Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Semínko - Klíček - Klikni zde pro originální téma
Kuba..PEZ
Zdravím Groweři ,
při našich pěstitelských pokusech jsme narazili na takovou "zajímavost" .. V instruktážních videích jsme viděli že po rozpuknutí semínka vsadíme bílý klíček směrem dolů do pěstebního média (nazývejme to způsobem č.1) - a rostlinka nám roste vzhůru semínkem - pod kterým se schovávají dva buněčné lístky - neboli - máme stonek na jehož konci je zbytek semínka a lístky .. tz. z bílého klíčku uděláme kořínek.


A teď způsob č.2 -
Semínko puklo,a schováno v rockwoolové kostce vypustilo bílý klíček nahoru,semínko zůstává dole,vnitřek semínka tvoří malé kořínky,klíček se tahá nad kostku a vypoští lístky tzv. z ničeho - neboli,a to si jen myslím - když semínko klíčí způsobem č.1 tak uvnitř semínka už dva malé kulaté lístky jsou složené a jen se roztáhnout.. u způsobu č.2 se lístky jakoby "objeví"... tz. z bílého klíčku uděláme stonek.

Zajímalo nás zda je tenhle vývoj nějak daný,ovlivněný, a jestli je některý ze způsobů "lepší" ..

S pozdravem, PEZ! :)
hurvajs1994
z klíčku ti nikdy nevyrostou listy ;) když ti klíček vyroste směrem na horu, tak díky gravitaci změní směr růstu, směrem dolů :D
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Kuba..PEZ
Zdravím Groweři ,
při našich pěstitelských pokusech jsme narazili na takovou "zajímavost" ..


No jestli pokusem nazýváš toto tak nevim kolik jsi jich udělal když tě překvapí věc jako gravitace , kořen v našem připadě může rust i nahoru ale to by to muselo vypadat takto , jinak ne , Hlava
ano gravitace :D kdybys hledal info o tom co poslal pan Hlava tak to tu kdysi zkoušel člen Jahudka(nevím v jakém stavu je teď jeho thread,uživatel byl smazán) nebo je na netu spousta infa o pěstovaní rajčat směrem dolů...Takže hledání
Kuba..PEZ
Tákže ... Ano,pokusem nazývám to co máš v linku,a gravitace mě zrovna nepřekvapila ... Nicméně myslím že jsem přesně popsal co mě zajímá,jasné je to i z dvou ilustračních obrázků.. Nešlo mi o pěstování směrem dolů-nahoru, nýbrž o to jaktože mi semínko vyklíčilo jinak než obvykle .. A pro info- Nejdřív hledám,pak se ptám .. ;)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Vlach
.....člen Jahudka(nevím v jakém stavu je teď jeho thread,uživatel byl smazán)



A tohle jsi vzal kde ??
Ahoj, zajímavý pokus. Mě osobně se vždy stalo, že semínko bylo vytlačeno klíčkem na povrch. Ale jestli zdokumentuješ druhý způsob a porovnáš, tak jseš dobrej :)
Hlava díky moc za červenou karmu :D Myslím že to bylo nějak tak že uživateli Jahudka bylo v době kdy využíval svůj účet pouhých 16let_? Nebo se pletu_?

Jiank se omlouvám thread smazán nebyl
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Vlach
Hlava díky moc za červenou karmu :D Myslím že to bylo nějak tak že uživateli Jahudka bylo v době kdy využíval svůj účet pouhých 16let_? Nebo se pletu_?

Jiank se omlouvám thread smazán nebyl


Se mi zdálo že se ti nechce odpovídat , tak sem to trochu urychlil , jen mě dost zajimalo , jahudkovi bylo v 2005 16let ?? Fakt ?? Jak Ty to můžeš vědet ?

citace:

Zdar,nic jsem ti neudělal,spletl jsem se a hned dostanu červenou full karmu_?Zase ses blbě vyspal,vysral nebo co_?


Dík za PM, v tom tolik smajliků nebylo , jinak dík od tý doby co nepiju alkohol a nežeru tolik masa spim a seru uplně luxusně , Hlava
radši nic
Omlouvám se za dezinformaci


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma