Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Nejhorsi zazitek s "odpurci" marihuany - Klikni zde pro originální téma
Yennefer
Ja sama zadny zvlastni zazitek nemam, ale slysela jsem spoustu podobnych pribehu. Zajimaji me i ty vase opravdu drsne zkusenosti s takzvanymi "odpurci". Jako napriklad s policii, nebo s nekym, kdo vas videl hulit a rozhodl se proste prudit. :vampire:
4C3
No, ja jsem jel jednou ve vlaku v kupecku a se znamym jsme kecali o huleni a po chvili jedna zenska, co sedela v tom kupe s nami(-stacil jsem si uz behem hovoru vsimnout, ze dost "natahuje usi", ale ignoroval jsem to) takovy "Prosim vas, muzu se vmisit? Jmenuji se blebleble a jsem magistra farmaceutiky a jak vas tak posloucham... bleble... oni ti dnesni mladi to berou na lehkou vahu... bleble... a k nam na non-stop posledni dobou chodi takovych narkomanu, ze tam na noc musime mit dozor straznika... ten heroin, ten pervitin... bleble... " Nicmene jsem se nedal a jak rychle vystartovala, tak rychle jsem ji zklidnil, prestoze me vazne nebavilo, vysvetlovat ji, ze s herakem ani pikem nemam a nikdy jsem nemel nic spolecnyho... Nakonec ale pochopila a se slovy "No, tak to snad je jeste snesitelne.... ona ta marihuana v Cechach venku pestovana stejne nema temer zadny obsah THC(musel jsem se v duchu smat pri pomysleni na nektery outdoory, ktery jsem kdy ochutnal),leda snad ty rostliny pod lampou, jak si nekteri pestuji doma - priznavam, ze jsem to jednou take zkusila a totiz v caji, ale musim rict, ze to na me nemelo vubec zadny ucinek(opet jsem se v duchu pobavil, ale uz radeji nevysvetloval, rychle se sbalil a opustil vlak, pac jsem uz byl doma)". Tot vse ;).
klobas
To já mám taky story z vlaku, leč byl to zcela jiný žánr.
Jednou jsem si vyměnil brka s kamarádkou celá transakce proběhla ve vlaku a pak při přestupu do jiného vlaku jsem si sed s kámošem do kupéčka a koukal jse na tu dobrotu co jsem získal když se mně jeden přísedící v kupéčku zeptal jestli se může taky podívat. Tak jsem mu to samozřejmně pučil on vesele vstal a všechno vysypal z okna ven:grrr: mněl jsem sto chutí ho zabít(ani jsem to neochutnal) ale byl to voják z povolání a jeho argumenty byli celkem bezemyslu a tak po tom co mi řekl ať si radši zapálím cigaretu(jsem nekuřák(tabáku))jsem se na to radši vysral. Ale nehažme je do jednoho pitle mám známího vojáka z povolání který vozí víborný hašík:baby: .
Takže až někdo pojedete přes Olomouc tak mezi prvnim a druhym nástupištěm někde leží "moje" ganja
digo
párkrát se mi stalo při hulení před hospodou, že mi někdo nabízel hero nebo peří nebo naopak že se ptali jestli hero nebo peří neprodávam... byly to ale takový ty prudící otázky
fasmos
u nás hulí skoro všichni.............nikdo zatím neotravoval
Graetar
klobas: To bych tý gumě cigáro vzal a vyhodil z okna :D. Btw od té doby, co jsem byl na vojně, jsem neviděl žádnou jinou skupinu lidí, která by chlastala (fetovala) tak, jako vojáci z povolání... A ještě k tomu jsou to vojáci... :(
4C3: Moje máma dělala farmacii taky, a konopí jí vůbec nevadí. Z čehož vyplývá, že 1) existují i rozumné farmaceutky (stejně jako herci, gumy, popeláři, ale to asi všichni víme), 2) v tom vlaku jsi nepotkal moji mámu :D.

Já jsem zažil kuriózní historku před časem v Kralupech. Vylezl jsem z oblíbené hospůdky a odcházel k domovu. Bylo poměrně brzo večer, navíc mám dojem, že jsem si tam šel jenom pro cíga, takže jsem nebyl rozhodně na plech. Na rozdíl od osoby, která mě oslovila a vyrušila uprostřed konverzace se sličnou kámoškou. Byl to cca padesátník, namol tak, že jsem měl problémy vůbec porozumět tomu, co říká. A tenhle človíček se mě zeptal, jestli se se mnou může dát do řeči, jestli mám cígo, a tak podobně. Řekl jsem že samosebou - byl jsem zvědavý, tvářil jsem se pobaveně, protože z těchto lidí občas padají zajímavé věci, a občas si dokonce pohulí. A řekněte, kterého huliče nepotěší, když si zahulí s plusminus vrstevníkem svého otce ;).
Chyba lávky! Už jel - Ty kouříš marihuanu? Pět let? Jsi debil, blbec, idiot, žumpa, hnůj... :D Nejhorší bylo, když mi začal tvrdit, že mu umřelo x kamarádů, protože to samozřejmě zná a v šedesátejch to taky kouřili, a nakonec skončili ve sračkách a stálo je to kejhák.
To mně říkal člověk, který byl rád, že jsem ho nemusel podpírat a kouřil moje cigára :rolleyes:. Asi nečetl Zolova Zabijáka.
Zvědavost mě přesto neopustila, přihodil jsem pár argumentů typu Jak víš, že jsem blb? Jak víš, že jsem v životě nic nezažil? Já jsem na rozdíl od někoho střízlivej. Kupodivu se ani nerozčílil.
Největší legrace byla na závěr. Došel jsem (a on se dopotácel) na sídliště, když se od nejbližšího vchodu začal vysokou rychlostí přibližovat objekt-manželka dotyčného opilého nešťastníka. K dokonalosti okamžiku chyběl už jen ten váleček v ruce :D - nakonec jsem usoudil, že budu milovat nepřátele své, a musel jsem ho politovat, protože si to pěkně slíznul. Kdyby si dal brčko, žena by nejspíš nic nepoznala, nebo by si myslela, že si dal jedno dvě, a měl by klid.
BaHnO
Brutalni zazitek je vysvetlovat skorotchyni na prvni navsteve v nasem bytecku, proc ta skrin huci a sviti. Ale rozdejchalo se.
BaHnO
uzzi
hovory s matkou :(

______________
born to be high!!
SlaS
Ja som raz s kamaratom hulil cez flasku na dost odlahlom mieste. A zrazu sa zacalo pomaly priblizovat auto. Hned sme vedeli o co ide : fizli. Kamarat sa zlakol, dal mi flasku do ruky a rychlym krokom sa zacal poberat prec. Ja som vstal a siel medzi blizke stromy a vyhodil som tam flasku (bongo) , medzi tym fizli stopli kamarata a videli aj mna tak som ku nim isiel. Zacali sa pytat co robike a tak. Sa ma potom spytali co som tam robil medzi stromami. Mna nic lepsie nenapadlo tak som povedal : "Bol som sa vycurat.". Najhorsi bol ten okamzik, ked vypli motor a jeden vzal baterku a isiel si poobzerat miesto, kde som bol. Skoro som sa posral od strachu. My s kamaratom sme cely cas mysleli, ze hladaju travu a tak, no oni pozerali ci sme tam neboli kradnut. No a odvtedy, ked xceme zahulit, tak si radsej dame jointik po ceste. Je to ovela nenapadnejsie a lahsie sa zbavuje dokazov. Najvecsou chybou je hulit na odlahlych miestach, tam fizli najskor pridu.
Yennefer
4C3 : Nektere magistry nevi, co by roupama....
klobas : To je vesela stori, to jiz pak clovek musi toho vojaka zabit a nebo s
se snad i rozbrecet!!
digo : A nejhorsi je, ze kdyz takovehu opruzaka posles do haje, jeste je agresivni!!
Graetar : Takovehle bytosti byvaji jak namet na nejakou ulitlou povidku....
Bahno : Na nektere otazky se tezko hleda dopra odpoved.
uzzi : I s otcem....
SlaS : Takhle se podesit, to je hnus!!
Alex
Já mám zážitek s jedním bezejmeným hňupem z Prazdnin v Telči minulej rok. Šli jsme ještě se dvěma maníkama na picu. Sedli si na náměstí do zahrátky a začli rozebírat že si dáme prda. Najednou se otočí u vedlejšího stolu hňup zvící rampi mc kvaka akorát bez toho rostomilího zobáku a houkl "Tady to hulit nebudete!". A bylo po náladě, zahulili jsme až cestou z pizzerie asi v půlce náměstí.
DJ.FASMOS
zatím naštěstí žádný velký

jo nějaké ty keci sem tam jsou znáte to ne???
dha
Nejhorší zážitek s odpůrci asi zažil kamoš se svým otcem, kterej si ho vzal k sobě na vesnici za Brno, když zjistil, že hulí. A tak jsem o něm 10 měsíců vůbec nevěděl, prostě jednoho dne už nebyl doma... Vtip je v tom, že má na tý vesnici spoustu kámošů a tak si dával deně než přišel otec z práce buď fain špeka nebo kostičku haše. To bylo před dvěma roky, teď už nehulí (5 měsíců) přestal v tom vidět smysl. Co ztoho plyne? - V tomhle se nedá nikoho nutit!!!!
dha
Jo ještě bych měl jednu dobrou storry:
- Spolužák věnoval na podzim po sklizni pěknej pytel jednomu klukovi. Našla to u něho matka a vytáhla z něho jméno mého spolužáka, šla za jeho matkou a byl z toho průser jako mraky. Pointa je ovšem v tom, že to nevyhodily ani nespláchly nebo něco podobného a tak přišel ten borec jednou dom a obrázek jak z perníkové věže. Matka i otec úplně našrot v pokoji... a od té doby u nich v rodině hulí všichni.
- Akorát škoda, že to nezkusila napřed a pak mohla začít prudit(což by neudělala), ale co konec dobrej všechno dobrý.
chobot
Jednou me kamoska (ktera mimochodem vubec nehuli) pozadala, jesli bych ji nedal naky sazenicky, ze prej vyrabi z konopi masticky a rada by si ten material vypestovala sama. Shodu okolnosti sem mel doma dve asi metrovy kytky, pro ktery uz nebylo misto ve skrini a moje pritelkyne vyvijela silny natlak na omezeni balkonoveho pestovani, tak sem se rozhodl, ze ji je odvezu.

Nak sem o tom moc nepremejslel, vzal sem ty dve kytky, postavil sem je vedle sebe do auta (mely asi metr, takze docela couhaly) a vyrazil sem pres pul Prahy (ve vsedni den dopoledne). No, a takle si projizdim Nuslema a koukam, prede mnou silnicni kontrola. Siroko daleko zadny jiny auto, tak sem si rikal, ze to mam spocitany - nedalo se nic delat musel sem kolem nich projet. Nakonec se buh vsech hulicu slitoval a nezastavili me.

I kdyz se nakonec nic nestalo, byl to urcite muj nejhorsi zazitek s hulenim vubec - predstavte si ten pocit: blizit se se dvema kytkama na sedadle proti policatovi s cervenou placackou a snazit se tvarit nenapadne. No, nepral bych vam to, byl sem vyklepanej jeste asi dve hodiny. Byla to samozrejme moje nekonecna blbost, ale ironii osudu bylo, ze ty kytky byly vlastne urceny na vyrobu masticek :angel:.
Jackal
tak to já podkávám "odpůrce" skoro na každém kroku... nepálim zrovna jednoho za druhým ani druhého za třetím, spíš tak třikrát za měsíc... ale stejně ty obličeje lidí, když se sbíráme v hospodě a jdeme ven... stačí už jenom ty tváře a ani ti nemusí nic vyhazovat z okna... ale rodiče jsou třebas v pohodě... to sami chtějí vyzkoušet, aby viděli, jaký to na mě "může" mít dopad a aby mi to případně rozmluvili :-)
FiLAA
na školním výletě, poslední rok před maturou mi "zabavil"(ukrad během mé nepřítomnosti) jeden profesor skoro celou omniovku zelené radosti....vše se dostalo až k řediteli školy, který mi na konci roku k vysvědčení vrátil nedotčenou omniovku se slovy:"doufám, že s tím rozumně naložíš!"...jak pravil,tak jsem učinil :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma