Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
NFT - kořenová plíseň ? - Klikni zde pro originální téma
HNO
Zdravim potřeboval bych poradit se svým problémem, třeba z toho někdo bude chytřejší než já.

Systém - NFT
Světlo - 600W HPS
Teplota - 26 u vršku víc, noc 19
Teplota vody - kolem 22
Model - 16X mix Jack Herrer a bílej rus
Vzduchovadlo a cirkulační čerpadlo, vzduch v pohodě.

polovina 4. týdne květu
EC - 1.7
PH - 5.6

Hnojim AH a PK 13/14 podle EC metru, Wortel kořeňák . Přidal jsem peroxid necelej ml/l. Před asi 12 dny jsem dával enzim.

Kytky celou dobu rostly dobře, sere se to tak tejden.
Myslel jsem že je to dusíkem, ale asi to spíš bude kořenovou plísní, dusík jsem přidal před dvěma dny a zlepšení nepozoruju, mam k tomu debilní přístup ze stran, takže se nemůžu pořádně podívat na kořeny vzadu. Ještě mě napadá že by to mohlo bejt tim že neni vana úplně rovně a tak je někde prostě nějaký jezírko nebo tak, fakt nevim.

Asi před týdnem mi během tří dnů chcípla jedna kytka což je průser a teď si myslim že to hnije a sere se to celý. Kořeny taky nemají nejzdravější barvu. Co s tim? Tu původní kytku těžko vytrhnu páč ty kořeny budou srostlý s ostatníma.
HNO
Nejhůř je na tom ta nízká indika, sativa tak nežloutne, nevim proč.
HNO
Situace před tejdnem, nedošlo k žádný změně v systému, nevim co to blbne :help:
aresek
Jo kámo, to tě nepotěším, kořeny nevypadají vůbec okej...:-/ jedu to samé a totál rozdíl viz fotky. a hlavně máš ty kořeny tak všude...ale teď čím to.zkoušel jsi proplach? popřípadě děláš ho vůbec někdy? nejde ti tam moc světlo? ta levá kostka je nějaká černá,ne?
Hlava
http://gb.eurohydro.com/subculture.html , potřebuješ tohle , pak je nft bez starostí , teplota roztoku je v poho , čau Hlava
HNO
aresek - Máš moc pěkný kořeny, proti mě extrémně. Roztok jsem měnil jenom 14 dnů po přepnutí na květ, jeden den jenom voda s upraveným ph a enzimy, pak jsem vypustil a dal tam kvetovy hnojky a další proplach planuju az v 5. tejdnu. Ke kořenům by svítit nemělo, snažil jsem se tomu vyvarovat. To černý nevim no, asi řasa? Ale zas ta by tam neměla bejt když tam nesvítí, nevim, kouknu se na to. Dík
Hlava - jj díky, sejpnu jí tam a uvidim jestli to ještě zachránim nebo rovnou rozjedu nový kolo. Díky
Zkus to každopádně propláchnout peroxidem 30%... dej do zálivky 1-2ml / litr. Jedu taky NFT už druhé kolo a s občasným peroxidem mám kořeny krásně bílé. Jen pozor nemíchej to s enzymy ani ničím bio.
milkbyrtr
no hele taky bych se přiklonil k tomu,zdali neni problem z tve strany,jak pise aresek,proplachujes to?jak casto menis nalev?a opravdu dost zaklad je to svetlo an korenovy system,nesmis e tam dostat,ja to mam oblebene kolem dokola cernou paskou,koreny mám bíly jak santa klausovy vousy:o)Asi jak Aresek:o) Ale jedu Advanced se vsim vsudy okolo:o) Menim nalev jednou za tyden,ph 5,4-5,6 kytky tak nejlepe zerou.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma