Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Jack Herrer pod 600W - Klikni zde pro originální téma
raymond
Nazdar, rád bych se podělil a zároveň poprosil o rady se svým grow :)

Setup skříně
š120xh120xv220, ale jeden roh je zkosený
600W Sylvania Grolux, el. předřadník, a-wing
Ventilátor VK 495m3/h, pacháč
2x klipsnový větrák
9x Jack Herrer ze řízků

Hlínu mám biocanna bio terra plus, hnojiva canna bio flores, vega, boost, na kořínky biorhizotonic.

Řezy ke mě putovali docela dlouho, proto vypadají jak vypadají, snad se zvednou :) Na fotkách je to třetí den co je mám.

Teplota je kolem 27° ve dne, v noci 22° ale vlhkost je dost nízká, asi 30%. Dneska jsem koupil zvlhčovačku Medisana UHW, mám ji zaplou naplno ale vlhkost moc neroste. Tak nevím.
toketoy
dej pres holky uriznuty dna od pet lahvi, pokud mas velkej problem s vlhkosti....to jim trochu pomuze. a ros steny rozprasovacem co nejcasteji, to pomohlo u me zezacatku hodne. ale je divny ze se ti vlhkost nezvedla kdyz jsi tam dal zvlhcovacku, nemas moc casto zapnutej odtah?
Ono
Ahoj. Poradím ti - kým sa klony nezakorenia do kvetináča, výbojku drž vyššie. Keď už budeš vidieť, že sa chytili a rastú, môžeš ju znížiť na 60 - 70 cm. Čo je však na začiatku najdôležitejšie - práve vysoká vlhkosť. Nepodceň to, pretože rastlinky zo začiatku vstrebávajú vlhkosť listami. Keď budeš udržiavať prvý 1 až 2 týždne vlhkosť 70 % až 80 %, budeš mať vitálnejšie rastlinky s väčšími listami.
Ako píšeš - pomôže ti zvlhčovačka, no neboj sa natiahnuť nad rastlinkami kus priehladnej fólie. Tým si udržíš vlhkosť a vytvoríš akoby minifóliovník v boxe. Keď už budú rastliny väčšie, budú prospievať aj pri vlhkosti 50 % - 60 %.
P.s.: Ak by si neriešil "minifóliovník" v boxe, tak ofuk nechaj bežať iba na výbojku, pričom ti nebude rozháňať hmlu zo zvlhčovačky. Na takto malé rastlinky nemusíš ešte fúkať klipsňou, zatiaľ stačí chladiť výbojku.

Na záver ešte postreh, ak dovolíš: Zatiaľ žiadna odroda nezosadila Jacka Herera z trónu mojej obľúbenosti marihuany. White Widow sa o to pokúšať nemusí (aj keď by mohla), pretože tieto legendy ma očarili tak, ako som ani nedúfal.... Tak človeče pestuj ganju...;)
NORM
taky si ty bio hnojky schovej někde do tmy a chladna, ať se ti nezkazí.. to nováčky někdy nepříjemě překvapí a pak se ptají, proč to tak divně smrdí:)
raymond
Tak rostlinky zase trochu povyrostly, myslím že se pěkně chytly.
Vlhkost je lepší, kolem 60%, teplota klesla na 25, přes noc 22.
Včera jsem po 6ti dnech bez hnojiv začal hnojit Terra Vega.

Chtěl bych se zeptat, jestli vlhkost stačí nebo opravdu by mělo být těch 80%. Jak se řeší cirkulace vzduchu v tom miniskleníku?
raymond
Takže holky rostou jako z vody, kromě jedné a navíc mi kámoš dovezl ještě řízek superskunku, takže ty dvě budou takové trpasličí. Jinak si myslím, že se zatím docela daří.
raymond
Kytky jsem se pokusil zastřihnout metodou FIM, podle fóra. Jestli se mi to povedlo pořádně nevím, ale myslím, že nějak se to větví :) Kytky mají už ke 40 cm, ty 2 malé těsně pod 20. Příští týden bych chtěl přesadit do větších květináčů a přepnout na květ. O kolik se to ještě asi vytáhne v době květu? A prosím, nebojte se mi sem dávat připomínky a rady, proto jsem to založil.

EDIT: První fotka je super skunk
IcanLearnUgRow
čau těd jedu jacka pod 6tikilem, v 6.5l květníkách, při přepnutí výška 30-35cm, těd 30. den květu výška 45-50, lampu jsem měl furt 50 cm vysoko, no čekal jsem že se to vytáhne trochu víc, ale pohoda.Ty to ale budeš přesazovat do větších, to typuju že by se ti mohlo vytáhnout více.
raymond
Máte někdo zkušenosti třeba s metr vysokýma rostlinama v boxu? Pokud by se kytky vytahli na ten metr, měl bych pořád 50 cm od lampy. Je to reálné prosvítit atd.? Uvítal bych vaše názory, díky
NORM
citace:
Původní příspěvek od raymond
Máte někdo zkušenosti třeba s metr vysokýma rostlinama v boxu? Pokud by se kytky vytahli na ten metr, měl bych pořád 50 cm od lampy. Je to reálné prosvítit atd.? Uvítal bych vaše názory, díky

metr v žádném případě neprosvítí:D všechno pod 60cm od vrcholů se musí bezlítosně ostříhat, tam už nic kvalitního nebude, jen samý popcorn..
WERD
tadyk měl trošku větší JH pod 6kou... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=55182
raymond
Takže kytky mohutní, vypadají většinou v pohodě, ale vyskytly se první problémy. Jedna kytka se tak nějak svěsila, zkusil sem ji dát víc pod lampu a lampu jsem trochu zvýšil. Na druhé jsem našel žluté fleky, navíc jsem viděl nejaké mušky = svilušky? Připojuji foto a prosím o rady, hlavně s tou svěšenou kytí. Díky
raymond
Ještě jedno foto

EDIT: Teplota je 27°, vlhkost 60%

ale max teplota je 31°, vlhkost 94
min teplota 18°, vlhkost 24%

myslíte, že tyto výkyvy jsou velký problém? Svítím od 9:00 do 3:00. Teplota v místnosti je 18°při otevřeném okně, 22°při zavřeném.
fananek7
Zdar,
foto č. 3 na hoře podle fotky by se mohlo jednat o dílo svilušky,ale foto č.4 asi ne,protože je to na ni moc velke a myslim si že se jedná jen o malé připálení listu od lampy.
Jinak svilušky jsou na spodku listu asi 0,1mm a potvory jsou černé a vejce bílé.
Mně to taky dělalo zrovna díky výkyvům teplot.
Teplota pod lampou do 26i je pohoda a vyšší už je problem,píšeš,že jsi mněl i 31C a to bude ten problém.
Chce to větší ofuk a během svícení nonstop odtah a lampu výš.
Tak at to roste!
zdarec,

na foto č.3 je imho nějaká plíseň, nejspíše padlí, na prostřední čepeli uprostřed listu začíná bělavá šmouha (možná je to jen odlesk při focení, ale takhle začíná padlí..)... padlí se musí hned řešit, jinak to pak vyhodíš celý, když se to rozjede naplno.. pořiď nějakou obranu, nebo něco přímo na padlí, ve fázi růstu bych se nebál přípravku na bázi síry, který je super účinný a nejvíc šetrný z chemie, má ochrannou lhůtu asi jen 3 dny, jediný minus je, že se z listů dostane jen smytím, čilito chce potom jež,tšě několik postřiků něčím normálním, než se to smeje.

edit: svilušky nejsou mušky, ale pavoučci spíše kdyžtak..:)
PfejrzManiac
Cau, chce to trochu víc profouknout, pořiď klipsňáky navíc, nebo nějakej větší stolní větrák, a sundej z klipsňáků krycí sítko, zesílí se ofuk :) nejlepší je když fouká dole i nahoře, nikde se nedrží vlhkost a tím zamezíš plísni a různým flekům na listech.
Teploty nad 30 st. C způsobí zamezení absorbce určitých živiných prvků, kytka je zbržděná, ale ono se to potom vyrovnává v noci, pokud zas není zima :) jest kolem 15 až 10 st. C a dolů. Jestli se pohybuješ v rozmezí jak píšeš tak to není ještě tragédie, ale poznáš to na výnosu a kvalitě.
Vedro mi znatelně poškodilo kytky až kolem 35 a 40st. C (jedno teplé léto) listům začli schnout špičky a ztráceli barvu.
Zase v zimě sem to nedávno neuhlídal a šel jsem blízko k nule, do toho listová plíseň. Půlka listů zežloutla, plus fleky všeho druhu ( plíseň, a nedostatky). Tři týdny jsemm je léčil, než zas vypadali ok.
Jo a trochu prostřihat spodky, ať se můžou z hloboka nadechnout :)
Jinak vypadaj skvěle, a ke Canně jenom poradím pokud budeš dávat větší dávky, tak Ph občas hodně srazí dolů. Jinak 40ml na 15l vody Bio vegy nebo Flores mě dali Ph kolem 6,0, pak jak jsem přidával tak šlo občas až na 5,6, tak sem zas upravoval nahoru. Jinak sem na kyselinu moc šahatt nemusel :)
2 Pfejzr: kytky jsem měl oholené zespoda fest, 12 ersb (sativa, málo listí, tenký listy, celkově to bylo krásně provzdušněný) v 120/120 boxu, 4 davo ventilátory jely nonstop stejně jako odtah - ventilace o výkonu 800 m3/h jela nonstop. Když jsi otevřel box, tak to tam bylo jak na větrné hůrce :) Používal jsem cannacure jako prevenci od 1. týdne, plus pak polyversum a vůbec dělal všechno proti plísni. Stejně se mi pak rozjelo padlí, kterého jsem se už nezbavil a sklízel kvůli němu o pár dní dřív... Není to jen o provzdušnění tedy, jestli něco radit, tak mít co nejzdravější kytky všeobecně.....

Teploty má v klidu od 18 do 31 to je podle mě v klidu, pokud mají co pít...
fananek7
31 je moc,mám to odzkoušeno,po zapnutí lampy mám 21 a před vypnutím je 25,ideální teploty,po teplotě 27 něco mohou žloutnout listy.
I ve FAQ se píše-květ 21-26 a ty tam máš o 5 stupňů navíce.
PfejrzManiac
to microft: Jestli mluvíš o svém growu v podpisu, tak si možná moc skromný, tak zdravě vypadající kytky v den sklizně jsem neměl tak dva roky
raymond potřebuje pár rad do začátku, jako každý z nás, tak jsem přidal další skromný názor jak na to :)
Mimichodem teď používám Bio Protect od GHE, přidávám do postřiků s Cropmaxem nebo bez, kytky jsou odolnější.
Jednou mi taky navštívilo padlí, nejdříve spodky, sem si myslel že to žloutne stářím, ale žloutlo to a opadávalo až k vrškům, takže padali i malé lístky z palic, ale to byl extrém, z kterého sem se velmi poučil :)
Někde sem četl že padlí se vlastně volně vyskytuje ve vzduchu v různých koncentracích, podle sezóny a prostředí. Takže jak říkáš mít kytky zdravé, aby odolali všem spórům a škůdcům.
Jinak venku prší, není co dělat tak se svařuje :frog: omluvte můj kostrbatý rukopis
raymond
Takže díky moc za rady. Takže přesadil jsem do 11ti litrových květináčů, větší jsem nikde nekoupil. Kytky teď mají kolem 50 cm, zítra přepínám. Pavoučky ani vajíčka jsem nenašel. Ty fleky asi budou rosením, protože šplíchám rostliny celkem často vzhledem k tomu, že mám vlhkost kolem 50%. Tak já nevím, mám teda řešit nějaké přípravky? Třeba ten cannacure preventivně, ať je to do setu?
Lampu jsem dal trochu výš.
Max min je teplota 29°/19°, vlhkost 91%/38%
Kytka mohla být trochu přehnojená, jednou jsem je všechny preventivně prolil jen vodou a v pohodě se zvedla. Asi jsem trochu popletl dávkování, ale tohle by už mělo být pod kontrolou :D Ph neměřím, ale zítra změřím ph roztoku před a po hnojkách. Ec měřit asi nebudu.
Jinak ventilátor 495 m3/h jede když jede lampa a 2 ofuky malé ventilátory jedou na max pořád i v noci. Jeden je vidět a druhý je u nádechu směrem nahoru.
Lístky jsem trochu otrhal při přesazování, takové žluté nezdravé. Potřeboval bych možná rady k prostřihávání. Kolik toho oholit a které větve vzít/nechat.
Připojuju fotky po přesazení.
raymond
Kytkám jsem prostřihal, snad správně, zalil (kolik tak můžou ty kytky vypít?) jsem je 10 litrama s Terra Vega a Rhizotonicem a dneska budou mít poprvé dlouhou noc
fiste
Jo, takhle nějak to má vypadat, jenom zkusim pár rad. Přesazenim kytky způsobíš, že jí vytvoříš další místo pro kořeny. Kytka toho využije, začne tvořit další kořeny a na chvíli zabrzdí růst nad květináčem. To zrovna při přepnutí neni moc dobrý, proto bych do zálivky na příští týden přidal kořenovej stimulátor aby se ten proces urychlil. Nezkoumal jsem, čim zalejváš.. U Metrop hnojiv se přidává amino root až do 2. týdne květu, nic tim nemůžeš zkazit. Jo a kolik jim naleješ, tolik vypijou no a zbytek dole proteče.

Měl bys mít ve skříni rovnoměrně osvícenou plochu, světlo máš podle mě vpoho, ale nemáš tam moc plochu. Trochu si přeházej, vypodlož kytky aby měly všechny přístup ke světlu, žádná moc ani málo, a zároveň se dostalo minimum světla na podlahu. Čím víc toho vysvítíš do listí, tím líp..
EDA45
citace:
Původní příspěvek od fiste
Jo, takhle nějak to má vypadat, jenom zkusim pár rad. Přesazenim kytky způsobíš, že jí vytvoříš další místo pro kořeny. Kytka toho využije, začne tvořit další kořeny a na chvíli zabrzdí růst nad květináčem. To zrovna při přepnutí neni moc dobrý, proto bych do zálivky na příští týden přidal kořenovej stimulátor aby se ten proces urychlil. Nezkoumal jsem, čim zalejváš.. U Metrop hnojiv se přidává amino root až do 2. týdne květu, nic tim nemůžeš zkazit. Jo a kolik jim naleješ, tolik vypijou no a zbytek dole proteče.

Měl bys mít ve skříni rovnoměrně osvícenou plochu, světlo máš podle mě vpoho, ale nemáš tam moc plochu. Trochu si přeházej, vypodlož kytky aby měly všechny přístup ke světlu, žádná moc ani málo, a zároveň se dostalo minimum světla na podlahu. Čím víc toho vysvítíš do listí, tím líp..


Ohledně přesazení a růstu nadzemní části v souvislosti s přepnutím:
ANO,MOHU JEN POTVRDIT..Mám stejnou letitou zkušenost,ačkoli sem se tu přel s lidmi,co mi tvrdili,že druhý den po přesazení jim kytky vystřelily nahoru jak bláznivý a za své názory jsem si i vysloužil červenou karmu a brutal sprostý pmka,stále tvrdím,že kytka rozjede kořeny do volnýho prostoru a vršek na pár dní poněkud zbrzdí,až zastaví.Proto je dobrý přesně to co píšeš,přesadit,nechat kytku pár dní rozvětvit nový kořeny a pak přepnout..

Raymond :
S tim střiháním,ošmikat spodky a ve střední a vrchní části kytky neber celý listy,jen zastřihnout čepele u velkých listů a i to s citem..Pokud vezmeš celý listy,kytka se tosnaží pak dohnat a bohužel to dohání v palicích,který pak zlistnatí..
raymond
Takže zítra je to 14 dní od přepnutí, kytky vypadají snad zdravě, už se tvoří šišky. Teplota je 23°, 53% vlhkost.
Max/min teploty jsou 23°/18°
Max/min vlhkost je 61%/32%

Nejvyšší kytka má 140 cm, nejmenší 120. (Superskunk má 100, ale ten přišel pozdějí, ten se nepočítá :D )
Myslíte, že je čas oholit zase spodky? Připadá mi, že ty spodní listky umírají.
Taky dost nechápu proč mi kytky rostou víc do výšky na krajích. Nějak je popřeházím, myslíte, že by to třeba vyřešil ten heatshield? Dostal jsem ho k wingu ale ted ho tam nemám daný.

Poslední fotka, je 140ti centimetrová kytka, vypadá to že už bude potřebovat tyčku na podepření, trochu se kymácí.
fiste
Ano, určitě by to vyřešil Heatshield, mimo to, že můžeš dát lampu níž nad kytky a klesne ti teplota v boxu..
EDA45
citace:
Původní příspěvek od raymond
Takže zítra je to 14 dní od přepnutí, kytky vypadají snad zdravě, už se tvoří šišky. Teplota je 23°, 53% vlhkost.
Max/min teploty jsou 23°/18°
Max/min vlhkost je 61%/32%

Nejvyšší kytka má 140 cm, nejmenší 120. (Superskunk má 100, ale ten přišel pozdějí, ten se nepočítá :D )
Myslíte, že je čas oholit zase spodky? Připadá mi, že ty spodní listky umírají.
Taky dost nechápu proč mi kytky rostou víc do výšky na krajích. Nějak je popřeházím, myslíte, že by to třeba vyřešil ten heatshield? Dostal jsem ho k wingu ale ted ho tam nemám daný.

Poslední fotka, je 140ti centimetrová kytka, vypadá to že už bude potřebovat tyčku na podepření, trochu se kymácí.


Na oholení spodků je nejvyšší čas,při téhle výšce rostlin to ohol klidně 30-40 cm nad květníkama..stejně se tam nedostane světlo
Když to neuděláš,ty spodky stejně odumřou(jak už se začíná dít..) a kytka nemůže dávat maximum sil do vršků a boků v horní části..
Kytky po krajích jsou dál od výbojky,a tak se táhnou za světlem,proto jsou vyšší..
Krom headsh. pomůže i maximální roztažení wingu,čímž přesmměruješ víc světla ke krajům..
raymond
Takže další update. Kytky mají kolem 80 cm, nevím proč jsem změřil 140 :D Super skunk 55.
Teplota se zvedla, teď jak jsou vedra a přes den mám 27°, vlhkost 44%. Ten heatshield jsem ještě nezainstaloval, ztratil jsem tu pacičku, musím něco vymyslet :D Dneska to tam nandám.
Kytky jsou na 18tém dnu květu, jak vypadají posuďtě sami :)
Hnojím podle této tabulky: http://bio.canna-uk.com/bio/products_guide.php
Kdy myslíte, že je čas přepnout na předřadníku na superlumen? Teď svítím na 100%.
Do kytek pokaždé vyliju 15 litrů. Přidávám fotku spodků, prořezat ještě víc? První fotka šišky je jack, druhá super skunk. Díky za všechny minulé a následující rady.
raymond
Tak a tady jsou ještě fotky kytek vytažených z boxu. První je 80 cm vysoký Jack Herer a druhý je super skunk, 55 cm.
vinczenzo
Ohol to ještě víc, ty tenké větvičky nic kloudného nevyprodukují.... nechat na později (hash, mléko, koláčky atd... :D )
raymond
sorry jen jsem se snažil nahrát fotky
raymond
Tak další update, jde vidět zas trochu pokrok, palice pěkně těžknou. Jinak všechno snad v normálu, teplota, vlhkost. Přepnul jsem na superlumen, takže by to teď mělo svítit 660W.
raymond
Tak tentokrát bohužel update s problémi :( Jednak my začínají žloutnout listy, je to třeba na 5 kytkách, tak 2 listy na každé. Viz foto.
Další problém je, že ty kytky vypadají nějak svěšeně a zdá se mi že moc nepijou, tento problém se týká 3 kytek. Zdá se mi že tyto kytky nějak hůř pijí, hodně rychle jimi proteče voda do podtácku. Bojím se aby něco nebylo s kořeny? Opět viz foto. Někdo by nevěděl co s tím?

EDIT: Teplota 27, vlhkost 40%. Lampa po zvednutí 50 cm nad kytkama, předtím to bylo tak 40.
Mr.Klo
hola hej
ten list mi prijde jako genetickej problem a nic vazneho (aspon myslim) a kytky vypadaji ze jsou dost prelite a nebo nezalite, tak jestli mas vychlou hlinu a nebo porad mokrou... tak cuhni! a klidne se neboj kouknout na koreny...at se dari
fiste
Ahoj, určitě to vypadá na problém s kořenama. Buď ti je ožíraj škůdci, nebo máš přelito a kořeny nemaj dost vzduchu anebo ti substrát neudrží dost vody a kytky jí maj málo.. Na tyhle možnosti bych se zaměřil..
Mr.MEN
pH máš kolik? A necháváš je pořadně vyschnout? Píšeš že nepijou tak abys je nepřeléval. :D
HackIt
citace:
Původní příspěvek od raymond
Tak tentokrát bohužel update s problémi :( Jednak my začínají žloutnout listy, je to třeba na 5 kytkách, tak 2 listy na každé. Viz foto.
Další problém je, že ty kytky vypadají nějak svěšeně a zdá se mi že moc nepijou, tento problém se týká 3 kytek. Zdá se mi že tyto kytky nějak hůř pijí, hodně rychle jimi proteče voda do podtácku. Bojím se aby něco nebylo s kořeny? Opět viz foto. Někdo by nevěděl co s tím?

EDIT: Teplota 27, vlhkost 40%. Lampa po zvednutí 50 cm nad kytkama, předtím to bylo tak 40.

Tohle se mi taky stalo u modelu NYCD mel sem jich 5 ve skrini z celkovych 20kusu 15 bylo naprosto super . ja osobne bych to hodil na genetiku kazdopadne prumer na kytku sem mel 39g a vypadali do konce kveteni uplne stejne jo a ty rizky byly strasne dlouhy kdyz sem je koupil ale dopadlo to docela dobre. ale radim ti strc prst co nejhloubeji do substratu at vis jestli to mas moc suchy nebo moc mokry (prst je lepsi nez jakykoliv merak atd..) jaky substrat pouzivas ? mas tam perlit atd.. ?
Lenochod
Já si myslim, že to máš málo zalitý , řešil jsem stejnej problém cca deset dní zpátky - třetina zálivky mi prakticky okamžitě protekla.Dostal jsem radu zalít jednou o den dříve než zalejváš ,pak klasicky jak si zvyklej..a začni lejt o trochu víc než leješ (já se podle toho zařídil a v pohodě :)
ad: myslim si ale že bys taky nic nezkazil kdybys do jedný zálivky přidal kořenák
raymond
Čau, díky všem za rady, podle všeho to nakonec bylo nedostatkem zálivky, teď už všechno vypadá ok. Nalil jsem tam tem kořeňák, třeba taky pomohl. PH neměřím, ale dneska jsem koupil v akvaristice nějaké papírky, tak to zkusím. A kořeny omkrnu hned jak to trochu vyschne, bál jsem se aby kytky nebylo dlouho bez vláhy.
Teplota 27, vlhkost 37%
Hlínu mám BioCanna Bio Terra Plus http://www.growshop.cz/katalog/deta...-terra-plus-50l
Mám ji v květináči samotnou, s ničím sem to nepromíchal. Pro příští grow co myslíte, že je nejlepší?
Přikládám fotky. Na první fotce je šiška, která vypadá uplně jinak, má hnědé vlásky, říkám si jestli třeba není zralá? Možný bych to mohl okoštovat? :D
raymond
Dneska je to 52 dní na květu, doba zrání by měla být kolem 65 dní, tak je pomalu čas finišovat. Koupil jsem si final solution, četl jsem tady docela chválu. Dávkování je 1ml/1litr, ale říkal jsem, že když mám takové velké kytky, že bych tomu mohl trochu přihulit? Někteří členové to tak dělali. Každopádně dneska první zálivka bez hnojiv, jen final solution. Moje představa je teď 7 dní s finalem a pak flushing. Mám sice hlínu, ale zase bio hnojky tak by to mohlo snad stačit, co myslíte?

Na první fotce je hezky vidět, jak je prostřední šiška nejmacatější, přístě heatshield.
Fotka č. 2 je "hlavní" šiška :D
Fotka č. 3 je detail, sice z telefonu, ale vypadá to docela obstojně
Fotka č. 4 jsou nějaké tečky, co se mi udělali na spodu stonku, je to jen na jedné kytce a když to rozmáčknu tak vyteče taková hnus lepkavý. Co by to mohlo být? Měl bych to nějak řešit?
EDA45
citace:
Původní příspěvek od Lenochod
Já si myslim, že to máš málo zalitý , řešil jsem stejnej problém cca deset dní zpátky - třetina zálivky mi prakticky okamžitě protekla.Dostal jsem radu zalít jednou o den dříve než zalejváš ,pak klasicky jak si zvyklej..a začni lejt o trochu víc než leješ (já se podle toho zařídil a v pohodě :)
ad: myslim si ale že bys taky nic nezkazil kdybys do jedný zálivky přidal kořenák


Jenom technická poznámka k zalejvání..Pokud zaleju kytku a většina zálivky proteče do podmisky,tak to není proto,že kytky málo pijou,nebo co jsem to tu četl..Je to prosté,substrát se zalitím a sesycháním trochu smrskne v květníku,místy se odchlípne od stěny květníku a tak většina vody pak bez užitku proteče rovnou ven netěsností mezi květníkem a stěnou kořenovýho balu..Pomoc je jednoduchá a zabere chvilku,před zalitím zkontrolovat těsnost vrchní vrstvy substrátu kolem stěn a případně trochu zamačkat,utěsnit..Opakované zalévání toho moc neřeší,kořeňák v tomhle případě už vůbec nic...Good luck
fiste
citace:
Původní příspěvek od raymond
...
Fotka č. 4 jsou nějaké tečky, co se mi udělali na spodu stonku, je to jen na jedné kytce a když to rozmáčknu tak vyteče taková hnus lepkavý. Co by to mohlo být? Měl bych to nějak řešit?


http://grower.cz/forum/showthread.p...3359#post903359
raymond
Takže dnes máme 61. den na květu a pomalu se blíží kosa :) Kytky dostali zatím 2 zálivky final solution, ještě dám asi jednu a pak flush.
Napřed problémy
Foto č. 1 a 2: Žluté lístky u palic došli do extrému podle mě, doufám že to je pořád normální. Tyto jsou přímo pod lampou, připadá mi to jak vyšisované od slunka :D
Foto č. 3: Jedna kytka začala nějak chátrat, doufám, že to nebude nic vážného a těch 10 dní to vydrží.
Foto č. 4: Fotka palic
Foto č. 5: Je super skunk, je menšího vzrůstu, ale těším se na něj :)
raymond
No a ještě fotka jacka, v pozadí je ještě jeden, ale je to mobilem, takže nic moc kvalita :(
Poslední foto je detail paličky jacka
raymond
Sklizeň je za dveřmi, tak ještě pár fotek :)

Foceno Nikonem D90, Nikkor AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED
raymond
Sklizeň je za dveřmi, tak ještě pár fotek :)
Foceno Nikonem D90, Nikkor AF-S DX 16-85mm f/3.5-5.6G ED

Ve skříni to ale moc nevoní a když jsem usušil paličku, tak voněla jak seno. Dá se s tím něco dělat? Je to normální?

A chtěl bych se zeptat na váš názor na listy při sklizni. Ostřihat listy na palicích? A co velké listy? Já bych to asi ostříhal co nejvíc při seknutí, co myslíte? Díky
raymond
Nějak to blbne :/
ganja-steve
ostrihej to co nejvic, ty listy jsou prave to,co smrdi jak seno. Mne taky prvni dve sklizne nesmrdely a bylo to tim,ze tam bylo moc vedro. Bylo to takovy vyprazeny.
Ale muze to bejt i genetikou.
Matroš 96
mas to moc pekne, moje prve rastlinky na okne no to bola katastrofa furt im daco bolo ale teraz som sa vtom pestovani zlepsil dufam ze aspon spolovice budem mat take palice ja ti
str3p
citace:
Původní příspěvek od raymond


Ve skříni to ale moc nevoní a když jsem usušil paličku, tak voněla jak seno. Dá se s tím něco dělat? Je to normální?


Dej tu palicku do pytliku a uvidis (ucitis).
Jestli ji teda jeste mas ... coz pochybuju :-)
raymond
Tak jak se chystám na další grow tak si říkám, že by to chtělo napřed tenhle ukončit. Připojuju pár fotek ze sušení.

Nakonec jsem relativně spokojený na první grow. Bylo toho sice jen 374 g těch nejlepších pálek, ale stáli rozhodně za to! Jack Herrer parádní odrůda. Možná jsem to nechal trochu přezrát a high byl silný, stoned, ale zároveň nebyl takový oblbovací. Jedna rostlina super skunku co tam byla velice krásně voněla, oproti jackovi velký rozdíl. Efekt byl taky pohodový.
strýček_Pompo
pár fotek z 35. dne 12/12


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma