy haluze,jina temata rozhovoru atd...bohuzel jsem z vesnice,kde moc hulicek neni [respektive zadna..],to je asi ten duvod,proc sem nikdy s holkama nehulil...myslim ze je to skoda....:(
P.S.Kdyby se nahodou nejaka divcina nasla z okoli Zdaru,ktera uz je taky znudena z toho ,jak smazi jen se stejnejma ksichtama,tak at se ozve..hehe..:)
ysha
no zena klidne vypije pul flasky absinthu a whisky (po tom bych UMREL), ale po pulce jointiku se ji toci hlava, zezelena a odmita se bavit :)

nejlepsi sou sessny s kamoshem a futuramou :)
Yennefer
ysha

Futurama je husta, nejlepsi je Bender!!
BaHnO
Futurama je nejvic, nejvic Dr. Zoidberg.
Ale bender je taky gud.
z3zzz
... theeda ... dyz to tady tagle procitaam si pripadaam jag zjineeho sfeta ... opafska galerka je tag moc promichanaa.... jakozhe kuci,hoki,mysi a brouci ci jinaa havjet ze nemam odvahu vubec napsat esli huli viic hoki nebo kuci... obcas se stane ze skonciim s pjeti difkama a panaakujem a huliime do omdlenii a opcas se mi to stane s kukama :) . . . i dyz je rajt ze s kukama je to castejc ... to je tag jedinej rosdiil a to ftom ze kuci sou ochotni kalit kasdej den :)

jooo a FUTURAMA je fakticky hoodne pofedenaa :)
digo
výraz "kundy" nebo "kundičky" se u nás stále používá, ale kundy ho špatně nesou, páč si myslej že je to míněný hanlivě a to nejni pravda. spíš naopak.
FUTURAMA je nejvostřejší a Bender je Hárdkorář
Yennefer
digo

Takove nazvy byvaji dost osemetne. Nepopiram, ze slovo kundicka ma jisty puvab, ale kdyby mi nekdo tak rikal, asi bych neodolala a nakopala mu zadek. Take je dobre dat si pozor a neoslovovat tak nejakou cizi holcinu.....
Rude
mno, vosloveni kundicky uzivame i tady v praglu, ale spis takhle nazyvame rostenky enom mezi kvukama, pac asi jako bych neprisel za holkou a nevoslovil ji "heule kundicko, des na panaka?" hehe, to neee to je neslusnee:D, to bych asi nejspis liznul jednu vo futro
digo
no jasně, kundičky (kundy, kunety...) je jenom mezi námi děvčaty (chlapci). žádný holce sem to snad v životě neřek, to bych byl hulvát ;) paradoxně je hanlivé označení pro děvčata jenom jinym slovem pro tu stejnou věc :)
digo
eště k těm lokálním výrazům pro rozličná pohlaví: včera sem pochytil zajímavej výraz pro bojfrenda "pašák" :)
"nazdar krasavice, kde máš toho svýho pašáka?" to je legranda ne! :) :)
grassgeo
Kde máš pašíka?? To by bylo taky docela vtipný, ne??!
heleenka
Zdravim.. jsem jedna z kouricich slecen, takze tohle tema je mi blizky.. Myslim, ze holky umi taky poradne palit a ze s tou zamlklosti to nebude tak horky.. Zalezi ale samozrejme na lidech, ktery okolo cloveka v tu danou situaci jsou a na tematech.. Dokazu si ale vetsinou pokecat v in stavu s obema pohlavima, ale kdyz nad tim tak premyslim, zda se mi, ze vic filozofujici jsou slecny.. A pestovani? Letos budu pestovat patym rokem, cim dal vic me to bavi a kytky jsou stale vychytanejsi.. Takze, podle me neni pravda, ze se holky s pestovanim moc nepiplaji, ba naopak.. Kdyz nekdo rad kouri i rad pestuje. Moc holek co pestujou vsak neznam, no, mozna to bude tim, ze moc holek co huli, neznam. Ale ja se vice pohybuju mezi muzskou cati populace, takze tezko soudit.. A indoor? Nedavno jsem premyslela nad tim, ze bych si malou pestirmu poridila, tak jsem se zacala zajimat o to, co je treba.. A zjistila jsem, ze tomu vsemu velmi malo rozumim a abych si byla schopna neco takovyho zaridit, musela bych mit dusi technika.. Takze to muze byt jeden z duvodu, pro holky indoor neprovozujou.. Pápá
Yennefer
heleenka

Moc te zdravim, jsem rada, ze se konecne ozvala nejaka slecna. K pestovani maji holky velmi kladny vztah, az bude i u nas(neco jako scifi pohled) trava legalni, tak se do toho da vic holek. Take se casteji pohybuji mezi tou muzskou casti a moc hulicich holek neznam a nebo za nic moc nestojej. Diky za prispevek, rada jsem te poznala.

Pa pa
uzzi
koukám že se tady rozjela solidní diskuse, já teda v září přišel do Phy na VŠ a na každý kalbičce sou nějaký kundy (bez urážky, viz: gizmo) a je to hodně v pohodě. Jedna se kterou chodím kalit celkem pravidelně je fakt hustá ta drží krok jako by nic, vobčas mám pocit že kdybysme to hnali fakt do extrému tak by možná vydržela víc. Jinak teda holek co hulej nějak pravidelně moc neznám, což je škoda.

To Yennefer: no hele tak jestli si z Prahy nebo okolí tak někdy přiď na srázek, občas se nás sejde víc (vevejka, bohour, E_D, greatar, cosmos,...) v nějaký hospodě pak to vždycky dopadne dost hustě tak můžeš ukázat co v tobě je :mutant: a klidně vzít nějaký kámošky. Klidně kvůli tobě můžem něco svolat :beer:

To Hicks: No comment

FUTURAMA forever!

______________
born to be high!!
gizmo
hehe, jak to tak posloucham, tak se brzo vypravim do phy na nejakou tu vasi krutou kalbu. uzzi o tom vzdycky basni, kdyz o vikendu prijede a cim dal tim min se mi dari odolavat... zvlaste kdyz budu mit konecne i nejaky prachy :D Az budete chystat neco velkyho, tak mi dejte vedet, ale chtelo by to spise o vikendu, pac sem ted tezce pracujici clovek :D
to já sem jednou zhulil kámošky (2) .. moc sem snima nepokecal protože se skoro nonstop smály (tak půl hoďky fkuse) :) ale jinak hodně dopohody...
Yennefer
Ja s radosti na nejakou akcicku pujdu a vezmu i Carlose, jestli bude mit cas. Ovsem nejsem zadny velky kalic, moc nevydrzim! Priznavam to na rovinu. Po alkoholu rudnu, vypadam jako klaun a mam krapet rychly tep. Nicmene mame to v rodine a tatik to jiz prekonal. S hulenim je to lepsi....

chell: babsky koutek klidne zalozim :-) a rucim za vysokou uroven....
uzzi: jsem tedy zvedava na tu akci!
Hicks
Uzzi: :flick: já ti dám no komenty!!! :smoker: - sme ty voe byli f pátek (4.4) u vajgla !!! Tomu se žádná Pražská kalba nevyrovná :D (sme se sjeli z Ježka :D..., že mi bylo dost blbě :mad: )

Gizmo: heh jak chceš jet na tu kalbu tak to sem svědaf jak dlouho tě bude bavit vydělávat 20 dní f měsíci a pak to projet za 3 dny v Praglu :D
....ale prdel musí bejt... bych tam někdy f květnu zajel taky :wink: (bysme mohli obnovit tradiční lavička párty na Proseku, nebo radči ne :death: ....)
uzzi
To Yennefer: není problém, stačí se domluvit tak dva tejdny předem a sejde se šílená společnost... :punk:

_______________
born to be high!!
Yennefer
uzzi

14 dni predem, to by bylo super. Az budes vedet nejake podrobnosti, tak mi napis.
Pa pa
Yennefer
Jsem jiz na vas velmi zvedava, tak doufam, ze se jiz brzy dohodneme na nejakem tom sraziku.......
sam 3
někám na dnb, budem žrát koule, hulit...a tak...
sam 3
to vevejka: drambec je dobrá hudba......nevím co posloucháš ty..?
sam 3
Trochu ty koníčky kombinuju děcka:vampire:
Yennefer
O "tripech" a podobnem svinstvu bych tu nerada slysela!
uzzi
co takhle vikend po velikonocích (25.4, 26.4)? Teďka sem často na žižkově U Sedmi vlků třeba, ale v podstatě je mi úplně jedno kde takže dávejte nějaký návrhy

______________
born to be high!!
Yennefer
uzzi

To by slo, napis jeste nejakym lidem a domluvime se. Pa pa
Ahoj lidi já si myslím že jo, ráda si zahulím s klukama ráda si zahulím s holkama a hlavně ráda hulím s novýma lidima
Ahoj lidi já si myslím že jo, ráda si zahulím s klukama ráda si zahulím s holkama a hlavně ráda hulím s novýma lidima a je mi to fakt jedno jestli je to kluk nebo holka : )
hugh24
ja si myslim, že není tolik důležitý jakýho pohlaví jsou ty lidičky s kterýma dáváte brčka. důležitější je, aby byli v pohudce a vsechny ten spek bavil!!!! protože je to jen vo zabavě!

2 Yennefer- Sapkowskyho fantasy podle mě v mnoha ohledech přebíjí i samotného Lorda J.R.R Tolkiena... zajimáš se o fantasy celkově nebo jsi cetla jen Sapkowskeho, zajima me to majte se a hulte.
Tervi
Heh, tak tohle je zajimava debata... v mem okruhu se huli bez ohledu na pohlavi:o-) Ze by slecny byly mene komunikativni, to bude vysoce individualni zalezitost, osobne mi to tak neprijde, pricemz ubalit obstojneho spicka jich umi tak pulka... No a pro zbytek to preci galantni zvirata meho typu s radosti zaridi:>
Ale souhlasim, ze vetsina holcin nepestuje, nu co, zase delaji jine hezke veci, my jsme tady od toho, abychom sbirali ruzne nesmysly, pracne kutili, abychom ziskali vytvor, ktery se da koupit za rohem v tescu... a pestujeme:>
Svym kytickam maminkam davam zenska jmena... holt, samicky jsou cool:o-)
Maggie
já se o fantasy zajímám celkově :) Ale pro mě je Tolkien holt Tolkien... Dokonce jsem si dala závazek, že si ho jednou přečtu v originálu, ale to se mám ještě teda co učit.
sam 3
a dáme si něco "do nosu":D
Yennefer
sam 3:

Ja se s tebou rozcilovat nebudu.
Yennefer
hugh 24:

Fantasy je moje nejoblibenejsi literatura. Necetla jsem jen Sapkowskeho, ale i spoustu dalsich. Co rikas na LOTRA v kine?
johnykrnda
Ja teda znam lidi co hulej asi tak v poměru borci:mařky 1:1
(štatl rulz:-)) Navíc třeba balit brka sem se naučil od jedný mařky (že jo Lad.) Rozhodně se teda při hulení s borkama (for czechs- slečnami) nenudím. A znám 2 co pěstujou
Pako
Ja to mohu nejvic popsat asi na moji zene, kdys si spolu dame nejakeho toho jointa:jumper: ta je pak takova, takova nadrzena nevim jestli toje normalni protoze to ma mit opacne ucinky ale abych pravdu rek me to ani nejak nevadi:D
Yennefer
O nadrzenosti po huleni nic nevim, zato alkohol, to je mocny pan.........
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Pako
Ja to mohu nejvic popsat asi na moji zene, kdys si spolu dame nejakeho toho jointa:jumper: ta je pak takova, takova nadrzena nevim jestli toje normalni protoze to ma mit opacne ucinky ale abych pravdu rek me to ani nejak nevadi:D


No jasný!!!! Ale, je fakt, že alkohol je podobným "urychlovačem" :love:, stejně jako spusta jiných drog .
No nic, je pátek!!!! Huličů svátek!!!
:D
Ladunkaaa
Jo převážně hulim s klukama ale postel mi okousala rYbička .. půl na půl hulim s kamoškou a s klukama ... a kluci sou fakt v poho, ja nemám ráda lidi co bez hulení nemůžou být ani sekundu ... hulím skoro pořád ale když není neposeru se ale někteří jo a to sou podle mě pěkný paka jo tohle sem asi nepatři že? tak pápá lálá
rayniac
moje zkušenosti z hulení s holkama jsou přímo otřesný. naučil jsem hulit pár kámošek a pokaždý když hulej tak to všechno vykašlou a pak jsou úplně trapný:chovají se jak malý děcka,neužívaj si to a moc se nebavěj.
SAMOZŘEJMĚ NETVRDÍM ŽE JSOU TAKOVÝ VŠECHNY!!!!!!!!!!
Yennefer
rayniac:

To vis, zalezi na povaze. a navis, po huleni se muzes dobre uvolnit a pak asi dochazi k tomu, ze jak kluci radi obcas kalej jen s klukama, aby se mohli odvazat, to same delaji i holky, ovsem, kdyz se zhuli s tebou, neberou jiz ohledy na tvou pritomnost a ty je vidis ve svetle, v jakem bys treba ani nemel :)
Wimpy[vp]
Mám nej kámošku,tak dyž si zahulí tak je naprosto uplně v klidu,každej si s ní pokecá,dokonale rychle se s každým seznamuje.Ale asi to hodně záleží aji na povaze te slečny.Prostě hulit se slečnama je super...kámoši jou taky cůl!!!
Los Pavlos
Cau holciny, ja ma takovej jeden problem. Chodim s takovou hezkou a hodnou slecnu, co ji mam strasne rad, ale ona se boji marihuany. Rikala mi, ze to zkousela tak desetkrat a z toho osmkrat zvracela, jednou hned usnula a jednou byla vysmata. To mi prijde fakt divny. Ja si speka dam rad a jeste radsi bych si treba nekdy dal s ni, ale uplne na ni vidim, ze ma strach. Podle me jde o nejakej psychickej blok nebo tak neco. Co by jste poradily vy?
Wimpy[vp]
JÁ CHODÍM SE SKVĚLOU SLEČNOU UŽ SEDUM MĚSÍců,je fakt skvělározumíme si ale ne ve všem.Celkem hodně odsuzuje moje kouření travičky.Ale nastala vzácná změna,jednou jsem si tak povídali a já jsme ji OPĚT navrhl elsi by si někdy semnou nedala-nikdy jsme před ní nehulil-ale ona mě tradičně odmítla,že kouřit niky nebude.Mě ale napadlo esli by si to teda někdy nedala v nějakým jídle-a nastal ten zlom,a moje drahá "žena" mě řekla že to lidně vyzkouší,a tak jsme se dostali zase o krok kupředu! :)
Los Pavlosi, musíš to víc zdokumentovat,
příčin zvracení je několik.
Je třeba vyloučit kombinaci s alkoholem
a i s tabákem, pokud nekouří cigarety.
Nejhorší možná varianta je,
jestli zvrací, i když si dá střízlivá čistou travku.
To bývá psychický blok, kdy ego odmítá přijmout
změnu vědomí a na fyzické úrovni
se to projevuje snahou organismu
ze sebe vypudit tu příčinu, která tu
změnu vědomí vyvolala.
Takže to chce až terapeutický a laskavý přístup. :)
Mám to vyzkoušený, páč má žena byla taky jednou z těch.
THC_girl
No,ja bych teda nerekla,ze jsem nejak zamlkla.Teda pokud nejsem tak prehulena,ze nemuzu ani mluvit:-))
sans.le.nom
nekde sou borci a borky, nekde borci a baby, nekde rizci s rostenkama :)
nevim, jaxe lidi oznacujou v treba v zapadnich cechach, neb se pohybuhju vyhradne ve vychodni casti republiky :)))
jak pravil shakespeare: coz ruze, jinak zvana jest, vonela by jinak?

ale zpatky k tematu: hmm s holkama se huli dobre :)) ale teda nepozoroval sem, jestli vydrzej vic ci min, nevim, ja mam svuj lonskej model a asi zraje jak to vino, protoze se dycky strasne zasekavam a nekomunikuju... asi naposled sem se fakt spalil se svou sestrenkou a paxe stravili asi 3 hodky zasekli nad kafem v jedny kavarne a teda moc sme too tam nenakecali :)))
sans.le.nom
hehe, no koukam ze sem reagoval na prispevek kdesi z prvni strany a tady to je az 7. :) takze prvni pulka vypada tosku mimo krychli :) no snad se tolik nestalo...
Yennefer
CypressHill007

Mas vesely avatar, jednou tu jiz byl, nechci te prudit, ale rada bych te pozadala, zmen ho. Abysme se nekoho nedotkli........ vim, o cem mluvim. Pa pa
Yennefer
Co se tyce spatnych zazitku a nechuti opet zkouset huleni, to znam moc dobre. Jedna ma dobra kamaradka se po velmi neprijemnych stavech rozhodla jiz nikdy nehulit a take se zatim nikomu nepovedlo ji to vymluvit. Jinak bych doporucovala takoveho clovicka poblouznit spoustou jidla. Zahuli si a pak tak hodinku konzumuje vsechno mozne a nemozne a ani mu neprijde, ze by mel resit nejake problemy co se mu po huleni vylihnou v hlave.
Yennefer
Bohour:

To je neresitelny problem.............
oton
tak u nás na jihu se mezi klukama bavíme dost často o holkách, ve smyslu, hele pěkná kundička, ale jak tu již někdo psal, je to pouze "chlapská mluva" :) že by někdo oslovil holku, "čau kundičko" o tom jsem ještě neslyšel :D

jinak já jsem zrovna ten případ, kterej nezná moc huliček, v mojí společnosti je poměr týpků a kundiček tak 20:1

nevim jestli holky držej víc pospolu a mezi nás se nepletou, nebo moc nehulej, ale párkrát sem se s holkama taky pěkně vyhulil, ale je to fakt málokdy...

jo možná je to taky tim, že dost mých kámšů, když jsme spolu dělaj drsný huliče, a když jsou se svýma starýma, tak jsou před nima strašný slušňáci a ani neví co je to huení, tak timhle ale hodně opovrhuju!
Astahoe
Já znám vlastně jenom jednu dívku co hulí ,ale i tu jsem už dlouho neviděl :(
Maggie
Hehe, to já teda hulím první ligu a znám pár děfčat, co zdatně držej krok.... Pánové nepodceňujte nás! :D
TheKeptn
Hehe muzu potvdit maggie to dava, jinak ale moc komma buchet co to moc hrotej neznam , jsou samozrejme i svetle vyjimky , hehe.:D
Yennefer
Ze se k tomu zase vracim, ale neda mi to se nezeptat. Kundicky, jo, to je asi fajn a ma to pojmenovani jisty puvab, ale jak by se chlapakum libilo, kdyby o nich nekdo mluvil jako o "curaccich"? Treba jako, " hele Mano, mrkni tamhle na toho, to je ale docela peknej curacek........ "

Omlouvam se tem, ktere pripadne podobne nazvy pouzivaji, kazdej sme nejakej.
Hicks
2 Yennefer:
je to asi fakt těžko pochopitelný, ale když sedíme s kámošhama na lavce a chlastáme wajno, pokuřujem blanta..... a kolem projde nějaká kráska, tak je skoro samozřejmostí, že někdo z nás pronese : "to byla ale kundička, co??"
Kdyby mezi náma byla nějaká holčina, tak se to asi nestane, máme přeci jen "gentlemanské" chování a dívčině by se to mohlo zdáti urážlivé (aby ne... :D ) .
Nicméně je to jakýsi sleng mezi klukama, borcama, týpkama atd.
Sdělí si tím vlastně, že prošla krásná a přitažlivá dívka.
Ale u nás se spíše používá buchta, prcina, kočička apod.
Takže když to zaslechneš (spíš teda asi na Moravě) a bude se to vztahovat k tobě, tak bys měla být polichocena. Je to trochu padlý na hlavu, ale je to tak.
Uffff.
:smoker:
Yennefer
Hicks :

Ty jsi jeden z mala, komu bych to odpustila. Pa pa
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Yennefer
Hicks :

Ty jsi jeden z mala, komu bych to odpustila. Pa pa


Řekni Carlosovi, ať sem přidá nějakýho červenajícího se smajla :D.
Nejlíp to asi vystihuje tenhle :o .

papa lala
Wimpy[vp]
heh,jsem taky z Moravy,ja s kamošem někdy říkáme slečnám "pipenky",nebo "babenky"...jde tady taky hodně slyšet roštěnky ..ale to není mý gusto!Slečnám hudně hulozdaru!!:satan::pimp:
Viciola
slečny hulit nemusí - ty si svýho endorfinu dokážou vyrobit kvanta
maj to kvůli porodům, i když myslim že by mi vůbec nevadilo mít
endorfino adrenalinovou továrnu a do toho si zahulit pár špeků HOW HOW
oton
to Viciola: teď si napsal/la hroznou kravinu!!!
Maggie
Hehe :D
drew
MNOOO
..SLUŠNEJ BLÁBOL
Viciola
no nemyslim si
Viciola
ty Otone : zeptej se například jakýhokoliv tatéra, kterej ti řekne, že se mu nastalo, aby se žena pozvracela nebo dokonce zkolabovala ba naopak některé si klidně přitom zchrupnou

to Maggie: od ženy bych čekal lepší reakci např.: a co je na tom, že máme snížený práh bolesti
No, ale v něčem mají holky přece jenom výhodu: mají celkem přirozenej výpal během těhotenství .. uvědomte si, že žena vlastně nosí druhou bytost a její vědomí je v tu dobu rozšířený o vědomí dítěte .. splývají spolu ... a je jim fajn :D :D :D
Copak nelze najít ekvivalent toho když:
někomu nedělá dobře hulení a i v těhotenství jsou výkyvy směrem k depresím
hulení je prožíváno velmi příjemně a nikam vesměs nespěcháš .. to samé v těhotenství mají mamči čas a mluví o tom většinou jako o nejhezčích létech)
Nezdá se Vám, že jsou těhotný ženy svým způsobem 9 měsíců vypálený, rozežraný (celkem správně ovšem) a vyklidněný, že mají více otevřený oči doširoka a více se smějou ? A že je potom potká tak trošku zákonitě pád po porodu z výšin zhulenosti a může to být pociťováno jako lehce depresívní postporodní stávek .. kterej ale snadno vyváží radost z mimča na prsou (v těch lepších případech) ..
Básnička pro Yennefer:

holky - kluci - vdolky - mloci,
to sou řeči, řiká někdo,
to sou kecy, ríká druhej
zastav se (v myšlení) a koukej,
všechno už je oukej,
a co vidíš?
imyou:

Tedy rady ke stesti, ty nedostavam casto. A basne, ty snad jeste mene. Pokud jde o soudy, nechame je az na den zuctovani... :) Ovsem co se tyka souboju, zivot je preci jeden velky zapas. Ne? :) Co jineho ti mam na to rict? Nevim, jak se jen obhajit, ze jine soudim? Rekla bych, ze je to jen konstatovani a nebo jakysi pruzkum a zvedavost....... A proc ty ses rozhodl soudit me? A mluvit o tom, jaka jsem?
johnykrnda
AAAAA Utíkám z téma Militantní feministky ...
:-))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma