Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
WhiteRhino-po přepnutí(6ks400W) - Klikni zde pro originální téma
myguláš
Ahoj zahradníci po potlačení paranoi a důvod zmenšení mé zahrádky v panel domě jsem se odhodlal také a snad od této doby pravidelně přispět za ohlédnutím do zatím narychlo udělané skříně.

Světlo-Sunmaster Cool Deluxe(růst),Venture Sunmaster(květ)
předřadník ETI 400W,všechno už požívané předchozích pěstů.

Geny-White Rhino(GHS)-6řezů od člena groweru

Prostor-Skřín 105/65/200 (hloubka hrozná hlavně kvůli tomu400.ale měl sem ho doma i růstovku tak do dalšího kola už pořešena250na růst a to 400nechám na květ možná ještě přehodnotim 150růst250květ)všechno po zbytkách folie jakžtakž mixlá diamant a bílá náky kolena a od kamaráda sem byl obdařen tlumičem hluku

Ventilace-Odtah-Ventilátor Prima Klima 125/425m3/h
-Přítah-dva ventilátory v kolenu vedene rourou
ke spodkům a zemině
-Ofuk-výkoný stolní ventilátor Sencore
-Filtr,Tlumič-filtr je připraven i s cooltubou zatím
není potřeba..Tlumič125na odtah-SUPR-
Na odtahu mám také regulátor nejen pro vrtačky taková ta elektros
tavebnice co si spojíš doma pájkou.přítah jede střídavě na střídačku a na odtahu,jak to přesně je je na velké rozepisování časů a zmé strany stačil jen jeden ale když se tu válí dva tak proč ne..

Medium-Hlína-plagronRoyalMix/Perlit/Keramzit/-6ks 14l

Začínám zde dokumentovat tuto na rychlo vyrobenou skřinku na kterou už mám i pomalu další potřebné součástky a komponenty na další upgreading.Kytky jsou ve12dnu na květ stím že byly 24dnů na růstu s počátku to byly vybraní mrzáci na uzdravení nebo na smrt které po týdnu hnojení i předhnojené hlíny dokázaly vše dohnat. před přepnutím problém s dirkováním listů a nevěděl sem si rady ani naši přátelé díky zkušenostem zdejších growerů sem se uklidnil a dvakrát mohutně prolil čistou vodou.včera po5dnech nezalévaní už měly zezhora totál proschlou hlínu stím že už dnes po ránu spodní listy začaly ukazovat že chtějí pít tak na noc už je připravena bohatá zálivka na vitamíny v poměru:
BioGrow2ml/lBioBloom2,5ml/lTopMax1ml/l Ph6,4-6,5 ale moc už často neměřím.

Vlhkost-v růstu 60-80% (zvlhčovačka)nyní kolem30%den 40%noc(bez zvlhčovačky)

Teplota-den 27-29C noc 21-24C

Hnojení-na začátku dostaly hnojivo na obohacení kořenů a protože byly v předhnojené hlíně do zálivky jsme jen přidávaly BioHeaven a pak sme přidaly po 10dnech FishMix v malých dávkách na půl s BioGrow(1ml/1l).ve3týdnu nastřidačku enzymy+zelená řasa(1ml/1l),,FishMixBioGrow+BioBloom(2ml/1l+1ml/1l) postřik Phytamin ale jen párkrát(4x) jinak Mattoni neperlivá má ph6,4..

Trochu sem pozměnil thred díky radě grower za zbytečné kecy tak snad je to stručnější a bude se to dát i číst.. díky.

Fota Skříně a poblíž- přendání sítě nakonec sem ji upevnil napevno pak se bude předělávat no trocha víc bordelu na folii stejně zůstalo i když sem to drhnul v savu.dvě kytky vyndané ze skříně před sítí je na nich vydět jak už spodní listy dnes žíznily..
myguláš
trochu poblíž
myguláš
v přepnutí 24dnu růstu byla výška 35cm.ted po12dnech ma květu výška65cm
Kulda
teĎ pořádně čekuj spodky, jestli se tam nedělaj koule.... to mě zajímá, zdali FeM seeds z GHS company dělaj hermí řezy...:) ikdyž u tebe se to zdá hodně málo pravděpodobný, máš to krášný ,vypadaj bez jakýhokoli stresu.. a doufej, že to ta síť udrží:D.. budu sledovat!
myguláš
13den.12/12 ukázka pěkného napití.když se podíváš nahoru na obr.2 je vydět jak sem psal jejich dychtění po vodě(vydět na listech) holky snad prošly různými zdravímy stresy krom toho omrznutí byly přehnojeny a následně přelity čistou vodou total vysušeny neb skoro totál a včera na noc 3barely po5litrech zálivky(dostaly dokad nevypouštěly tak porůznu ke každý)porůznu ohébány a štípány v růstu(no snad všechno možný sme ozkoušely krom stříhání neb škubání listů to nikdy neděláme teda).dnes foto po noci je vydět jak holky zas spokojeně bručí a listy se zas spokojeně táhnou za světlem a nabíjí baterie :) GHS nemáme taky moc v oblibě ale čas odčasu Arjanovi neb jeho Kenovi asi uteče nějaké dobré semínko..jinak sít je nahovno chycená jen v rohách,taky se musí do příště předělat,ted tam pomalu připlejtám dráty aby se nepropadla tak to udrží spíš aby to nenakynulo tak aby se to nelámalo pod špičkama.hmm a nebo raději jooo :)
PS..ještě sem se nestačil omluvit za svojí češtinu.byla to vždy moje slabá stránka:(....
Steve
HAhA hustej upgreiting :) :) ..... no to budou hustý stromy, jednou jsem měl takhle Jacka a bylo to ke konci o nervy a padlo přez g/w

Budu tě špízovat zatím groweru zdar
myguláš
Před týdnem 10ks ze spodku na vyhazov na zkoušku pod 18W zářivku Phillips jede nonstop stejně jako zvlhčovačka s odtahem(PCvětráček na trafu na noc vypíname a otvíráme dvířka)přítah pasivní.Teplota 26C,,2ks chcípli zbytek se krásně chytil,,budou se muset rozsadit co jsou dvě u sebe.Příprava na out semena dána do vody mezi froté ručník do vaničky na topení..5fem Alegrie od kiwiseeds na balkon už vyklíčena všech5najednou po48hod ve vodě 3klíček,2jen pukla,tak uvidíme už jsou v hlíně..


Tady bych chtěl taky poupravit a dodat že semena na out jsou jedny z prvních na out je ještě dost času nechávat klíčit,ty co vylezou pujdou za okno neb ještě jednu zářivku pak na balkon a pak ven na pořádné stromy které když bude moc vlhké léto nevydrží pokud bude kvalitní počasí snad budou i kvalitní komíny.jinak Alegria bude pod zářivkou pak do boxu pak nařezat a pak ven a balkon všechno je experiment..
Asi by to tu ani nemělo být.?
myguláš
19den.12/12..zálivka před 3dny ke každé 1,5-2l FishMix+BioGrow2ml/lBioBloom2,5ml/l.dnes dostanou jen enzym1ml/l.ve14dnu prohozeny výbojky..zatím všechno bez nějakých problémů krom toho fialovění řapíků ale to jede od začátku tak se to pomalu doplnuje,ale to není zatím vůbec na vadě.Steve kéž by bylo g/w ale na takovym prostoru 0,6m2 budem rádi i za 0,6-0,7g/w ale nebráníme se tomu vid :)

Ještě sem chtěl dodat že po proplachu s enzymem bude dávkování hnojiv FishMix+BioGrow 1ml/l a BioBloom 3ml/l TopMax zatím 1ml/l pak se místo zvedání dávek přidá PK 1ml/l..co si o tom myslíte??? :)
myguláš
taky sem chtěl přihodit foto stínidla omlouvám se že nemám v úvodu oněm ani zmínku(na facku) mám nahoře foto po udělání skříně s CT to tam bylo kvůli nízké teplotě a neodvlhčování,nevysušování hlíny no vedlo by to bůhví ještě k čemu všemu jen 4dny.musely sme tam dát klasik hobby malé 40x40 které bylo ve sklepě ale taky se musí obměnit aspon na velké..
Dvěstěpade
citace:
Původní příspěvek od myguláš
19den.12/12..zálivka před 3dny ke každé 1,5-2l FishMix+BioGrow2ml/lBioBloom2,5ml/l.dnes dostanou jen enzym1ml/l.ve14dnu prohozeny výbojky..zatím všechno bez nějakých problémů krom toho fialovění řapíků ale to jede od začátku tak se to pomalu doplnuje,ale to není zatím vůbec na vadě.Steve kéž by bylo g/w ale na takovym prostoru 0,6m2 budem rádi i za 0,6-0,7g/w ale nebráníme se tomu vid :)

Ještě sem chtěl dodat že po proplachu s enzymem bude dávkování hnojiv FishMix+BioGrow 1ml/l a BioBloom 3ml/l TopMax zatím 1ml/l pak se místo zvedání dávek přidá PK 1ml/l..co si o tom myslíte??? :)



Zdravim.

Mas to hezky.

Prvni k tomu Fishmixu. Nemyslim, ze je idealni ho davat v kvetu. Strasne smrdi a mohlo by se to podepsat na chuti a taky ma dost dusiku, coz nepletu-li se neni pro kvet to nejlepsi...snad to brani tvorbe palic nebo tak neco.


Jinak k tomu PK mi taky vrtalo hlavou proc biobizz nemaji primo nejake PK hnojky... Takze by to snad mely poresit slozky Bloom a Grow




Jinak treba tady jsou prehledne tabulky s hnojicim planem

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22139
myguláš
Nemyslím si že vůně fishmixu by se podepsala nějak na chuti ale děkuji za názor určitě zvážím..pak píšeš že má dost dusíku a raději at použiji jen biogrow..no biogrow obsahuje více dusíku než fishmix a už vůbec není na škodu ho v době květu přidávat ba naopak kytka potřebuje pořád růst jen se v květu doplnuje o fosfor,,se snížením dávek fish a grow sem čekal více záporných odpovědí protože snížit dávky fish a grow je v podstatě hloupost musí se dodávat po celou dobu vývoje kytky..biobizz má topmax a heaven na silnější a větší tvorbu palic,tak spíš sem směřovala moje otázka zdá má nebo nemá cenu k topmaxu dodávat ještě pk od plagron....
Steve
No dovolte abych přidal mojí zkušenost.....

Mám komplet od biobizz.A ne jedno kolo stím odjeté ..

.fis je smraďoch ale to co poněm přdvedou holky je dobré...je zbytečný dohromady míchat s biogrow, fishmix stačí tak 1 do 14 dnů místo biog.

neměl jsem poněm ani jednou problémy cose chuti týká možná naopak! Jde oto jaký jsou lidi s prominutím prasata a dělají flush....já jsem na vodě kolem 14 dnů klidně i 3 týdnů, jelikož po 14 denním prolívaní vodou jsou kdytky plný žrádlka je to vidět na listech i ec.. podobě se to dá poznat vizuálně pokud je odjetý nějaký to kolo a zkušenost.....
samozřejmně dál záleží na médiu včem jedeš udávám tzn. v mém případě a kolegy hlína....

Hele myguláši já osobně sem k tomnu další sračičky nepřidával...odjel jsem to pouze stím co máš ty a bez problémů takže bych pošetřil kačku na něco důležitějšího........

další věc je že se biobizz tolik nezasoluje takže asi tak....
Steve
A ještě k těm tabulkám...jako dobrý,ale řídil jsem se tím jednou a ani jsem to podle toho nedojel...takže spíš sledovat co chybí a co přebývá + měření pak se to vychytá a pohodex....je tu toho i plno prodiskutováno.... groweru zdar!
Dvěstěpade
citace:
Původní příspěvek od myguláš
Nemyslím si že vůně fishmixu by se podepsala nějak na chuti ale děkuji za názor určitě zvážím..pak píšeš že má dost dusíku a raději at použiji jen biogrow..no biogrow obsahuje více dusíku než fishmix a už vůbec není na škodu ho v době květu přidávat ba naopak kytka potřebuje pořád růst jen se v květu doplnuje o fosfor,,se snížením dávek fish a grow sem čekal více záporných odpovědí protože snížit dávky fish a grow je v podstatě hloupost musí se dodávat po celou dobu vývoje kytky..biobizz má topmax a heaven na silnější a větší tvorbu palic,tak spíš sem směřovala moje otázka zdá má nebo nemá cenu k topmaxu dodávat ještě pk od plagron....



Dekuji za upresneni a omlouvam se za ty (h)ruzne dezinformace.

K tem hodnotam N-P-K

Mohlo by se to zdat jako samozdrejmost, ale neni Bio-Grow jako Bio-Grow...Byl jsem u nas s g-shopu a ve vyloze jsem si vyhlednul Grow... Hodnoty N-P-K 8-4-6 a typek mi ze skladu donesl 4-3-6. Takze to asi nemichaji vzdy stejne...Mozna nejaka starsi varka...Tim se dostavam k tomu, ze muj Fishmix (6-2-4) ma vice dusiku nez Grow. Takze taky asi vzniklo nedorozumeni.

K tomu PK. Grow(4-3-6) a Bloom(2-6-3,5) by to snad mohly poresit ty dva prvky.

Steve: Pridat jednou za 14dni ten Fish-Mix neni spatny napad. S kytkama dela opravdu zazraky a v takovem mnozstvi by to na chut nemuselo mit vliv.
K tem tabulkam od BioBizzu.... Co jsem se tak dival, tak ty jejich tabulky jsou co kus to original....Takze v tom maj kluci trochu bordel..Ikdyz by mohlo byt i tim, ze meni ty hodnoty NPK

Jinak ale je Biobizz na pohodu

At se dari.

Let it GROW
myguláš
Ano Steve taky sem názoru že tolik nezasoluje pokud jsou dodržovány pravidelné pruplachy i napr. s mikroprvky..to míchání biogrow a fishmixu nemám z vlastní hlavy asi se zřejmě každá zkušenost trochu v něčem rozporuje ale rád naslouchám i tady na webu sem někde našel větu,,,,
Smíchejte 25% Bio-Grow a 75% Fish-Mix jako alternativu k 100% Bio-Grow pro fantastický vývoj rostliny
je ale jasné že dávkování v květu už si každý jede podle vlastních zkušeností někdo přidává víc někdo méně,,jak píšeš hlavně koukat jak potom holky chrochtají.
dvěstěpade nevim moc se mi nezdá že by to míchaly jakse jim zachce to by i vtom případě byl i tvůj odkaz na tabulku vůči nim neb vůči nám dost zbytečný a nemohl by se ho človek držet ani jen pro orientaci..ale jak píšeš dělají si znás normálně srandu :)
to PK máme v lednici tak přidáme,,i se u vršku kde jsou nové lístky přestaly řapíky mírně zafialovávat tak se snad už pěkně dokrmily..
tenFish stim bioG furt mícháme na půl stim že tedy dáváme ob zálivku a pruplach2ml/l bloom dáváme 3,5ml/l a1ml TopMax
zatím to jede bez nějakých pochybností tak snad se nic nezmění a budou cholky stále tak kynout.
myguláš
28.den 12/12
Tak sme začaly trochu víc přidávat hnojek(promin steve sem nepoučitelnej)fish+grow2,5ml/l bloom3,5ml/l topmax1,5ml/l pk13/14(plagron)1,5ml/l teploty den28 noc23 vlhkost kol.20%.
k jedné sme nalily o trochu víc taky hned dala najevo..
myguláš
28.den 12/12
Steve
Jede to dobře...připomíná mi to jak když kouknu ke mě :) ....no k tomu fish, jako není to nic hroznýho spíš zbytečný ale taky sem to dělal :) ať to boptná
kou69ta
moc pěkný nosorožci,k těm hnojkám:naprostý souhlas se Stevem,tabulky jen orientačně,koukat na holky a měřit jak papaj,sám jsem to podle tabulek přesolil,
přeju hodně zdaru:bravo:
Steve
Ktěm nosorožcům už mi to je jasné...Díky :megafon: :rip:
myguláš
když už se připomínají ti nosorožci změřil sem holkám kly:banana:at je vydět rozdíl nakonci..Hi stíví chtěl sem ti dát vědět ale bylo jasné že tě to klepne:smash:
myguláš
36.den 12/12
Zdravíme zahradníky,,po několika dnech pracovního vytížení kdy nebylo tolika času na pozorování nosorožců jsme trochu ke zděšení zjistily že jedna holka pořád pokulhává s obav aby nemusela ze stáda sme poměřily u trochu světlejších vršků ph(zalivky,půdy,výtok)celkem u3holek(s fotáku a blesku ze tmy to leze víc žlutý než je tomu na dením světle,,špatnej foták bez blesku to nedá na světle)no abylo zjištěno že u té nejvíc světlé je ph půdy7,2 jinak 6,7-6,8 což je supr zálivku mají mícháno na6,4,,výtok na té kulhající je7 co taky na hlínu je norma tak mě celkem překvapuje nedostatek živin dostávala toho ažaž dostala mírnej průplach+enzym at se odsolí a pak sme přemýšlely že začnem s finálním průplachem o něco dřív jen vodou ale ještě do příštího týdne nakrmíme zbytek stáda grow+fish3ml/l, bloom4ml/l, top1,5ml/l,pk13/14 1,5ml/l,tak snad to dojede bez problémů..Jinak lepidlo na lepidle je namístě a sladká vůně se začíná dost zvýraznovat brzo budem muset zřejmě vytáhnout pacháč..
myguláš
45.den12/12
Tak 3dnY už jsou jen o vodě, moc se jim to zřejmě nelíbí začaly rychle odhazovat staré listy a vrchní listí zas prozměnu dost bledne.pacháč sme ještě nenasadily tak už to i dojedem bez něj čpí to jen když odpočívá v noci odtah 15min každá hodka(takže to by pacháč stejně nevysál)Už to neroste ani nekyne ale zato pěkně tvrdne a krystalizuje.Trichomy začaly(taky celkem rychle)chytat mléčnou barvu a i srst už mají skorem s celé části pokrytou hnědým chlupem(na fotu to nak moc září):) tak to vydíme na rozmezí8-9týdnu na ideál kosu(ale samo ještě uvydíme) pokud tedy vydrží,pokulhávající jedinec už není ojediněly po pruplachu,,ale nak se to nezhoršilo sic barvu taky spátky nechytil ale palice a jejich nové olistění mají zdravou pěknou barvu tak snad pruplach v klidu vydržííí..Díky za K+ zahradníci
Steve
Pěkný pěkný....
Dozrálo to celkem rychle udávají 10 týdnů no tím lépe :) osobní zkušenost nemám no kdy ho seknout v nejlepší formě...Teď jen čekat na zkamenění a kosa nostra...
myguláš
Je pravda že dostaly 5dnů před stanovením 12hod. režimu postupný oddalování každej den o hodinu myslim ale to neudělá dva týdny..tipujem že možná občasnou saharou při doděláni vody ve zvlhčovačce neb vysokým zvýšení regulace na odtahu při větší teplotě ale že by sahara pomáhala dozrávat ovoci dřív je asi taky blbost,,sledujem trichomy tak uvydíme možná to bude až na začátku9tejdne.jinak udávaj že přijatelnejch je i8 ale pro hučící uzemnovák je tech10..zatim dědku:pimp:
myguláš
60.den12/12
Tak pomalu nastává kosa,ještě se omlouvám pár zahradníkům že jsem nestíhal fotit a dodávat(no ten fotak stojí stejně za prd)byla dost práce nejen se šniclema pro vás ale i ve worku,naoplátku bych čekal aspon omluvu odtech co nedorazily.....Stádo je o vodě 10-16 dní podle blednutí a pokusům na jednotlivých kusech,,abych osvětlil začaly sme před více než 14dny s průplachem(ph kol.6,4)skoro všechny začaly hned naznačovat málo živin a u některých se to spíš jevilo na fosfor těm sme začaly zvyšovat ph na 6,8 a narkotické skvrny začaly mizet(zřejmě moc nízké ph) u ostatních sme přidaly ještě hnojivo a začaly s průplachem o něco déle dnes od noci dva dny na tmě a přijde nařadu gilotina.jednu jsme sundaly s pod sítě už dnes krásně mléčné tricho.(místy i zahnědlé)a vůně neodolatelná snad zůstane i po uschnutí,,ta už ve tmě čekat nebude:).Dost kusů(šniclů)nám tu teda zůstalo tak příští kolo bude jasné ale tentokrát s biocannou(ještě foto šniclů)A k tomu jeden top Model :)
myguláš
60.12/12
doxenon
Krásný kámo ! A paňmáma má slušivej trikot.
fandim Bílému nosorožci ;)
fanan
ty jo. to je fakt paráda taky jsem to zkoušel s klonů ale pochytaly padlí a bylo to ůplně k ničemu.teď budu zkošet semínka.taky jsem se chtěl zeptat jak vypadá ta Alegria mám doma 5 regularů tak bych chtě vědět jaký má naděje.díky.
kou69ta
Myguláš:tak to je opravdu nádhera:goldcup: a těš se,já už ochutnávám a stojí to
za to!!!:rasta: :leaf: :rasta:
ps:pěkný triko :D
Steve
Zdravíčko pane domácí :)
Hele nemá cenu to okecávat.... parádička :)

Jen lehce... jjojojo o tom proplachu jsem informoval jestli to není brzo, ale všimnul jsis toho v pohodě takže žádnej problém..

K letí !

Dobrou chuť!
myguláš
.
myguláš
Díky za podporu,,jinak vše usušeno a zavařeno vysledek mohl být lepčí ale i tak-224-vrchu a přez-50-spodku budí moc spokojenosti,druhé kolo nosorožců je zas na přepnutí byly velké klony tak sme větvily o něco více a dříve tak si snad zachovají svojí kvalitu :) opravdu to stojí za to i když to po lehčim přehulení hází hned do komatu oblibuju si ho i sem tam pokouřit v pracovní špičce ale jak píšu nesmí se to přehánět jinak se po něm zavíraj oči.na večer v gauči ideál :pimp:
Alegria si vede moc skvěle a nakonec sem jí šoupnul ven na zahradu k příbuzným protože sme ji daly celkem brzo pod zářivku ted má venku přez půl metru a pěkně větví(měl sem tedy femini)pak tam byla taky jedna bílávdovka z min. outu šla ven před11dny a měla 75cm- jedeme z kamarády každej rok závod kdo bude mýt největší strom :goldcup: .tak třeba letos když se uchytí v pohodě mohl bych přeskočit už aspon3metry..ale na blázny v našem okolí co si udržují4metrovou laďku mýt nebudu ale je to aspon legrace a pokoukání málo kdy stoho něco je povětšinou hermouši..hodil sem sem foto sušiny s bleskem a bez pak sem dodám další kolo nosorožců
spider18
Vypada lahodne skoda ze nemas lepsi fotak takhle nejdou videt zadny krystaly...
Jinak v kolikatym dnu ses na kvetu v tym druhym kole? Ja jsem prepl asi brzo jedu sedmej den kvet a moc nevyleteli snad to dozenou :-)
myguláš
4.den12/12
Ahoj s fotákem je to opravdu bída,pokusím si aspon občas půjčit pořádnou mašinu než pořešíme dobrou optiku za rozumnou cenu..Pavouku já přepínal před 4dny,byly tak do2-3cm nad sítí ted po 4dnech i15cm tak to letí v poho možná i moc :) bavily smese že to potřebuje trochu zaštípnout nechat rozjed a pak přepnout že se to nemusí nechávat tři tejdny dva stačily myslim že podle toho co píšeš si nechával ty dva ještě na rozvětvení tak snad nebudeš mýt problém..já je nechával taky 14dní ale byly přivezeny o trochu větší asi až o týden po tobě neb 5-6dní.Jinak zbytky biobizzu byly ponechány na venek a zakoupily jsme biocannu na doporučení a opravdu musim zatím jen chválit žádný dokyselovaní(mám namysl srážení ph),měření,sraníí...na teplé večery byla vyndána CT na ten prostor je celkem ideální..folii nebyl čas měnit tak zatím pořád vše při starém jen ted od začátku nandaná sít a průběžně přizvedávaná,,na 14dní růstu dána GIB lighting250mh growth spectre ted na dalších14dní Sunmaster cool deluxe 400mh a pak na květ přijde Venture Sunmaster 400hps vše teda v cooltubě.Aspon udržuje to CT vlhkost rozbila se zvlhčovačka(kdyby ste popřipadě někdo měl za rozumnou cenu dejte vedět v pm)a teplota den 26-29C noc 22-24C,,vlhkost kolem 30%den 50%noc..hnojení podle tabulky biocanna píšou o ní samé plusy tak uvydíme protože enzymi sme vynechaly jedem jen vyloženě řadu bio i zemina biocanna(trochu experiment není toho tolik tak to ani moc neochudlo peněženku),,změnily sme i dávky v zalévání po ránu dostávaj decku čistý minerálky na večer dvě a ted už tři s dávkou hnojiv držíme se teda spodní hranice v tabulce s dávkama.kontrolujem teda vysychání tak jeden den mají např. jen minerálku když do večera nevyschnou.
spider18
Ja jsem to prave nechtel moc velky tak jsem prepl brzo ted jsem na 11 dnu kvetu a spokojenost dorostly do vysky jakou sem si predstavoval a jeste trochu urcite povyrostou jinak k te biocanne urcite budes spokojenej ja jsem jel svuj prvni pest biobizz pak jsem zkusil biocana a od te doby ju valim a uz ani menit nebudu akorad minuly kola jsem jel jen bio vega bio flores a pkcko a tohle kolo jsem jim prikoupil jeste bio boost tak jsem na to zvedavej:-) tak at se dari
myguláš
7.den12/12
Hnojeno Bio-flores,rhizotronic,boost podle tabulky biocanny,zalévání jak je psáno nahoře a ted jednou prolito až na dno a změřeno ph výtoku krásných 6,5ph u4 květináčů u2 6,6ph..vlhkost noc 55 den 30 až nic snažíme se furt rosit nejni pořád ta zvlhčovačka.teplota den28C noc23C.
Z minulýho kola mě překvapila tvrdost i váha i dokonce u některejch spodků.Tak snad bude ted ještě líp :bandit:
myguláš
10.den12/12
Tak pomalu nakvétáme.Holky hnojeny bioflores 4ml/l bioboost 3ml/l biorhizotronic 0,5ml/l zatím musím jen chválit tuhle řadu hnojiv..Teploty ted začaly zas letět nahoru a tím i celkem vlhkost tak zvlhčovačku zatím řešit nemusíme den 28C vlhkost 35% noc 25C vlhkost 45-55%..(foták zatím pořád katastrofa ale občas se povede jak zachytí bordel na listu)Pěstu Zdar Zahradníci
EDA45
citace:
Původní příspěvek od myguláš
10.den12/12
Tak pomalu nakvétáme.Holky hnojeny bioflores 4ml/l bioboost 3ml/l biorhizotronic 0,5ml/l zatím musím jen chválit tuhle řadu hnojiv..Teploty ted začaly zas letět nahoru a tím i celkem vlhkost tak zvlhčovačku zatím řešit nemusíme den 28C vlhkost 35% noc 25C vlhkost 45-55%..(foták zatím pořád katastrofa ale občas se povede jak zachytí bordel na listu)Pěstu Zdar Zahradníci


Pěkně a rychle to nakvétá..Ale že by ti s teplotou nahoru šla nahoru i vlhkost,tak to asi fakt nééé.. ;)
Nic už bych nestříkal ani nevlhčil,si v květu(já nevlhčim ani na růstu,neřešim to)..Co by jiní za takovou vlhkost v květu dali.. ;)
myguláš
Mám namysli teploty venku a tím i zvýšené vypařování vodních par obsažené v ovzduší. V mírných šířkách a nízkých vrstvách atmosféry se hodnoty absolutní vlhkosti pohybují kolem 5 g.m-3 ale koncem jara a v létě až 15-20 g.m-3
EDA45
citace:
Původní příspěvek od myguláš
Mám namysli teploty venku a tím i zvýšené vypařování vodních par obsažené v ovzduší. V mírných šířkách a nízkých vrstvách atmosféry se hodnoty absolutní vlhkosti pohybují kolem 5 g.m-3 ale koncem jara a v létě až 15-20 g.m-3


Tohle funguje jen čerstvě,maximálně tak druhej den po dešti,efekt "prádelny"..Jinak s příchodem tlakové výše,sluníčka a vyšších teplot jde vzdušná vlhkost dolů..V teplým,suchým počasí,tedy suchým vzduchu na přítahu, ti vlhkost v boxu trochu stoupne tak maximálně po zálivce či zarosení...
myguláš
ono to bude trochu složitější když v zimě vypnu zvlhčovačku a při suchym a teplym přítahu(od radiátoru s pokoje)budu rosit jako blázen nikdy vlhkost neudržim ani půl hodiny na 30%(to bych si dřív zaneřádil byt plísní kdybych nevětral a snažil se udržet vlhkost) ted bez zvlhčovačky zapínám při 50%vlhkosti odtah na plno a až po 8hodinách srazí vlhkost na35% a to je přítah větranej vzduch z místnosti a odtah ven.jen ted kvůli teplotám používáme CT a to asi taky trochu pomáhá udržovat vlhkost..ale chápu jak píšeš že to funguje na způsob prádelny jen kde by se teda ta vlhkost pořád brala jedině z ovzduší tolik zas nerosíme včera sme dokonce jen při zapnutí trochu střikly a vlhkost stejná,,to by musel bejt potůček dole v boxu od zálivek :) nebudem ted vubec rosit tak se snad pořád udrží..Ale dočetl semse že množství vypařené vodní páry je tím vyšší, čím je vyšší teplota povrchu, čím je sušší vzduch a čím je vyšší rychlost větru. Vzdušná proudění přenášejí vodní páru od zdrojů vypařování na značné vzdálenosti ve vertikálním i horizontálním směru.Množství vodní páry, která se vypaří, má denní i roční chod. Maxima se vyskytují ve dne kolem poledne a v létě, minima v noci a v zimě. Horizontální rozdělení množství vodní páry je různorodé a závisí na rozdělení zdrojů vlhkosti na zemi-ta prádelna jak píšeš
Vertikálně, díky poklesu teploty s výškou, koncentrace vodní páry s výškou rychle klesá-tak že bych jedině přicházející vzduch do boxu na tolik ochladil že by se přemněnovala na kapalnou a v zápětí po ohřátí od lampy zas na plynou :)
EDA45
No,já to až takhle vědecky nepitvám,beru vzduch z venku,v zimě v létě a prostě venkovní vzduch má vlhkost třeba 70% nebo jindy 90%,40%, nebo co já vim,jak kdy..,a takovej vzduch mám i na přítahu a proudí do pěstírny..A podle toho i v pěstírně samozřejmě vlhkost kolísá plus ještě v závislosti noc/den..
Ale nijak nedovlhčuju,neodvlhčuju,nekoriguju a žádnej problém X let.. ;)
Steve
Kamaráde šlape ti to fešně...těším se až požvejkáme :))
Jinak k tý vlhkosti jen....zkusil jsem toho už hodně a jak píše eda někdy prostě vlhkost není tak třeba a šlapeto jinde zas někdo do toho funí jako divej a taky to šlape.... Každej to má jinak ošefovaný a jede jak mu to vyhovuje....aspoň že tak jinak by to bylo jako přez kopírák :))

Ať to šlape! zatííííím pic
++++Někdo dělá oboje a nic a zakládá tady blbý vlákna s blbejma dotazama+++++++ Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr FAQ!!
myguláš
12.den12/12
Tak vlhkost stále krásných 30-50% bez rosení a tý zvlhčovačky ale v zimě mi to bez ní opravdu nejde(teda ještě sem to bez ní v zimě nezkoušel)..Zkušenosti jsou hold zkušenosti Edo a Stíve,jo to je jasné že co je ozkoušené a dané na to nepotřebuješ ani logiku ale mi když něčemu hold nerozumíme chodíme na to asi někdy zbytečně vědecky :) ne holky jedou jak mají dokonce až moc dobře od začátku bez jediného problému dokonce i množství zálivky měly pořád stejnou na to že jsou jednou takové si na tak málo vodě mooc hezky šlapou no to bych měl udat že mají ted kol75cm a po výkendu se bude měnit výbojka tak snad natáhnou rohy do toho metru..jo zkusit se má všechno ale nic se nemá přehánět
myguláš
vyhrabal sem v garaži starou lupu která po vyleštění celkem hodně přibližuje tak sem ještě zkusil na tom našem fotáčku to vylepčit no ale lepčí to už nikdy nebude :(
doxenon
Nádhera kámo !
myguláš
14.den12/12
chtěl sem fotit další dny až tak za5nocí ale musim zdokumentovat poslední den MH ta biocanna je zázrak od začátku bez jedinýho problému v podstatě mi přijde že je jí opravdu jedno kolik toho leješ nebo solíš vše jak píšou ono si to opravdu snad přispůsobí kolik toho potřebuje to si veme nechci dělat reklamu ale phmetr enzym PK a jiný boostry můžu v klidu zahodit :) nevim jestl je tak opravdu skvělej bioboost jak píšou ale den odedne to kvete jako blázen..
Steve
Hele nebudu tě už pořád chválit sakra!!! :) jede to fakt rychle...ale občas bych na ty hodnoty kouk jen pro jistotu....
No pokud to tak je zkusím asi změnu i když biobizz mě taky nenechal zatím nikdy ve štychu :)
myguláš
20.den12/12
Poslední dávka biorhizotronicu(možná sem ho moch už dřív vysadit),celou dobu použití hnojiv bez pruplachu vodou neb enzymi,zatím bez problémů,dva týdny nic neměřeno a zkusíme to tak dojed už do konce,zalévání omezeno jen na každý večer tři decky pěkně vysychá do druhého dne,jednou týdne den půstu (bez zálivky).Ale sme moc smutný že jsme si u kamaráda namíchaly klony a strčily tam dva chroniky,pěkně sem je zaštípal a ted se teprv z rohů povytahují nad síťku.
myguláš
Chronic
myguláš
31.den12/12
Zaléváno a hnojeno pořád stejně(beztoho biorhizotronicu),teploty trochu klesly den 26C noc 21C..vlhkost opravdu bez problémů do 45% díky chlapi....
myguláš
Chronic
Steve
Zdarec po delší odmlce :) o5 džungle jako bejk :) ještě jednou dík...hodim up tak kdyžtak mrkni :)
jen sem zvědav na toho chronica po záštipu co předvede........
myguláš
37.den12/12
Holky jsou trochu přežraný tak dostaly průplach 6,5Ph každá cca 1,5l-2l(dokud nevytejkala do misek)snížíme dávky u bioflores...co myslíte??jinak vedro jak prase den se drží na 29C a noc 26C vhkost kolísá od30-50%.
myguláš
Nosorožec na pastvině
myguláš
Nejni za co Steve,cesta klidná a rychlá,,no s chronikem semse připravil o nějaký ten výnos i když teda i po tom zástřihu ze všech větví vyhodnotil jednu jako hlavní a celkem se obaluje tak uvydíme co předvede ještě je dost zalistněnej tak snad brzo pukne,aby pak ještě nezdržoval místo..
první dvě fota chronic pak naukázku nosorožec nák sem to i popsal tak se to snad nesplete,u zalistněnýho chronica vyfocen příliv :D
myguláš
45.den12/12
Tak žloutnutí se nějak nerozlejzá asi stačilo opravdu jen snížit dávky no za 4dny už jen o vodě tak uvydime jestl jim chybí N..větráky ted jedou naplno a celkem srážej teplotu dolů..den max29,2C prozatím..
myguláš
Chronic
myguláš
56.den12/12
Dnes se koukám do diáře a sem nemůžu se dopočítat někde semse seknul u fotek o nějaký ten den a pak semse chytil podle toho i doma...no za týden kosa to je hlavní(taky důvod dovolené tak snad to už dojede v klidu)..Dva kusy žloutnutí po překrmení nepustilo i když sou už 4den o vodě ostatní 3den,,ještě mají7 to bude akorát..fotka jednoho žloutnoucího kusu a malej pokus o makro
myguláš
Chronic
Steve
Co ti na to o5 napsat :D
hele dědku....jakto že ti to nežloutne? :D
ty moje překrmený fešandy zato vzaly....hodím up a uvidíš.... zatím see you
myguláš
Díky Kámo,už v týdnu sem čekoval jestl už si nakonci stěma Ledníma holkama tak zas chystám sliny...jj možná že to bylo včas podchycený tim prolitim,možná že nebyly zas tak přežraný ale to u všech kousků vydět je že zas celkem joo no za chvilindu kosa tak to už v poklidu dojede přihodim foto celku až jim vyjde večer slunko,dneska ráno večera :) byly zas o chlup zelenější tak jim budu muset úmyslně přiškrtit snížením ph proplachu.............zatim dědku-see for smokes
myguláš
..
myguláš
..
myguláš
60.den12/12
Tak dva dny o tmě a kosa(pak vše dopíšu)Nosorožci krásně voní oproti minulému kolu,tak se necháme překvapit???Chronic by ještě pár dní vydržel ale dovolená a nová posádka čeká,taky musí z kola ven.
myguláš
Chronic
Cobee
Buď zdáv kolego, máš to moc pohledný ! Biocanna má tu řadu fakt hodně zdařenou !!je to radost, když jedeš jejich tabulky tak se fakt o ph a kyseliny starat defacto nemusíš.. moc mě těší s nima pracovat ! Tobě pane klobouk dolu !! výsledek si rozhodně, co do kvality, užiješ v top podobě !! ať se stejně tak dál daří !!
myguláš
Díky Cobee i všem co občas sledovaly,,nakonec byly o vodě 10dní před kosou(upravená voda ze začátku ph6,4 nakonci 6ph-5,8ph).Vůně a lepidlo o dost silnější oproti minulému kolu opravdu na tý biocanně něco bude ale výnos to na druhou stranu moc nebude ale spíš proto že jde o řezy z matky z řezu z minulého kola....,,no uvydíme..
A tak přikládám foto vršků a spodků(spodky 5rozložených dvojstránek od novin na sobě v bedínce) a Zkuste si Tipnout za K+ (a možná i s malím bonusem na víc)....
spider18
tipuju 214g ale samo preju vic..stejne je to paradni model i kdyz ten vynos byl i u me slabsi
Cobee
Vseho vsudy tipuju 274g,ale preju mnohem vic..to bude dobrota..enjoy it !! Peace
těch 247 tam bude :) ale hlavní je chuť a kvalita a už jen kvůli BioCanně to bude dost mňamózní :) K tobě.
citace:
Původní příspěvek od Mr Green
těch 247 tam bude :) ale hlavní je chuť a kvalita a už jen kvůli BioCanně to bude dost mňamózní :) K tobě.
Steve
Dědku paráda :) sekec mazec....že bych vyměnil BB :(

típnu cca +-
235,6 géééééééééééé a o5 parádní dobrota see you let it :)
pineapple
Krásných 243g..
myguláš
Ahoj kamariders,,určitě neváhejte s tipy..rozhodl jsem se výherce obdařit suvenýrem z amsterdamu nějakým tim málem(3ks) od tamních seedbanek dle vlastního výběru.:D
RObash
moc pěkné.. vidím tam 225g.. ;)
ale přeju víc..
sWei
231,5 ;)
biobizzman
198g :) přeju víc
Kulda
217Genzrů:)
jejda, doufám že už jsem předtím netipoval ;)

ale tk tipuju 260 g´s
258g :)
200
TicTac
...já si tipnu 251g
myguláš
Tak bylo načase shodit oprátky a uchovat plody do sklenic aby stoho nebyl ještě prach a ukončit to tu..Nakonec to bylo trochu víc než sme předpokládaly zřejmě ty klony s klonů ale zas o něco lepčí kvalita v kouři takže i nadále zůstanem u řady biocanna ale to neznamená že se nedá s jinou řadou odjet to samý neb lepčí že jo..
4xWhiteRhino-142vrch/12spod=154
2xChronic-48vrch/6spod=54
sumasumárum toho bylo 208g
WhiteRhino-řezy od zdejšího člena(1,kolo),dva řezy nechaný na delší růst a znich řezy(2.kolo)..Vůně jak minulé kolo hodně nasládlého ovoce né teda tak zkaženého jak minulé kolo trochu větší fresh..No a chuť..jak když teče do huby med hrozně sladká skunk ovocná chuť i v kouří vůně ohromující navnadil sem tim partu lidí na druhém konci rybníka který muže mýt v průměru40-50m a to nemluvě doma ale tam to tak moc nevadí ta příjemná vůně skunku,,samo po dokouření bonga neb brčka je potřeba trochu pokašlat ale nedusí..Stav=Dead,ideál trochu pokecat pustit film a jít spát,nic nedělat protože se to na tomhle nedá na všechno je najednou strašně moc času a ten taky patřičně utíká-takže ho užíváme jen na večer a v chmurném počasí :D
Chronic-pomíchané řezy(tak o nich nic nevím jen to že ještě náký den navíc by unesl)Vůně kořenové zeleniny převážujicí petržel..Chuť je sladší se štiplavě pepřovim podtonem,trochu dusí..Stav taky to zavrtá do pohovky ale nejni člověk po tom tolik línej jako po nosorožci a do dvou hodin se může člověk zvednout a zas normálně :D fungovat...


Díky moc všem co sledovaly a posílaly K+ at se vám všem moc daří v zahradě i životě...

Samozřejmě děkuji za tipy dva nejbližší odměním snad pro vás co nejpříjemnějšim suvenýrem s Amstllu a samo K+
myguláš
Díky moc všem co sledovaly a posílaly K+ at se vám všem moc daří v zahradě i životě...
myguláš
.....
myguláš
Nejblíže s tipem spider18 a Grunger jestl se nepletu napíšu pm...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma